- 3 Temmuz 2022
- 569
- 466
- 53
Prima tercih ederler hep premium care tercih etmeş gibi, prima aktif bebek nasıl klasik olan? Onun fiyatı bir tık daha uygun
Ahhh şükür negatıf geldı gidiyorum devlete Allah işimiz rast götürsün dua edın şu iğnemi olup geleyim .Ah senin şu başına gelen valla kendi başıma gelmiş gibi sinirlenip üzülüyorum zaten bizim için stres sebebiyken bide böyle olmasıbide şimdi yine pozitif çıkarsa insan ister istemez şüpheye düşecek valla inşallah ilk test yanlıştır negatif çıkar
Ay şükürAhhh şükür negatıf geldı gidiyorum devlete Allah işimiz rast götürsün dua edın şu iğnemi olup geleyim .
Ayy çok şükür vallahi en azından şeninde için rahat olacak iğnenide vurul bitmiş olsun bu süreçteAhhh şükür negatıf geldı gidiyorum devlete Allah işimiz rast götürsün dua edın şu iğnemi olup geleyim .
28. Aydan bildiriyorum yenidoğan bebeğin kıymetini bilelimkardeş kıskançlığı da başladı, azı dişler de çıkıyor, hastalıkta etkili oldu bir haftadır benim kanımı emdi. Sürekli yerlere yatıp beni kucağıma al yürüyemiyorum. Bende Umay gibi karnında olacağım. Annem tuvalete götürsün. Dışarda bile sürekli benim kucağımda yani bu hafta doğurmazsam ya da rahim ağzı kısalmazsa daha bir şey olmaz o kadar zor zamanlardan geçiyorum ki
Eskiden uykusuzluğu dert ederdim, yani şimdi sessiz olsun ağlamasında uyumasın modundayım. O kadar sinirlerim harap oldu ki oturup hüngür hüngür ağlıyorum. 2 yaş sendromu bize kardeş kıskançlığıyla beraber geldi. Dün markete gitti camda açık bir çığlık sesi duydum camdan baktım ki benim kızım yere yatmış debeleniyor. Eve geldi noldu neden ağladın dedim sütünün poşetini kaybetmiş mesela. Ya da bazen dalıyorum muzunu soyuyorum orda bir kıyamet. İnsan çocuğundan korkar mı krize girmesin diye korkuyorum. Komşulara rezil olduk her şeyi atıp fırlatıyor. Bir haftadır bu şekilde ilaç mı yan etki yaptı dişten mi gerçekten bilmiyorum ama yenidoğan hiç bir şeymiş ya
Valla bunların sendrom hiç bitmiyor yok 2 yaş sendromu yok 5 yaş sendromu yani hergün yeni bir şeylerle karşılıyoruz ama gerçekten 2 3 4 yaş arası Çok zordu ben diyordum ki biri bu ağlamaları duysa işkence ediyoruz diye polise verir bizi sabaha kadar ağlardı özellikle 2 yaş ahhem dişleri zorluyordur onu hemde bu dönem çok ilgi bekliyorlar ben ağladığı zaman kriz anında sakince yanında bekliyordum daha kısa sürüyordu kriz anı gelip bana sarılıyordu bitiyordu ama susturmaya çalıştıkça daha berbat oluyordu o an duygularını yaşamaya izin vermek lazım sanırım hepsi geçecek inşallah
Benim oğlumda 5 yaşında sanki küçük bir ergenimiz var evdeAh, sendromlara hoş geldin.
Aman dikkat, o muz olayı çok tehlikeli. Yani muzunu soymak, etini ona sormadan kesmek, suyunu koymak falan bir şekilde telafi ediliyor da yarın öbür gün dalıp da lazımlığa yaptığı çişi kakayı ona sormadan tuvalete falan dökme gafletinde bulunursan, o zaman halin duman. Ben yarım saat klozet başında çişimi geri istiyorum diye ağlayan çocukla göz seviyesine inipuzlaşmaya çalıştığımı bilirim
Ne yazık ki yakın zamanda tamamen geçecek diyemeyeceğim (Beş yaş sendromundan selamlar) ama hafifleyecek hepsi. Ama o yaşın hassasiyeti göz önüne alındığında kardeş kıskançlığı oluşmaması için dengeyi çok iyi kurmak gerek. Kolaylıklar dilerim
Bir de her çocukta işe yarar mı bilemiyorum ama benim oğlumda o yaş krizlerinde en iyi işe yarayan şeylerden biri (göz teması, iletişim teknikleri vb işe yaramadığında) kriz anında videosunu çekip ona izletmekti. Kameraman baya bi tehlike atlatıyordu çekim esnasında tabii ama sonrasında sanki film eleştirmeni gibi kendi videosunu izleyip sümükleri aka aka yorum yapıp gülüyordu bizimki.
