Bana devletteki doktor magnezyum yazmıştı, krampın olursa kullanırsın diye. Kendi doktorumda bel ağrılarım çok olduğu için düzenli kullanabilirsin dedi. Çocukla zor valla, bir şey diyemiyorum o yüzden
Tam olarak ismi ne leke çıkarıcının. Ben de bir tane aldım ama renkli olanların rengini bozdu
Bence çok küçük beden almayın ben genelde 1-3 ay aldım hatta o kadar hızlı büyüyorlar ki küçük geleceğine büyük gelsin bir şey olmazSelam annelerSize bir sorum var. Bugün baktım baktım karar veremedim. 4 tane tulum aldım ikisi 0 beden ikisi 1 beden. Diğer aldıklarım 0-3 aylık. Sadece hastane çıkışı ve ikili takım yenidoğan beden olarak aldım. Acaba 0 beden tulum yenidoğana çok mu büyük gelir? Ayrıca yenidoğan için tulum alsam mı bilemedim.
Ne kadar ceviz yiyorsun peki ben pek sevmediğim için 3 parça yiyebiliyoruö bide kaşar illa çiğ mi olsun tost filan olmaz mıŞifa olsun kuzuyaevet dedikleri kadar varmış gerçekten
Süper@Al_pi de aynısını önermişti. Bilmeyen tek anne ben miyim acaba, kendimi cahil ve pasaklı hissettim şimdi ebebek stoklarında yok gözüküyor, fiyatı 50 tlde kalmış (kim bilir ne zamandan kalmıştır tabii). Hepside bulamadım, trendde 150 tlye buldum. Gerçek fiyatı bu mudur bunun (malum bu siteler borsa gibi ya )? ona göre sipariş vereyim ben de.
Çok geçmiş olsun. Bebeğin iyi olmasına çok sevindim, gebelikle ilgili değil demek ki ama acaba ortopedilik veya fizik tedavilik bir şey olabilir mi diye düşündüm. O tarz ağırlar sinir sıkışması, siyatik ve benzeri şeylerden de olabiliyor ve bazı bünyelerde kilo alımıyla da tetikleniyor. Ben de ilk gebeliğimde doğum sonrası benzer sorunlar yaşamıştım (benim kalçamda bir eklemim çatlamıştı hatta). Tabii hamileyken ortopedi veya fiziktedavi müdahale edebiliyor mu bilemiyorum ama mümkün mertebe dümdüz uzanıp yatmak, (ağrı geçince tabii) iyi geliyorsa uygun ayakkabıyla yavaş tempo yürüyüş yapmak ve ev işi gibi kontrolsüz eğilip kalkma gerektiren ve bele, dize gereksiz ağırlık bindiren işlerden kaçınmak iyi gelebilir.
Maalesef şu içince şişiyorum canımda herşeyi yemek istiyor zorlayınca da ağrım oluyorKızlar çok az kahvaltı yapınca bile dünyaları yemiş gibi hissediyorum midem kalbim sıkışıyo sizde de oluyo mu
Kız yok hiç öyle düşünme ben de bilmiyordum sordum da öğrendim yaniSüper@Al_pi de aynısını önermişti. Bilmeyen tek anne ben miyim acaba, kendimi cahil ve pasaklı hissettim şimdi ebebek stoklarında yok gözüküyor, fiyatı 50 tlde kalmış (kim bilir ne zamandan kalmıştır tabii). Hepside bulamadım, trendde 150 tlye buldum. Gerçek fiyatı bu mudur bunun (malum bu siteler borsa gibi ya )? ona göre sipariş vereyim ben de.
Çok geçmiş olsun. Bebeğin iyi olmasına çok sevindim, gebelikle ilgili değil demek ki ama acaba ortopedilik veya fizik tedavilik bir şey olabilir mi diye düşündüm. O tarz ağırlar sinir sıkışması, siyatik ve benzeri şeylerden de olabiliyor ve bazı bünyelerde kilo alımıyla da tetikleniyor. Ben de ilk gebeliğimde doğum sonrası benzer sorunlar yaşamıştım (benim kalçamda bir eklemim çatlamıştı hatta). Tabii hamileyken ortopedi veya fiziktedavi müdahale edebiliyor mu bilemiyorum ama mümkün mertebe dümdüz uzanıp yatmak, (ağrı geçince tabii) iyi geliyorsa uygun ayakkabıyla yavaş tempo yürüyüş yapmak ve ev işi gibi kontrolsüz eğilip kalkma gerektiren ve bele, dize gereksiz ağırlık bindiren işlerden kaçınmak iyi gelebilir.
