2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
O sebebi emzikle bebek yatırıyolarmış, bide bebeği düz zemine yatırıyorlarmış o yüzden bebek ölümleri fazla oluyormuş kusmuğunu yuttuğu için
Aa ilk defa duydum. Emzik ani bebek ölümlerini engelliyor diye okumuştum kızıma hamileyken.

Ben 0.5 tog aldım uyku tulumunu içine de tulum giydiririm ev soğuk olmuyor. 2.5 tog alıp ev de sıcaksa bebeğin içine bir şey giydirmeye de gerek olmuyor.Terlesin de istemedim sıcaklık ölçer e göre iç kısmını giydirirm

Kasıklarında ve belinde düzenli aralıklarla gelen ağrıların olucak. Bunlara eşlik eden mide bulantın, kusman, su gelişin ve makata baskı hissin olabilir. Bunları o kadar güçlü yaşıycaksın ki doğumun başladığını anlıycaksın

Bilmiyorum ben bu hikayeden çok etkilenmiştim o yüzden emzik verirsemde mutlaka yan ve başını yüksekte yatırırım diye düşünmüştüm
Rabbim kimseye yaşatmasın bundan ben de çok korkuyorum. Doktor bana özellikle 2 ve 4. Ay arasında çok dikkat etmem gerektiğini söyledi. Ben aylarca uyku uyumadım nefessiz kalacak vs diye. Gece emzirsem de hemen yatırmadım geğirene kadar tıpış tıpış yaptım hep sırtına. Kusar mı acaba diye dik bir şekilde beklettim hep. Bi de reflü yatağı almayanlar ya da almak istemeyenler park beşik yatağının altına dosya koysunlar aynı etkiyi veriyor dosya ektedir reklam değildir

Eklentiler

• IMG_8634.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 124
Aslında yazıp atmayı unutmuşum diğer mesaja karışmış baskı oluyor ama dr bugün rahim ağzı uzunluğun iyi dedi bebeğin kafasıda yukarda dedi sancımda çıkmıyor ama benim sürekli bu şekilde ağrım oluyor 28 haftada yine nst bağladılar anlamıyorum bu baskı ve ağrı neden oluyor ağrım belime giriyor bacaklarıma vuruyo o anda bebekte kasılıyor değişik bir ağrı bende hemen magnezyum içtim şimdi belki magnezyum eksikliğindendşr herşey normal çünkü

Hahaha çok mantıklı

Çok güzel araştırmışsın gerçekten harikasın Senin araştırmalarına güvenerek izinden gidicem senin aldığından alıcam sadece tog 2.5 alıcam ben doğru anlamışım dimi
Evet evet zaten internete yazınca 2 veya 2.5 tog hangi sıcaklıklar için uygun olduğu yazıyor. Benim aldığım markanın yok ama başka bulursun çok rahat

Bende de baskı hissi oluyor özellikle hareket ettiğinde karnım kasılıyor. Pozisyon değiştirip aşağıya toplandığında sanki karnımda çok büyük bi ağırlık taşıyormuşum hissi yaratıyo bende. Doğumla alakalı olduğu için büyüyüp güçlendikleri için oluyor bide ordaki kaslarla alakalıdır sonuçta kilo alıyoruz yük biniyor vücuda. şu küçük şeylerin bizlere yaptığına bak yaa bi doğsada popolarına vursak

Kesinlikle öyle ısırcsm poposunu intikam alıcam

Ayyy Allah korusun inşallah.Ben bir kitapta okumuştum ama bak Google’da da var. Almanya’daki ebemiz doktorumuzda hep emzik önermişti.
Bende emziğin engellediğini biliyorum ama ben vermedim hiç emzik başta tercihti sonra vermek istedim almadı. Park yatağın kenarına köşesine de müslin örtü filan koymamamız lazım kendilerini kurtaramazlar çünkü üzerine düşerse ben kameradan izliyordum öğlen, gece de nerdeyse hiç uyumuyordum yüzüm ona dönük sürekli kontrol ediyordum çok değişik bir süreç. Benim kızım mayısta doğduğu için biz kundak yapıyorduk ama kendini kurtarıp uyandırıyordu. Bunda önümüzde koca bir kış var mecbur uyku tulumu, en azından kendini kurtardı üşüdü gibi bir durum olmaz içiniz rahat olur

Yaa bende 1 togta kararsız kaldım o yüzden dolaptan hiç kullanılmamış zuppers 1.6 tog aldım 0-3 ay daha sonrası için lcw dan uyku tulumu bakarım diye düşündüm

Günaydın canımmm. İnşallah sonuçların güzel çıkar
İnşallah çok teşekkür ederim yine verdim idrar testi şansıma abla çamaşır sularıyla yıkamıştı mis gibi çamaşır suları eşliğinde verdik ama idrar testi bazen yanlış çıkıyor üç dört kişi de bana sizin gibi geri dönüş yaptı filan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…