- 19 Ocak 2023
- 960
- 1.209
- 43
- 27
Benimde aklımdaydı ama unutmuşumDilkenn ben gruba yazıyorum da listeye bilgilerimi yazdirmamisim yaş 25, şehir Batman, sat 21.02.2023, ilk çocuk, erkek, beklenen doğum tarihi 28.11.2023, isim henüz belli değil
Avakado mükYulafı denemedim ama bebeğe ve emzirirken süte etkisi varmış bende avokado yu denedim onu sevdim yulafıda hayatıma dahil edicem merak ediyoruminşallah onunlada anlaşırız ben genelde başka lezzetlere çok ön yargılı yaklaşıp sonradan çok seviyorum darısı yulafa
Ya tarcında ekledım bal muzda koydum ama cocukların yemegı gıbı agzımda buyudu şu an bile midem yanıyorBadem sütü, tarçın ve yeşil elmayla lapasını yapıp ocakta, tabağa alınca üzerine bir tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesiyle tüketiyorum arada baya sevdim ama eskiden çok ön yargılıydım
Yook cinim ben almayayım sen doğurunca yerime ye şimdi yeme senin kızı zor doğurursun yoksaSana çok gülüyorumSaman gibi olan her şeye bayılıyorum sanırım yulaf kırmızı çizgim her gün yiyorum :) ay alpi acaba shake mi yapsan blenderdan geçirip? o zaman ağzına gelmez :) içine kırmızı meyvelerde çok yakışıyor. ben şeftali bile koyuyorum
Öncelikle şu an duygu durumlarımız oldukça değişken. Olanı biteni kaldıramayacak, tahammül edemeyecek duruma geliyoruz olaylar basit şeyler bile olsa.Günaydın kızlar. Kötü günler geçiriyorum psikolojik açıdan bebeği ne derece etkiledi bilmiyorum ama. Bugün doktora gittim 2 kilo 42 cm olmuş. Ekim 26'da sezaryen olacağım hala ters çünkü. Onun dışında hayatım kötü gidiyor. Eşimle ayrılmaya karar verdim ama daha haberi yok. Bu psikolojiyle bebeğe nasıl yeteceğim hiç bilmiyorum.
Doğuma daha var çok daha sıkı güzel beslenir aldırırsın korkma benimkide 1150 gram geldi bende üzülüyorum ama aldırabiliriz kiloKızlar çıktım doktordan. Gülerek, heyecanla girdim ama moralim bozularak çıktımboyu 37.5 cm kilosu 1138 Gr çıktı doktor biraz geride dedi aslında haftasina baktığımda gayet normal görünüyor ama niye öyle dedi anlamadım bu bir sorun mu dedim yoo hiç sorun değil dedi ( yahu o zaman söyleyip neden moralimi bozuyorsun be adam...) yediklerimi anlattım daha ne yiyebilirim ki dedim sen böyle devam et başka bişey yapmana gerek yok dedi. Servikal uzunluğum ne kısalmış ne uzamış hala 25 bu iyi birşey dedi ilaçlarımı yazdırıp çıktım moralim bozuldu valla ben kilo almasını beklerken hiç almamış
MaşallahKızlar bende doktora gittim çalışamaz raporunu da aldım. Bebek bu sefer benimde pek kilo almamış biraz eğrinin altına düşmüş 1790 gram ve yukarı çıkarmış kafayı. Hep doğum pozisyonundaydı doktor daha yeri çok döner merak etme dedi. Ama günde 20 30 kez secdeye yatma pozisyonunu yap dedi. Bebek yukarı çıkınca da ilk kez net kendini gösterdiDoğuştan dolgu dudak bebek yükleniyor
Avakado mükTuz limon bandır ekmeği yada kızart ekmeği üstüne sür
Ya tarcında ekledım bal muzda koydum ama cocukların yemegı gıbı agzımda buyudu şu an bile midem yanıyor
Yook cinim ben almayayım sen doğurunca yerime ye şimdi yeme senin kızı zor doğurursun yoksaminnacıksın ama maşallah güzel anne oldun benden cıkanlar minnak oluyor
Tostu denerım ama bak o olabılır
Aynen baya iyimiş nasıl ön yargılıymışım kızdım kendime peynir de eziyorum içine ya ekmeğe yada üzerine omletAvakado mükTuz limon bandır ekmeği yada kızart ekmeği üstüne sür
Ya tarcında ekledım bal muzda koydum ama cocukların yemegı gıbı agzımda buyudu şu an bile midem yanıyor
Yook cinim ben almayayım sen doğurunca yerime ye şimdi yeme senin kızı zor doğurursun yoksaminnacıksın ama maşallah güzel anne oldun benden cıkanlar minnak oluyor
