2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ağırlaşmanız normal, Ben de ağırım artık. Eşiniz de olsa haddini bildirin. Ben olsaydım çok biliyorsan sen baksaydın sığır derdim suratına. Asla tahammülüm yok bu tip erkeklere.
Benimde olmadığı için bildiriyorum zaten ama artık uğraşmaktan yoruldum. Bide bana gelip ailemle arkadaşlarımla aramı bozuyosun demesi durduk yere canımı çok sıktı. Bende rest çektim boşan o zaman bende hayatıma bakayım sende dedim

kızlar selam, gögüs ucu koruyucu olarak ne aldınız ? balmumu olan, kalkan ya da gümüş kapak ? lansinoh gögüs ucu kremiyle hangisi kullanımı uygun tecrübeli anneler aydınlatabilir mi :) ?
Plastik kalkan aldım maksat iç çamaşırı sürtmesin , india mi incia miydi yikanma gerektirmeyen krem göğüs ucu ondan aldım ama ben her emzirme sonrası havalandirip olabildiğince göğüs ucumu açık tuttum en son sütüm ile ovdum masaallah sıkıntı yaşamadım geçen sene olduğu için ikisi de duruyor onlari kullanacağım

Canım sen de değil sıkıntı afedersin eşin öküz.. Ya hamilesin iyi susmussun ne diyim bilemedim okurken sinirim zıpladı

İlk etapta sizi sakinleştirmek için rest çekmeyin derim ama ben de aynısını yapıyorum genel olarak. Hamileliğime bağlı herhangi bir durum vs olursa ve eşim şakasını bile yaparsa sen istedin, asla ikinciyi yapmam da diyorum. Bana pek bakmayın ben biraz asabiyim genel anlamda. Sakince çözüm bulun belki kötü bir gün geçiriyordur.

Ya bende bazen sebepsiz yere sataşıp ağlıyorum sonra gidip konuşuyorum bişey olmamış gibi eşim farkında hormonlarımın bozuk olduğunu arada onunda tahammül seveyisini zorladığımda oda tepki gösteriyor oluyor yani bu tarz dalgalanmalar canım üzülme ama kavga dışında sakin sakin konuşup anlat eminim dinleyecektir hak verecektir bazen erkekler bizim kadar ince düşünmüyor illa tek tek anlatmak gerekiyor

36.8 37 cm desen baya boylu poslu maşallah
Yaa maşallah kızım boyda hep öndeydi hala da önde Kiloda hep gerideydi halada geride
Buda kızıma çekti boyu demek ama kılosu cekmesın amın
Uygulamada kac hafta önce yazıyordu hatta o yazdıgı gun ben hıssettım. Kızımda aşırı duygulanmıstım bunda hıçkırık işte

Biz iyiyiz sende iyi ol ama hamilelik hormonları erkeklerdede başlıyor malesef seni anlamadıgı gıbı alttan da almazlar bilmiyorum ne kadar süredir evlisiniz ama boşanmak kelimesini gerçekten o haddeye gelmeyınce kullanmayın sonra her konusmada boşanalım olur.
Size karşı anlayıslı olmasınıda beklemeyın bunu bekleyıncede insan yoruluyor ve daha çok üzülüyor.
Hayat cidden kısa bugun varız ama 1 saat sonra varmıyız belli değil biraz siz biraz o alttan alıp birbirinizi gercekten anlayana kadar evlilik oturana kadar bu kavgalar kacınılmaz.
Lütfen bebeğinizi üzmeyin bu günler bir daha gelmiyor ..

Merhaba bende oldum ama 33 34 haftalık gibi 2 doz yapılmıştı akşam ve sabah 12 saat arayla sanırım bir yan etkisi olmadı

Kilosu iyi maşallah tansiyon rahatsızlığınızmı var ben vuruldum ciğer geliştirici 2 doz oldu 1 gün arayla sanırım tam net hatırlayamadım 35 haftada vurdular

Tansiyonunuz mu yüksek ?
Bebege giden kan akışı nasıl
Çok erken değil mi ciğer geliştirici için minyon bi bebek olabilir, tabi erken doğum riskiniz varsa bişey diyemem
Benim idrarda protein var 20 haftadan beri detaylı da çentik görünmüştü zaten tansiyon ilac kullanıyorum çok şükür iyi ama

Bende hıçkırıklarını epey hissediyorum artık bariz anlaşılıyor ve her seferinde hayranlıkla izliyorum sanki ilk kez bir insan hıçkırıyor gibi şaşkınlıkla herkese bakın hıçkırıyor diyorum yanımda kim varsa benimde yarın kontrolüm var kızlar inşallah her şey yolundadır şeker sonrası ilk kontrolüm acaba nasıl ne kadar kilo aldı suyu iyi mi diye düşünmekten başka bir şey yapamıyorum son günlerde Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin vaktinde Dilkenn eminim uzun süre daha seninle aynı bedende kalacak minik oğluşun hatta hepimiz burada konuşacağız daha gelmedi diye güzel enerjilerimiz seninle

Benim idrarda protein var 20 haftadan beri detaylı da çentik görünmüştü zaten tansiyon ilac kullanıyorum çok şükür iyi ama
Vurulması normal o zaman erkenden önlem alınmış olur detaylıda bende de çentik görüntü 1 ay sonra kaybolduğunu söylediler ama bendeki rahme giden damardaydı bende sürekli takip ediyorum ama sizde proteinde çıkmış vurulmak çok iyi olur sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Bizim de kontrol günümüzdü 28+4teyiz 1253 gram olmuşuz boyu da 38 cm haftasıyla uyumlu gözüküyor. Bebeğim yarık damak ve dudaklı olduğu için doktorum suyu fazla olabilir diyordu hep çünkü yutkunma sıkıntısı olabiliyormuş bu bebeklerde ama çok şükür suyu normal seviyedeymiş şu an Pozisyon olarak da başı aşağıdaymış başka da detay vermedi

Maşallah miniğe

Kızlar geçen stok gelince yazmıştım ya çamaşır suyu tozunu, bugün kargo geldi dediğim gibi ambalajı değişmiş ebebek bu şekilde gönderdi leke çıkarıcı olarak geçiyor adı artık

Eklentiler

• 503844F9-E40D-4311-8313-BC589637764F.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…