2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar gece kasık ağrım vardı ama azdı. Şimdi hem kasığım hem belim ağrıyor korkuyorum erken doğum falan olmaz dimi
Allah korusun hemm kasık hem bel şiddetliyse doktora gitmende yarar var insann oturdukça daha çok stres oluyor kafasında kuruyor stres yapmakta iyi değil bizim için

Dinlenince geçiyor mu? Bana doktorum eğer sistematik bir şekilde sancı sertleşme hissedersen doktora git dedi. Yani devamlı bir ağrı değilde sistematik olması gerekiyor sanırım.
Yok dinlenince geçmiyo çünkü şöyle gece 5den beri ağrıyo az az uyudum uyanınca bi baktım daha çok ağrıyo

Bende mide yanması için ilaç istedim. Gaviscon şurup yazdı ama kullanmadım iki hafta olacak. İki hafta önce daha kötüydü hatta bir gece çıkarmak zorunda kaldım reflü den dolayı .

Herkese merhaba,

Devlet perinatolojide randevum vardı bugün (29+4). Beyindeki sıvı miktarını (sisterna magna) kontrol etti ama bugün ilk kez ölçümleri asistanına yaptırdı. Biraz artmış ama hala sınırın altında olduğu için sorun yok dedi. Artık zaten bu saatten sonra bir şey çıksa doğumdan sonra bakılır zaten dedi. Endişelensem mi bilemedim ama bundan sonra kendi doktorum dışında başka doktora gitmemeye karar verdim mecbur kalmadıkça. Asistanın ölçümlerine pek güvenemedim ama dediğine göre 1.800 kg olmuş, boyu da 39 cm. Karın çevresi önde gidiyor tabii yine bayağı. Doktorumun tatlıyı kestirdiğini söyledim. Multivitamini de kesebilirsin bence dedi. (Vitamini kes, Tatlıya tekrar başla mı demek istedi acaba) rapora da baş geliş yazmışlar (makattı en son bu pazartesi) umarım bu durumdan midemin de haberi olur.

Bu arada bugün ilk kez nst ye girdim. Zaman çok hızlı ilerliyor

Kontrolü olan herkesin iyi haberlerle dönmesini dilerim

Eklentiler

• 8548A33E-21DA-4137-A3A2-A575BDFBA732.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 75
Aynen öyle, bu bilgi platformunda bilmediğimiz şeyleri öğrenizi yada fikir olur diye giriyoruz. Ben cevabımda da belirttim kendi adıma yapacağım diye. Herkes kendi kafasına ne yatarsa onu yapar tabiki. Yeri geliyor bizi büyüten annelerimizle bile fikrimiz uymuyor.

Yaa tombiiiş

Günaydın, 31. Hafta kan vermeye sonunda giden bir anne dünde aradılar gelmediniz diye bugün mecbur gidiyoruz
Minik göbüş Hayırlı sonuclar olsun canım
Maşallah vallahı her kontrolde artıyor kılolar hadı bır dahakıne hepımız 2 üstü olacagız
Ahh tatlıyı seven ınsan için zor neyse az kaldı dogumdan sonra bol bol yersin

Stres yapman çocuğa daha çok zarar verir, hem yapsan da şuan yapılacak birşiy yokmuş boşuna günlerini zehir etmiş olacaksın. Kendi doktorunla konuş ve doğumdan sonra kime götüreceğini araştır bence. İnşallah çok saglıklı bir şekilde kucağına alırsın

Kızlar ben bez olarak molfix kullanacağım elimde 1 paket 40 adet, 1 numara var. 2 numara bez de sleepynin onu annamler almıştı habersiz. 1 numaradan kaç tane daha almalıyım. Tecrübeli olanlar yazabilir miii?

Arkadaşlar, e-bebekte satılan koku yapmayan çöp kovalarından alan var mı? Çok alasım var ama 550 tl değer mi bilemedim?

Kızlar ben bez olarak molfix kullanacağım elimde 1 paket 40 adet, 1 numara var. 2 numara bez de sleepynin onu annamler almıştı habersiz. 1 numaradan kaç tane daha almalıyım. Tecrübeli olanlar yazabilir miii?
Bence yeterli, her bez her bebeğe uyum sağlamıyor çünkü, elinde kalmasın. 3 kez bez değiştiren arkadaşmarım var

Ben 96 lı galiba 2 kutu kullanmıştım 2,5 kilo doğmuştu iki paket ilk başta 0 kullanmıştım, yani bi 160 200 yakın olmalı sanırım

Az önce Sleepy 1 numaranın çok küçük olduğunu okudum eğer bebek iriyse kullanabilirsin sanırım ben 1 numara sipariş etmiş bulundum artık bakalım nasıl gelecek

Peki molfix in sarı paketini mi mavi paketini mi almak lazım.

Yok dinlenince geçmiyo çünkü şöyle gece 5den beri ağrıyo az az uyudum uyanınca bi baktım daha çok ağrıyo
Tüm gece aynı ağrıyı yaşadım sürekli uykumdan ağrıya kalktım dün hatta burayada yazdım ama ben aynı gün doktora gitmiştim rahım ağzı uzunluğu iyidi bebeğin kafasıda doğum kanalına uzaktı nst de sancım da yoktu Şuan ağrım baya azaldı acaba yalancı kasılmalarımız başlamış olabilir mi inşallah sizinde Doğumla ilgili değildir ağrılar

Şöyle bir yazıya denk geldim bende bencede 100 120 civarı yeter hemen 2 geçiyoruz çünkü

Eklentiler

• 9438D257-79D4-4651-8102-8A61433DB7F2.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 66
Az önce Sleepy 1 numaranın çok küçük olduğunu okudum eğer bebek iriyse kullanabilirsin sanırım ben 1 numara sipariş etmiş bulundum artık bakalım nasıl gelecek
Molfix 1 numara 40 adet var. Sleepy de 2 numara var stoğumda Sleepynin kalıbı ufak dediler bana da o yüzden ondan mı devam etsem yoksa 1 paket daha alsam mı bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…