Canım her siğil türü normal doğuma engel değil diye biliyorum yeri ve türü önemli. Bir de siğilse bile dondurma işlemi oldu arkadaşım bi iki dakika sürüyormuşYa bende de var işte o şeyden. Ben gibi de, sivilce gibi de. Özeldeki doktor 36da parça aşıp inceleriz siğilse sezeryan yaparız dedi. Ne olur ne olmaz haftaya devlete de gideceğim onu göstermek için. İnşallah bana da senin gibi bir şey derler. İnşallah siğil değildir
Bebeklerin de büyüme atak dönemi oluyor her haftası aynı gitmiyor. Önümüzdeki haftalarda o atağa girerKızlar çıktım doktordan. Gülerek, heyecanla girdim ama moralim bozularak çıktımboyu 37.5 cm kilosu 1138 Gr çıktı doktor biraz geride dedi aslında haftasina baktığımda gayet normal görünüyor ama niye öyle dedi anlamadım bu bir sorun mu dedim yoo hiç sorun değil dedi ( yahu o zaman söyleyip neden moralimi bozuyorsun be adam...) yediklerimi anlattım daha ne yiyebilirim ki dedim sen böyle devam et başka bişey yapmana gerek yok dedi. Servikal uzunluğum ne kısalmış ne uzamış hala 25 bu iyi birşey dedi ilaçlarımı yazdırıp çıktım moralim bozuldu valla ben kilo almasını beklerken hiç almamış
Bende online doğuma hazırlık eğitimine katılmıştım ilkinde, orda doktor korkuyorum diyorsanız ve buna kendinize inandırırsanız zaten normal zor demişti. Artık 30. Haftalardan sonra doğumu yaparken kendinizi hayal edin dedi bunu yapamıyorsanız zaten o doğum sezaryene döner dedi. Bi çok kez yazmıştım aslında bence doğum bir deneyim her iki türlüsü deKesinlikle çok haklısın. İnsan daha çok zaten bilmediği için korkuyor. Benim için iki doğumda bilinmezlik. O yüzden ikisi de beni korkutuyor ama bebeğime kavuşmak için bir araç gibi düşündüğüm zaman rahatlıyorum. Tek korkum doğum da değil tabi genel olarak sonrası da varama işte bunların hepsi doğuma da az kaldığından genel endişe hali
Kaç haftalık şimdi, senin doktorunda sonda söyleyeceğini başta söylüyor çok gıcık bir durum gerçekten. Madem her şey yolunda neden kafa karıştırıyorsun kiKızlar çıktım doktordan. Gülerek, heyecanla girdim ama moralim bozularak çıktımboyu 37.5 cm kilosu 1138 Gr çıktı doktor biraz geride dedi aslında haftasina baktığımda gayet normal görünüyor ama niye öyle dedi anlamadım bu bir sorun mu dedim yoo hiç sorun değil dedi ( yahu o zaman söyleyip neden moralimi bozuyorsun be adam...) yediklerimi anlattım daha ne yiyebilirim ki dedim sen böyle devam et başka bişey yapmana gerek yok dedi. Servikal uzunluğum ne kısalmış ne uzamış hala 25 bu iyi birşey dedi ilaçlarımı yazdırıp çıktım moralim bozuldu valla ben kilo almasını beklerken hiç almamış
Ahh gerçekten muhteşemBende online doğuma hazırlık eğitimine katılmıştım ilkinde, orda doktor korkuyorum diyorsanız ve buna kendinize inandırırsanız zaten normal zor demişti. Artık 30. Haftalardan sonra doğumu yaparken kendinizi hayal edin dedi bunu yapamıyorsanız zaten o doğum sezaryene döner dedi. Bi çok kez yazmıştım aslında bence doğum bir deneyim her iki türlüsü debu deneyimi bilmeden yaşamadan bi iki kişinin sözüne deneyimine göre neden kendimi korkutuyorum ki. Ben hayatımda hiç yaşamadığım bir şey yaşayacağım her ıkınmamla bebeğime kavuşucam gibi sürekli kendimle konuştum ve gerçekten belki kendimi çok hazırladım bilmiyorum ama muhteşemdi. Kucağıma verdiklerinde direk elimi tuttu her anını hissettim
Bir de bilmiyorum tesadüf mü ama ilk doğumu sezaryen olanlar ikinciye hamile kalmakta biraz daha zorlanıyorlar gibi geldi bana yakın çevremde gördüklerim. Belki de tesadüftür bilmiyorum