Ah beş yaşta hala mutasyona uğramış virüsler gibi eski sendromların belki daha hafif ama kesinlikle etkili versiyonlarını yaşıyoruz. İşin sarsıcı tarafı, iki dakika önce büyük adam gibi oturup konuştuğun çocuk kapıyı ben açacaktım diye kendini yerden yere atıyor, ağzından tükürükler saçarak
Bugün de ışıklardan Karşıya geçerken otomatik kayıt lütfen yolun sağından gidiniz diyor, bizimki soldan gideceğiz diye elimden çekiştiriyorAma büyüyüp odalarına kapanacakları günler yakında, bugünleri de çok özleyeceğiz, biliyorum.
Bu arada okullar da açıldı neyse ki, okul çağı çocuğu olan tüm annelerin gözü aydın. Bugün rüzgar da vardı. Yaşasın Eylül
Of of gerçekten sabır sabır dudağımda uçuk çıktı o kadar kötü durumdayız kiValla bunların sendrom hiç bitmiyor yok 2 yaş sendromu yok 5 yaş sendromu yani hergün yeni bir şeylerle karşılıyoruz ama gerçekten 2 3 4 yaş arası Çok zordu ben diyordum ki biri bu ağlamaları duysa işkence ediyoruz diye polise verir bizi sabaha kadar ağlardı özellikle 2 yaş ahhem dişleri zorluyordur onu hemde bu dönem çok ilgi bekliyorlar ben ağladığı zaman kriz anında sakince yanında bekliyordum daha kısa sürüyordu kriz anı gelip bana sarılıyordu bitiyordu ama susturmaya çalıştıkça daha berbat oluyordu o an duygularını yaşamaya izin vermek lazım sanırım hepsi geçecek inşallah
Ay Allahtan klozete aparat koyduk oraya yapıyor bir bakıyor eğilip sonra sifonu çekiyoruzAh, sendromlara hoş geldin.
Aman dikkat, o muz olayı çok tehlikeli. Yani muzunu soymak, etini ona sormadan kesmek, suyunu koymak falan bir şekilde telafi ediliyor da yarın öbür gün dalıp da lazımlığa yaptığı çişi kakayı ona sormadan tuvalete falan dökme gafletinde bulunursan, o zaman halin duman. Ben yarım saat klozet başında çişimi geri istiyorum diye ağlayan çocukla göz seviyesine inipuzlaşmaya çalıştığımı bilirim
Ne yazık ki yakın zamanda tamamen geçecek diyemeyeceğim (Beş yaş sendromundan selamlar) ama hafifleyecek hepsi. Ama o yaşın hassasiyeti göz önüne alındığında kardeş kıskançlığı oluşmaması için dengeyi çok iyi kurmak gerek. Kolaylıklar dilerim
Bir de her çocukta işe yarar mı bilemiyorum ama benim oğlumda o yaş krizlerinde en iyi işe yarayan şeylerden biri (göz teması, iletişim teknikleri vb işe yaramadığında) kriz anında videosunu çekip ona izletmekti. Kameraman baya bi tehlike atlatıyordu çekim esnasında tabii ama sonrasında sanki film eleştirmeni gibi kendi videosunu izleyip sümükleri aka aka yorum yapıp gülüyordu bizimki.
Benim oğlumda 5 yaşında sanki küçük bir ergenimiz var evdebizim okullar niye açılmadı ya çok saçma bu hafta sadece perşembe cuma 2 saat gideceklermiş
Of of gerçekten sabır sabır dudağımda uçuk çıktı o kadar kötü durumdayız kidaha güzel günleri beklerken daha da kötüsü geliyor. İnşallah geçer, inşallah
Ay Allahtan klozete aparat koyduk oraya yapıyor bir bakıyor eğilip sonra sifonu çekiyoruzlazımlık temizlemekte dünyanın en iğrenç şeyiydi
Kardeş olayı ve bu sendrom çok kötü oldu ne alırsak ona da alıyoruz. Evde bir dakika yanından ayrılamıyorum ama yine de yetmiyor. Bugün yardımcı abla geldi doğduğundan beri tanıyor, sabırlar diliyorum sana resmen parmağında oynatıyor diyor. Oyun kuruyorum, söylüyorum çok acıktım hemen yiyip geliyorum diye. Tosttan bi ısırık alıp yutmama fırsat vermeden ya eşyaları atıyor yanından gittim diye ya beni bağırarak çağırıyor. Kendini yere attığında eşim eğilme ben veriyim öyle kucağına al diyo tekrar kendini yere atıp hayır anne alacak beni yerden diyor.
