2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bizim Mardin devlet hastanesi çok iyi çok güzel ilgileniyorlar demekki değişiyor şehirden şehire üzüldüm bunu yaşamana neyseki özelde sonucun iyi çıkmış sevindm buna canm
Gerçekten bazıları çok berbat benim bulunduğum şehirdeki hastanenin birinde bu test yapılmıyor bile diğer büyük hastaneye gidiyor eğitim araştırma ve hastanenin lab çok iyi geçerken bende hep orda veririm o yüzden kanlarımı

Yani eğer zararı yoksa ve işe yarayacaksa takarız o öyle demişti ama bilemedim sorarız bakalım doktora

Ay bende jiletten korkarım bir yerimi keserim diye venüs jiletler bir nebze daha güvenli ama yine de gözükmediği için insan korkuyor

Yok öyle bırsey demedı ıgne yapacagız dedı. Bu kadar önemli test acaba hangı hastane yalnıs onuda bılmıyorız kı aslında ..
İyi düşünelim iyi olsun yarın şansımı denıycem bakalım ama yazsa ilkinde yazardı

Sende haklısın şimdi şüphe oluştu sende de Farklı büyük bir hastane varmı peki eğitim araştırma şehir hastanesi gibi

Umarım büyüyen karnımızdan dolayıdır sürekli beni tedirgin ediyor

Kızlar kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıran var mı? Bugün 28. haftam doldu. Doktorun yazması gerekiyormuş iğneyi önce sonra sağlık ocağına mı gitmem gerekiyor?

Kızlar kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıran var mı? Bugün 28. haftam doldu. Doktorun yazması gerekiyormuş iğneyi önce sonra sağlık ocağına mı gitmem gerekiyor?
Özelde yaptıracaksan doktorun yazıyor kendin alıyorsun reçeteyle ama ben hiç sağlık ocağında vurulmadım canım gittiğin hastanede enjeksiyon yapıyorlardır. Yada sizin sağlık ocağı vuruyorsa orda vurulursun. Ben devlet hastanesinde vuruldum testtim yapıldı ertesi gün sonuç çıkınca dr yatış veriyor onlar iğneyi alıp getirip vuruyorlar sende odada bekliyorsun toplamda bekleme süresi 1 saat filan sürüyor

Yatış derken 1 saat bekleme süresi değil mi bir gün boyunca kalma falan yok. Peki haftaya vurulsam birşey olur mu canım acaba.

Kızlar selam , sezeryan doğum sonrası korse ne zaman takılıyor bir de nasıl korse alacaksınız ? Ben yamuna bakıyordum ama şortlu korseleri tavsiye edenlerde var .Siz ne düşünüyorsunuz?

Valla iyileşme sürecine baglı degısıo.. Bıkac gun snra takılabılır heralde, zaten dogumdan snra kadın dogum doktoru 3 kere fılan muayene edecek bizi o bişey soyler buyuk ihtimalle.. Ben yamuna almıstm.. Çok memnunum, ama şöyle bişey var, yamuna korse alcaksanz taktırcak biri lazım benim lohusalıgımda kımsem olmadıgı için eşimde erkenden işe gittgi için sureklı takamadım.. Gobegım hep vardı ama sezaryen göbegı daha da sarkıttı.. Yamuna nın tek tek takılan Bi modeli var o ıyı ama takacak adam lazım kesin

Yatış derken 1 saat bekleme süresi değil mi bir gün boyunca kalma falan yok. Peki haftaya vurulsam birşey olur mu canım acaba.
Canım haftaya bırakma özellikle o hafta söylüyorlar çünkü hayır yatış prosedür gereği oluyor kalmıyoruz yani iğne ücretsiz gelsin diyeymiş sorduğumda öyle demişlerdi iğnenin gelmesi 1 saat sürüyor vurulduktan 10 dk sonra çıkıyorsun yatma filan yok yani ama eğer özelde yaptıracaksan test sonucun bi kaç saat içinde çıkar iğneyi kendin alıp vurdurursun ( bu arada benim gittiğim hastane eğitim araştırma belki o yüzden böyledir her hastane Farklı olabilir )

6 veya 8 saat olması lazımmış.. O yamuna korsede de oyle yazıodu.. Ben takabıldgmde bayagı uzun takıyordum ama sureklı her gun takmadgm için işe yaramadı

6 veya 8 saat olması lazımmış.. O yamuna korsede de oyle yazıodu.. Ben takabıldgmde bayagı uzun takıyordum ama sureklı her gun takmadgm için işe yaramadı
Ben çok salaş giyinen biriyim böyle tayt bile giyemem nasıl takarım onu bilemedim o kadar saat

Bide bişey sorcam bilmedgm için mazur gör lütfen.. Mesela sonuc tersi olsa ne olur ki.. Bebege zararı ne oluyo kan uyusmazlıgının.. Hiç bilmiyorum da merak ettm..

Ama rahatlamana sevndm.. Bakalım doktorun ne diyecek.. Olsun yaa verılen para olsun, saglık herseyden önemlı

Bebek sarılık oluyormus sarılıgı uzun suruyormus sarılık uzayabılırmıs ve uzun sure hastanede yatabılırsın bebegın kanı degısebılır sarılıktan dolayı .. ama bu karnındakı bebek ıcın gecerlı ..
Diğeri ise şu var ben bu ıgneyı en cok 3. Cocuk ıcın yaptırıyoruz daha kötüsü onda oluyor .
Kızımdakı yapıldıgım sımdıkı ıcın dı şimdi yapıldıgım olurda 3. Olursa dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…