2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum. Son kontrolde makat duruş olduğu için ayaklar eller aşağıda toplanmış. Bu kadar aşağıda hissedince tedirgin oluyorum. Sizlerin nasıl kızlar ?

Bazen bebeğin hareketleri canımı acıtıyor. Artık güçlendiler sanırım. Sizde de öyle oluyor mu?
Valla benimki mideme mideme vuruyor bide böyle sanki içerden yırtılıyor gibi oluyor bugün eşim dediki sana sarıldım gece öyle tekme atıyordu ki içim tuhaf oldu çektim elimi ben uyurken genelde sert sert vurmaya bayılır hatta gece çok oynadığı için tüm gecem tuvalete kalkmakla geçiyor

Dolap uygulamasında outletmüslin var ürünleri kullanılmamış instagramda zeypba diye sitesi var 4 katlı müslin normal fiyatından daha uygun ve sorunsuz geldi çok beğendim ben birer tane aldım ama tarçın veya kiremitte de aklım kaldı onuda alıcam boyutları büyük çok güzel ihtiyacı olan baksın

Kızlar doktoruma yazdım ayağa kalktığımda baskı hissediyorum ara ara ufak ufak da canımı acıtıyor, normalde kontrolümüz cuma günüydü ama çarşamba günü geleyim mi yoksa cumayı bekleyeyim mi dedim O da hemen gel dedi. Nst ye bağladılar çok şükür sancı çıkmadı ama doktor alttan muayene etti servikal uzunluk 26'dan 22'ye düşmüş başı da tamamen aşağıdaymış baskı hissi O yüzdenmiş çıkış yoluna çok yakınmış yani. Doktor ciğer geliştirici iğne vurmamız gerekiyor dedi mümkün olduğunca içeride tutmamız gerekiyor dedi vajinal varisleri sordum ona da baktı evet içeride de dışarıda da varislerin var ama bu kesinlikle normal doğuma engel değil daha büyüklerini gördüm rahat ol dedi. Eşim de hocam kendimizi mental olarak hazırlayalım erken doğum mu görüyorsunuz yoksa tamamen önlem amaçlı mı iğneyi vuralım diyorsunuz dedi doktor da açıkçası ben son gününe kadar bekleyeceğini hiç düşünmüyorum ama şu anda ne olur ne olmaz erken doğarsa küvöz de çok fazla kalmasın dış dünyaya hazırlayalım en azından 33-35e kadar içeride tutalım diye vurmak istiyorum dedi ben değil ama eşim inanılmaz panik yaptı ben de hafiften korkmaya başladım inşallah bebeğim zamanında gelir ha bir de alttan açıklık var mı diye birşey sokup bakıyorlar ya işte ona baktı açıklığın yok dedi çok şükür 27+2yiz gelişimi çok iyi, 36.5 cm ve 1060 gram dedi

Takipte kalmanız önemli ama 2 haftaya kadar olan gerilik ya da ilerilik için birçok gebede sorun çıkmadan süreç tamamlanabiliyor, motivasyonunuzu yüksek tutun, umarım sizin için çok güzel olur her şey

Maşallah gelişimi çok güzel doktor söylemiştir belki ama dinlenerek 35. Haftaları görüceksin inanıyorum ben

Ben de duruma göre 32+0 da rapor almayı düşünüyorum tamamen doktorun dediklerine göre hareket edicem. Kontrole gitmeyeli 1 ay oldu benim de amniyon sıvısının azalmasını farkettin mi peki ? Benim de en çok merak ettiğim suyu ve gelişimi bağlantılı çünkü hatta hareketlerini daha sert hissetmeye neden oluyormuş su azlığı.

Çok geçmiş olsun, gelişimi çok iyi 32. Haftadan sonra erken doğum sonucu oluşan riskler giderek azalıyor. Bu süreci bol bol dinlenerek geçirip, kendinizi yormayın, böyle süreçler yaşayıp vaktinde doğanlar da var. Ama tabiki ihtimalleri değerlendirip ona göre devam etmek gerek. İnşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun, her şey çok çok güzel ilerler canım

Ah dilken geçmiş olsun ya, ama hiç merak etme bebek bekleyecek haftasını bol bol dinlen. Hiç stres yapma bebeğin gelişimi iyiymiş zaten kızlarda demişler şöyle 32’yi bir atlat gerisi daha kolay tüm kalpten dileklerimi yolluyorum size

Amiinn inşallah 26 dan 22 ye 2 hafta içerisinde düştü ve bu 2 haftadır da asla evden çıkmadım iş yapmadım (temizlik de dahil hep eşim halletti ) ona rağmen böyle azalmış. inşallah o kadar durur da hiç kuvöze girmesi gerekmez. Şu an tek duam sağlıklı doğsun ve beraber eve dönelim

Sana da tüm kalbimle iyi dileklerimi gönderiyorum inşallah her şey yolunda gider, bebek çok güzel gelişir

Canımsın çok teşekkürler bu kadar hareketli olmasından zaten belliydi içeride çok durmayacagi ama o kadar da erken beklemiyordum açıkçası hatta bugün bile baskının sebebini bariz gösterdi bize, kafasıyla aşağı kendini ittirmeye çalışıyordu hemen arkasından eliyle ayağını alıp kafasının tepesine götürdü sağa döndü sola döndü hiç durmuyor yani

Çok geçmiş olsun açıklık yokmuş çok şükür gelişimi de maşallah çok iyi bol bol dinlenmeye uzanmaya devam et bende inanıyorum 35 leri göreceğine

Aynı durumu bende yaşadım, 19. Haftadan beri düzenli ölçülüyor, bir kontrol biraz daha kısa, diğer kontrol daha uzun o kadar değişken oluyor ki. İnşallah sağlıkla zamanında gelsin, ben inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…