Doktordan değil doktorun sekreterinden alınıyor belki sekreter doktora sorar ama yanına gitmene para vermene gerek yok. Garip bir bilgilendirme olmuşKızlar bir de bilgisi olan vardır belki diye soruyorum. Doktorum rapor için boşuna buraya gelip para verme oradaki devlet hastanesinden al dedi ama devlet hastanesi de son regl tarihimi 1 gün yanlış girmiş. Perşembe günü için kendi doktorumda hakkım doluyor ama devlette dolmuyor. 1 gün sonrasına da randevu yok. Devlet hastanesi kendi doktoruma göre tarihi düzenler mi sizce? Ya da 32+3 ya da 32+5 gibi de rapor alabiliyor muyum? İlla 32+0 olmasına gerek var mı?
Canım benim ilk bebek ama arkadaşlarım kıyafet verdiği için onların verdiklerinde birkaç tanesinde senin dedigin gibi sandık lekesi vardı sarı sarı. Ben de aynı şekilde sordum önce yetişkin leke çıkarıcı kullansam sonra bebek deterjaniyla 2 yıkama yapsam dedim olmaz o partiküller hep içinde kalıyor dediler e bebekte bebek çamaşır suyu tozu var uzun zamandır stokta yoktu gelmiş ben de geçen gün Hepsiburadadan aldım herkes onu öneriyor çıkaramayacagi leke koku yok dediler onu aldım henüz denemedim ama abimin eşi de onu kullanmis he şeyi çıkarıyor diyor aklında bulunsun.Herkese merhaba,
Ben aslında ekim sonunu bekliyordum hazırlanmak için ama sizin paylaşımlardan gaza geldim, ben de oğlumdan kalan eşyaları çıkarmaya başladım ufaktan. Ama bazı girişimlerim hüsranla sonuçlandıpark yatağı yanlışlıkla depoya kaldırmışız ve rutubet kokusu sinmiş, giysi olarak da 0-3 yaş çok az şey tutmuşuz (yalnızca çok kaliteli olanları), onların da birkaçı sandık lekesi gibi olmuş.
Şimdi temizlik konusunda tecrübeli annelere sorum var: park yatağın yıkanan kısımlarını (en azından benim yıkanır diye düşündüğüm kısımlarını) yıkadım, kalanını sildim. (Birkaç tur daha silerim, koku hafifledi gibi) Bir süre de havalandıracağım, yatak için bu yöntemi denemiş, sonrasında da gönül rahatlığıyla kullanmış olan var mı, yoksa çöp mü olacak? (Bayağı taş gibi duruyor, sadece hafif rutubet kokusu var kumaşında, atmak cidden çok büyük israf olacak)
Bir de sandık lekeli giysileri normal leke çıkarıcı vb ile temizleyip kurutup bir tur da bebek deterjanıyla yıkamak caiz midir acaba? Bu konuda önerisi olan varsa çok sevinirim.
Son birkaç haftadır ben de biraz geriden hissediyorum. Böyle daha derinden gibi hareketleri, hatta kontrolde usgde görülen hareketlerin hiçbirini hissetmedim. Doktoruma sormayı unutmuştum bu hafta ama bugün tahliller için devlete gittim, oradaki doktor rapora plesanta anterior yazmış. İki ay önce falan da öyleydi benim ama sonra hep posterior dediler. Demek hala yer değiştirebiliyor plesantamız. Bence ondan kaynaklanıyor olabilir. Tekrar gidince teyit edeceğim.
Teşekkür ederiimm. Doktorum bugün tarihi bile değiştirmeyi düşündü uğraşmayayım diye ama o kadara da gerek yok dedim. Eninde sonunda gideceğiz yanına zaten :) Bir de bizim oturduğumuz yerle doktorumuz uzak pek yormak istemiyor angarya işler için oraya. O yüzden sanırım olduğum yerden almamı istedi. Ama buradan alamayacağım malum oradan alırım artık :)Doktordan değil doktorun sekreterinden alınıyor belki sekreter doktora sorar ama yanına gitmene para vermene gerek yok. Garip bir bilgilendirme olmuş
32+1 den 32+6 ya kadar yazdırabilirsin. Çalışacaksan 37 e kadar çalışabilirsin, çalışmayacaksan izin raporu yazdırabilirsin
Gerçekten çok iyi ama ben o kadar dikkat etmiyorum ya bir de bunalmışlık var bende bilmem kaç senedir bir kadeh bile bir şey içmedimYa ben de bunu ve deodorantini aldım sırf hastane çantasına koymak için. Denedim gerçekten akşama kadar sıfır koku ama içinde çok karbon olduğu için şu an için çok kullanmiycam malum hastanelerin doğum katları cehennem gibi yandığından sırf hastane için aldım
Yalnız olmadığımıza çok sevindimYa ben de bunu ve deodorantini aldım sırf hastane çantasına koymak için. Denedim gerçekten akşama kadar sıfır koku ama içinde çok karbon olduğu için şu an için çok kullanmiycam malum hastanelerin doğum katları cehennem gibi yandığından sırf hastane için aldım
Berikko naptın canım muayene olabildin mi?
