Hadi bakalım bence toparlandı öyle hissediyorumBu arada yarın devlete randevum var bakalım bizim minik toparlanmış mı abisi gibi sonradan
Evet sanki karnımın içi yırtılıyorBazen bebeğin hareketleri canımı acıtıyor. Artık güçlendiler sanırım. Sizde de öyle oluyor mu?
Valla benimki mideme mideme vuruyor bide böyle sanki içerden yırtılıyor gibi oluyor bugün eşim dediki sana sarıldım gece öyle tekme atıyordu ki içim tuhaf oldu çektim elimi ben uyurken genelde sert sert vurmaya bayılır hatta gece çok oynadığı için tüm gecem tuvalete kalkmakla geçiyorBazen bebeğin hareketleri canımı acıtıyor. Artık güçlendiler sanırım. Sizde de öyle oluyor mu?
Ay bu his çok kötüEvet sanki karnımın içi yırtılıyor
Takipte kalmanız önemli ama 2 haftaya kadar olan gerilik ya da ilerilik için birçok gebede sorun çıkmadan süreç tamamlanabiliyor, motivasyonunuzu yüksek tutun, umarım sizin için çok güzel olur her şeyArkadaşlar bende de bugün gelişim geriliği çıktı yani boyu önde ama karın çevresi geri. Kan sulandırıcı iğne kullanıyordum sabah akşam onun dozunu arttırdı. 32. Haftaya kadar geliştirmeye çalışalım dedi. 32 de de çalışamaz raporu al dedi. Erken doğabilirmiş. Suyunun azalması da bu gerilikten dolayıymış.27+5 im şu an.
Maşallah gelişimi çok güzelKızlar doktoruma yazdım ayağa kalktığımda baskı hissediyorum ara ara ufak ufak da canımı acıtıyor, normalde kontrolümüz cuma günüydü ama çarşamba günü geleyim mi yoksa cumayı bekleyeyim mi dedim O da hemen gel dedi. Nst ye bağladılar çok şükür sancı çıkmadı ama doktor alttan muayene etti servikal uzunluk 26'dan 22'ye düşmüşbaşı da tamamen aşağıdaymış baskı hissi O yüzdenmiş çıkış yoluna çok yakınmış yani. Doktor ciğer geliştirici iğne vurmamız gerekiyor dedi mümkün olduğunca içeride tutmamız gerekiyor dedi vajinal varisleri sordum ona da baktı evet içeride de dışarıda da varislerin var ama bu kesinlikle normal doğuma engel değil daha büyüklerini gördüm rahat ol dedi. Eşim de hocam kendimizi mental olarak hazırlayalım erken doğum mu görüyorsunuz yoksa tamamen önlem amaçlı mı iğneyi vuralım diyorsunuz dedi doktor da açıkçası ben son gününe kadar bekleyeceğini hiç düşünmüyorum ama şu anda ne olur ne olmaz erken doğarsa küvöz de çok fazla kalmasın dış dünyaya hazırlayalım en azından 33-35e kadar içeride tutalım diye vurmak istiyorum dedi ben değil ama eşim inanılmaz panik yaptı ben de hafiften korkmaya başladım inşallah bebeğim zamanında gelir ha bir de alttan açıklık var mı diye birşey sokup bakıyorlar ya işte ona baktı açıklığın yok dedi çok şükür 27+2yiz gelişimi çok iyi, 36.5 cm ve 1060 gram dedi
Ben de duruma göre 32+0 da rapor almayı düşünüyorum tamamen doktorun dediklerine göre hareket edicem. Kontrole gitmeyeli 1 ay oldu benim de amniyon sıvısının azalmasını farkettin mi peki ? Benim de en çok merak ettiğim suyu ve gelişimi bağlantılı çünkü hatta hareketlerini daha sert hissetmeye neden oluyormuş su azlığı.Arkadaşlar bende de bugün gelişim geriliği çıktı yani boyu önde ama karın çevresi geri. Kan sulandırıcı iğne kullanıyordum sabah akşam onun dozunu arttırdı. 32. Haftaya kadar geliştirmeye çalışalım dedi. 32 de de çalışamaz raporu al dedi. Erken doğabilirmiş. Suyunun azalması da bu gerilikten dolayıymış.27+5 im şu an.