Kesinlikle yaparsın günler azaldıkça öyle hissetmen normal bir de kilosu filan endişelendirebilir seni o da etkilemiştirAhh gerçekten muhteşemhem senin hem @pheadra nın dediklerini düşünüp kendimi hazırlayacağım ikisine de ben geçen aya kadar çok rahat normal doğum yapacağımı düşünüyordum. Kötü hikaye de dinlemedim ama bir korkum oluştu. Az kaldı diyedir 1.5 ay sonra normal yaptım kızlar diye de yazabilirim buraya bana hiiç belli olmaz
Sen 28. Haftalarda değilmiydin ? Benim 28+1 1160 gramdı bence seninki anormal gelmedi banaKızlar çıktım doktordan. Gülerek, heyecanla girdim ama moralim bozularak çıktımboyu 37.5 cm kilosu 1138 Gr çıktı doktor biraz geride dedi aslında haftasina baktığımda gayet normal görünüyor ama niye öyle dedi anlamadım bu bir sorun mu dedim yoo hiç sorun değil dedi ( yahu o zaman söyleyip neden moralimi bozuyorsun be adam...) yediklerimi anlattım daha ne yiyebilirim ki dedim sen böyle devam et başka bişey yapmana gerek yok dedi. Servikal uzunluğum ne kısalmış ne uzamış hala 25 bu iyi birşey dedi ilaçlarımı yazdırıp çıktım moralim bozuldu valla ben kilo almasını beklerken hiç almamış
Ayağını başınin arkasına atıyor olabilir bir ara benim bebişin favori hareketi oyduBen de kaburgaya baskı hiç hissetmedim, oysaki sana göre karnım da yukardaboyumda 163 ayak hareketlerini genelde göbek deliği çevresinde hissediyorum bu aralar
İnşallah öyle olur canımBebeklerin de büyüme atak dönemi oluyor her haftası aynı gitmiyor. Önümüzdeki haftalarda o atağa girerbeslenmen baya iyi bebeğe faydalı her şeyi yemişsin ki bize çok önemli gelsede bebeğin kilosundan ziyade ciğer gelişimi önemli ki iğneni oldun yapman gereken her şeyi yapıyorsun hiç merak etme
Kesinlikle çok haklısın. İnsan daha çok zaten bilmediği için korkuyor. Benim için iki doğumda bilinmezlik. O yüzden ikisi de beni korkutuyor ama bebeğime kavuşmak için bir araç gibi düşündüğüm zaman rahatlıyorum. Tek korkum doğum da değil tabi genel olarak sonrası da varama işte bunların hepsi doğuma da az kaldığından genel endişe hali
28+5 im canım evet yani madem bir sıkıntı yok keşke soylemeseydiKaç haftalık şimdi, senin doktorunda sonda söyleyeceğini başta söylüyor çok gıcık bir durum gerçekten. Madem her şey yolunda neden kafa karıştırıyorsun kiBazen o cihazlar yanlış ölçüyor canım kafana takma senin bebeğinde çok aşağıda. Bana demişti ki çok aşağıda olduğu için hem görüntü almakta hem de ölçmekte zorlanıyorum. Hani kafasını karnını filanda ölçüyo ya o zaman uğraşıyor baya. Bazen de onların cihazı değişiyor bir şey oluyor her cihazda birbirinden farklı. Bana 3600 bekliyoruz dedi 3950 doğdu bu haftada belki -+500 değildir ama -+200 oynar. Bir de son haftalar asıl kilo alıyor
28+5 im canım yani bence de aman aman bir gerilik yok ama çok da haftasıyla uyumlu değilSen 28. Haftalarda değilmiydin ? Benim 28+1 1160 gramdı bence seninki anormal gelmedi bana
Canım dilken suyun normalse hiç problem etme.Sen dinlenmeye normal beslenmene devam et. Pıhtılaşma sorunu olanlarda bu oluyor bende de var aynı problem.28+5 im canım evet yani madem bir sıkıntı yok keşke soylemeseydibenim suratım düşünce zaten toparlamaya çalıştı ama istediğin kadar olumlu şey söyle aklımı karıştırdıktan sonra bir önemi kalmıyor yani.. cihazlar 250 hatta 500 grama kadar yanlış olcebilir sıkıntı yok vs vs dedi inşallah öyledir ama 2 hafta beklemeye hiç niyetim yok valla 1hafta 10 gün sonra tekrar giderim niye geldin derse de beni o kadar tedirgin ettin hiç kusura bakma gelcem tabi derim