Tostu denerım ama bak o olabılır
Yo sağlıklı olan normal dedim zatenHiç öyle bir niyetim yok insan psikolojik olarak neye hazırsa onu olabilir. Sadece normal doğum ülkemizde maalesef çok korkutularak uygulanıyor ve yönlendirilmeye çalışılıyor bunu hem en yakınlarımız hem doktorlar yapıyor. Bu algıdan rahatsızım ve gerçekten istiyor sadece korkuyorsa olumluya yönlendirmeye çalışıyorum. Siz belki de biraz art niyetli yaklaşmış olabilirsiniz
Hiç öyle bir modda değilim belki bende öyle olmak zorunda kalacağım önemli olan bebeğin ve annenin sağlıklı olması. Bunu hemen öncesinde yazmıştım zaten her neyseYo sağlıklı olan normal dedim zaten
Ama sezaryen kötülemesin doğru bulmuyorum
İstemeden sezaryen olanlar da var
Normal doğurdum harikayım modundan çıkmak lazım biraz sanki
Kaç haftadaydın canım sen hamilelik günlüğün yokKızlar bende doktora gittim çalışamaz raporunu da aldım. Bebek bu sefer benimde pek kilo almamış biraz eğrinin altına düşmüş 1790 gram ve yukarı çıkarmış kafayı. Hep doğum pozisyonundaydı doktor daha yeri çok döner merak etme dedi. Ama günde 20 30 kez secdeye yatma pozisyonunu yap dedi. Bebek yukarı çıkınca da ilk kez net kendini gösterdiDoğuştan dolgu dudak bebek yükleniyor
Ya ben onu yapamadımKaç haftadaydın canım sen hamilelik günlüğün yokmaşallah güzellğe
D Deltavealfa konu benimle ilgili başladı. Beni korkutmanın aksine cesaret verici bir yazıydı. Üstelik bir kaç yerde de tekrarladığı bir cümle vardı. Doğum şekli ne olursa olsunHiç öyle bir niyetim yok insan psikolojik olarak neye hazırsa onu olabilir. Sadece normal doğum ülkemizde maalesef çok korkutularak uygulanıyor ve yönlendirilmeye çalışılıyor bunu hem en yakınlarımız hem doktorlar yapıyor. Bu algıdan rahatsızım ve gerçekten istiyor sadece korkuyorsa olumluya yönlendirmeye çalışıyorum. Siz belki de biraz art niyetli yaklaşmış olabilirsiniz
Yaa maşallah çok güzel, ilerde dolgu masrafı olmayacakKızlar bende doktora gittim çalışamaz raporunu da aldım. Bebek bu sefer benimde pek kilo almamış biraz eğrinin altına düşmüş 1790 gram ve yukarı çıkarmış kafayı. Hep doğum pozisyonundaydı doktor daha yeri çok döner merak etme dedi. Ama günde 20 30 kez secdeye yatma pozisyonunu yap dedi. Bebek yukarı çıkınca da ilk kez net kendini gösterdiDoğuştan dolgu dudak bebek yükleniyor
Ben kabin boya sigdirdim bi tarafina bebek esyalarini diger tarafina anne esyalarini koydum birde koloroplastin cirtli posetlerine her kiyafeti ayri ayri paket yaptim. Kimisi kucuk hurclarada koyuyormusBen çoğu şeyi aldım gibi. Ama daha yıkama işlerine başlamadım. Odası hazırlanınca diye düşündüm. 15 gün falan sonra gelecek mobilya.
Ne boyda bir çanta oldu aşağı yukarı? Kabin boy mu, orta boy mu?
Ayarlar-forum seçeneklerinden paylaştığım fotoğraftaki işaretli yeri seç. Sonra kendininkini düzenleyebilirsinYa ben onu yapamadımbugün 32+1 di
Ya bende hurç alayım dedim ama sonra o hurçlar çok küçük kullanmam kesin almak istemiyordum ama ayrı ayrı da düzenli dursun istiyorum bu fikir güzelmiş bende böyle yapayımBen kabin boya sigdirdim bi tarafina bebek esyalarini diger tarafina anne esyalarini koydum birde koloroplastin cirtli posetlerine her kiyafeti ayri ayri paket yaptim. Kimisi kucuk hurclarada koyuyormus
Ayy deniyorum hemen teşekkür ederimAyarlar-forum seçeneklerinden paylaştığım fotoğraftaki işaretli yeri seç. Sonra kendininkini düzenleyebilirsin
Olmuş olmuşAyy deniyorum hemen teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?