Ben video çekmeyi denedim çektiğimi anladı ve iyice sinirlenip beni tekmelemeye başladı. Sürekli konuşuyoruz sakin kalmaya çalışıyorum ama çok zormuş. Bir de benim hadi iki saat annaneye götüreyim gibi durumumda yok. Bir kere bıraktım annem mahvetti bizi diye 6 kez görüntülü aradı gittik aldık. Şu fedakar torunlarına bakan büyüklere gerçekten özeniyorum. Annem sadece tavsiye verip mesaj atar, o verdiği tavsiyeleri bıraktığımda uygulanamadı ama neyseHepimize bol sabırlı günler diliyorum, işten ayrılmayın arkadaşlar ek gıdaya geçin devam edin. Bakıcılar sonuna kadar hak ediyormuş aldıkları parayı, bugünlerde iyice bunu anladım
Başını bulamadım konuşmanın, ne testi bu yaptırdığınız?Ahhh şükür negatıf geldı gidiyorum devlete Allah işimiz rast götürsün dua edın şu iğnemi olup geleyim .
Evet ben de sıkışma olmadığı için kendimi rahatlatiyorum ben cumayı beklemem ya yarın ya da Çarşamba doktora giderim galibaAma sıklaşırdı işte sancı olsa :) bence onu hissetmemek mümkün değil ben de saat tutmuyorum ama ritmik değil. Senin de aynı nen gibi o yüzden ama endişe ediyoruz tabi.
Bugün de daha iyi geçer umarım
Kan uyuşmazlığı için yapılan test. Onlarda kan uyuşmazlığı var eşleriyle o yüzden.Başını bulamadım konuşmanın, ne testi bu yaptırdığınız?
Bizden istemediler aynı kan gurubunda olduğumuz için sanırım.Kan uyuşmazlığı için yapılan test. Onlarda kan uyuşmazlığı var eşleriyle o yüzden.
Evet aynı olunca bakmıyorlar genelde. Mesela 4 doktorda kontrol oldum sadece 1 tanesi önlem amaçlı kan grubuma bile bakmıştı.Bizden istemediler aynı kan gurubunda olduğumuz için sanırım.
Sagolsun kızlar cevap yazmıs zaten. Uyuşmazlık ıcın indirek combs testı var ona baktırdıkBaşını bulamadım konuşmanın, ne testi bu yaptırdığınız?
Cidden kendıme pay cıkardım böyle riskli şeylerde asla deger pozıtıf yanı kötü cıkarsa ne olursa olsun ınanmayıp baska yerde yıne yaptıracagım.Evet aynı olunca bakmıyorlar genelde. Mesela 4 doktorda kontrol oldum sadece 1 tanesi önlem amaçlı kan grubuma bile bakmıştı.
Hamileliğimin ilk ayında devlet hastanesinden soğumuştum. Kadın doğumcunun odasından ağlayarak çıktığım için şimdi asla güvenmiyorum devlet hastanelerine. Allah düşürmesin gerçekten.Sagolsun kızlar cevap yazmıs zaten. Uyuşmazlık ıcın indirek combs testı var ona baktırdık
Cidden kendıme pay cıkardım böyle riskli şeylerde asla deger pozıtıf yanı kötü cıkarsa ne olursa olsun ınanmayıp baska yerde yıne yaptıracagım.
Ben ilk yaptıgıma ınansa ıdım sımdı ıgne yapılmayacaktı bana.
Bazen ölçümler yalnıs ta olabılıyor. Doktor bişi dedimi demediyse demekki normal.Kızlar bugün kontrolüm vardı . 26+6 olmam lazım ultrasonda 29+3 çıktı 1370 gram. Şekerim yok, kan akımında suyunda problem yok. Bebişi bu kadar ileride olan var mı?
Ahhh vallahı ellerımle kazıya kazıya geldım şu noktaya kadar. Yatıs yapıldı iğneyi bekliyorum arkama bakmadan kacacagım şu kapıdan .Hamileliğimin ilk ayında devlet hastanesinden soğumuştum. Kadın doğumcunun odasından ağlayarak çıktığım için şimdi asla güvenmiyorum devlet hastanelerine. Allah düşürmesin gerçekten.
Valla geçen hafta da aynı şekilde büyük çıktı. Fark gittikçe artıyor. Takip edicez dedi. Erken doğuma sebep olur dedi. Bol yürüyüş dedi. Şeker varmış gibi diyet dediBazen ölçümler yalnıs ta olabılıyor. Doktor bişi dedimi demediyse demekki normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?