O sebebi emzikle bebek yatırıyolarmış, bide bebeği düz zemine yatırıyorlarmış o yüzden bebek ölümleri fazla oluyormuş kusmuğunu yuttuğu içi
Tek bir sebebi bu olamaz, bir sürü sebebi var, kimisi memede uyumuy kalmış, kimisi yorgan örtmüş boğulmuş, kimisi senin dediğin gibi yatırma pozisyonundan olmuş, su içirip su zahirlenmesine yol açan var.... bu liste uzar. Belli bir sebep göremedikleri için nazar deyip geçmişler. Ben kendi adıma sişey olmaz demeden bu tecrübeleri kulağıma küpe yapıp önlemlerimi alıcam, herkes kendi çocuğu için en iyisini düşünür zaten.O sebebi emzikle bebek yatırıyolarmış, bide bebeği düz zemine yatırıyorlarmış o yüzden bebek ölümleri fazla oluyormuş kusmuğunu yuttuğu için
Gaviskon içiyormusun ben her gün 1 kaşık içiyorum gece rahatlatıyorGünaydın kızlarrrr. Benim yine midem felaket. Yediğim ne varsa ağzımda sanki. Çiğneme tableti aldım ama fayda etmedi, sabah soğuk süt de içtim yine bana mısın demediBu koca kafalı kızım kafasını mideme bastırıyor yine sanırım.
Evet hepsi için uygun olduğu yazıyor, ben de henüz kullanmadımBunu makinede kullanabiliyormuyuz? Hem beyazlar hem renkliler için uygun mu ?
İçiyorum ama yanıma almadım dün de içmemiştim hiç, Çiğneme tableti var sadece yanımda. Kepaze bir gün benim içinGaviskon içiyormusun ben her gün 1 kaşık içiyorum gece rahatlatıyor
Rahatlatıyor mu ? Bende yarın doktora sorucam idare etmeye çalışıyorum ilaç almayım diye ama kendime eziyet mi etmiş oluyorum diyede düşünüyorum kızımda son ayda çok olmuştu çay içerken yanıp gidiyodu yemek borusu erken başladı rahatlatıyosa kullanırım mecburGaviskon içiyormusun ben her gün 1 kaşık içiyorum gece rahatlatıyor
Doğal olan ve bebek kıyafetlerine kullanılacak olan elit home marka. Toz çıkarıcı. Ben aldım. Sandık lekesini çıkardıTam olarak ismi ne leke çıkarıcının. Ben de bir tane aldım ama renkli olanların rengini bozdu
Pardon bişey sorucam yarık damak ne zaman bellı oldu kusura bakmayın sormak istedim.Bizim de kontrol günümüzdü 28+4teyiz 1253 gram olmuşuz boyu da 38 cm haftasıyla uyumlu gözüküyor. Bebeğim yarık damak ve dudaklı olduğu için doktorum suyu fazla olabilir diyordu hep çünkü yutkunma sıkıntısı olabiliyormuş bu bebeklerde ama çok şükür suyu normal seviyedeymiş şu anPozisyon olarak da başı aşağıdaymış başka da detay vermedi
Aynı benim doktorumYa biliyor musun? Normalde her şeyi sorgularım hatta kafama yatmıyorsa yapmam bile. Kadının değişik bi tarzı var. Bir şey diyince zaten mantıklı bir şekilde anlatıyor ve sorgulayamıyorsun. Kendinde o hakkı görmüyorsun bile shshsbaya baskın karakterli biri
Beni rahatlatıyor aynen senin dediğin gibi çay bile içemiyorum yakıyor iyi geliyor şükür bem çok küçük haftalarda da kullandım bir dönem sonra geçince bıraktım tekrar başladımRahatlatıyor mu ? Bende yarın doktora sorucam idare etmeye çalışıyorum ilaç almayım diye ama kendime eziyet mi etmiş oluyorum diyede düşünüyorum kızımda son ayda çok olmuştu çay içerken yanıp gidiyodu yemek borusu erken başladı rahatlatıyosa kullanırım mecbur
Herkesin kendine göre önlemleri olur. çocuğu yapmasını bildiysek bakmasınıda bilicez kimimiz uzmanları dinler, kimimiz geleneksel bakar o çocuk bir şekilde büyütülür. iyi kötü herkesin bakma şekli de kendini bağlar.Tek bir sebebi bu olamaz, bir sürü sebebi var, kimisi memede uyumuy kalmış, kimisi yorgan örtmüş boğulmuş, kimisi senin dediğin gibi yatırma pozisyonundan olmuş, su içirip su zahirlenmesine yol açan var.... bu liste uzar. Belli bir sebep göremedikleri için nazar deyip geçmişler. Ben kendi adıma sişey olmaz demeden bu tecrübeleri kulağıma küpe yapıp önlemlerimi alıcam, herkes kendi çocuğu için en iyisini düşünür zaten.
