- 31 Ekim 2022
- 1.222
- 2.403
- 63
- 27
Benimde olmadığı için bildiriyorum zaten ama artık uğraşmaktan yoruldum. Bide bana gelip ailemle arkadaşlarımla aramı bozuyosun demesi durduk yere canımı çok sıktı. Bende rest çektim boşan o zaman bende hayatıma bakayım sende dedimAğırlaşmanız normal, Ben de ağırım artık. Eşiniz de olsa haddini bildirin. Ben olsaydım çok biliyorsan sen baksaydın sığır derdim suratına. Asla tahammülüm yok bu tip erkeklere.
Plastik kalkan aldım maksat iç çamaşırı sürtmesin , india mi incia miydi yikanma gerektirmeyen krem göğüs ucu ondan aldım ama ben her emzirme sonrası havalandirip olabildiğince göğüs ucumu açık tuttum en son sütüm ile ovdum masaallah sıkıntı yaşamadım geçen sene olduğu için ikisi de duruyor onlari kullanacağımkızlar selam, gögüs ucu koruyucu olarak ne aldınız ? balmumu olan, kalkan ya da gümüş kapak ? lansinoh gögüs ucu kremiyle hangisi kullanımı uygun tecrübeli anneler aydınlatabilir mi :) ?
Canım sen de değil sıkıntı afedersin eşin öküz.. Ya hamilesin iyi susmussun ne diyim bilemedim okurken sinirim zıpladıMerhaba kızlar umarım herkes iyidir. Size bişey danışmak istiyorum. 30+2deyiz ama bana değişik bi ruh hali geldi haftaya girdiğimizden beri benden kaynaklı mı eşimin ailesinden ve eşimden kaynaklı mı bilmiyorum. Size de bunu sormak istedim. Pazar günü eşimle biraz bozuştuk geri düzeldik dün ise ailesi bir yere çağırdı akşam bizi bende tamam gidelim dedim yemekten sonra biraz kötü oldum uzandım ailesi de mesaj attı nerdesiniz diye bu sefer beni sıkıştırdı hadi çıkalım diye dedim bekle 10-15 dk kendime geliyim gideriz falan sonra bana ailemle aramı bozuyosun arkadaşlarımla aramı bozuyosun demeye başladı bende gitmedim. Sonra aramış ailesini bize çağırıyor benim o halde olduğumu bile bile göre göre. Neyse ki gelmediler. Sabahta annesi 20 kere beni 30 kere onu aramış sessizde diye duymamışız bana bağırıyo annem aramış niye telefona bakmıyosun diye. Bende mi sıkıntı var anlam veremiyorum artık çok yoruldum
İlk etapta sizi sakinleştirmek için rest çekmeyin derim ama ben de aynısını yapıyorum genel olarak. Hamileliğime bağlı herhangi bir durum vs olursa ve eşim şakasını bile yaparsa sen istedin, asla ikinciyi yapmam da diyorum. Bana pek bakmayın ben biraz asabiyim genel anlamda. Sakince çözüm bulun belki kötü bir gün geçiriyordur.Benimde olmadığı için bildiriyorum zaten ama artık uğraşmaktan yoruldum. Bide bana gelip ailemle arkadaşlarımla aramı bozuyosun demesi durduk yere canımı çok sıktı. Bende rest çektim boşan o zaman bende hayatıma bakayım sende dedim
Ya bende bazen sebepsiz yere sataşıp ağlıyorum sonra gidip konuşuyorum bişey olmamış gibi eşim farkında hormonlarımın bozuk olduğunu arada onunda tahammül seveyisini zorladığımda oda tepki gösteriyor oluyor yani bu tarz dalgalanmalar canım üzülme ama kavga dışında sakin sakin konuşup anlat eminim dinleyecektir hak verecektir bazen erkekler bizim kadar ince düşünmüyor illa tek tek anlatmak gerekiyorMerhaba kızlar umarım herkes iyidir. Size bişey danışmak istiyorum. 30+2deyiz ama bana değişik bi ruh hali geldi haftaya girdiğimizden beri benden kaynaklı mı eşimin ailesinden ve eşimden kaynaklı mı bilmiyorum. Size de bunu sormak istedim. Pazar günü eşimle biraz bozuştuk geri düzeldik dün ise ailesi bir yere çağırdı akşam bizi bende tamam gidelim dedim yemekten sonra biraz kötü oldum uzandım ailesi de mesaj attı nerdesiniz diye bu sefer beni sıkıştırdı hadi çıkalım diye dedim bekle 10-15 dk kendime geliyim gideriz falan sonra bana ailemle aramı bozuyosun arkadaşlarımla aramı bozuyosun demeye başladı bende gitmedim. Sonra aramış ailesini bize çağırıyor benim o halde olduğumu bile bile göre göre. Neyse ki gelmediler. Sabahta annesi 20 kere beni 30 kere onu aramış sessizde diye duymamışız bana bağırıyo annem aramış niye telefona bakmıyosun diye. Bende mi sıkıntı var anlam veremiyorum artık çok yoruldum
