2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
e
Bende bugün Dr gittim 28+4 teyim benimde boyu 36.5 cm kilosu da 1160 çıktı bende beslenme me çok dikkat etmiştim Dr normal dedi galiba boyu benim gibi kısa olacak
Ay canım teşekkürler rahatladım ben şöyle bir şey düşündüm benim bugüne kadar hep önden gidiyordu bugün kendi haftasiyla uyumlu çıktığı için bence doktora az geldi çünkü 10 gün önce şu kadarmis şimdi bu kadar diye karşılaştırma yaptı bence bir yeri kaçırdı çünkü bugün aşırı yoğundu bariz belliydi kafası yerinde değildi ya da ben öyle düşünmek istiyorum bilmiyorum ama içim rahatladı yine de teşekkürler

kilosu boyu normal gibi duruyor. cihazlardanda farkediyor hic canini sıkma. belki onumuzdeki ay fazla alacak ne yiyorsan devam et bence

Oh ya tamam gerçekten rahatladım bunları duyunca tabiiki kullancam ya bıktırıcam doktoru bana öyle konuştuğu için hahahah

Canım 28+5 de 1090 gr boyu da 35 di üzülme ya çok küçük değil ki dr bana gerilikten bile bahsetmedi ben kendim zayıf bulduğum için o hafta yemeye içmeye dikkat ettim toparlandı diğer kontrolde üzülme canım senin bebişin boyu da iyimiş yani ne kadar gerilik var dedi

Ben de 6.5 aylık doğmuşum ama şu an iyiyim şükür yani demekki dediğin gibi genetik

Ya burayı çok seviyorum inanılmaz rahatladım çok teşekkür ederiimm ben 28+5im bebiş 28 çıktı canım

Yo sezaryenliyim çok kolay hamile kaldım çok şükür
Yani normal doğum sağlıklı ama sezaryeni sürekli kötülüyor gibisiniz
Keyfine de bir insan sezaryen olabilir

Ya burayı çok seviyorum inanılmaz rahatladım çok teşekkür ederiimm ben 28+5im bebiş 28 çıktı canım
Seninki küçükse benimki baya geri olması lazımdı dr hiç öyle birşey demedi seninki maşallah boyuda iyi kilosuda daha ne olsun diğer kontrolde de bebeğim güzel kilo almıştı artık bu haftada hızlanacak kiloları

Ay aynı durum bendede var doktor bir şey deyince he sezeryan olacak muhtemelen diyorum bir yanım oh diyor o anda sonra sezeryan sonrasını düşünüyorum normal olsun diyorum hayırlısı olsun tabii ama çok zor karar
Yalnız olmadığını bilmek çok güzel
Benim de ara sıra böyle oldu. Buraya yazdığım da oldu hatta:) ama bir kaç gün sonra yine değişiyor. Günü gününü tutmuyor sıpaların. Bazı günlerde benim sadece kendini top yapıyor. Bazı günler ordan oraya kayıyor. Bazı günler horon tepiyor o yüzden haraket varsa ve kontrolde normal denmişse takacağın bir durum yok

Kız deme öyle 10 gün sonra kesinlikle tekrar gidicem sırf kilosunu merak ettiğim için geldim diycem bu sürede de yine aynı düzen devam edicem bakalım kaç gram almış olacak

Ya ben kızımdada oğlumdada hiç o kaburga hissini yaşamadım Benımkı daha çok kasıklarımı elliyor kafa üstü elleri acıyor sankı bi yerlere sokuyor
Ben de 6.5 aylık doğmuşum ama şu an iyiyim şükür yani demekki dediğin gibi genetik
amannn sus sus sana cekmesın amın

Kız deme öyle 10 gün sonra kesinlikle tekrar gidicem sırf kilosunu merak ettiğim için geldim diycem bu sürede de yine aynı düzen devam edicem bakalım kaç gram almış olacak
Ben 1090 dedikten sonra 14 günde 560 gram aldırmışım sende yaparsın biz kadınlar istersek yaparız hadi bakalım diğer kontrole ne çıkacak benimde az kaldı bakalım merak ediyorum minnoşumu

Yo sezaryenliyim çok kolay hamile kaldım çok şükür
Yani normal doğum sağlıklı ama sezaryeni sürekli kötülüyor gibisiniz
Keyfine de bir insan sezaryen olabilir
Hiç öyle bir niyetim yok insan psikolojik olarak neye hazırsa onu olabilir. Sadece normal doğum ülkemizde maalesef çok korkutularak uygulanıyor ve yönlendirilmeye çalışılıyor bunu hem en yakınlarımız hem doktorlar yapıyor. Bu algıdan rahatsızım ve gerçekten istiyor sadece korkuyorsa olumluya yönlendirmeye çalışıyorum. Siz belki de biraz art niyetli yaklaşmış olabilirsiniz

Allah affetsin bu yulafı yıyenlere şu an aşırı saygı duydum bu ne be Aldım evde duruyor en son bı deneyeyım dedım
Ayy çok kötü . Muzla balın hatrına az yedim
Yulafı denemedim ama bebeğe ve emzirirken süte etkisi varmış bende avokado yu denedim onu sevdim yulafıda hayatıma dahil edicem merak ediyorum inşallah onunlada anlaşırız ben genelde başka lezzetlere çok ön yargılı yaklaşıp sonradan çok seviyorum darısı yulafa

ayy cok tesekkur ederim canim

Allah affetsin bu yulafı yıyenlere şu an aşırı saygı duydum bu ne be Aldım evde duruyor en son bı deneyeyım dedım
Badem sütü, tarçın ve yeşil elmayla lapasını yapıp ocakta, tabağa alınca üzerine bir tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesiyle tüketiyorum arada baya sevdim ama eskiden çok ön yargılıydım

Sana çok gülüyorum Saman gibi olan her şeye bayılıyorum sanırım yulaf kırmızı çizgim her gün yiyorum :) ay alpi acaba shake mi yapsan blenderdan geçirip? o zaman ağzına gelmez :) içine kırmızı meyvelerde çok yakışıyor. ben şeftali bile koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…