Bende bugün Dr gittim 28+4 teyim benimde boyu 36.5 cm kilosu da 1160 çıktı bende beslenme me çok dikkat etmiştim Dr normal dedi galiba boyu benim gibi kısa olacakKızlar çıktım doktordan. Gülerek, heyecanla girdim ama moralim bozularak çıktımboyu 37.5 cm kilosu 1138 Gr çıktı doktor biraz geride dedi aslında haftasina baktığımda gayet normal görünüyor ama niye öyle dedi anlamadım bu bir sorun mu dedim yoo hiç sorun değil dedi ( yahu o zaman söyleyip neden moralimi bozuyorsun be adam...) yediklerimi anlattım daha ne yiyebilirim ki dedim sen böyle devam et başka bişey yapmana gerek yok dedi. Servikal uzunluğum ne kısalmış ne uzamış hala 25 bu iyi birşey dedi ilaçlarımı yazdırıp çıktım moralim bozuldu valla ben kilo almasını beklerken hiç almamış
Ay aynı durum bendede var doktor bir şey deyince he sezeryan olacak muhtemelen diyorum bir yanım oh diyor o anda sonra sezeryan sonrasını düşünüyorum normal olsun diyorum hayırlısı olsun tabii ama çok zor kararEvet onu duydum ama ben normal doğumdan da çok korkuyorum. Sanki ters durması kaçış noktam gibisezaryenden de korkuyorum ama işte bir şekilde doğurcam
Bence hiç bir sorun yok bende şimdi baktım da raporlara benimde 27+4 de 1093 gelmiş. Boyu ben hiç sormuyorum ve bakmıyorum bile anne baba uzun çocukta uzun olacak diye ki sen benden de uzunsun28+5 im canım evet yani madem bir sıkıntı yok keşke soylemeseydibenim suratım düşünce zaten toparlamaya çalıştı ama istediğin kadar olumlu şey söyle aklımı karıştırdıktan sonra bir önemi kalmıyor yani.. cihazlar 250 hatta 500 grama kadar yanlış olcebilir sıkıntı yok vs vs dedi inşallah öyledir ama 2 hafta beklemeye hiç niyetim yok valla 1hafta 10 gün sonra tekrar giderim niye geldin derse de beni o kadar tedirgin ettin hiç kusura bakma gelcem tabi derim
28+3de 35cm ve 1190grdı. Gelişimi haftasıyla uyumlu demişti doktorum. Sen de içini ferah tut, ben o dönemlerde muz, protein vs hepsine çok dikkat etmiştim. Ben de fazla kiloda almadım bebek de, sadece kan değerlerim iyi çoktı o kadarKızlar çıktım doktordan. Gülerek, heyecanla girdim ama moralim bozularak çıktımboyu 37.5 cm kilosu 1138 Gr çıktı doktor biraz geride dedi aslında haftasina baktığımda gayet normal görünüyor ama niye öyle dedi anlamadım bu bir sorun mu dedim yoo hiç sorun değil dedi ( yahu o zaman söyleyip neden moralimi bozuyorsun be adam...) yediklerimi anlattım daha ne yiyebilirim ki dedim sen böyle devam et başka bişey yapmana gerek yok dedi. Servikal uzunluğum ne kısalmış ne uzamış hala 25 bu iyi birşey dedi ilaçlarımı yazdırıp çıktım moralim bozuldu valla ben kilo almasını beklerken hiç almamış
Çoğalma oldu canım, doktor hpv değilse bile çocuğun eline ayağına bulaşmaması için sezeryan olabilirsin dedi ama devletten de bir görüş alırsam içim daha rahat edecekCanım her siğil türü normal doğuma engel değil diye biliyorum yeri ve türü önemli. Bir de siğilse bile dondurma işlemi oldu arkadaşım bi iki dakika sürüyormuş
Benim de geçen boynumda et beni çıkmış minik duşta kendimi nasıl yıkadıysam bi çıktım aynaya baktım boynumda kan lekesi var. Muhtemelen sivilce ya da bendir. Siğil olsa çoğalıyormuş bir de
Canım teşekkürler çok şükür suyum normalmis bende pıhtılaşma var ama herhangi bir iğne ya da hap kullandirmadilar her gittiğimde de kordon kan akışına bakıyor bugün de baktı normal dedi ama dediğin gibi keisnlikle buna da şükürCanım dilken suyun normalse hiç problem etme.Sen dinlenmeye normal beslenmene devam et. Pıhtılaşma sorunu olanlarda bu oluyor bende de var aynı problem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?