Yaa maşallah kızım boyda hep öndeydi hala da önde36.8 37 cm desen baya boylu poslu maşallah
Uygulamada kac hafta önce yazıyordu hatta o yazdıgı gun ben hıssettım. Kızımda aşırı duygulanmıstım bunda hıçkırık işteYa benim öyle oluyor bazen ve çok komiğime gidiyor ama ben netten baktım bu haftalarda hissedilmez hıçkırık diye yazıyor ama bariz kalp atışı gibi ve biraz sürüyor bende hıçkırık diye düşünüyorum başka ne olacak ki
Biz iyiyiz sende iyi ol ama hamilelik hormonları erkeklerdede başlıyor malesef seni anlamadıgı gıbı alttan da almazlar bilmiyorum ne kadar süredir evlisiniz ama boşanmak kelimesini gerçekten o haddeye gelmeyınce kullanmayın sonra her konusmada boşanalım olur.Merhaba kızlar umarım herkes iyidir. Size bişey danışmak istiyorum. 30+2deyiz ama bana değişik bi ruh hali geldi haftaya girdiğimizden beri benden kaynaklı mı eşimin ailesinden ve eşimden kaynaklı mı bilmiyorum. Size de bunu sormak istedim. Pazar günü eşimle biraz bozuştuk geri düzeldik dün ise ailesi bir yere çağırdı akşam bizi bende tamam gidelim dedim yemekten sonra biraz kötü oldum uzandım ailesi de mesaj attı nerdesiniz diye bu sefer beni sıkıştırdı hadi çıkalım diye dedim bekle 10-15 dk kendime geliyim gideriz falan sonra bana ailemle aramı bozuyosun arkadaşlarımla aramı bozuyosun demeye başladı bende gitmedim. Sonra aramış ailesini bize çağırıyor benim o halde olduğumu bile bile göre göre. Neyse ki gelmediler. Sabahta annesi 20 kere beni 30 kere onu aramış sessizde diye duymamışız bana bağırıyo annem aramış niye telefona bakmıyosun diye. Bende mi sıkıntı var anlam veremiyorum artık çok yoruldum
Merhaba bende oldum ama 33 34 haftalık gibi 2 doz yapılmıştı akşam ve sabah 12 saat arayla sanırım bir yan etkisi olmadıMerhabalar hanımlar benimde bugün kontrol vardı bebeğim 27+2 sadece 996 Gr bilmiyorum normal mi çok aklıma takıldı tansiyon yüksekliği olma durumunda her ihtimale karşı haftaya 4 doz ciğer geliştirici vurunucam sabah ve akşam acaba aranızda olan var mı daha önce
İnşallah canım evlatlarımız iyi olsundaBen dün oldum bugün de 2+2 vurulcam canım tedirgin olunacak birşey yok için rahat olsun
Kilosu iyi maşallahMerhabalar hanımlar benimde bugün kontrol vardı bebeğim 27+2 sadece 996 Gr bilmiyorum normal mi çok aklıma takıldı tansiyon yüksekliği olma durumunda her ihtimale karşı haftaya 4 doz ciğer geliştirici vurunucam sabah ve akşam acaba aranızda olan var mı daha önce
Benim idrarda protein var 20 haftadan beri detaylı da çentik görünmüştü zaten tansiyon ilac kullanıyorum çok şükür iyi amaTansiyonunuz mu yüksek ?
Bebege giden kan akışı nasıl
Çok erken değil mi ciğer geliştirici için minyon bi bebek olabilir, tabi erken doğum riskiniz varsa bişey diyemem
Sağol canım Dr um her olasılığa karşı birde ben her hafta proluton depot vurunuyorumKilosu iyi maşallahtansiyon rahatsızlığınızmı var ben vuruldum ciğer geliştirici 2 doz oldu 1 gün arayla sanırım tam net hatırlayamadım 35 haftada vurdular
Anladım canım inşallah zamanında gelsin tüm bebişlerimizSağol canım Dr um her olasılığa karşı birde ben her hafta proluton depot vurunuyorum
Vurulması normal o zaman erkenden önlem alınmış olur detaylıda bende de çentik görüntü 1 ay sonra kaybolduğunu söylediler ama bendeki rahme giden damardaydı bende sürekli takip ediyorum ama sizde proteinde çıkmış vurulmak çok iyi olur sağlıkla kucağınıza alın inşallahBenim idrarda protein var 20 haftadan beri detaylı da çentik görünmüştü zaten tansiyon ilac kullanıyorum çok şükür iyi ama
Maşallah miniğeBizim de kontrol günümüzdü 28+4teyiz 1253 gram olmuşuz boyu da 38 cm haftasıyla uyumlu gözüküyor. Bebeğim yarık damak ve dudaklı olduğu için doktorum suyu fazla olabilir diyordu hep çünkü yutkunma sıkıntısı olabiliyormuş bu bebeklerde ama çok şükür suyu normal seviyedeymiş şu anPozisyon olarak da başı aşağıdaymış başka da detay vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?