2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bana devletteki doktor magnezyum yazmıştı, krampın olursa kullanırsın diye. Kendi doktorumda bel ağrılarım çok olduğu için düzenli kullanabilirsin dedi. Çocukla zor valla, bir şey diyemiyorum o yüzden

İyi olmana sevindim maalesef acil kadın doğum öyle bende kötü hikayelere denk geldim

Magnezyum kesinlikle öneririm benim ağrılarıma çok iyi geldi hatta kasık ağrısı yaşadığım için doktor günde 2 taneye çıkarttı. Belki sana da iyi gelir
Çok iyimiş çok ah ben salak kafama doymiyim diyorum hiç bacaklarım kitlenmiyor ağrılarım azaldı ve düzenli içmiyorum bi gün içiyorum bi gün içmiyorum ona rağmen müthiş bir şey oğlumda da hiç kullanmamıştım ama bunda pes ettim ve iyiki etmişim

Sağlık ocağı da yazar aslında çok iyimiş kesinlikle kullan benim kramplar ağrılar bitti

Tam olarak ismi ne leke çıkarıcının. Ben de bir tane aldım ama renkli olanların rengini bozdu

Bende yüksek tansiyon sorunu yaşadım 28. Haftadan sonra ve preeklampsi yaşadım. Son ay bebeğim hiç gelişmedi ve kilo almadı. Umarım bu gebeliklerimizde aynı şeyleri yaşamayız
Bende geçen gebeliğim ağır preklampsi ile 35 .haftada doğum yaptım maalesef bebeğimi kaybettim bu gebeliginde 20. Haftadan beri protein kaçağı çıktı tansiyon ilacı kullanıyorum siz neler yapıyorsunuz tekrarlamasin diye birde hanımlar iki gündür bebeğimin hareketleri çok az acaba normalmi dir

Kaçıncı haftadasın?

Bende iyi ki başlamışım diyorum çatı ağrım için vermişti doktor baya hafifletti, gece yatmadan bir saat önce içersen uykuya geçişinide kolaylaştırıyor

Süper Al_pi de aynısını önermişti. Bilmeyen tek anne ben miyim acaba, kendimi cahil ve pasaklı hissettim şimdi ebebek stoklarında yok gözüküyor, fiyatı 50 tlde kalmış (kim bilir ne zamandan kalmıştır tabii). Hepside bulamadım, trendde 150 tlye buldum. Gerçek fiyatı bu mudur bunun (malum bu siteler borsa gibi ya)? ona göre sipariş vereyim ben de.

Çok geçmiş olsun. Bebeğin iyi olmasına çok sevindim, gebelikle ilgili değil demek ki ama acaba ortopedilik veya fizik tedavilik bir şey olabilir mi diye düşündüm. O tarz ağırlar sinir sıkışması, siyatik ve benzeri şeylerden de olabiliyor ve bazı bünyelerde kilo alımıyla da tetikleniyor. Ben de ilk gebeliğimde doğum sonrası benzer sorunlar yaşamıştım (benim kalçamda bir eklemim çatlamıştı hatta). Tabii hamileyken ortopedi veya fiziktedavi müdahale edebiliyor mu bilemiyorum ama mümkün mertebe dümdüz uzanıp yatmak, (ağrı geçince tabii) iyi geliyorsa uygun ayakkabıyla yavaş tempo yürüyüş yapmak ve ev işi gibi kontrolsüz eğilip kalkma gerektiren ve bele, dize gereksiz ağırlık bindiren işlerden kaçınmak iyi gelebilir.

Ben bugün e bebek e gidecektim. Hem kendime alayım hem fiyatını yazayım

Selam anneler Size bir sorum var. Bugün baktım baktım karar veremedim. 4 tane tulum aldım ikisi 0 beden ikisi 1 beden. Diğer aldıklarım 0-3 aylık. Sadece hastane çıkışı ve ikili takım yenidoğan beden olarak aldım. Acaba 0 beden tulum yenidoğana çok mu büyük gelir? Ayrıca yenidoğan için tulum alsam mı bilemedim.

Ben yenidoğan eşyalarını daha almadım bile çünkü bebiş tombiş. Hep 0-3 ay aldım bilerek. Zaten çabuk büyüyorlar diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…