Teşekkür ederim, inşallahÇok geçmiş olsun açıklık yokmuş çok şükür gelişimi de maşallah çok iyibol bol dinlenmeye uzanmaya devam et bende inanıyorum 35 leri göreceğine
Maalesef benim hiç yüksek çıkmadı hep düşük çıkıyor ama bunu duymak da rahatlattı canım teşekkür ederim inşallahAynı durumu bende yaşadım, 19. Haftadan beri düzenli ölçülüyor, bir kontrol biraz daha kısa, diğer kontrol daha uzun o kadar değişken oluyor ki. İnşallah sağlıkla zamanında gelsin, ben inanıyorum
Acaba benim doktorum niye normal dedi? Gerçi benim rahim uzunluğum iyi o yüzden olabilir hala da makat geliş. Şu bebeleri sağlıkla bir doğursak valla rahatlayacağımCanımsın çok teşekkürlerbu kadar hareketli olmasından zaten belliydi içeride çok durmayacagi ama o kadar da erken beklemiyordum açıkçası hatta bugün bile baskının sebebini bariz gösterdi bize, kafasıyla aşağı kendini ittirmeye çalışıyordu hemen arkasından eliyle ayağını alıp kafasının tepesine götürdü sağa döndü sola döndü hiç durmuyor yani
Durabildiği kadar durur inşallah canım doktorun zaten demiş son ana kadar içerde tutacaklardır inşallah 35 en azından varır bol bol dinleneceksin artık birde pek bilgim yok ama bi kaç kişide görmüştüm kısalık olunca dikiş oluyor öyle birşeyden bahsetti miKızlar doktoruma yazdım ayağa kalktığımda baskı hissediyorum ara ara ufak ufak da canımı acıtıyor, normalde kontrolümüz cuma günüydü ama çarşamba günü geleyim mi yoksa cumayı bekleyeyim mi dedim O da hemen gel dedi. Nst ye bağladılar çok şükür sancı çıkmadı ama doktor alttan muayene etti servikal uzunluk 26'dan 22'ye düşmüşbaşı da tamamen aşağıdaymış baskı hissi O yüzdenmiş çıkış yoluna çok yakınmış yani. Doktor ciğer geliştirici iğne vurmamız gerekiyor dedi mümkün olduğunca içeride tutmamız gerekiyor dedi vajinal varisleri sordum ona da baktı evet içeride de dışarıda da varislerin var ama bu kesinlikle normal doğuma engel değil daha büyüklerini gördüm rahat ol dedi. Eşim de hocam kendimizi mental olarak hazırlayalım erken doğum mu görüyorsunuz yoksa tamamen önlem amaçlı mı iğneyi vuralım diyorsunuz dedi doktor da açıkçası ben son gününe kadar bekleyeceğini hiç düşünmüyorum ama şu anda ne olur ne olmaz erken doğarsa küvöz de çok fazla kalmasın dış dünyaya hazırlayalım en azından 33-35e kadar içeride tutalım diye vurmak istiyorum dedi ben değil ama eşim inanılmaz panik yaptı ben de hafiften korkmaya başladım inşallah bebeğim zamanında gelir ha bir de alttan açıklık var mı diye birşey sokup bakıyorlar ya işte ona baktı açıklığın yok dedi çok şükür 27+2yiz gelişimi çok iyi, 36.5 cm ve 1060 gram dedi
Ben varımKızlar bugün kontrolüm vardı . 26+6 olmam lazım ultrasonda 29+3 çıktı 1370 gram. Şekerim yok, kan akımında suyunda problem yok. Bebişi bu kadar ileride olan var mı?
Alpi iğneni olabildin mi?Ahhh vallahı ellerımle kazıya kazıya geldım şu noktaya kadar. Yatıs yapıldı iğneyi bekliyorum arkama bakmadan kacacagım şu kapıdan .
Allah düşürmesin tabi ki burasızda bırakmasın yınede
Canım şeker ölçümü yapacak tin ondan mı ki acabaKızlar bugün kontrolüm vardı . 26+6 olmam lazım ultrasonda 29+3 çıktı 1370 gram. Şekerim yok, kan akımında suyunda problem yok. Bebişi bu kadar ileride olan var mı?
