2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Doktordan değil doktorun sekreterinden alınıyor belki sekreter doktora sorar ama yanına gitmene para vermene gerek yok. Garip bir bilgilendirme olmuş

32+1 den 32+6 ya kadar yazdırabilirsin. Çalışacaksan 37 e kadar çalışabilirsin, çalışmayacaksan izin raporu yazdırabilirsin

Canım benim ilk bebek ama arkadaşlarım kıyafet verdiği için onların verdiklerinde birkaç tanesinde senin dedigin gibi sandık lekesi vardı sarı sarı. Ben de aynı şekilde sordum önce yetişkin leke çıkarıcı kullansam sonra bebek deterjaniyla 2 yıkama yapsam dedim olmaz o partiküller hep içinde kalıyor dediler e bebekte bebek çamaşır suyu tozu var uzun zamandır stokta yoktu gelmiş ben de geçen gün Hepsiburadadan aldım herkes onu öneriyor çıkaramayacagi leke koku yok dediler onu aldım henüz denemedim ama abimin eşi de onu kullanmis he şeyi çıkarıyor diyor aklında bulunsun.

Teşekkür ederiimm. Doktorum bugün tarihi bile değiştirmeyi düşündü uğraşmayayım diye ama o kadara da gerek yok dedim. Eninde sonunda gideceğiz yanına zaten :) Bir de bizim oturduğumuz yerle doktorumuz uzak pek yormak istemiyor angarya işler için oraya. O yüzden sanırım olduğum yerden almamı istedi. Ama buradan alamayacağım malum oradan alırım artık :)

Gerçekten çok iyi ama ben o kadar dikkat etmiyorum ya bir de bunalmışlık var bende bilmem kaç senedir bir kadeh bile bir şey içmedim evdeyken değil de o gün dışarı çıkıcaksam koltuk altım ıslanır filan diye de kullanıyorum ıslanmayı da engelliyor

Yalnız olmadığımıza çok sevindim baya reklam yapmış olduk ama dünyanın en iyisi bu bence

Berikko naptın canım muayene olabildin mi?

Evet şimdi çıktım.. Bişey yok cok sukur.. Yani öyle dedı doktor.. Nstye de aldılar.. Bişey cıkmadı.. Ama oturuyorum ya uzunca kalkınca kitleniorm basamıorm ayagıma.. Parol içcem eve gıdınce once Bi çorba içcem, midem allak bullak oldu kahvaltı da etmedim sadece boyunu öğrendim, o da oyle ölçerken denk geldim.. 33.5cm su an.. Kalbi atıo hersey normal..
Ama benım önumde Bi kadın vardı, 14 haftalıktı ve dogum yaptı çok üzüldüm ya

Ben de bunu kullanıyorum belki de bu kdar terlemeye alışık olmadığım için kendimi kokuyor hissediyorum. Az kaldı evde çıplak gezmeye

Ölümle doğum iç içe, onları düşünme sen şimdilik haftalarımız ilerlediği için artık vücudumuz kaldırmıyor bence. Magnezyum falan kullanıyor musun

Ay çok çok sevindim maşallah ben de her gün muz kaşar yiyorum bunu duyduğuma çok sevindim

Oh oh mükemmel haberler alıyoruz çok şükür ay 40lı rakamlar neden benim gözüme çok büyük geliyor ya nasıl çıkıcak bu bebeler hahaha

Hah aynen ben de senin gibi dışariya çıkacağım zaman ya da çok bunalirsam kullanirim diye aldım dikkat edecek o kadar çok şey var ki ben onlara uyacak olsam daha çok stres olurum

Ayy mükemmel maşallah Ada kuzusu

Ayy maşallah benim sabahları uyandığımda tuvaletten çıkmış halim senin göbekten daha büyük oluyor ve ben daha 27. Haftadayim ben de kendimi düşünemiyorum valla hdhdhjdj
Sağol canım Oğlumda doğumda bu kadar bile yoktu bana garip geliyor böyle çıkması daha iki ay var hepimiz kocaman olcaz bence

Ölümle doğum iç içe, onları düşünme sen şimdilik haftalarımız ilerlediği için artık vücudumuz kaldırmıyor bence. Magnezyum falan kullanıyor musun

Yok kullanmıyorum.. Devlette sadece demir ve d vıtamıni verıolar.. Onları da duzenlı içtiğim söylenemez valla kafam kazan gibi oldu.. Şu okul Bi açılsa da kafa olarak düzene girsem hastaneye gitmek okul yokken buyuk mesele cunku.. Okul açılsa rahatlıcam.. Kuafore bıle gdemedm kac aydır, artık hıjyen boyutunu gectım

Magnezyum kesinlikle öneririm benim ağrılarıma çok iyi geldi hatta kasık ağrısı yaşadığım için doktor günde 2 taneye çıkarttı. Belki sana da iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…