2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bana devletteki doktor magnezyum yazmıştı, krampın olursa kullanırsın diye. Kendi doktorumda bel ağrılarım çok olduğu için düzenli kullanabilirsin dedi. Çocukla zor valla, bir şey diyemiyorum o yüzden

Bana bişey vermediler ya.. Zaten kafayı yiycem artık.. Leyla gibi oldum, naapcamı sasırmıs durumdaym.. En son umraniye kadın doguma gittgmde olay cıkarcam artık yaa soruyorum cvp bile verılıo, zor şer yani.. Hele bugun göztepeye gittim, doktorun beni Bi kovmadgı kalmıstı zor tuttum kendımı valla.. Hayır hamıleyım yani ben nerden bıleyım bahsettgm agrının hamılelıkle ılgısı olmadıgını şu an hala agrıo ayaga kalktıkca kafayı yiycem.. Ve sanrm dikişler zorlanıo bence.. Özeldekı doktora yazcam artık en son haftaya randevu da alamıorm, eymenın okulu var öbür haftaya Bi ihtimal alırım.. O zmna naapcam bılmıorm

Tam olarak ismi ne leke çıkarıcının. Ben de bir tane aldım ama renkli olanların rengini bozdu

Çamaşır suyu tozu olarak geçio.. Ya ben onu cok kullandım.. Ama cidden bıraz renk solduruyo bence.. Bide çamasır suyu tozu oldugu için sanrm, sert yapıo kıyafeti.. Ama bende onu kullanırım yıne heralde

Bence çok küçük beden almayın ben genelde 1-3 ay aldım hatta o kadar hızlı büyüyorlar ki küçük geleceğine büyük gelsin bir şey olmaz tulumda ayaklar kasıyor çünkü patikli olduğu için hatta biz bir iki tanesinin ayaklarını makasla kesmiştik kızımda biraz daha giyebildim diye

Doktor fıtık dedi de tam anlatmadı bile ne oldugunu.. Belim agrımıo ki fıtık olsun.. Kasık fıtığım var mı bılmıorm, unıvdeyken vardı sankı ama kendlıgınden gecmıstı.. Sanrm dikişler zorlanıo.. O bolge acıo İlk ayaklandgmda.. Bebek buyudu belkı ondan artık eskısı gibi rahat olamıcam şu ana kadar öyle böyle evın işini yapıodum, eymene Bi sekılde bakıp eyliyodum.. Ama artık zor olcak gibi.. Ki o dedıgın kontrolsüz egılıp dogrulmaları hala yapıorm ben gunde kac kere oyuncak topluyorum bılmıorm.. Bırakayım dıorm, bu sefer ıyıce rayından cıkıo daha beter oluyorum.. Kafayı sıyırcam zaten

Kız yok hiç öyle düşünme ben de bilmiyordum sordum da öğrendim yani ben 50 TL'ye 1 hafta önce aldım ama indirimdeydi hadi olsun 100 olsun, 150 fazla bence

Ne kadar ceviz yiyorsun peki ben pek sevmediğim için 3 parça yiyebiliyoruö bide kaşar illa çiğ mi olsun tost filan olmaz mı
Bende en fazla 3 tane yiyebiliyorum cevizde sevmiyorum bence kaşar tost içinde de olur ama ara öğünlerde de bir iki dilim atıyorum ben ağzıma bide sütü arttırdım ben günde 2 3 bardak içiyorum

Ne kadar ceviz yiyorsun peki ben pek sevmediğim için 3 parça yiyebiliyoruö bide kaşar illa çiğ mi olsun tost filan olmaz mı

Kaşar aslnda taze kaşar degıl, eski kaşar büyütürmüş bebegi.. Gecen okudum.. Bu taze kaşarlarda nişasta mı ne oluyomus, eşim diyince ayıktım

