2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kp vefatı, ev değişikliği ihtimali vs derken şu an beynimi toparlayamıyorum kendime bir liste hazırlayıp eksikleri tamamlamam gerek bir an önce.

Başın sağ olsun.. Ama boyle seylerle mesgul olunca kafası dagılıo ınsanın.. Biraz bebege odaklan, o zmn yoluna girer hersey.. Dedıgım gibi ihtiyaçlar Bi günde de halledilir ama işte bize doguma kadar mesguliyet oluyo, yoksa 40 hafta nası gecer

En geç Eylül sonuna çantam hazır olmalı diyorum ama bakalım

Ahhh benn eşim hallediyo sağolsun
En son hapşurdum hamileyim ağzını tam kapatmaman lazım dedi nasıl yani dedim oda tam kapatılmıyomuş öyle söylüyolar dedi e dedim ağzımı sıkmıyorum ya eşimde sağolsun ne herşeye karışıyosun senden daha iyi biliyo herşeye karışma dedi yalnız yine halası 2 kaynanam var aslında
40. Çıkarmadan gelmez belki hamile olduğun için erkende gelebilir inşallah herşey kolay ve yolunda gider senin için

Allah kolaylık versin, bazen görümceler kaynanadan daha çok kaynana olabiliyorlar

İşten dolayı mecbur gelecek canım, tüm kardeşler devlet memuru. 3-4 güne yanımda olur inşallah

Tesettür için rahat olur mu acaba? Düğmesi yok sanırım. Ben daha hiçbir şey almadım
Kuşaklı o yüzden rahat edemeyebilirsin ama çıt çıt dikilebilir. Ben üzerimde denemedim açıkçası ama kumaşı kalitesi güzel geldi. Yorumlarda da bir beden büyük alın yazmışlardı ben de öyle yaptım.Trendyolmilla ya bakabilirsin güzel pijamalar var

Bunun alt pıjaması cok genıs duruyor ondan bırde renk ben koyu ıstıyorum dıye hıc bakmadım. Rahat gıyıneyım istıyorum ped med goruntusu sutyen goruntusu olmasın ıstıyorum
Üzerini şimdi giydim popoyu kapatıyor.Ben bir de koyu aldım hatta mavi ama kızım olacak Bir de kızımda almış olduğum hamile geceliği vardı onu da alacağım yanıma.

Ay benim kayınvalidem melekmiş kızına çok geçmiş olsun, hemen atlatsın annesi olarak en iyisini ve doğrusunu zaten sen biliyorsun ve sen yapıyorsun
Büyük ihtimal ilk gebeliği olan bizlerin bunları duydukça kendine güveni bi azalacak ama sen hiç duyma bile

Üzerini şimdi giydim popoyu kapatıyor.Ben bir de koyu aldım hatta mavi ama kızım olacak Bir de kızımda almış olduğum hamile geceliği vardı onu da alacağım yanıma.
Ay olsun ya ne önemi var bugün alacağım pijama pembeydi ama bedeni kalmamıştı çok üzüldüm hatta gözüm hala onda Doğumdan sonrada giyeceğiz sonuçta renge takılmayalım mavi pembe

Mutlaka doktora göster inşallah hpv değildir

Hpv nooluyo? Ay çok cahilim ya
Genital bölgede meydana gelen siğil virüsü. İyi huylularıda var kötü huylularıda var. Daha doğrusu kansere dönüştüreni ve dönüştürmeyeni var. Bağışıklığının düştüğü dönemlerde aktif oluyor ve çoğalıyorlar net bi tedaviside yok malesef sıkıntılı bi hastalık yani

Bi kere bende çıkmıştı.. İç dudak kısmında.. Demekkı bundandı.. Nerdeyse yürüyemıodum ve kocamandı valla.. Tek yaptığım aklıma geldıkce sureklı suyla genıtal bölgemi temızlemeye oldu snra kendlıgınden gectı.. Ama sanrm sureklı temızlemekle gececek bişey gibi degıl duruyor dedıklerınızden.. Belkıde sıvılceydı Bendekı bılmıorm

İnşallah doğumdan sonra değişmez bizim biraz öyle oldu çok teşekkür ederimkeşke hiç biri bir yorum yapmasa zaten her şeyi doktor söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…