Çok geçmiş olsun, gelişimi çok iyiKızlar doktoruma yazdım ayağa kalktığımda baskı hissediyorum ara ara ufak ufak da canımı acıtıyor, normalde kontrolümüz cuma günüydü ama çarşamba günü geleyim mi yoksa cumayı bekleyeyim mi dedim O da hemen gel dedi. Nst ye bağladılar çok şükür sancı çıkmadı ama doktor alttan muayene etti servikal uzunluk 26'dan 22'ye düşmüşbaşı da tamamen aşağıdaymış baskı hissi O yüzdenmiş çıkış yoluna çok yakınmış yani. Doktor ciğer geliştirici iğne vurmamız gerekiyor dedi mümkün olduğunca içeride tutmamız gerekiyor dedi vajinal varisleri sordum ona da baktı evet içeride de dışarıda da varislerin var ama bu kesinlikle normal doğuma engel değil daha büyüklerini gördüm rahat ol dedi. Eşim de hocam kendimizi mental olarak hazırlayalım erken doğum mu görüyorsunuz yoksa tamamen önlem amaçlı mı iğneyi vuralım diyorsunuz dedi doktor da açıkçası ben son gününe kadar bekleyeceğini hiç düşünmüyorum ama şu anda ne olur ne olmaz erken doğarsa küvöz de çok fazla kalmasın dış dünyaya hazırlayalım en azından 33-35e kadar içeride tutalım diye vurmak istiyorum dedi ben değil ama eşim inanılmaz panik yaptı ben de hafiften korkmaya başladım inşallah bebeğim zamanında gelir ha bir de alttan açıklık var mı diye birşey sokup bakıyorlar ya işte ona baktı açıklığın yok dedi çok şükür 27+2yiz gelişimi çok iyi, 36.5 cm ve 1060 gram dedi
Yaa hafızanasoyasosu canım ya sendin sanırım bir isim analizi sayfası paylaşmıştın ilk aylar bana onu tekrar yazarmısın
Ah canım teşekkürler, inşallah görürüzMaşallah gelişimi çok güzeldoktor söylemiştir belki ama dinlenerek 35. Haftaları görüceksin inanıyorum ben
Ah dilken geçmiş olsun ya, ama hiç merak etme bebek bekleyecek haftasınıKızlar doktoruma yazdım ayağa kalktığımda baskı hissediyorum ara ara ufak ufak da canımı acıtıyor, normalde kontrolümüz cuma günüydü ama çarşamba günü geleyim mi yoksa cumayı bekleyeyim mi dedim O da hemen gel dedi. Nst ye bağladılar çok şükür sancı çıkmadı ama doktor alttan muayene etti servikal uzunluk 26'dan 22'ye düşmüşbaşı da tamamen aşağıdaymış baskı hissi O yüzdenmiş çıkış yoluna çok yakınmış yani. Doktor ciğer geliştirici iğne vurmamız gerekiyor dedi mümkün olduğunca içeride tutmamız gerekiyor dedi vajinal varisleri sordum ona da baktı evet içeride de dışarıda da varislerin var ama bu kesinlikle normal doğuma engel değil daha büyüklerini gördüm rahat ol dedi. Eşim de hocam kendimizi mental olarak hazırlayalım erken doğum mu görüyorsunuz yoksa tamamen önlem amaçlı mı iğneyi vuralım diyorsunuz dedi doktor da açıkçası ben son gününe kadar bekleyeceğini hiç düşünmüyorum ama şu anda ne olur ne olmaz erken doğarsa küvöz de çok fazla kalmasın dış dünyaya hazırlayalım en azından 33-35e kadar içeride tutalım diye vurmak istiyorum dedi ben değil ama eşim inanılmaz panik yaptı ben de hafiften korkmaya başladım inşallah bebeğim zamanında gelir ha bir de alttan açıklık var mı diye birşey sokup bakıyorlar ya işte ona baktı açıklığın yok dedi çok şükür 27+2yiz gelişimi çok iyi, 36.5 cm ve 1060 gram dedi
Amiinn inşallahÇok geçmiş olsun, gelişimi çok iyi32. Haftadan sonra erken doğum sonucu oluşan riskler giderek azalıyor. Bu süreci bol bol dinlenerek geçirip, kendinizi yormayın, böyle süreçler yaşayıp vaktinde doğanlar da var. Ama tabiki ihtimalleri değerlendirip ona göre devam etmek gerek. İnşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun, her şey çok çok güzel ilerler canım
Sana da tüm kalbimle iyi dileklerimi gönderiyorumArkadaşlar bende de bugün gelişim geriliği çıktı yani boyu önde ama karın çevresi geri. Kan sulandırıcı iğne kullanıyordum sabah akşam onun dozunu arttırdı. 32. Haftaya kadar geliştirmeye çalışalım dedi. 32 de de çalışamaz raporu al dedi. Erken doğabilirmiş. Suyunun azalması da bu gerilikten dolayıymış.27+5 im şu an.
