2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bakayım merak ettım benım hep bir hafta fazla cıkıyor fl ama hıc ben sormadım kımseye soylemedı
Bebişleriniz hıçkırmaya başladı mı kızlar
Evetttt hık hık hık

Ben geçmiş haftalarda hıçkırığını hissediyordum, pıtpıt ritmik ritmik atıyordu ama 2-3 haftadır hissetmiyorum

Merhabalar hanımlar benimde bugün kontrol vardı bebeğim 27+2 sadece 996 Gr bilmiyorum normal mi çok aklıma takıldı tansiyon yüksekliği olma durumunda her ihtimale karşı haftaya 4 doz ciğer geliştirici vurunucam sabah ve akşam acaba aranızda olan var mı daha önce

Ben dün oldum bugün de 2+2 vurulcam canım tedirgin olunacak birşey yok için rahat olsun

Tansiyonunuz mu yüksek ?
Bebege giden kan akışı nasıl
Çok erken değil mi ciğer geliştirici için minyon bi bebek olabilir, tabi erken doğum riskiniz varsa bişey diyemem

Kizlar aynı noktada ritmik olarak aynı hiz ve süre ile pit pit atar , hıçkırık olunca bariz tekmeden ayırt edersiniz merak etmeyin çünkü çok stabil ve devam eden pit pit olacak bu bebeğin ciğerinin geliştiğine dair önemli bir olaymış benim oğlan başladı geçen haftadan beri arada bir hıçkırık tutuyor. Ses gelmez kizlar biri sormuş alıntı yapamadım bariz aynı yerde pit pit atar

Ya benim öyle oluyor bazen ve çok komiğime gidiyor ama ben netten baktım bu haftalarda hissedilmez hıçkırık diye yazıyor ama bariz kalp atışı gibi ve biraz sürüyor bende hıçkırık diye düşünüyorum başka ne olacak ki

Hissedilir canım ben kızımda da hissettim arkasi dönüp önde plesenta falan olur fark eder mi bilemem tabi ama hissettiğin hıçkırık

Hissedilir canım ben kızımda da hissettim arkasi dönüp önde plesenta falan olur fark eder mi bilemem tabi ama hissettiğin hıçkırık
Ay yerim onun hıçkırmalarını ben ilk oğlumda ilk diye mi nedir hareketlerini hıçkırmasını anlamazdım ama bencede bu bariz hıçkırık pıt pıt

Merhaba kızlar umarım herkes iyidir. Size bişey danışmak istiyorum. 30+2deyiz ama bana değişik bi ruh hali geldi haftaya girdiğimizden beri benden kaynaklı mı eşimin ailesinden ve eşimden kaynaklı mı bilmiyorum. Size de bunu sormak istedim. Pazar günü eşimle biraz bozuştuk geri düzeldik dün ise ailesi bir yere çağırdı akşam bizi bende tamam gidelim dedim yemekten sonra biraz kötü oldum uzandım ailesi de mesaj attı nerdesiniz diye bu sefer beni sıkıştırdı hadi çıkalım diye dedim bekle 10-15 dk kendime geliyim gideriz falan sonra bana ailemle aramı bozuyosun arkadaşlarımla aramı bozuyosun demeye başladı bende gitmedim. Sonra aramış ailesini bize çağırıyor benim o halde olduğumu bile bile göre göre. Neyse ki gelmediler. Sabahta annesi 20 kere beni 30 kere onu aramış sessizde diye duymamışız bana bağırıyo annem aramış niye telefona bakmıyosun diye. Bende mi sıkıntı var anlam veremiyorum artık çok yoruldum

kızlar selam, gögüs ucu koruyucu olarak ne aldınız ? balmumu olan, kalkan ya da gümüş kapak ? lansinoh gögüs ucu kremiyle hangisi kullanımı uygun tecrübeli anneler aydınlatabilir mi :) ?

Ağırlaşmanız normal, Ben de ağırım artık. Eşiniz de olsa haddini bildirin. Ben olsaydım çok biliyorsan sen baksaydın sığır derdim suratına. Asla tahammülüm yok bu tip erkeklere.

kızlar selam, gögüs ucu koruyucu olarak ne aldınız ? balmumu olan, kalkan ya da gümüş kapak ? lansinoh gögüs ucu kremiyle hangisi kullanımı uygun tecrübeli anneler aydınlatabilir mi :) ?
Henüz almadım ama aklımda hametan var, bir de silikon kapak almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…