Doktorun neye normal dedi canım anlamadım ?Acaba benim doktorum niye normal dedi? Gerçi benim rahim uzunluğum iyi o yüzden olabilir hala da makat geliş. Şu bebeleri sağlıkla bir doğursak valla rahatlayacağım
İnşallahDurabildiği kadar durur inşallah canım doktorun zaten demiş son ana kadar içerde tutacaklardır inşallah 35 en azından varır bol bol dinleneceksin artık birde pek bilgim yok ama bi kaç kişide görmüştüm kısalık olunca dikiş oluyor öyle birşeyden bahsetti mi
Soya sosu sana geçende yazacaktım unuttum senin kızın ölçüleriyle benim ilk oğluşun boy kilo aynı o haftalarda ve doktor bana son ana kadar dursa 4,5 olur demişti sen hafiften sez düşünüyorsun dimiBen varımson kontrolde farkı azcık kapatmış ama hala öndeydi. Benim de şekerim yok ancak şekerden yoksun besleniyorum.
Alpi iğneni olabildin mi?
Anladım canım çok bilgim yok zaten en azından sormuşsun için rahatlamış benim ilk oğlumda hem suyu az hemde yüksek sancılarım vardı o şekilde 4,5 hafta tuttuk üzülme inşallah duracak annesi içerde kilosunun önde gitmesi de senin için büyğk avantaj iğnelerini ne zaman yapacak 2 doz mu vuracakİnşallahOnu sordum canım da onu açıklık olduğunda çok gerekli görürsem yapiyorum ama bu senin durumun için geçerli değil sende açıklık yok dedi bana
İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağımız zamanda olur dogumlarimiz hepimiz birbirimize dua edelim bende bu hafta kontrole gidecem umarım herşey yolundadırKızlar doktoruma yazdım ayağa kalktığımda baskı hissediyorum ara ara ufak ufak da canımı acıtıyor, normalde kontrolümüz cuma günüydü ama çarşamba günü geleyim mi yoksa cumayı bekleyeyim mi dedim O da hemen gel dedi. Nst ye bağladılar çok şükür sancı çıkmadı ama doktor alttan muayene etti servikal uzunluk 26'dan 22'ye düşmüşbaşı da tamamen aşağıdaymış baskı hissi O yüzdenmiş çıkış yoluna çok yakınmış yani. Doktor ciğer geliştirici iğne vurmamız gerekiyor dedi mümkün olduğunca içeride tutmamız gerekiyor dedi vajinal varisleri sordum ona da baktı evet içeride de dışarıda da varislerin var ama bu kesinlikle normal doğuma engel değil daha büyüklerini gördüm rahat ol dedi. Eşim de hocam kendimizi mental olarak hazırlayalım erken doğum mu görüyorsunuz yoksa tamamen önlem amaçlı mı iğneyi vuralım diyorsunuz dedi doktor da açıkçası ben son gününe kadar bekleyeceğini hiç düşünmüyorum ama şu anda ne olur ne olmaz erken doğarsa küvöz de çok fazla kalmasın dış dünyaya hazırlayalım en azından 33-35e kadar içeride tutalım diye vurmak istiyorum dedi ben değil ama eşim inanılmaz panik yaptı ben de hafiften korkmaya başladım inşallah bebeğim zamanında gelir ha bir de alttan açıklık var mı diye birşey sokup bakıyorlar ya işte ona baktı açıklığın yok dedi çok şükür 27+2yiz gelişimi çok iyi, 36.5 cm ve 1060 gram dedi
Ahhh dilken canım dilkenKızlar doktoruma yazdım ayağa kalktığımda baskı hissediyorum ara ara ufak ufak da canımı acıtıyor, normalde kontrolümüz cuma günüydü ama çarşamba günü geleyim mi yoksa cumayı bekleyeyim mi dedim O da hemen gel dedi. Nst ye bağladılar çok şükür sancı çıkmadı ama doktor alttan muayene etti servikal uzunluk 26'dan 22'ye düşmüşbaşı da tamamen aşağıdaymış baskı hissi O yüzdenmiş çıkış yoluna çok yakınmış yani. Doktor ciğer geliştirici iğne vurmamız gerekiyor dedi mümkün olduğunca içeride tutmamız gerekiyor dedi vajinal varisleri sordum ona da baktı evet içeride de dışarıda da varislerin var ama bu kesinlikle normal doğuma engel değil daha büyüklerini gördüm rahat ol dedi. Eşim de hocam kendimizi mental olarak hazırlayalım erken doğum mu görüyorsunuz yoksa tamamen önlem amaçlı mı iğneyi vuralım diyorsunuz dedi doktor da açıkçası ben son gününe kadar bekleyeceğini hiç düşünmüyorum ama şu anda ne olur ne olmaz erken doğarsa küvöz de çok fazla kalmasın dış dünyaya hazırlayalım en azından 33-35e kadar içeride tutalım diye vurmak istiyorum dedi ben değil ama eşim inanılmaz panik yaptı ben de hafiften korkmaya başladım inşallah bebeğim zamanında gelir ha bir de alttan açıklık var mı diye birşey sokup bakıyorlar ya işte ona baktı açıklığın yok dedi çok şükür 27+2yiz gelişimi çok iyi, 36.5 cm ve 1060 gram dedi
Çok kişi varmışBen varımson kontrolde farkı azcık kapatmış ama hala öndeydi. Benim de şekerim yok ancak şekerden yoksun besleniyorum.
