Allah korusun hemm kasık hem bel şiddetliyse doktora gitmende yarar var insann oturdukça daha çok stres oluyor kafasında kuruyor stres yapmakta iyi değil bizim içinKızlar gece kasık ağrım vardı ama azdı. Şimdi hem kasığım hem belim ağrıyor korkuyorum erken doğum falan olmaz dimi
Yok dinlenince geçmiyo çünkü şöyle gece 5den beri ağrıyo az az uyudum uyanınca bi baktım daha çok ağrıyoDinlenince geçiyor mu? Bana doktorum eğer sistematik bir şekilde sancı sertleşme hissedersen doktora git dedi. Yani devamlı bir ağrı değilde sistematik olması gerekiyor sanırım.
Mutlaka doktoruna git veya danışYok dinlenince geçmiyo çünkü şöyle gece 5den beri ağrıyo az az uyudum uyanınca bi baktım daha çok ağrıyo
Aynen öyle, bu bilgi platformunda bilmediğimiz şeyleri öğrenizi yada fikir olur diye giriyoruz. Ben cevabımda da belirttim kendi adıma yapacağım diye. Herkes kendi kafasına ne yatarsa onu yapar tabiki. Yeri geliyor bizi büyüten annelerimizle bile fikrimiz uymuyor.Herkesin kendine göre önlemleri olur. çocuğu yapmasını bildiysek bakmasınıda bilicez kimimiz uzmanları dinler, kimimiz geleneksel bakar o çocuk bir şekilde büyütülür. iyi kötü herkesin bakma şekli de kendini bağlar.
Bence doktoruna gitmende fayda varYok dinlenince geçmiyo çünkü şöyle gece 5den beri ağrıyo az az uyudum uyanınca bi baktım daha çok ağrıyo
Yaa tombiiişHerkese merhaba,
Devlet perinatolojide randevum vardı bugün (29+4). Beyindeki sıvı miktarını (sisterna magna) kontrol etti ama bugün ilk kez ölçümleri asistanına yaptırdı. Biraz artmış ama hala sınırın altında olduğu için sorun yok dedi. Artık zaten bu saatten sonra bir şey çıksa doğumdan sonra bakılır zaten dedi. Endişelensem mi bilemedim ama bundan sonra kendi doktorum dışında başka doktora gitmemeye karar verdim mecbur kalmadıkça. Asistanın ölçümlerine pek güvenemedim ama dediğine göre 1.800 kg olmuş, boyu da 39 cm. Karın çevresi önde gidiyor tabii yine bayağı. Doktorumun tatlıyı kestirdiğini söyledim. Multivitamini de kesebilirsin bence dedi. (Vitamini kes, Tatlıya tekrar başla mı demek istedi acaba) rapora da baş geliş yazmışlar (makattı en son bu pazartesi) umarım bu durumdan midemin de haberi olur.
Bu arada bugün ilk kez nst ye girdim. Zaman çok hızlı ilerliyor
Kontrolü olan herkesin iyi haberlerle dönmesini dilerim
Minik göbüşGünaydın, 31. Hafta kan vermeye sonunda giden bir annedünde aradılar gelmediniz diye bugün mecbur gidiyoruz
Maşallah vallahı her kontrolde artıyor kılolar hadı bır dahakıne hepımız 2 üstü olacagızHerkese merhaba,
Devlet perinatolojide randevum vardı bugün (29+4). Beyindeki sıvı miktarını (sisterna magna) kontrol etti ama bugün ilk kez ölçümleri asistanına yaptırdı. Biraz artmış ama hala sınırın altında olduğu için sorun yok dedi. Artık zaten bu saatten sonra bir şey çıksa doğumdan sonra bakılır zaten dedi. Endişelensem mi bilemedim ama bundan sonra kendi doktorum dışında başka doktora gitmemeye karar verdim mecbur kalmadıkça. Asistanın ölçümlerine pek güvenemedim ama dediğine göre 1.800 kg olmuş, boyu da 39 cm. Karın çevresi önde gidiyor tabii yine bayağı. Doktorumun tatlıyı kestirdiğini söyledim. Multivitamini de kesebilirsin bence dedi. (Vitamini kes, Tatlıya tekrar başla mı demek istedi acaba) rapora da baş geliş yazmışlar (makattı en son bu pazartesi) umarım bu durumdan midemin de haberi olur.