Bende en fazla 3 tane yiyebiliyorum cevizde sevmiyorum bence kaşar tost içinde de olur ama ara öğünlerde de bir iki dilim atıyorum ben ağzıma bide sütü arttırdım ben günde 2 3 bardak içiyorum
Sütü içemem yaa küçükken o kadar içmişim ki bıktım kefir içiyorum bş bardak hergün olur herhalde ay bide doktora gidiyormuşum hepsi bana yaramış oluyormuş ne gülerim kendi halime

Sütü içemem yaa küçükken o kadar içmişim ki bıktım kefir içiyorum bş bardak hergün olur herhalde ay bide doktora gidiyormuşum hepsi bana yaramış oluyormuş ne gülerim kendi halime
Kefir sütten daha iyi bence bende kefire alışamadım benim yediklerimiz ikimize de yaramış maşallah biraz dikkat etmen gerek dedi doktor

Kefir sütten daha iyi bence bende kefire alışamadım benim yediklerimiz ikimize de yaramış maşallah biraz dikkat etmen gerek dedi doktor
Normal de kendi doktoruma çok var randevuma ama devlete randevu aldım sancım çok oluyor nst filan girerim diye düşündüm eşimde gitmeyelim diyor gidersem öğrenirim ikimizinde kilosunu kaç kg aldın toplamda

Normal de kendi doktoruma çok var randevuma ama devlete randevu aldım sancım çok oluyor nst filan girerim diye düşündüm eşimde gitmeyelim diyor gidersem öğrenirim ikimizinde kilosunu kaç kg aldın toplamda
9 kilo aldım ama son 4 kilosunu bir buçuk ayda aldım nasıl oldu bu bilmiyorum. Bugün gittiğimde ekstra bi ödem de vardı vücudumda bu hızla gitmekten çok korkuyorum

9 kilo aldım ama son 4 kilosunu bir buçuk ayda aldım nasıl oldu bu bilmiyorum. Bugün gittiğimde ekstra bi ödem de vardı vücudumda bu hızla gitmekten çok korkuyorum
Eğer zayıf hamile kaldıysan 15 kg normal bence bugün benimde ayaklarımda bi şişlik var ödem gibi artık doğumdan sonra veririz canları sağolsun miniklerin

Kadın doğumcu mu fıtık teşhisi koydu Bu arada olabilir aslında gayet çünkü bel fıtığı kontrolden çıkınca ağrısı genelde bacağa vuruyor. Hatta genelde tek bacağa, bıçak saplanması şeklinde ağrıyla kendini belli ediyor (kasık ağrısı yapar mı bilemedim ama ayağının üzerine basamamana yol açabilir). Normalde fizik tedavi ve sonrasında bel kaslarını güçlendirici bir takım kültür fizik hareketleri, tercihen de pilates ile kontrol altına alınıyor. Doktorlar sonrasında kilo kontrolü, yürüyüş, yüzme ve kontrolsüz hareketten kaçınmayı öneriyor. Tabii gebelikte bunlar ne kadar mümkün, orasını ancak bir doktor değerlendirir ama hatırladığım şöyle bir şey var, fıtık ağrısıysa akut evrede (ilk 48 veya 72 saat galiba) soğuk kompres iyi geliyordu (nereye uygulayacağını biliyorsan masaj aletiyle veya elle masaj da eşlik edebilir) ve kesinlikle ağrı hafifleyene kadar yatakta yatay pozisyonda uzanmak (artık hangi pozisyon rahat ettiriyorsa), gerekirse gün boyu hatta. Tez vakitte hafifler umarım

Kız yok hiç öyle düşünme ben de bilmiyordum sordum da öğrendim yani ben 50 TL'ye 1 hafta önce aldım ama indirimdeydi hadi olsun 100 olsun, 150 fazla bence
Anaa, iyi ki sormuşum. Kazıklanacaktık göz göre göre ayak üstü Takip edeyim ben bi süre o halde bu ürünü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…