Ben de bunu kullanıyorumYa bende terlemezdim ama göğüs bölgesinden ve enseden terliyorum bende. Bir geceliğim var sabah bakmıyorum göğüs kısmı terleyip kurutmaktan gece beyaz benekler oluşmuşBen bunu kullanıyorum sıfır koku çok iyi, hamilelikte belki kullanılmıyordur ama ben o kadar pure bir hamilelik geçirmeyi tercih etmediğim için kullanıyorum
Ölümle doğum iç içe, onları düşünme sen şimdilikEvet şimdi çıktım.. Bişey yok cok sukur.. Yani öyle dedı doktor.. Nstye de aldılar.. Bişey cıkmadı.. Ama oturuyorum ya uzunca kalkınca kitleniorm basamıorm ayagıma.. Parol içcem eve gıdınce once Bi çorba içcem, midem allak bullak oldu kahvaltı da etmedimsadece boyunu öğrendim, o da oyle ölçerken denk geldim.. 33.5cm su an.. Kalbi atıo hersey normal..
Ama benım önumde Bi kadın vardı, 14 haftalıktı ve dogum yaptıçok üzüldüm ya
Ay çok çok sevindim maşallahGünaydın kızlar az önce doktordan çıktım kaşar ceviz ve muz işe yaramış 2 haftada 400 gr almış1120 den 1565 olmuş. Bana da yaramış orası ayrı biraz frenlemem gerekiyor en başta almadığım kiloyu şimdi almaya başladım boyu şuan 41 cm 52 53 cm doğar dedi o zaten genetik eşim ve bende uzunuz. Haftasını yakalamış boyu bir hafta önde içim çok rahat etti kaşar muz ceviz işe yarıyor kesin bilgi fotosunu da ekledim dil hep dışarda Allahım yarabbimm
Oh oh mükemmel haberler alıyoruz çok şükürBiz de kontrolden geldik teyzeleerrr. 1739 gram 40 cm boyu olmuş tosunun. Haftasından 1 hafta önde karpuz yemeyi azalt böyle giderse normal doğuramayacaksın dedi doktoruNormal istersem en fazla 9 kasıma kadar bekleyecekmiş, ama bizim sıpa dönmemiş henüz. Kafası tam midemin altında, mide yanmalarım ondan oluyomuş. Aynı bana benzemiş şükür Sezaryen olursam da bu bebiş Ekim bebitosu olacak.
Eki Görüntüle 3294721
Bunu da ekleyeyimmmm.
Hah aynen ben de senin gibi dışariya çıkacağım zaman ya da çok bunalirsam kullanirim diye aldım dikkat edecek o kadar çok şey var ki ben onlara uyacak olsam daha çok stres olurumGerçekten çok iyi ama ben o kadar dikkat etmiyorum ya bir de bunalmışlık var bende bilmem kaç senedir bir kadeh bile bir şey içmedimevdeyken değil de o gün dışarı çıkıcaksam koltuk altım ıslanır filan diye de kullanıyorum ıslanmayı da engelliyor
Arabada metre vardı eşim çıkardı bakıyo oha bu çok büyük diyor , daha uzayacaklar bir deeOh oh mükemmel haberler alıyoruz çok şüküray 40lı rakamlar neden benim gözüme çok büyük geliyor ya nasıl çıkıcak bu bebeler hahaha
Ayy mükemmel maşallahGünaydın kızlar az önce doktordan çıktım kaşar ceviz ve muz işe yaramış 2 haftada 400 gr almış1120 den 1565 olmuş. Bana da yaramış orası ayrı biraz frenlemem gerekiyor en başta almadığım kiloyu şimdi almaya başladım boyu şuan 41 cm 52 53 cm doğar dedi o zaten genetik eşim ve bende uzunuz. Haftasını yakalamış boyu bir hafta önde içim çok rahat etti kaşar muz ceviz işe yarıyor kesin bilgi fotosunu da ekledim dil hep dışarda Allahım yarabbimm
Sağol canımAyy maşallahbenim sabahları uyandığımda tuvaletten çıkmış halim senin göbekten daha büyük oluyor ve ben daha 27. Haftadayim ben de kendimi düşünemiyorum valla hdhdhjdj
Şifa olsun senin kuzucuğada inşallahAy çok çok sevindim maşallahben de her gün muz kaşar yiyorum bunu duyduğuma çok sevindim
Ah teşekkür ederizz yarın Pera kuzusundan da çok güzel haberler alalımAyy mükemmel maşallahAda kuzusu
Ölümle doğum iç içe, onları düşünme sen şimdilikhaftalarımız ilerlediği için artık vücudumuz kaldırmıyor bence. Magnezyum falan kullanıyor musun
Magnezyum kesinlikle öneririm benim ağrılarıma çok iyi geldi hatta kasık ağrısı yaşadığım için doktor günde 2 taneye çıkarttı. Belki sana da iyi gelirYok kullanmıyorum.. Devlette sadece demir ve d vıtamıni verıolar.. Onları da duzenlı içtiğim söylenemezvalla kafam kazan gibi oldu.. Şu okul Bi açılsa da kafa olarak düzene girsem hastaneye gitmek okul yokken buyuk mesele cunku.. Okul açılsa rahatlıcam.. Kuafore bıle gdemedm kac aydır, artık hıjyen boyutunu gectım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?