Allah razı olsun kizlar hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırızVurulması normal o zaman erkenden önlem alınmış olur detaylıda bende de çentik görüntü 1 ay sonra kaybolduğunu söylediler ama bendeki rahme giden damardaydı bende sürekli takip ediyorum ama sizde proteinde çıkmış vurulmak çok iyi olur sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Annem de hiç anlam veremedi ben gidip bebeğe yün yorgan yaptırayım dediO uzmanlar çok biliyoranalarımız bizi kundak yaparak hemde yün yorganda büyütmüş çok şükür bi sorunumuz yok şaka bi yana böyle bişey olduğunu bilmiyordum. Bizim evde soğuk oluyor en üst kattayız aslında alsam çok iyi olur ama kundakta yapmaya niyetim var neyse ben bunu biraz düşüneyim bari
Evet evet yarım kundak şeklinde yoksa el hareketlerinde sürekli sıçrayıp kalkıyorlar ve uykuları Kısa sürüyor ev baya sıcak oluyor bide kundak üzerine battaniye kullanıyorum kışın yorgan hiç kullanmadım kendisi 5 yaşında hala yorgan kullanmıyor gerçiReflü yatağı aldım ve bende kundak yapmayı düşünüyorum açıkçası çok sıkı yapmam ama yapıcam bebekler öyle çok güzel uyuyorlar çünkü
Ben o uzmanları dinledim iki yıl ne yastık ne yorgan kullandım şimdi hala kullanmıyor kızım. Yastığı da sevmiyor yorganı daUzmanlar ilk 2 yıl yorgan kullanımını önermiyormuşen kötü ben bu kundağın üzerine ince bir şey örterim diye düşündüm
Valla o yün yorganda hiç kullanılmıyorAnnem de hiç anlam veremedi ben gidip bebeğe yün yorgan yaptırayım dedi
Aslında evin soğuksa baya rahat edersin 2.5 tog öneriliyor evi daha soğuk olanlar için. İçine koy uyusunhem kollarını kundak yapan modeller var. İlk çocuk olunca gerçekten hem deneme yanılma hem de işte uzmanlardan çok etkilenme
Yaa benim oğlan gibi ne yastık ne yorgan kullanıyor bari yastık kullansaBen o uzmanları dinledim iki yıl ne yastık ne yorgan kullandım şimdi hala kullanmıyor kızım. Yastığı da sevmiyor yorganı dabende de var bu sendekinden. Güzel kullanışlı oluyor. Hem de emzireceğimiz zaman içinden çıkarmaya gerek kalmıyor yani yorgandan çıkar gibi yelek falan giydirmeye gerek kalmıyor hep aynı ısıda uyuyor
Ani bebek ölümünü engellemek için, bebekler üstüne örttükleri battaniye gibi şeyleri burunlarına götürüp nefessiz kalmasınlar diye. Zaten sadece burunlarından nefes alıyorlar. Uyku tulumları sayesinde icimiz rahat uyuyabilirizBu gerçekten gerekli bir şey mi ya ben emin olamadım üstüne battaniye örtsek ısınmıycak mı bu çocuklar neden uyku tulumu alıyoruz
Ben de o uzmanları dinledimBen o uzmanları dinledim iki yıl ne yastık ne yorgan kullandım şimdi hala kullanmıyor kızım. Yastığı da sevmiyor yorganı dabende de var bu sendekinden. Güzel kullanışlı oluyor. Hem de emzireceğimiz zaman içinden çıkarmaya gerek kalmıyor yani yorgandan çıkar gibi yelek falan giydirmeye gerek kalmıyor hep aynı ısıda uyuyor
Annemin aynı bakışı attığına yemin edebilirim ama kanıtlayamamValla o yün yorganda hiç kullanılmıyorannem yaptı hiç örtmedi 5 yaşında hala battaniyeyle uyur ev sıcak 1 yaş civarı normal uyku tulumu almıştım çok terliyordu onunlada anneler bize her konuda bi bakışları varya sende çok biliyorsun der gibi muhteşem o olay işte biz sizi böylemi büyüttükleri filan
Eski zamanlarda bebek ölümleri çok olurmuş sebebini bulamadıklarından nazar derlermiş. Allah korusun kötü senaryolara yol açmamak için tedbirimizi alalım bizO uzmanlar çok biliyoranalarımız bizi kundak yaparak hemde yün yorganda büyütmüş çok şükür bi sorunumuz yok şaka bi yana böyle bişey olduğunu bilmiyordum. Bizim evde soğuk oluyor en üst kattayız aslında alsam çok iyi olur ama kundakta yapmaya niyetim var neyse ben bunu biraz düşüneyim bari
