2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bizimkinin kafa küçük mesela, karın ve fl büyük. Ay ilk ne çok takılmıştım da sonradan rahatladım

Fl yazmıyor mu canım benimde 28+4 de 1,100 gr 35 cm dedi ama bana niye çok az geldi kilo neysede boy baya minik geldi hatta üzüldüm birazcık ama sanırım normal aşağı yukarı hepimizin aynı gibi

Canım yola çıkmadan gittim ağrım vardı bahsettim vajinal bakalım dedi baktı şuan içim rahatladı dedi oda korktu sanırım çok ilgili şuan için sabah şeker yüklemesi için yazmıştım dönmüş ısındım ama aklım sümeyye de yine çok doğum yaptığı için ama bu doktorda nöbetinde yoğundu ve uzun uzuna baktı nöbet günü olmasına rağmen yüzünü göstermeye çalıştı falan her seferinde uğraşıyor, benimde sınırdaydı tsh 2,5 önemsemedi olması gereken bu demişti sümeyye
Sevindim beğenmene ben elektrik alamadım galiba kanım düşük ve beni nasıl önemsemedi diye düşünüyorum hala 22 haftada başladım kan ilacına oda ben instagramdan sordum oda sağlık ocağına yazdır dedi önerdiğiniz varmı dedim farketmez dedi damla hanım değiştirdi düşük görünce ilaçlarımı magnezyumu falan
Bebişlerde böyle :)

Eklentiler

• IMG_4905.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_4931.webp
    19 KB · Görüntüleme: 70
Fl yazmıyor mu canım benimde 28+4 de 1,100 gr 35 cm dedi ama bana niye çok az geldi kilo neysede boy baya minik geldi hatta üzüldüm birazcık ama sanırım normal aşağı yukarı hepimizin aynı gibi
Bak uygulamada bu hafta 36 cm diyor. E haftanın sonuna kadar o boya ulaşır zaten seninki de gayet iyiymiş

Eklentiler

• IMG_6914.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 69
Sevindim onunla ısınmana. Benimki 3.05 valla bilmiyorum bu sefer geçen muayeneye göre değişik bir enerjisi vardı olumlu anlamda. Hatta mayıstaki tahlillerime de baktı b12 in düşükmüş deyip ona da başladı. İlk muayenemde sessiz yapıda bir kadın, gerekenleri anlatıyor fazlasını da sen sorarsan veriyor gibi gelmişti, bu sefer ise ben sormadan her şeyi soran anlatan bir kadın çıktı karşıma

Uzun süre gitmediğin içindir bence yada kadının ruh hali değişiyor belli olmuyor b12 ne başlattı

Canım benim de 28+4 de 1120 gramdı yaklaşık bir hafta geri dedi doktor kilosuna ama yüksek ihtimalle geç döllenme diyor. Geç döllenmeye göre de boyu bir hafta ileride demişti ama kaç cm hiç söylemedi bende unuttum kağıtta vermedi bu sefer. Yarın detaylı sorcam. Çok değişiyor gelişimleri hiç endişelenme. Biz seninle başından beri aynı gidiyoruz bence şeninde geç döllenme hem bir haftadan hiç bişey olmaz. Merak etme

Ayyymaşallah be ne güzel büyüdüler

Ya evet karın çevresi önde geri denıyo ya zaten Benım kagıtta boy 28+4 yazıyor hiç soylemedı bende sorma geregı duymadım acıkcası . Kıloyu evet soyluyor
Yok canım normal kılosuda boyuda maşallah.

Bende havuza geldim ama korkudan gölgenin altında oturuyorum riske atıp girmicem kan tahlili de vermeye üşendim Pzt e kaldı. Bizim burda Pzt çarş bir de perşembe günleri veriliyor tahlil sedece. Umarım Pzt giderim

Selam kızlar bugün randevum vardı şeker yüklemeside yapıldı bebeğin zayıf dedi Dr 27+5 haftalıgız kilosu 892 gram boyu 33 santim sizde durumlar nasıl moralim bozuldu herşeyde yiyorum kendimde kilo alamıyorum 46 kiloyum

Doktordan doktora değişiyor bak hepsi. Benim 28+2, geç dölleme de değil ovulasyon takibi yapmıştım. Gelişimi de 3-4 gün önde. Kilosu seninkiyle nerdeyse aynı. Benimkinin bir tek bacak gelişimi fl biraz geride o da yüksek ihtimalle bana çekip kısa bacak olabilir

Eklentiler

• image.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…