Yok yok bu ama ben alamadım. Hemen bitirmişiniz stoklarıBu değilse de ben yanlış şeyi aldım
Eşinin haksız söylemleri dışında annesinin tavrı da ayrı bir rahatsız etti beni. Bir kişiyi 20 kere aramak ne demek, ben kendi annemi babamı en fazla iki kez arıyorum müsait değildir diye düşünüp bekliyorum. Yani sınırları korumakla alakalı bir sorun var onunla daMerhaba kızlar umarım herkes iyidir. Size bişey danışmak istiyorum. 30+2deyiz ama bana değişik bi ruh hali geldi haftaya girdiğimizden beri benden kaynaklı mı eşimin ailesinden ve eşimden kaynaklı mı bilmiyorum. Size de bunu sormak istedim. Pazar günü eşimle biraz bozuştuk geri düzeldik dün ise ailesi bir yere çağırdı akşam bizi bende tamam gidelim dedim yemekten sonra biraz kötü oldum uzandım ailesi de mesaj attı nerdesiniz diye bu sefer beni sıkıştırdı hadi çıkalım diye dedim bekle 10-15 dk kendime geliyim gideriz falan sonra bana ailemle aramı bozuyosun arkadaşlarımla aramı bozuyosun demeye başladı bende gitmedim. Sonra aramış ailesini bize çağırıyor benim o halde olduğumu bile bile göre göre. Neyse ki gelmediler. Sabahta annesi 20 kere beni 30 kere onu aramış sessizde diye duymamışız bana bağırıyo annem aramış niye telefona bakmıyosun diye. Bende mi sıkıntı var anlam veremiyorum artık çok yoruldum
Sabah görür görmez buraya da yazmıştım ama denk gelemedin demek, tekrar görürsem yine yazarım yakalarsınızYok yok bu ama ben alamadım. Hemen bitirmişiniz stokları
Bu arada hala stok yok ama en son 50 tl olan ürün şimdi 70 tl görünüyor ebebekteYok yok bu ama ben alamadım. Hemen bitirmişiniz stokları
Sabah görür görmez buraya da yazmıştım ama denk gelemedin demek, tekrar görürsem yine yazarım yakalarsınız
Yaa çok teşekkür ederim aslında itiraf etmeliyim ki gördüm ama o sıra doktor kontrolü için yoldaydım sonra da unutmuşumSabah görür görmez buraya da yazmıştım ama denk gelemedin demek, tekrar görürsem yine yazarım yakalarsınız
Çok iyi büyümüş ya maşallahhhSelam kızlar devlete randevum vardı nst çekiliyormuş 30 haftada şükür sancı vs yok baskı hissediyorum vajinada diyince alttan rahim ağzına baktı çok iyi dedi başıda doğum kanalına uzak dedi ama ağrı için vitaminlerini düzenli kullan dedi bebeğin suyu da çok iyimiş boyunu söylemedi ama kilosu 1650 olmuş şükür yediklerim bana değil ona yaramış14 günde 560 gram almış
İlk oğlumda 28 den sonra atak yapmıştı eşimde şöyle birşey uydurmuş kendince uyuşmazlık iğnesi yapıldıktan sonra kilo alıyor diyor alakası yok bence ama neyse öyle düşünsünÇok iyi büyümüş ya maşallahhh
Kıllanma yaptı mı ? Baya kötü kıllanma yaptırıyo yaBen dün oldum bugün de 2+2 vurulcam canım tedirgin olunacak birşey yok için rahat olsun
Bunu makinede kullanabiliyormuyuz? Hem beyazlar hem renkliler için uygun mu ?Kızlar geçen stok gelince yazmıştım ya çamaşır suyu tozunu, bugün kargo geldi dediğim gibi ambalajı değişmiş ebebek bu şekilde gönderdi leke çıkarıcı olarak geçiyor adı artık
Ahh bu erkekler çok komiklerİlk oğlumda 28 den sonra atak yapmıştı eşimde şöyle birşey uydurmuş kendince uyuşmazlık iğnesi yapıldıktan sonra kilo alıyor diyor alakası yok bence ama neyse öyle düşünsün
Ya bşde Onların kafasında kurdukları doğruyu asla değiştirememekAhh bu erkekler çok komikler
Kundak şeklimde olanı bilmiyorum ama diğer 1 Tong yazan 1 yaş civarı için daha uygun gibi kalın biraz yenidoğanda zor olur bu tarz bir ürünKızlar ben şu uyku tulumlarından almayı düşünüyorum açıkçası bunda okudum zaten tog falan hiç duymamıştım da daha önce. Ama ne almam gerekiyor bilmiyorum. Mesela böyle bişey var bu tarz mı alınır? Yoksa uyku gurusu yazan kundak gibi olan şekilde mi alınır çok bilmiyorum
Ben little gustodan aldım kundak model. Bacakları içinde. 1 tog aldım ama baya ince geldi gözüme. Evi soğuk olabilecek olanlar 1 tog almasın bence. Sen Afyonda yaşayacaktın sanırım çok soğuk olur orasıKızlar ben şu uyku tulumlarından almayı düşünüyorum açıkçası bunda okudum zaten tog falan hiç duymamıştım da daha önce. Ama ne almam gerekiyor bilmiyorum. Mesela böyle bişey var bu tarz mı alınır? Yoksa uyku gurusu yazan kundak gibi olan şekilde mi alınır çok bilmiyorum
Keşke herşey onların dediği kadar kolay olsa ya bazen onların kafasında yaşamak istiyorum hayatı ne kadar basit yaşıyorlarYa bşde Onların kafasında kurdukları doğruyu asla değiştirememekDoğumla ilgili bile yorumları var doğurmuşlar gibi ne varki diyor gitcen doğurcan gelcen
Bu gerçekten gerekli bir şey mi ya ben emin olamadım üstüne battaniye örtsek ısınmıycak mı bu çocuklar neden uyku tulumu alıyoruzBen little gustodan aldım kundak model. Bacakları içinde. 1 tog aldım ama baya ince geldi gözüme. Evi soğuk olabilecek olanlar 1 tog almasın bence. Sen Afyonda yaşayacaktın sanırım çok soğuk olur orası
bgm21 sana da haber vermiş olayım.ben çok beğendim çok yumuşak ama gözüme ince geldi
Boğulma riskine karşı aslında daha çok tercih ediliyor ben oğlumda kullanmadım kundak yapıyorduk çünküBu gerçekten gerekli bir şey mi ya ben emin olamadım üstüne battaniye örtsek ısınmıycak mı bu çocuklar neden uyku tulumu alıyoruz
Reflü yatağı aldım ve bende kundak yapmayı düşünüyorum açıkçası çok sıkı yapmam ama yapıcam bebekler öyle çok güzel uyuyorlar çünküBoğulma riskine karşı aslında daha çok tercih ediliyor ben oğlumda kullanmadım kundak yapıyorduk çünküdaha sonra ki dönemlerde aldım
Uzmanlar ilk 2 yıl yorgan kullanımını önermiyormuşBu gerçekten gerekli bir şey mi ya ben emin olamadım üstüne battaniye örtsek ısınmıycak mı bu çocuklar neden uyku tulumu alıyoruz
O uzmanlar çok biliyorUzmanlar ilk 2 yıl yorgan kullanımını önermiyormuşen kötü ben bu kundağın üzerine ince bir şey örterim diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?