2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Durum böyle ne yapsam acaba?
Slepy küçük bencede kalıp olarak en azından benim zamanımda öyleydi 2 den devam et eğer bebiş çok küçük doğmazsa öyle bir risk yoksa çünkü slepy küçük gelirse sızar 2 gayet iyi olur yani elindeki yeterli olur ikisinin kalıbını da karşılaştırabilirsin

Az çok denk gelmişsinizdir bizim tosun 1 hafta önde şimdilik o yüzden tedirgin oldum herkes bez bez demeye başladı 4 numaraya kadar stoğum var şimdilik de

Az çok denk gelmişsinizdir bizim tosun 1 hafta önde şimdilik o yüzden tedirgin oldum herkes bez bez demeye başladı 4 numaraya kadar stoğum var şimdilik de
Bende 60 70 li bişey alıcam 1 numarayı sızması çok kötü oluyor 2 numara 150 tane alırım daha sonra 3 ve 4 bol bol kullancam zaten bittikçe alırım

Durum böyle ne yapsam acaba?
Ikizlerin muhtemelen kucuk dogacak olmasina ramen sleepy 1 numaradan birer paket , goon 1 numaradan 1 er paket aldim sadece. Goon sleepyden de kucukmus. Daha fazla almayacagim. Bence normal dogacak bir bebek icin 1 paketten fazla almamak lazim, ozellikle sleepy yi.

Ayrıca ben 2.5 kilo doğmuşum nerden bilebilirdim bebeğimin şişko olacağınıı elimde kalırsa prima premium kalacak bir de :) neyse artık veririz birilerine

Ayrıca ben 2.5 kilo doğmuşum nerden bilebilirdim bebeğimin şişko olacağınıı elimde kalırsa prima premium kalacak bir de :) neyse artık veririz birilerine
Ben 3.5 doğmuşum ama bu bebiş 4'ü görür mü hiç bilmiyorum. Perşembe günü gideceğim 2,300 kilodan fazla derse korkmaya başlarım

Merhaba hanımlar 2 gündür vajinama doğru igne batar gibi bı his hissediyorum ara ara aranızda yaşayan oldu mu neden oluyor ki acaaba

Sorabilirsiniz tabi hiç önemli değil, detaylı ultrasonda öğrendik 22. Haftamda
Anladım canım, aslında aralıkta görünüyor doğum 13.12 kasım gruba da arada bakıyorum ayrıntılıyı yaptrdm.
Sağ salim mutlulukla bebegınızi kucaginiza almanız dileğiyle.

Kızlar merhaba.burada konusu geçmişti turnusol kağıdı ile amniyotik sıvı sızıntısı olup olmadığı anlasiliyormus.kirmizi olani mi mavi olani mi almaliyiz acaba.dunden beri olagan disi bir islanma hissediyorum. Korktum acikcasi.

Arkadaşlar, e-bebekte satılan koku yapmayan çöp kovalarından alan var mı? Çok alasım var ama 550 tl değer mi bilemedim?
Ben almadım ama alanlar çok memnundu korbell markaydı sanırım onu diyorsun. İlk gebelikte çoğu kişi almış çok memnun olduğunu yazmıştı ama ben sürekli gidip çöp attığım için özellikle kaka yapmışsa, bir de görüntü ve yer olarak sevmediğim için almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…