2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bu arada 32+0'da mı rapor alabilme hakkımız oluyor? Net bilen var mı? Yarın doktora gideceğim yoksa ona da sorarım gerçi
Ben de öyle biliyorum. Doktorunun asistanı varsa konuşursunuz tam haftasında hatırlatır belki, tekrar gitmene gerek kalmaz. Ben öyle yapacağım benim de bu hafta kontrolüm çünkü.

28+2den selamlar, yine benimki önden gidiyor biraz ama doktor geçen ay demek ki gelişim dönemindeymiş, şimdi haftasına yakın dedi. 1198 gr olmuş boyu da 35 cm
Oyyy tüm bebelerden beklediğimiz performans buydu işte

Bencede kesinlikle ama biz heveslendikçe onlar daha çok saklanıyor bakalım senin kontrolün yakın gösterecekmi minik

Kızlar bu arada 32+0'da mı rapor alabilme hakkımız oluyor? Net bilen var mı? Yarın doktora gideceğim yoksa ona da sorarım gerçi
Bir de doktoruna da bağlı ya. Yani gün düzenlemesi de yapabiliyor sistemde. Yani 31 de bile rapor alan var. Bir hafta ileri gösteriyor. Yani doktoruna söyle. O düzenler zaten

kızlar size bişey danışmak istiyorum. benim bi haftadır geçmek bilmeyen bi öksürüğüm var ama öyle böyle değil baya ciğerlerden geliyo zorluyo da beni. geçen hafta bi çok fena kustmuştum boğazım çok acıdı ondan sonra bikaç gün sürdü ağrısı sonra da öksürüğe döndü. ne yapmam lazım bazen gıcık tutuyo öksürmekten karnım ağrıyo. bazen de öksürürken kusuyorum yanlışlıkla. önerilerinize açığım

çok güzelmiş yaa nerden ne kadara yaptırdın?
Gardrops uygulamasında gördüm. Satıcı da baya ilgiliydi. Nasıl istersem öyle yaptı, sayfasına yükledim ve aldım. 100 liraya satıyor ama gardrops 20 tl hediye veriyor ilk kullanımda:) bana 80 e gelmiş oldu

Gardrops uygulamasında gördüm. Satıcı da baya ilgiliydi. Nasıl istersem öyle yaptı, sayfasına yükledim ve aldım. 100 liraya satıyor ama gardrops 20 tl hediye veriyor ilk kullanımda:) bana 80 e gelmiş oldu
Allahım sağlıkla huzurla kullanmayı nasip etsinn inşallah, çok güzelmiş

Ay doktoruna helal olsun nasıl güzel yakalamış resmen herşey net maşallah kuzuya yaa

Oyyy tüm bebelerden beklediğimiz performans buydu işte
Jeli sürdüğünde telefonu yanıma almadığımı fark ettim, eşim yanımda olmadığı için renkli pozunu istedim. Ona da iyi gelir diye. Sağ olsun o da güzel yakaladı ama benimki baştan ber poz vermeyi seviyor. Hatta renksizken gözleri açıktı, renkliye geçtiğimizde uyku moduna girdi, keşke o halini yakalayabilseydik

Rica ederim kendine dikkat et güzel haberler al
Canım doktor siğil olabilir dedi. Sürüntüden ziyade küçük bir parçayı 36.hafta gibi alıp incelemenin daha mantıklı olacağını söyledi. O sonuca göre eğer siğilse sezeryan olacakmışım 39.haftada

Bahsettiğin şey nerde nasıl birşey bende de var sivil gibi ama uzun süredir var bence yağ bezesi olduğunu düşünüyorum bendekinin 1,2 yıldır var küçük birşey büyümedi de gitmedide

