2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
O sebebi emzikle bebek yatırıyolarmış, bide bebeği düz zemine yatırıyorlarmış o yüzden bebek ölümleri fazla oluyormuş kusmuğunu yuttuğu içi
O sebebi emzikle bebek yatırıyolarmış, bide bebeği düz zemine yatırıyorlarmış o yüzden bebek ölümleri fazla oluyormuş kusmuğunu yuttuğu için
Tek bir sebebi bu olamaz, bir sürü sebebi var, kimisi memede uyumuy kalmış, kimisi yorgan örtmüş boğulmuş, kimisi senin dediğin gibi yatırma pozisyonundan olmuş, su içirip su zahirlenmesine yol açan var.... bu liste uzar. Belli bir sebep göremedikleri için nazar deyip geçmişler. Ben kendi adıma sişey olmaz demeden bu tecrübeleri kulağıma küpe yapıp önlemlerimi alıcam, herkes kendi çocuğu için en iyisini düşünür zaten.

Günaydın kızlarrrr. Benim yine midem felaket. Yediğim ne varsa ağzımda sanki. Çiğneme tableti aldım ama fayda etmedi, sabah soğuk süt de içtim yine bana mısın demedi Bu koca kafalı kızım kafasını mideme bastırıyor yine sanırım.

Gaviskon içiyormusun ben her gün 1 kaşık içiyorum gece rahatlatıyor

Gaviskon içiyormusun ben her gün 1 kaşık içiyorum gece rahatlatıyor
Rahatlatıyor mu ? Bende yarın doktora sorucam idare etmeye çalışıyorum ilaç almayım diye ama kendime eziyet mi etmiş oluyorum diyede düşünüyorum kızımda son ayda çok olmuştu çay içerken yanıp gidiyodu yemek borusu erken başladı rahatlatıyosa kullanırım mecbur

Pardon bişey sorucam yarık damak ne zaman bellı oldu kusura bakmayın sormak istedim.

Beni rahatlatıyor aynen senin dediğin gibi çay bile içemiyorum yakıyor iyi geliyor şükür bem çok küçük haftalarda da kullandım bir dönem sonra geçince bıraktım tekrar başladım

Herkesin kendine göre önlemleri olur. çocuğu yapmasını bildiysek bakmasınıda bilicez kimimiz uzmanları dinler, kimimiz geleneksel bakar o çocuk bir şekilde büyütülür. iyi kötü herkesin bakma şekli de kendini bağlar.

Canım desteğin için çok teşekkürler inşallah kontrolden çıkınca bize de haber ver

Ben little gusto aldım bakalım kullanımı nasıl olacak ama çok rahat görünüyor kalitesi de mükemmel

Kıllanma yaptı mı ? Baya kötü kıllanma yaptırıyo ya
Aaa öyle mi hiç dikkat etmemiştim ben de sıcak basması terleme mide yanması yaptı bir de yanaklarıma allığı bulamisım gibi kıpkırmızı oldu şimdilik gözlemledigim bunlar ama kıl hiç fark etmemiştim

Ben de aynısının yeşilini aldım bana normal geldi kalınlığı yani bizim eve göre normal çünkü evim yerden ısıtma ve çok çok sıcak oluyor o yüzden üşürse bile içine uzun kollu zıbın ile kullanmayı düşünüyorum

Ay içim rahatladı bunu duyunca, bizim ev de sıcak oluyor soğuk olursa üzerine ince bir şey örterim artık :)

Beni rahatlatıyor aynen senin dediğin gibi çay bile içemiyorum yakıyor iyi geliyor şükür bem çok küçük haftalarda da kullandım bir dönem sonra geçince bıraktım tekrar başladım
Bende yarın soruyum başlayım kendime eziyet ediyorum resmen desene

Ay içim rahatladı bunu duyunca, bizim ev de sıcak oluyor soğuk olursa üzerine ince bir şey örterim artık :)
Valla ben de senin aldığını görünce rahatladım hahahah bu arada ben takım olsun diye alt açma örtüsünü de yeşil little gusto aldım açıldığında baya baya buyuk oluyor yumuşacık ve pofidik senin modelinin de alt açma örtüsü var aynı desenlerde, almadiysan aklında bulunsun

Kızlar gece kasık ağrım vardı ama azdı. Şimdi hem kasığım hem belim ağrıyor korkuyorum erken doğum falan olmaz dimi

Kızlar gece kasık ağrım vardı ama azdı. Şimdi hem kasığım hem belim ağrıyor korkuyorum erken doğum falan olmaz dimi
Dinlenince geçiyor mu? Bana doktorum eğer sistematik bir şekilde sancı sertleşme hissedersen doktora git dedi. Yani devamlı bir ağrı değilde sistematik olması gerekiyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…