Stres yapman çocuğa daha çok zarar verir, hem yapsan da şuan yapılacak birşiy yokmuş boşuna günlerini zehir etmiş olacaksın. Kendi doktorunla konuş ve doğumdan sonra kime götüreceğini araştır bence. İnşallah çok saglıklı bir şekilde kucağına alırsınHerkese merhaba,
Bence yeterli, her bez her bebeğe uyum sağlamıyor çünkü, elinde kalmasın. 3 kez bez değiştiren arkadaşmarım varKızlar ben bez olarak molfix kullanacağım elimde 1 paket 40 adet, 1 numara var. 2 numara bez de sleepynin onu annamler almıştı habersiz. 1 numaradan kaç tane daha almalıyım. Tecrübeli olanlar yazabilir miii?
Ben 96 lı galiba 2 kutu kullanmıştım 2,5 kilo doğmuştu iki paket ilk başta 0 kullanmıştım, yani bi 160 200 yakın olmalı sanırımKızlar ben bez olarak molfix kullanacağım elimde 1 paket 40 adet, 1 numara var. 2 numara bez de sleepynin onu annamler almıştı habersiz. 1 numaradan kaç tane daha almalıyım. Tecrübeli olanlar yazabilir miii?
Az önce Sleepy 1 numaranın çok küçük olduğunu okudum eğer bebek iriyse kullanabilirsin sanırım ben 1 numara sipariş etmiş bulundum artık bakalım nasıl gelecekKızlar ben bez olarak molfix kullanacağım elimde 1 paket 40 adet, 1 numara var. 2 numara bez de sleepynin onu annamler almıştı habersiz. 1 numaradan kaç tane daha almalıyım. Tecrübeli olanlar yazabilir miii?
Peki molfix in sarı paketini mi mavi paketini mi almak lazım.Kızlar ben bez olarak molfix kullanacağım elimde 1 paket 40 adet, 1 numara var. 2 numara bez de sleepynin onu annamler almıştı habersiz. 1 numaradan kaç tane daha almalıyım. Tecrübeli olanlar yazabilir miii?
Tüm gece aynı ağrıyı yaşadım sürekli uykumdan ağrıya kalktım dün hatta burayada yazdım ama ben aynı gün doktora gitmiştim rahım ağzı uzunluğu iyidi bebeğin kafasıda doğum kanalına uzaktı nst de sancım da yoktu Şuan ağrım baya azaldı acaba yalancı kasılmalarımız başlamış olabilir mi inşallah sizinde Doğumla ilgili değildir ağrılarYok dinlenince geçmiyo çünkü şöyle gece 5den beri ağrıyo az az uyudum uyanınca bi baktım daha çok ağrıyo
Ben eski olanları alıyorum. Yeni yazanlarda gösterge yokmuş sanırım. Sarı mavi konusunda da mavi olanından aldım hep. Pure and soft almadım hiç.Peki molfix in sarı paketini mi mavi paketini mi almak lazım.
Şöyle bir yazıya denk geldim bende bencede 100 120 civarı yeter hemen 2 geçiyoruz çünküKızlar ben bez olarak molfix kullanacağım elimde 1 paket 40 adet, 1 numara var. 2 numara bez de sleepynin onu annamler almıştı habersiz. 1 numaradan kaç tane daha almalıyım. Tecrübeli olanlar yazabilir miii?
Molfix 1 numara 40 adet var. Sleepy de 2 numara var stoğumdaAz önce Sleepy 1 numaranın çok küçük olduğunu okudum eğer bebek iriyse kullanabilirsin sanırım ben 1 numara sipariş etmiş bulundum artık bakalım nasıl gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?