Canım desteğin için çok teşekkürler inşallahBende hıçkırıklarını epey hissediyorum artık bariz anlaşılıyor ve her seferinde hayranlıkla izliyorum sanki ilk kez bir insan hıçkırıyor gibi şaşkınlıkla herkese bakın hıçkırıyor diyorum yanımda kim varsabenimde yarın kontrolüm var kızlar inşallah her şey yolundadır şeker sonrası ilk kontrolüm acaba nasıl ne kadar kilo aldı suyu iyi mi diye düşünmekten başka bir şey yapamıyorum son günlerde Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin vaktinde Dilkenn eminim uzun süre daha seninle aynı bedende kalacak minik oğluşun hatta hepimiz burada konuşacağız daha gelmedi diye güzel enerjilerimiz seninle
Ben little gusto aldım bakalım kullanımı nasıl olacak ama çok rahat görünüyor kalitesi de mükemmelKızlar ben şu uyku tulumlarından almayı düşünüyorum açıkçası bunda okudum zaten tog falan hiç duymamıştım da daha önce. Ama ne almam gerekiyor bilmiyorum. Mesela böyle bişey var bu tarz mı alınır? Yoksa uyku gurusu yazan kundak gibi olan şekilde mi alınır çok bilmiyorum
Aaa öyle mi hiç dikkat etmemiştimKıllanma yaptı mı ? Baya kötü kıllanma yaptırıyo ya
Ben de aynısının yeşilini aldım bana normal geldi kalınlığı yani bizim eve göre normal çünkü evim yerden ısıtma ve çok çok sıcak oluyor o yüzden üşürse bile içine uzun kollu zıbın ile kullanmayı düşünüyorumBen little gustodan aldım kundak model. Bacakları içinde. 1 tog aldım ama baya ince geldi gözüme. Evi soğuk olabilecek olanlar 1 tog almasın bence. Sen Afyonda yaşayacaktın sanırım çok soğuk olur orası
@bgm21 sana da haber vermiş olayım.ben çok beğendim çok yumuşak ama gözüme ince geldi
Ay içim rahatladı bunu duyunca, bizim ev de sıcak oluyor soğuk olursa üzerine ince bir şey örterim artık :)Ben de aynısının yeşilini aldım bana normal geldi kalınlığı yani bizim eve göre normal çünkü evim yerden ısıtma ve çok çok sıcak oluyor o yüzden üşürse bile içine uzun kollu zıbın ile kullanmayı düşünüyorum
Bende yarın soruyum başlayım kendime eziyet ediyorum resmen deseneBeni rahatlatıyor aynen senin dediğin gibi çay bile içemiyorum yakıyor iyi geliyor şükür bem çok küçük haftalarda da kullandım bir dönem sonra geçince bıraktım tekrar başladım
Valla ben de senin aldığını görünce rahatladım hahahahAy içim rahatladı bunu duyunca, bizim ev de sıcak oluyor soğuk olursa üzerine ince bir şey örterim artık :)
Dinlenince geçiyor mu? Bana doktorum eğer sistematik bir şekilde sancı sertleşme hissedersen doktora git dedi. Yani devamlı bir ağrı değilde sistematik olması gerekiyor sanırım.Kızlar gece kasık ağrım vardı ama azdı. Şimdi hem kasığım hem belim ağrıyor korkuyorum erken doğum falan olmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?