2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hpv de olabilir smear ve hpv örneği ver istersen

Ben çok salaş giyinen biriyim böyle tayt bile giyemem nasıl takarım onu bilemedim o kadar saat

Aynen bende evde bildiğin sudyensiz felan ama varya duruşu bile degstırıo, bayagı bayagı dik durmaya baslamıstm onu taktıkca takılıo ya, cok sıcak basmasın dıye ben atletin üstüne taktırıodum, hem teri cekıodu atlet.. Hala duruyo bnmkı taş gibi verdgm paraya degdi valla

Umarım herşey daha güzel olur ülkemiz için umudumuz hep bu yönde İsim bulmak zor gerçekten ya hele kız ismi daha zor Pera güzel isim ben çok beğeniyorum kibar tam kız ismi ismiyle yaşasın annesi ömrü güzel geçsin

Kan uyusmazlıgı oldugunu nasıl anladnz.. Biz evlenırken hiç demedı doktor filan öyle bir şey..

Tamam canım benim bunu yarın halletmem gerekiyor o zaman. Önce devlet hastanesine gideyim. Orda hallederlerse yaparım yoksa iğneyi yazdırıp sağlık ocağına geçmem gerekecek demek ki. Benim gideceğim de yarın araştırma hastanesi yarın halledeyim bana yeter. İğne gelmesi falan bir kaç günü bulmasın da.

Kan uyusmazlıgı oldugunu nasıl anladnz.. Biz evlenırken hiç demedı doktor filan öyle bir şey..
Eğer annenin kanı negatif babanın kanı pozitif ise kan uyuşmazlığı var demektir. Bir test yapıyorlar bize o test negatif çıkarsa bir sıkıntı yok ama pozitif çıkarsa anne de antikor oluşmuş demektir. Yani bebeğin kan oranına bakılıyormuş öyle bir durumda. Allah korusun o antikorlar bebeğin plesantasından geçerek bebeğe zarar verebilir. O yüzden iğne mutlak suretle olunması lazım. Aynı zamanda doğumdan sonra 72 saat içinde eğer bebeğin kanı babanın kanını aldıysa tekrar iğne vurulması gerekiyor. Önemli bir durum yani.

İnşallah başarabilirim güzel takmayı ve işe yarar diyelim o zaman

Daha başlamadım. Bebeğin ihtiyaçlarını aldım ama kendiminkini almadım daha.
Al_pi ne zaman yapıyoruz? Sözde bu hafta bitircektim ben
Ben kendime bugün bir takım daha pijama aldım bebeğin hastane çıkışı vs var ama şöyle bir bakınca baya eksik var emzirmek için sütyen depend terlik bez ıslak mendil cart curt derken baya eksik çıktı ciddi anlamda artık ilgilenmem lazım attıkça atıyorum günden güne 30 oldum

Hayır canım ortalama 1, 1,5 saat kolay ve rahat geçsin süreç senin için

Ben şu önümüzdeki hafta uyum haftasını atlatayım, sonra baslıcam artık.. Bu sefer erken dogum olsa da en azndn çantam hazır olsun istiyorum İnş oğlum cabucak alısır da önce muayeneye giderim Bi, snra kuafore İnş.. Sonrada deli gibi alışveriş

Daha başlamadım. Bebeğin ihtiyaçlarını aldım ama kendiminkini almadım daha.
Al_pi ne zaman yapıyoruz? Sözde bu hafta bitircektim ben
Ya benim eksık cok Depend aldım ıslak mendıl aldım hastane cıkısıda tamam ama benım pıjama takımı yok Bulamadım sade bı takım bulduklarımla ya cook pahalı yada bedenlerı s ben m fılan almam lazım kı sezeryan sonrası sıkmasın
Bırınız - bırınız + ıse kan uyusmazlıgı var demektır .

Amin inşallah tüm bebeklerin. hepsi mutlu sağlıklı uzun ve ailesiyle yaşasın

Bu akşam kv ile buluştuk dışarda yemek yedik bebek kaç kilo olmuş dedi 1.490 dı sanırım en son dedim. Ay sen hiç bir şey yemiyor musun çok az dedi. Bende daha iyi işte kolay doğum olur, doktor bile ikinciler daha kilolu olur dikkat et dedi bana dedim. Sustu. Ya gerçekten bir insanın söylediği her söz mü insana batar, ona karşı tahammül seviyem sıfır. Bu muhabbet bebek doğunca sütle devam edip ek gıda da yemek yapmıyor musuna kadar gidecektir.

Büyük kızımda hasta ilk kez antibiyotik kullanıyoruz resmen hiç bir şey yemiyor ve sürekli kucağımda. Zaten sürekli kucağımda olmasından dolayı zorlanıyorum. Onun hakkında da ay bu çocuk ne kadar zayıflamışlar alakalı tonlarca şey söyledi. Görümceme diyor ki kucağına al bak nasıl hafiflemiş. Bizim ayda bir bile görülmememiz lazım sinir sistemim kabul etmiyor

Yarın gidince tekrar göstereceğim doktora. Gebelik öncesi smear testi yaptırmıştım. İnşallah önemli bir şey değildir. Gebeliğin başında temizliği eldivenle yaptım. Ondan sonra çıktı, ilk çıkanlar geçti sayılır ama en az 3-4 tane daha çıktı
Hpv de olabilir smear ve hpv örneği ver istersen

Ayy ben onu unuttum haftaya olullar açılıyordu dimi birde onun alışverişini var eyvah eyvah
Yamuna konseydi onunki sütyen altından başlayıp göbeğin alt kısmına kadar giden, telli içe geçmeliydi
Cırt cırtlı daha kolay olmaz mı acaba

Buradan bir arkadaş bu pijamayı önermişti ben de aldım gerçekten çok güzel geldi. Yorumları bir okuyun beğenen çok.

Eklentiler

• IMG_8516.webp
    15 KB · Görüntüleme: 74
Acaba kv olduğu için mi anlayamıyor. Benim bebek önden gidiyor malum, kilosu vs. Yine de ona kilo yapacak sağlıklı şeyler yiyorum ve annemin tepkisi: bir de onu doğurması var, iyiyse kilosu daha fazla sağlıklı beslenme

Her anne önce kendi çocuğunu düşünüyormuş, onu farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…