2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Eşinin haksız söylemleri dışında annesinin tavrı da ayrı bir rahatsız etti beni. Bir kişiyi 20 kere aramak ne demek, ben kendi annemi babamı en fazla iki kez arıyorum müsait değildir diye düşünüp bekliyorum. Yani sınırları korumakla alakalı bir sorun var onunla da

Ağırlaşmamız dinlenmek istememiz bazen duygularda iniş çıkmışların olması çok normal ve hepimiz yaşıyoruz bunu aslında. Önemli olan karşılıklı anlayış içinde olmak. Umarım o dengeyi yakalayabilirsiniz, erkekler baba olmayı biraz daha geç anlıyorlar. Şimdi o senin fiziksel yorgunluğunun farkında olmadığı için eskisi gibi arkadaşlarıyla sosyal ortamıyla olmak istiyor olabilir. Doktor kontrollerine beraber gidin, ağrının olduğunu ve doktora ağırlaştığını onun yanında anlatabilirsin. Doktorun zaten onaylayacaktır, eşin de aslında bu durumun bir naz değil gerçeklik olduğunu kavrayabilir

Yok yok bu ama ben alamadım. Hemen bitirmişiniz stokları
Bu arada hala stok yok ama en son 50 tl olan ürün şimdi 70 tl görünüyor ebebekte stoku kaçırmasaydık karlı bir yatırım olacaktı iki üç günde yüzde kırk arttığına göre

Sabah görür görmez buraya da yazmıştım ama denk gelemedin demek, tekrar görürsem yine yazarım yakalarsınız

Ben görmüştüm ama ben eve gidip sipariş verene kadar stok kalmamıştı

Sabah görür görmez buraya da yazmıştım ama denk gelemedin demek, tekrar görürsem yine yazarım yakalarsınız
Yaa çok teşekkür ederim aslında itiraf etmeliyim ki gördüm ama o sıra doktor kontrolü için yoldaydım sonra da unutmuşum bir de hemen biteceğini hiiç düşünmedim ben de bakıyorum görürsem paylaşırım mutlaka

Çok iyi büyümüş ya maşallahhh

Kızlar ben şu uyku tulumlarından almayı düşünüyorum açıkçası bunda okudum zaten tog falan hiç duymamıştım da daha önce. Ama ne almam gerekiyor bilmiyorum. Mesela böyle bişey var bu tarz mı alınır? Yoksa uyku gurusu yazan kundak gibi olan şekilde mi alınır çok bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_1295.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_1299.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar geçen stok gelince yazmıştım ya çamaşır suyu tozunu, bugün kargo geldi dediğim gibi ambalajı değişmiş ebebek bu şekilde gönderdi leke çıkarıcı olarak geçiyor adı artık
Bunu makinede kullanabiliyormuyuz? Hem beyazlar hem renkliler için uygun mu ?

Kundak şeklimde olanı bilmiyorum ama diğer 1 Tong yazan 1 yaş civarı için daha uygun gibi kalın biraz yenidoğanda zor olur bu tarz bir ürün

Ben little gustodan aldım kundak model. Bacakları içinde. 1 tog aldım ama baya ince geldi gözüme. Evi soğuk olabilecek olanlar 1 tog almasın bence. Sen Afyonda yaşayacaktın sanırım çok soğuk olur orası
bgm21 sana da haber vermiş olayım.ben çok beğendim çok yumuşak ama gözüme ince geldi

Eklentiler

• IMG_4276.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 75
Ya bşde Onların kafasında kurdukları doğruyu asla değiştirememek Doğumla ilgili bile yorumları var doğurmuşlar gibi ne varki diyor gitcen doğurcan gelcen
Keşke herşey onların dediği kadar kolay olsa ya bazen onların kafasında yaşamak istiyorum hayatı ne kadar basit yaşıyorlar

Bu gerçekten gerekli bir şey mi ya ben emin olamadım üstüne battaniye örtsek ısınmıycak mı bu çocuklar neden uyku tulumu alıyoruz

Bu gerçekten gerekli bir şey mi ya ben emin olamadım üstüne battaniye örtsek ısınmıycak mı bu çocuklar neden uyku tulumu alıyoruz
Boğulma riskine karşı aslında daha çok tercih ediliyor ben oğlumda kullanmadım kundak yapıyorduk çünkü daha sonra ki dönemlerde aldım

Boğulma riskine karşı aslında daha çok tercih ediliyor ben oğlumda kullanmadım kundak yapıyorduk çünkü daha sonra ki dönemlerde aldım
Reflü yatağı aldım ve bende kundak yapmayı düşünüyorum açıkçası çok sıkı yapmam ama yapıcam bebekler öyle çok güzel uyuyorlar çünkü

Uzmanlar ilk 2 yıl yorgan kullanımını önermiyormuş en kötü ben bu kundağın üzerine ince bir şey örterim diye düşündüm

Uzmanlar ilk 2 yıl yorgan kullanımını önermiyormuş en kötü ben bu kundağın üzerine ince bir şey örterim diye düşündüm
O uzmanlar çok biliyor analarımız bizi kundak yaparak hemde yün yorganda büyütmüş çok şükür bi sorunumuz yok şaka bi yana böyle bişey olduğunu bilmiyordum. Bizim evde soğuk oluyor en üst kattayız aslında alsam çok iyi olur ama kundakta yapmaya niyetim var neyse ben bunu biraz düşüneyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…