Alpi iğneni olabildin mi?
Şeker yüklemesi yapıldı onda da sıkıntı çıkmadı gayet normal sınırlarda. Ama yine de şeker varmış gibi diyet uygulamaya başladık. Farkın artmaması lazım dedi doktorCanım şeker ölçümü yapacak tin ondan mı ki acaba
Benim de bebek karnımda top gibi oluyordu. Kontrolde sordum normal dediDoktorun neye normal dedi canım anlamadım ?
4.5 duyduğum için sezaryen düşünüyorum şu anSoya sosu sana geçende yazacaktım unuttum senin kızın ölçüleriyle benim ilk oğluşun boy kilo aynı o haftalarda ve doktor bana son ana kadar dursa 4,5 olur demişti sen hafiften sez düşünüyorsun dimi
İnşallah canım az kaldı Allah'ın izniyle diyet yaparız bende sıfır tuzsuz tatlı sız besleniyorumŞeker yüklemesi yapıldı onda da sıkıntı çıkmadı gayet normal sınırlarda. Ama yine de şeker varmış gibi diyet uygulamaya başladık. Farkın artmaması lazım dedi doktor
Çünkü oğlum 35 de 3 kilo 49 cm doğdu son haftalar daha fazla kilo alımı oluyor dr ve ebe böyle söylemişti tabi durmadığı için bilemiyorumBenim de bebek karnımda top gibi oluyordu. Kontrolde sordum normal dedicümlenin başını yazmamışım ki gebeşlik beyin bırakmadı bende.
4.5 duyduğum için sezaryen düşünüyorum şu an
Canım içini ferah tut sen mümkün olduğunca yerinden çok kalkma 34 35 lere kadar dinlen. Servikal benim ilk gebelikte 20. Haftada 25 di düşün çok şükür sen baya yol geldin. Ciğer geliştiriciyi ol ama bende olmuştum, inşallah 36 a kadar bekler beklemezse de önlemini almış olursunKızlar doktoruma yazdım ayağa kalktığımda baskı hissediyorum ara ara ufak ufak da canımı acıtıyor, normalde kontrolümüz cuma günüydü ama çarşamba günü geleyim mi yoksa cumayı bekleyeyim mi dedim O da hemen gel dedi. Nst ye bağladılar çok şükür sancı çıkmadı ama doktor alttan muayene etti servikal uzunluk 26'dan 22'ye düşmüşbaşı da tamamen aşağıdaymış baskı hissi O yüzdenmiş çıkış yoluna çok yakınmış yani. Doktor ciğer geliştirici iğne vurmamız gerekiyor dedi mümkün olduğunca içeride tutmamız gerekiyor dedi vajinal varisleri sordum ona da baktı evet içeride de dışarıda da varislerin var ama bu kesinlikle normal doğuma engel değil daha büyüklerini gördüm rahat ol dedi. Eşim de hocam kendimizi mental olarak hazırlayalım erken doğum mu görüyorsunuz yoksa tamamen önlem amaçlı mı iğneyi vuralım diyorsunuz dedi doktor da açıkçası ben son gününe kadar bekleyeceğini hiç düşünmüyorum ama şu anda ne olur ne olmaz erken doğarsa küvöz de çok fazla kalmasın dış dünyaya hazırlayalım en azından 33-35e kadar içeride tutalım diye vurmak istiyorum dedi ben değil ama eşim inanılmaz panik yaptı ben de hafiften korkmaya başladım inşallah bebeğim zamanında gelir ha bir de alttan açıklık var mı diye birşey sokup bakıyorlar ya işte ona baktı açıklığın yok dedi çok şükür 27+2yiz gelişimi çok iyi, 36.5 cm ve 1060 gram dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?