- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Ayy valla dr biraz tuhafmış yani bu haftadan sonra dr değiştirmekte olmaz belki bulamazsın bilmiyorum neden öyle demiş gereksiz senide üzüp strese sokmuşBebek ultrason kağıdında da yazıyor ya haftası onunla da uyumlu diğer doktor hatta 1 hafta önden gidiyor nerden çıkmış minyon olacağı dedi. Gerçekten moral olarak çöktüm bugün. Hem normal ya da sezeryan daha bir şey diyemem diyor. Hem 38 i bile görmez diyor ben anlamadım. Bir acil eylem planı bile sunmadı bana. Madem bu bebeğin erken gelmesini bekliyor. Ona göre tedbir alması gerekmez miydi ki. Bebek rahim kanalına da girmemiş. Hadi girse dicem geliyor bu kesin.
Ya ben de kloroplastin çıtçıtlı poşetlerine koyup etiketle üzerine yazdım, hadi bebeğin esyalsri küçük olduğu için çok yer kaplamadi ama benim eşyalarım çok yer kapladı orta boy valize sığmıyor şu an ve anne için alınacaklarin bir çoğunu gereksiz görüp koymadım bile sen nasıl sigdirdin kabin boy valize bacım beni de aydınlatBen kabin boya sigdirdim bi tarafina bebek esyalarini diger tarafina anne esyalarini koydum birde koloroplastin cirtli posetlerine her kiyafeti ayri ayri paket yaptim. Kimisi kucuk hurclarada koyuyormus
Bende bugün alışverişe çıktım satıcı ile konuşurken iki üç bayan vardı satıcı olarak kızım olacak falan dedim aaa sen hamile misin hiç belli olmuyor dediler. Sonra da diğeri acele etme iki ay sonra falan başlarsın alışverişe dedi. Bende ne iki ayı iki ay sonra doğuracağım iki ayım kaldı dedimKızlar sabah karnım bana o kadar küçük geldi ki resmen dümdüz denilecek gibiydi eşime de gösterdim niye böyle acaba nereye giriyor ki karnımda dünde kocamandı karnımya farklı bir pozisyonda sanırım hareketlerini de net değil derinden ve az hissediyorum
Evet kesinlikle öyle oldu. Haftaya tekrar mı gitsem doktoruma sakin kafayla konuşsam diye düşünüyorum. Bu haftaya kadar her şey normal derken birden nasıl bu kanıya vardı bilemiyorum.Ayy valla dr biraz tuhafmış yani bu haftadan sonra dr değiştirmekte olmaz belki bulamazsın bilmiyorum neden öyle demiş gereksiz senide üzüp strese sokmuş
Al işte ya ben bu doktorlara anlam veremiyorum aynısını bugün ben yaşadım canım Allah razı olsun burdaki arkadaşlar beni çok rahatlattı sagolsunlarKızlar bugün doktora gittim. 32. Haftadayım doktor bugüne kadar hiç olumsuz yorum yapmamıştı. Bu sefer senin bebeğin minyon olcak boyuda alt sınıra yakın olur dddi. Rahim kapalılığım vs normal olmasına rağmende erken doğurursun sen 38 i falan görmezsin dedi. Ama ne istiharat önerdi ne progesteron ne de nst ile baktı. O kadar moralim bozuldu ki ağlaya ağlaya eve geldim. 1800 gram dedi bebek için. Sonra başka bir doktora gittim biraz daha pahalı bir doktora. Hiç bir sorun olmadığını erken doğum riskiminde olmadığını bebeğin 2 kg boyununda 42 cm olduğunu her şeyin normal olduğunu söylediben kime inanayım napayım şaşırdım aşırı moralim bozuk. 1800 bile olsa 32 haftada internette normal kiloda görünüyo zaten. İlk gebeliğimde olunca iyice telaş yaptım ben. Sadece fazla yürürsem kasıklarıma ağrı giriyor. Onun dışında ne bi kanama ne bi bel ağrısı ne yüksek tansiyon hiç bir sorunumda yok.
Doktorların acıma duygusu kalmamış herhalde. Gerçekten anlam veremiyorum. Diğer doktor ne kadar sorun yok dese de moralim düzelmedi bi türlü. Hatta sürekli yatayım da risk olmasın diye kendi kendimi telkin ediyorum boşa yatıyorum belki de. İnşallah sağlıkla gelirler dünyaya bu endişelerimiz korkularımız sona ererAl işte ya ben bu doktorlara anlam veremiyorum aynısını bugün ben yaşadım canım Allah razı olsun burdaki arkadaşlar beni çok rahatlattı sagolsunlarsen kendi hislerine güven ve ne yapıyorsan onu yapmaya devam et
Ayy sana da alkış o yulafa güzel diyen herkesi tebrik eder saygılarımı sunarımAy ben yulafın kölesiyimsütle haşlayıp yerdim ama intoleransim çıktığından beri yiyemiyorum keşke ben de tadını sevmeseydim
Benimde sığmıyor malesef bir bebeğe bir kendime çanta yaparım heralde . Yani daha tam yerleştirmedim ama kabin boy doldu yanına da büyükçe bir poşet yaptım ikinci valizi henüz çıkarmadım tam hazır olunca eşyalar ona göre bir çanta ya da valize koyacağımYa ben de kloroplastin çıtçıtlı poşetlerine koyup etiketle üzerine yazdım, hadi bebeğin esyalsri küçük olduğu için çok yer kaplamadi ama benim eşyalarım çok yer kapladı orta boy valize sığmıyor şu an ve anne için alınacaklarin bir çoğunu gereksiz görüp koymadım bile sen nasıl sigdirdin kabin boy valize bacım beni de aydınlatben valizi ayırıp bebeğe ayrı kendime ayrı kabin boy valize koycam çünkü ne yaparsam yapayım SIĞMIYOR
