2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Geçenlerde köyde babam biriyle beslenme, çocuk büyütme vs hakkında konuşurken şimdiki çocukların doğumu bile yapay dedi komşuya. Diyemiyor ki sezeryanı doğumdan saymıyorum. Bana direkt dese hem ağlarım hem carlarım. Duymamazlığa vurdum, babam rahatsızlığından dolayı lafın nereye gideceğini düşünmeden kitabın ortasından konuşur. Sonra da ben o niyetle demedim ki der, ki gerçekten o niyetle de demez ama işte duygular

Ama hadi insan babasını baba diye, hasta diye bir şekilde idare ediyor da elin dış mandalına her şeyi rahat diyor. İyiki de demişsin oh rahat misafir iyi değil ya, arada çok samimiyet yoksa

Bu suwen mi canım rengı güzel hamıle geceliğimi normal mi ?
Üzerini şimdi giydim popoyu kapatıyor.Ben bir de koyu aldım hatta mavi ama kızım olacak Bir de kızımda almış olduğum hamile geceliği vardı onu da alacağım yanıma.
Ya benim bi tane krem gecelık var onu fotoda kullancam cok içgösteriyor onlar çünkü ıkı de yedek alayım dedım bulamadım

Ay senden daha cok sinirlendim yemin ederim ne demek ya doguma karışmak bide enişte, tövbe tövbe ayy yatılı hemde.. Allah kolaylık versin bacım.. Cok zor ya.. Ben aynı evde artık hayal bile edemiorm kendımı.. Bi ara yazlık alsak fılan dıodum eşime hep beraber gideriz yazları guzel olur dıodum ama bu tatılden snra vazgectm.. Evlerden ırak kaynanayla aynı evde yasamak

Bu suwen mi canım rengı güzel hamıle geceliğimi normal mi ?

Ya benim bi tane krem gecelık var onu fotoda kullancam cok içgösteriyor onlar çünkü ıkı de yedek alayım dedım bulamadım
Yok canım bu suwen değil normal alt üst pijama takımı ama bu şekilde takımlar suwende var indirimde var Şuan sen m beden alacaksan rahatlıkla bulursun ben m beden olmadığım için zorlandım bedenim olan bir model seçtim açık renk o daha gelmedi

Ya acaba kişilikleri böyle olabilirmi diğer kızlar içinde söylüyorum misal benim kv de böyle konuşur ama biliyorum ki kişiliği bu kızınada aynı yani yaşlılığına veriyorum hiç takılmıyorum o yüzden geçen misal sez. Çocuk anneye bağlı olmaz dedi işte emzirmezsen bağ olmaz dedi ben sezeryanlıyım alınırdım ama sonra dedim ki kendi kızıda bilerek çocuğunu emzirmedi onada laf gitti yani yaşlılıktan oluyor diye düşünüyorum

Bugün görüş günümü
Evvet inşallah güzel haberlerle dönerim
Babam rahatsızlığından sonra ne dediğini çok bilemez hale geldi, kitabın ortasından konuşuyor diyorum kibarca ama asıl olan nerede ne konuşması gerektiğini bilemiyor. Annem falan hep dürtüyor o yüzden durumunu bildiğim halde direkt bana söylese bunu kesin ağlarım, arkasına da bi güzel carlarım hormonlarımın verdiği yetkiye dayanarak tatilde incir çekirdeğini doldurmayacak şeylere bile ağladığım için azıcık temkinli yaklaşıyorlar artık bana
Ama dediğin gibi kimi insanın da karakteri bu. Düşünmüyor lafım nereye gidiyor, üzer miyim üzmez miyim diye. Ya duymamayı öğreniyoruz ya da cevap vermeyi mecburen

Dün geceden beri sinirden uyumadım hiç. Kalktım işe geldim mecbur. Evimde ne yapıyorlar diye düşünmekten deliricem ama. Çok yüzsüzler çok. Kardeşleri falan da aynı yerde oturuyor ama bize geldiler kalmaya. :/

Ayy hadi güzel haberlerle gel evet evet tamamen hormonlar herşeye ağlar olduk valla en iyisi gerçekten bazen duymamaya çalışmak

Doktordan geldim şimdi bir fotograf bile vermedı ugrasmadı eli yüzünde dedi .. Neyse saglıklı olsunda doğunca görecegım zaten
İğneyi devlette yaptırabilirsin dedi. Devlete gittim doktor ızınlı zaten bana pazartesi gel demişti. Pazartesi vurulurum artık.

Hadi kadınlar neyse de erkekler neden böyle bir diyaloğa giriyor o çok ilginç Çalışan ve hamile olan birinin evine neden yatıya gelirler hafta içi bir de orası daha ilginç

Bende hiç göremiyorum bunda sadece tosba burnunu gördüm bizim de eli hep yüzünde özellikle kontrol randevusuyla özel de olsa uğraşmıyor doktor görüntü yakalayacağım diye suyu iyi şu iyi bu iyi diyip gönderiyor benim diğer kontrolüm 32+1 de rapor alıp deneyeceğim bakalım olacak mı

Hadi kadınlar neyse de erkekler neden böyle bir diyaloğa giriyor o çok ilginç Çalışan ve hamile olan birinin evine neden yatıya gelirler hafta içi bir de orası daha ilginç
Eşimin sülalesi böyle bir yüzsüz işte. Eşim de yok demeyi asla bilmeyen biri. Tabi beni sinirli görünce sürekli iş güç yaptı ama inanılmaz bozuğum. Bunlar yüzünden kavga edeceğiz sanırım.

Kızlar bu arada 32+0'da mı rapor alabilme hakkımız oluyor? Net bilen var mı? Yarın doktora gideceğim yoksa ona da sorarım gerçi

Haklısın sen yine de kendini üzme umarım en kısa zamanda giderler
Kızlar bu arada 32+0'da mı rapor alabilme hakkımız oluyor? Net bilen var mı? Yarın doktora gideceğim yoksa ona da sorarım gerçi
Sanırım alınıyor ama ben emin olmak için 32+1 e denk getirdim

Ben şimdi doktordan çıktım 3 hafta sonra gel dedi, 4 hafta sonra 32 oluyor o zaman gelsem nasıl olur, hem de raporu hallederiz dedim. Şikayetim olmazsa olur dedi

Ben şimdi doktordan çıktım 3 hafta sonra gel dedi, 4 hafta sonra 32 oluyor o zaman gelsem nasıl olur, hem de raporu hallederiz dedim. Şikayetim olmazsa olur dedi
Ben yarın gideceğim için tam tarih tutmuyor hem kontrolü hem de raporu aradan çıkartmak istemiştim ama başaramadım.

Ben yarın gideceğim için tam tarih tutmuyor hem kontrolü hem de raporu aradan çıkartmak istemiştim ama başaramadım.
Ben de sırf bu yüzden 32de geleyim dedim, her seferinde muayene ücretine ne gerek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…