2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Aynı durumu bende yaşadım, 19. Haftadan beri düzenli ölçülüyor, bir kontrol biraz daha kısa, diğer kontrol daha uzun o kadar değişken oluyor ki. İnşallah sağlıkla zamanında gelsin, ben inanıyorum
Maalesef benim hiç yüksek çıkmadı hep düşük çıkıyor ama bunu duymak da rahatlattı canım teşekkür ederim inşallah

Acaba benim doktorum niye normal dedi? Gerçi benim rahim uzunluğum iyi o yüzden olabilir hala da makat geliş. Şu bebeleri sağlıkla bir doğursak valla rahatlayacağım

Durabildiği kadar durur inşallah canım doktorun zaten demiş son ana kadar içerde tutacaklardır inşallah 35 en azından varır bol bol dinleneceksin artık birde pek bilgim yok ama bi kaç kişide görmüştüm kısalık olunca dikiş oluyor öyle birşeyden bahsetti mi

Kızlar bugün kontrolüm vardı . 26+6 olmam lazım ultrasonda 29+3 çıktı 1370 gram. Şekerim yok, kan akımında suyunda problem yok. Bebişi bu kadar ileride olan var mı?
Ben varım son kontrolde farkı azcık kapatmış ama hala öndeydi. Benim de şekerim yok ancak şekerden yoksun besleniyorum.
Ahhh vallahı ellerımle kazıya kazıya geldım şu noktaya kadar. Yatıs yapıldı iğneyi bekliyorum arkama bakmadan kacacagım şu kapıdan .
Allah düşürmesin tabi ki burasızda bırakmasın yınede
Alpi iğneni olabildin mi?

İnşallah Onu sordum canım da onu açıklık olduğunda çok gerekli görürsem yapiyorum ama bu senin durumun için geçerli değil sende açıklık yok dedi bana

Ben varım son kontrolde farkı azcık kapatmış ama hala öndeydi. Benim de şekerim yok ancak şekerden yoksun besleniyorum.

Alpi iğneni olabildin mi?
Soya sosu sana geçende yazacaktım unuttum senin kızın ölçüleriyle benim ilk oğluşun boy kilo aynı o haftalarda ve doktor bana son ana kadar dursa 4,5 olur demişti sen hafiften sez düşünüyorsun dimi

İnşallah Onu sordum canım da onu açıklık olduğunda çok gerekli görürsem yapiyorum ama bu senin durumun için geçerli değil sende açıklık yok dedi bana
Anladım canım çok bilgim yok zaten en azından sormuşsun için rahatlamış benim ilk oğlumda hem suyu az hemde yüksek sancılarım vardı o şekilde 4,5 hafta tuttuk üzülme inşallah duracak annesi içerde kilosunun önde gitmesi de senin için büyğk avantaj iğnelerini ne zaman yapacak 2 doz mu vuracak

İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağımız zamanda olur dogumlarimiz hepimiz birbirimize dua edelim bende bu hafta kontrole gidecem umarım herşey yolundadır

Ahhh dilken canım dilken Az kaldı az sabredecek oğluşun inanaıyorum 36 ları bıle görecegız inşallah
Sen bol dinlen bolcada ye iç tadını çıkar hamılelıgın ınsallah hersey yoluna girecek inanıyorum.
Sonucta acıklık yok o yuzden zamanın var demektır .

Alyaliya canım sana da en en güzel dualarımı yolluyorum saglıkla kucagına almak nasıp olsun inşallah zamanında.
Strest herseyın başı lütfen sakin kalmaya çalış biraz iyi beslenmeye odaklan erken haftalarda doğsa bile kılosu ıyı olsun. Insanın keyfı olmayınca yemek bıle yenmıyor cunku

soyasosu canım şükür yapıldı iğne Eşim diyor ki hesabına 2 bin lira yolladım sen bunu hakettın
Arka fonda bosver devletı bosver bısuna kan verme ben senın yerınde olsam asla burda beklemem dıyen bir kocaya ınat sabırla azimle bedavaya yaptırdım iğneyi .

Doktorun neye normal dedi canım anlamadım ?
Benim de bebek karnımda top gibi oluyordu. Kontrolde sordum normal dedi cümlenin başını yazmamışım ki gebeşlik beyin bırakmadı bende.
Soya sosu sana geçende yazacaktım unuttum senin kızın ölçüleriyle benim ilk oğluşun boy kilo aynı o haftalarda ve doktor bana son ana kadar dursa 4,5 olur demişti sen hafiften sez düşünüyorsun dimi
4.5 duyduğum için sezaryen düşünüyorum şu an

Benim de bebek karnımda top gibi oluyordu. Kontrolde sordum normal dedi cümlenin başını yazmamışım ki gebeşlik beyin bırakmadı bende.

4.5 duyduğum için sezaryen düşünüyorum şu an
Çünkü oğlum 35 de 3 kilo 49 cm doğdu son haftalar daha fazla kilo alımı oluyor dr ve ebe böyle söylemişti tabi durmadığı için bilemiyorum ayy tontik bebek seviyorum düşünsene böyle pembe yanaklı bir kızçe

Canım içini ferah tut sen mümkün olduğunca yerinden çok kalkma 34 35 lere kadar dinlen. Servikal benim ilk gebelikte 20. Haftada 25 di düşün çok şükür sen baya yol geldin. Ciğer geliştiriciyi ol ama bende olmuştum, inşallah 36 a kadar bekler beklemezse de önlemini almış olursun Bence bekleyebilir ama hiç belli olmuyor aşıklık yok çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…