Başın sağ olsun.. Ama boyle seylerle mesgul olunca kafası dagılıo ınsanın.. Biraz bebege odaklan, o zmn yoluna girer hersey.. Dedıgım gibi ihtiyaçlar Bi günde de halledilir ama işte bize doguma kadar mesguliyet oluyo, yoksa 40 hafta nası gecer
Başın sağ olsun.. Ama boyle seylerle mesgul olunca kafası dagılıo ınsanın.. Biraz bebege odaklan, o zmn yoluna girer hersey.. Dedıgım gibi ihtiyaçlar Bi günde de halledilir ama işte bize doguma kadar mesguliyet oluyo, yoksa 40 hafta nası gecer
Fazla dahil olamıyorum ama herkez iyi maşallah bişey sorucaktım tam şeker yüklemesi yaptırıcaktım yola çıktım 28+3 lerde yaptırsam olurmu yaptıran varmı bu zamanda ?
Ayyy böyle tiplere gıcık oluyorum. Bir de duramayıp cevap da veriyorum. Ben cevap veremeyeceksem cevap verebilecek birine söylüyorum, söyle de haddini bilsin diye Allah uzak etsin öyle tipleri
Aslında bebek kıyafetlerini ayırayım edeyim diyordum ama taşınma esnasında tekrar yıkamak gerekir mi gerekmez mi emin olamadım. O yüzden bebek için aldığım her şeyi büyük bir valize doldurdum şimdilik okullar açılsın da kendime gelirim diye düşünüyorum. Ya da kocam gelse
Ahhh benn eşim hallediyo sağolsun
En son hapşurdum hamileyim ağzını tam kapatmaman lazım dedi nasıl yani dedim oda tam kapatılmıyomuş öyle söylüyolar dedi e dedim ağzımı sıkmıyorum ya eşimde sağolsun ne herşeye karışıyosun senden daha iyi biliyo herşeye karışma dedi yalnız yine halası 2 kaynanam var aslında
40. Çıkarmadan gelmez belki hamile olduğun için erkende gelebilir inşallah herşey kolay ve yolunda gider senin için
Ahhh benn eşim hallediyo sağolsun
En son hapşurdum hamileyim ağzını tam kapatmaman lazım dedi nasıl yani dedim oda tam kapatılmıyomuş öyle söylüyolar dedi e dedim ağzımı sıkmıyorum ya eşimde sağolsun ne herşeye karışıyosun senden daha iyi biliyo herşeye karışma dedi yalnız yine halası 2 kaynanam var aslında
40. Çıkarmadan gelmez belki hamile olduğun için erkende gelebilir inşallah herşey kolay ve yolunda gider senin için
Kuşaklı o yüzden rahat edemeyebilirsin ama çıt çıt dikilebilir. Ben üzerimde denemedim açıkçası ama kumaşı kalitesi güzel geldi. Yorumlarda da bir beden büyük alın yazmışlardı ben de öyle yaptım.Trendyolmilla ya bakabilirsin güzel pijamalar var
Bunun alt pıjaması cok genıs duruyor ondan bırde renk ben koyu ıstıyorum dıye hıc bakmadım. Rahat gıyıneyım istıyorum ped med goruntusu sutyen goruntusu olmasın ıstıyorum
Üzerini şimdi giydim popoyu kapatıyor.Ben bir de koyu aldım hatta mavi ama kızım olacak Bir de kızımda almış olduğum hamile geceliği vardı onu da alacağım yanıma.
Bu akşam kv ile buluştuk dışarda yemek yedik bebek kaç kilo olmuş dedi 1.490 dı sanırım en son dedim. Ay sen hiç bir şey yemiyor musun çok az dedi. Bende daha iyi işte kolay doğum olur, doktor bile ikinciler daha kilolu olur dikkat et dedi bana dedim. Sustu. Ya gerçekten bir insanın söylediği her söz mü insana batar, ona karşı tahammül seviyem sıfır. Bu muhabbet bebek doğunca sütle devam edip ek gıda da yemek yapmıyor musuna kadar gidecektir.
Büyük kızımda hasta ilk kez antibiyotik kullanıyoruz resmen hiç bir şey yemiyor ve sürekli kucağımda. Zaten sürekli kucağımda olmasından dolayı zorlanıyorum. Onun hakkında da ay bu çocuk ne kadar zayıflamışlar alakalı tonlarca şey söyledi. Görümceme diyor ki kucağına al bak nasıl hafiflemiş. Bizim ayda bir bile görülmememiz lazım sinir sistemim kabul etmiyor
Ay benim kayınvalidem melekmiş kızına çok geçmiş olsun, hemen atlatsın annesi olarak en iyisini ve doğrusunu zaten sen biliyorsun ve sen yapıyorsun
Büyük ihtimal ilk gebeliği olan bizlerin bunları duydukça kendine güveni bi azalacak ama sen hiç duyma bile
Üzerini şimdi giydim popoyu kapatıyor.Ben bir de koyu aldım hatta mavi ama kızım olacak Bir de kızımda almış olduğum hamile geceliği vardı onu da alacağım yanıma.
Ay olsun ya ne önemi var bugün alacağım pijama pembeydi ama bedeni kalmamıştı çok üzüldüm hatta gözüm hala onda Doğumdan sonrada giyeceğiz sonuçta renge takılmayalım mavi pembe
Benim de gebelik döneminin başında genital bölgeye yakın kısımda sivilce gibi bir şey çıkmıştı. Haziranda doktora gösterdim, kıl dönmesi de olabilir, geçmezse sonraki muayenede tekrar bakalım dedi. Şimdi hem popomda var bir tane, gem de genital bölgemin birkaç yerinde. İstemsiz oynadığımda ise kanıyor baya
Genital bölgede meydana gelen siğil virüsü. İyi huylularıda var kötü huylularıda var. Daha doğrusu kansere dönüştüreni ve dönüştürmeyeni var. Bağışıklığının düştüğü dönemlerde aktif oluyor ve çoğalıyorlar net bi tedaviside yok malesef sıkıntılı bi hastalık yani
Bende bugün olmayanları sipariş vereyim dedim ufaktan da baya bir ıvır zıvır eksik çoğaldı bu hızla gidersem eylülün ortasına bitiririm kaplumbağa misali
Genital bölgede meydana gelen siğil virüsü. İyi huylularıda var kötü huylularıda var. Daha doğrusu kansere dönüştüreni ve dönüştürmeyeni var. Bağışıklığının düştüğü dönemlerde aktif oluyor ve çoğalıyorlar net bi tedaviside yok malesef sıkıntılı bi hastalık yani
Ay benim kayınvalidem melekmiş kızına çok geçmiş olsun, hemen atlatsın annesi olarak en iyisini ve doğrusunu zaten sen biliyorsun ve sen yapıyorsun
Büyük ihtimal ilk gebeliği olan bizlerin bunları duydukça kendine güveni bi azalacak ama sen hiç duyma bile