AhhhZaman çok hızlı dün gibi gün saydığım günler yarın 1. Sınıfa başlıyor
Acaba bu günler gelir mi? Bende veli olurmuyum diyordum Bak geldide birde abla oluyor
O okula başlıyor bizde 30 haftalık oluyoruz son 8 hafta
Teşekkür ederimmmAhhhzaman gerçekten çok hızlı, incikuşa başarılar sana da kolaylıklar dilerim
Gerçekten ya birde şey herşeyin en iyisi en mükemmeli olsun çabası bazen duruyorum ve kendime kızıyorum ama sonra yine aynı şeyi yapıyorum ve herşeyi dibine kadar araştırıyorumAnnem de hiç anlam veremedi ben gidip bebeğe yün yorgan yaptırayım dedi
Aslında evin soğuksa baya rahat edersin 2.5 tog öneriliyor evi daha soğuk olanlar için. İçine koy uyusunhem kollarını kundak yapan modeller var. İlk çocuk olunca gerçekten hem deneme yanılma hem de işte uzmanlardan çok etkilenme
Bizim evde baya soğuk oluyo ya bende örgü battaniye yaptırdım yorganda aldım ama bambu olanlarından yün falan değil. Üşütmemek için kullanırım belki ya da bende alırım bu uyku tulumlarından hasta olsun istemiyorum en büyük korkum oEvet evet yarım kundak şeklinde yoksa el hareketlerinde sürekli sıçrayıp kalkıyorlar ve uykuları Kısa sürüyor ev baya sıcak oluyor bide kundak üzerine battaniye kullanıyorum kışın yorgan hiç kullanmadım kendisi 5 yaşında hala yorgan kullanmıyor gerçi
Modelden modele değişiyor da ben özellikle ilk 6 ay kullanayım diye aldım. Daha kısa süre olanlar var. Bu çıt çıtlı alt kısmı. Uzadıkça alt kısmını açabiliyorsun.Gerçekten ya birde şey herşeyin en iyisi en mükemmeli olsun çabası bazen duruyorum ve kendime kızıyorum ama sonra yine aynı şeyi yapıyorum ve herşeyi dibine kadar araştırıyorumbunların yenidoğan olanları mı var ? Kaç aya kadar kullanılıyor yenidoğan alınca ?
Yün alerjik olabiliyormuş zaten iyi yapmışsın bambu alarak.Bizim evde baya soğuk oluyo ya bende örgü battaniye yaptırdım yorganda aldım ama bambu olanlarından yün falan değil. Üşütmemek için kullanırım belki ya da bende alırım bu uyku tulumlarından hasta olsun istemiyorum en büyük korkum o
O sebebi emzikle bebek yatırıyolarmış, bide bebeği düz zemine yatırıyorlarmış o yüzden bebek ölümleri fazla oluyormuş kusmuğunu yuttuğu içinEski zamanlarda bebek ölümleri çok olurmuş sebebini bulamadıklarından nazar derlermiş. Allah korusun kötü senaryolara yol açmamak için tedbirimizi alalım biz
Ben önceki haftalarda hissediyordum ve o hafta uygulamada da hissedebilirsiniz yazıyorduYa benim öyle oluyor bazen ve çok komiğime gidiyor ama ben netten baktım bu haftalarda hissedilmez hıçkırık diye yazıyor ama bariz kalp atışı gibi ve biraz sürüyor bende hıçkırık diye düşünüyorum başka ne olacak ki
Çok güzel araştırmışsın gerçekten harikasınModelden modele değişiyor da ben özellikle ilk 6 ay kullanayım diye aldım. Daha kısa süre olanlar var. Bu çıt çıtlı alt kısmı. Uzadıkça alt kısmını açabiliyorsun.
Ergopouch marka baya iyi ama pahalı
Owli
Mothercare bakabilirsin.
Benim aldığım yerde hep 1 tog. 1 tog için 24 derece oda sıcaklığında kullanılması öneriliyor.
Yeni doğan için alt kısmının torba şeklinde olması daha iyi bez değiştirme açısından da rahatlık. Araştırdıklarımdam bunları öğrendim
Aynen benim yüne alerjim var mesela çocuğumunda olabilirYün alerjik olabiliyormuş zaten iyi yapmışsın bambu alarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?