Bahsettiğin şey nerde nasıl birşey bende de var sivil gibi ama uzun süredir var bence yağ bezesi olduğunu düşünüyorum bendekinin 1,2 yıldır var küçük birşey büyümedi de gitmedide
Benimki bacaklarımla vajianın birleştiği yerde gebelik döneminin başında çıktı. Açıkçası eldiven temizliğinden sonra çoktan sivilce zannettim. Yben yıllardır iğneliyor giden biriyim, kendim temizlik yapmıyordum. İster etemez de oynadık ben onunla biraz ama sivilcedeki gibi apse yerine direkt kan akıyordu. Ben de eldivene bağlayıp durumu jilet kullanmaya başladım. Zaten az bir tüyüm var. Bu bir ayda ise diğer tarafta ve dudak kısmına yakın yerlerde de çıktı benzer şeyler. eski olanları saymazsak (onlar geçti sayılır) 4-5 tane var toplamda. Çok küçük sivilceler olur ya ergenlik döneminde alnımızda, fısırama deriz biz, tam olarak öyle gözüküyor. Büyük rahatsız edici bir şey değil.

Bende de kuscagım zmn önce öksürük gelıo, ordan anlıorm kuscagım.. Bu haftalarda kusunca da zehır zıkkım oluyo aksama kadar zor toparlanıorm çok öksürük varsa en azndn saglık ocagına Bi gitsen, doktor bişey söyler belkı.. Bide soguk tuketımını azalt bence o da tetıkler bence

Ya benım kuzu hep net gösteriyor yüzünü ama asla ugrasmıyor bakmıyor gostermıyor dıyor ben o sırada vıdeo cekıyorum yanı düşün . Boyuna kılosuna kalbıne suyuna bakıp hızlıca kapatıyor.
Bana 2 hafta sonra gel dedi. Zoruma gıdıyor bee 2 hafta sonra gıdıp bır daha o parayı vermek bırde çentiğe baktırcam yıne dedi ıkı katı para verecegım
28+2den selamlar, yine benimki önden gidiyor biraz ama doktor geçen ay demek ki gelişim dönemindeymiş, şimdi haftasına yakın dedi. 1198 gr olmuş boyu da 35 cm
Maşallah bende 28+6 boyunu hıc söylemıyor kıloyada 1200 lu bısı dedı . Neyseki haftalarıyla uyumlu. Ne geri ne ileri haftasında gitsinler yeter

Oyy maşallah kuzuya ya bende geçen hafta gittiğimde kafasını iki bacağının arasına almış bacaklarını yalıyordu açtım ondan sanırım yarın tok gidicem inşallah görürüm

A Aycee09 yeni doktorla aranız nasıl bilmiyorum ben arada baya mesaj kaçırdım malum ben Sümeyye’ye en son haziranda gitmiştim. Bu gidişim de eskisine göre çok daha iyiydi. Ben sormadan her şeyi kendisi sordu, anlattı. En ufak ayrıntıya kadar inceledi. Aklında olsun. Hatta devletteki doktor tahlil sonuçlarımı iyi demişti, Sümeyye tsh iyi gibi gözükse de biraz sınırda, bir dahiliyeye git ne olur ne olmaz dedi.

Anladım canım inşallah önemsiz birşeydir bendeki daha Farklı birşey ama uzun süredir olduğu için ve başka çıkmadığı için önemsemedim ama doktora danışırım bende

Maşallah bende 28+6 boyunu hıc söylemıyor kıloyada 1200 lu bısı dedı . Neyseki haftalarıyla uyumlu. Ne geri ne ileri haftasında gitsinler yeter
boyunu söylemedi ama kağıtta yazıyor diye sormadım zaten. Kilosunu söylüyor her seferinde. Sekreteri hepsini not almıyor malum dediğin gibi sağlıklı olsunlar da gerisi işin magazini

bir de şöyle bir şey varmış, kafa ölçümü bazen genetikten dolayı daha önde olabiliyormuş. Asıl bebeğin gelişimini karın çevresi veriyormuş. Aklımızda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…