Ya sona doğru doktorlarda sapıttı galiba . Bence kilosu gayet normal. Önemli birşey olsa dıger doktor görmezmiydi..Doktorların acıma duygusu kalmamış herhalde. Gerçekten anlam veremiyorum. Diğer doktor ne kadar sorun yok dese de moralim düzelmedi bi türlü. Hatta sürekli yatayım da risk olmasın diye kendi kendimi telkin ediyorum boşa yatıyorum belki de. İnşallah sağlıkla gelirler dünyaya bu endişelerimiz korkularımız sona erer
Allah aşkına ne aldın öyleYa ben de kloroplastin çıtçıtlı poşetlerine koyup etiketle üzerine yazdım, hadi bebeğin esyalsri küçük olduğu için çok yer kaplamadi ama benim eşyalarım çok yer kapladı orta boy valize sığmıyor şu an ve anne için alınacaklarin bir çoğunu gereksiz görüp koymadım bile sen nasıl sigdirdin kabin boy valize bacım beni de aydınlatben valizi ayırıp bebeğe ayrı kendime ayrı kabin boy valize koycam çünkü ne yaparsam yapayım SIĞMIYOR
Benim oğlumda hiç yok gibiydi ama bunda çıkmıştı baya bi anda küçülünce şaşırdım ama büyğk ihtimalle pozisyon değiştirdi sıpaBende bugün alışverişe çıktım satıcı ile konuşurken iki üç bayan vardı satıcı olarak kızım olacak falan dedim aaa sen hamile misin hiç belli olmuyor dediler. Sonra da diğeri acele etme iki ay sonra falan başlarsın alışverişe dedi. Bende ne iki ayı iki ay sonra doğuracağım iki ayım kaldı dedim.
Bebekler sağlıklı olsun da gerisi boş .
Bu kadar farklı yorumlar gerçekten enteresan. O yüzden deniyor zaten mutlaka birden fazla yorum alın diye. Ultrasonda artı eksi 200 gr değişebilir ancak dediğin gibi 1800 gr da haftan için çok normal zaten. Bir de bebeğin anne karnındaki boy kilosu çocuğun gelecekteki halini vermiyor ki tam olarak. Şansızlık olmuş öyle bir doktora denk gelmen. Telaş yapma bence, istersen bir doktora daha git ama boşuna takılma duyduklarına.Kızlar bugün doktora gittim. 32. Haftadayım doktor bugüne kadar hiç olumsuz yorum yapmamıştı. Bu sefer senin bebeğin minyon olcak boyuda alt sınıra yakın olur dddi. Rahim kapalılığım vs normal olmasına rağmende erken doğurursun sen 38 i falan görmezsin dedi. Ama ne istiharat önerdi ne progesteron ne de nst ile baktı. O kadar moralim bozuldu ki ağlaya ağlaya eve geldim. 1800 gram dedi bebek için. Sonra başka bir doktora gittim biraz daha pahalı bir doktora. Hiç bir sorun olmadığını erken doğum riskiminde olmadığını bebeğin 2 kg boyununda 42 cm olduğunu her şeyin normal olduğunu söylediben kime inanayım napayım şaşırdım aşırı moralim bozuk. 1800 bile olsa 32 haftada internette normal kiloda görünüyo zaten. İlk gebeliğimde olunca iyice telaş yaptım ben. Sadece fazla yürürsem kasıklarıma ağrı giriyor. Onun dışında ne bi kanama ne bi bel ağrısı ne yüksek tansiyon hiç bir sorunumda yok.
10 günlük kontrol sürende gidebilirsin canımEvet kesinlikle öyle oldu. Haftaya tekrar mı gitsem doktoruma sakin kafayla konuşsam diye düşünüyorum. Bu haftaya kadar her şey normal derken birden nasıl bu kanıya vardı bilemiyorum.
Kabin boy alacaktım hiç almayayım o halde. Orta boy valizlerim var. Onlardan birini kullanırım.Benimde sığmıyor malesef bir bebeğe bir kendime çanta yaparım heralde . Yani daha tam yerleştirmedim ama kabin boy doldu yanına da büyükçe bir poşet yaptım ikinci valizi henüz çıkarmadım tam hazır olunca eşyalar ona göre bir çanta ya da valize koyacağım
Kız ne koydun o kadar maşallah ben küçük deri el valizine koycamYa ben de kloroplastin çıtçıtlı poşetlerine koyup etiketle üzerine yazdım, hadi bebeğin esyalsri küçük olduğu için çok yer kaplamadi ama benim eşyalarım çok yer kapladı orta boy valize sığmıyor şu an ve anne için alınacaklarin bir çoğunu gereksiz görüp koymadım bile sen nasıl sigdirdin kabin boy valize bacım beni de aydınlatben valizi ayırıp bebeğe ayrı kendime ayrı kabin boy valize koycam çünkü ne yaparsam yapayım SIĞMIYOR
Ay daha dün fiyatı farklıydı 1 günde ne kadar zam yapmışlarKızlar ebebekte siveno 1500 ml bebek deterjanı 160 TL. Uygun fiyatlı. Ben deterjan stoğu yaptım bundan. Küçük boy almıştım 750ml simdi 1500 ml olarak da satılıyor daha uyguna. Kokusu harika. Yıkadım çamaşırlarını. Yumuşatıcı ihtiyacı yok. Tavsiye ederim.
Dün 139,90 a almıştıkAy daha dün fiyatı farklıydı 1 günde ne kadar sam yapmışlar
Ayy ondan öncede 119 du napıyolar gün aşırı zam mi geliyorDün 139,90 a almıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?