Bende en fazla 3 tane yiyebiliyorum cevizde sevmiyorumNe kadar ceviz yiyorsun peki ben pek sevmediğim için 3 parça yiyebiliyoruö bide kaşar illa çiğ mi olsun tost filan olmaz mı
Ne kadar ceviz yiyorsun peki ben pek sevmediğim için 3 parça yiyebiliyoruö bide kaşar illa çiğ mi olsun tost filan olmaz mı
Sütü içemem yaa küçükken o kadar içmişim ki bıktımBende en fazla 3 tane yiyebiliyorum cevizde sevmiyorumbence kaşar tost içinde de olur ama ara öğünlerde de bir iki dilim atıyorum ben ağzıma bide sütü arttırdım ben günde 2 3 bardak içiyorum
Evet bende görmüştüm eski kaşarı nerden bulcamKaşar aslnda taze kaşar degıl, eski kaşar büyütürmüş bebegi.. Gecen okudum.. Bu taze kaşarlarda nişasta mı ne oluyomus, eşim diyince ayıktım
Kefir sütten daha iyi bence bende kefire alışamadımSütü içemem yaa küçükken o kadar içmişim ki bıktımkefir içiyorum bş bardak hergün olur herhalde ay bide doktora gidiyormuşum hepsi bana yaramış oluyormuş ne gülerim kendi halime
Normal de kendi doktoruma çok var randevuma ama devlete randevu aldım sancım çok oluyor nst filan girerim diye düşündüm eşimde gitmeyelim diyor gidersem öğrenirim ikimizinde kilosunuKefir sütten daha iyi bence bende kefire alışamadımbenim yediklerimiz ikimize de yaramış maşallah biraz dikkat etmen gerek dedi doktor
9 kilo aldımNormal de kendi doktoruma çok var randevuma ama devlete randevu aldım sancım çok oluyor nst filan girerim diye düşündüm eşimde gitmeyelim diyor gidersem öğrenirim ikimizinde kilosunukaç kg aldın toplamda
Eğer zayıf hamile kaldıysan 15 kg normal bence9 kilo aldımama son 4 kilosunu bir buçuk ayda aldım nasıl oldu bu bilmiyorum. Bugün gittiğimde ekstra bi ödem de vardı vücudumda bu hızla gitmekten çok korkuyorum
Mağazaların hiç birinde mi satış yokmuş canım sadece nette mi oluyormuşPhaedra kuzucum mağazalarda yokmuş, alamadım ben de.
Doktor fıtık dedi de tam anlatmadı bile ne oldugunu.. Belim agrımıo ki fıtık olsun.. Kasık fıtığım var mı bılmıorm, unıvdeyken vardı sankı ama kendlıgınden gecmıstı.. Sanrm dikişler zorlanıo.. O bolge acıo İlk ayaklandgmda.. Bebek buyudu belkı ondan artık eskısı gibi rahat olamıcamşu ana kadar öyle böyle evın işini yapıodum, eymene Bi sekılde bakıp eyliyodum.. Ama artık zor olcak gibi.. Ki o dedıgın kontrolsüz egılıp dogrulmaları hala yapıorm ben gunde kac kere oyuncak topluyorum bılmıorm.. Bırakayım dıorm, bu sefer ıyıce rayından cıkıo daha beter oluyorum.. Kafayı sıyırcam zaten
Anaa, iyi ki sormuşum. Kazıklanacaktık göz göre göre ayak üstüKız yok hiç öyle düşünme ben de bilmiyordum sordum da öğrendim yaniben 50 TL'ye 1 hafta önce aldım ama indirimdeydi hadi olsun 100 olsun, 150 fazla bence
Kadın şu an bi stok problemi var ama gelecek dedi. Ben beklemeye karar verdimMağazaların hiç birinde mi satış yokmuş canım sadece nette mi oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?