Canımsın çok teşekkürlerAh dilken geçmiş olsun ya, ama hiç merak etme bebek bekleyecek haftasınıbol bol dinlen. Hiç stres yapma bebeğin gelişimi iyiymiş zaten kızlarda demişler şöyle 32’yi bir atlat gerisi daha kolay tüm kalpten dileklerimi yolluyorum size
Çok geçmiş olsun açıklık yokmuş çok şükür gelişimi de maşallah çok iyiKızlar doktoruma yazdım ayağa kalktığımda baskı hissediyorum ara ara ufak ufak da canımı acıtıyor, normalde kontrolümüz cuma günüydü ama çarşamba günü geleyim mi yoksa cumayı bekleyeyim mi dedim O da hemen gel dedi. Nst ye bağladılar çok şükür sancı çıkmadı ama doktor alttan muayene etti servikal uzunluk 26'dan 22'ye düşmüşbaşı da tamamen aşağıdaymış baskı hissi O yüzdenmiş çıkış yoluna çok yakınmış yani. Doktor ciğer geliştirici iğne vurmamız gerekiyor dedi mümkün olduğunca içeride tutmamız gerekiyor dedi vajinal varisleri sordum ona da baktı evet içeride de dışarıda da varislerin var ama bu kesinlikle normal doğuma engel değil daha büyüklerini gördüm rahat ol dedi. Eşim de hocam kendimizi mental olarak hazırlayalım erken doğum mu görüyorsunuz yoksa tamamen önlem amaçlı mı iğneyi vuralım diyorsunuz dedi doktor da açıkçası ben son gününe kadar bekleyeceğini hiç düşünmüyorum ama şu anda ne olur ne olmaz erken doğarsa küvöz de çok fazla kalmasın dış dünyaya hazırlayalım en azından 33-35e kadar içeride tutalım diye vurmak istiyorum dedi ben değil ama eşim inanılmaz panik yaptı ben de hafiften korkmaya başladım inşallah bebeğim zamanında gelir ha bir de alttan açıklık var mı diye birşey sokup bakıyorlar ya işte ona baktı açıklığın yok dedi çok şükür 27+2yiz gelişimi çok iyi, 36.5 cm ve 1060 gram dedi
Aynı durumu bende yaşadım, 19. Haftadan beri düzenli ölçülüyor, bir kontrol biraz daha kısa, diğer kontrol daha uzun o kadar değişken oluyor ki. İnşallah sağlıkla zamanında gelsin, ben inanıyorumAmiinn inşallah26 dan 22 ye 2 hafta içerisinde düştü ve bu 2 haftadır da asla evden çıkmadım iş yapmadım (temizlik de dahil hep eşim halletti ) ona rağmen böyle azalmış. inşallah o kadar durur da hiç kuvöze girmesi gerekmez. Şu an tek duam sağlıklı doğsun ve beraber eve dönelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?