Dilkenn yoksa tuvalet nöbetinden ötürü mü Ayaktasın deli gibi uykum var 9,5 dan beri yatakta uyumayı bekliyorum kaç kez kalktım saymadım günde 4,5 litre su içersem normal diyorum ama tuvaletten çıkınca da direk su içiyorum kısır döngüdeyim
A o benim de kocama verdiğim tek görevdiBenimkinin o gün tek bir görevi vardı bileklik takılmasına rağmen çocuklar karışır mı diye doğuma girip gözlüğünü taktı hahao da kafasında öyle bir şey kurmuş nedense ben bu sefer çok bir şey götürmeyi düşünmüyorum, bir iki parça şeyden de bulur verir herhalde inşallah
HahaA o benim de kocama verdiğim tek görevdibenimki ameliyat olduğu için içeri almadılar tabii adamı, kapıdaki nöbette artık çıkar çıkmaz fotoğrafını çektirip sonradan karşılaştırmıştım kucağımdaki bebekle ilk iş
Ay sorma ya keşke hamile yastığı alsaymışım dedim sırtımda ayağımda kafamda karnımda heryerim yastık yatağım büyük ölçüde olmasına rağmen sığmıyorum bu yastıklarla sürekli döndükçe yastıklarda oynuyor sinir bozucu oğlumda yaşamadım ama ondada havalar çok sıcaktı yatağımda yatamıyordum her türlü nasip olmadı bu yatakta rahat yatmakAy gece uyanıp uyanıp buraya yazanları görüyorum hep, ben de sizdenim. İlk gebeliğimde son ay girdiğim mod son trimesterla başladı resmen. Göbekten rahat pozisyonda uyuyamıyorum resmen, sağa dön sola dön yastıkları orana koy burana koy
Seninki yine beklemiş benimki gitmiş sigara içmeye o sıra ben çıkmışım orda başkasını beklemiş allahtan o bebeği alıp gelmediA o benim de kocama verdiğim tek görevdibenimki ameliyat olduğu için içeri almadılar tabii adamı, kapıdaki nöbette artık çıkar çıkmaz fotoğrafını çektirip sonradan karşılaştırmıştım kucağımdaki bebekle ilk iş
Ay sorma ya keşke hamile yastığı alsaymışım dedim sırtımda ayağımda kafamda karnımda heryerim yastık yatağım büyük ölçüde olmasına rağmen sığmıyorum bu yastıklarla sürekli döndükçe yastıklarda oynuyor sinir bozucu oğlumda yaşamadım ama ondada havalar çok sıcaktı yatağımda yatamıyordum her türlü nasip olmadı bu yatakta rahat yatmakallahtan odanın karşısında tuvalet uzak değil çıkarken tekrar tuveletim geliyor enfeksiyon da yok yani çocuk içerde hareket ettikçe ben sıkışıyorum ayy bide bugün aklıma geldi son haftalarda biz altımıza kaçırabiliriz o zaman
Seninki yine beklemiş benimki gitmiş sigara içmeye o sıra ben çıkmışım orda başkasını beklemiş allahtan o bebeği alıp gelmediAllahtan çocuk kocamın kopyası doğdu şüpheye düşmedim
Yok ya kitap okuyorum o da sardı bırakamadımDilkenn yoksa tuvalet nöbetinden ötürü mü Ayaktasın deli gibi uykum var 9,5 dan beri yatakta uyumayı bekliyorum kaç kez kalktım saymadım günde 4,5 litre su içersem normal diyorum ama tuvaletten çıkınca da direk su içiyorum kısır döngüdeyim
Ya kışlık dediğim öyle kalın polar tipi değil penye ama 3 takımın 3üde set halinde olduğu için yer kaplıyor. Normalde ben sıcağı ve kalın giyinmeyi çok severim ama hastanenin cehennem olacağını biliyorum o yüzden hiç riske atmayıp penye aldımBen de aynı şeyi söyleyecektim. İlk oğlumu da kasımda doğurdum ben, doktor önerisiyle ev de hastane de muhtemelen belli bir derecenin altında olmayacağı için kışlık pijama ile kurdeşen dökebilirsin, aman dikkatben hep yazlık gecelik kullanmıştım o kış, yine öyle yapacağım (terlemekten aşırı korkarım ve nefret ederim ) kalın bir sabahlık alınabilir belki her ihtimale karşı.
Hahaha inşallahBenimkinin o gün tek bir görevi vardı bileklik takılmasına rağmen çocuklar karışır mı diye doğuma girip gözlüğünü taktı hahao da kafasında öyle bir şey kurmuş nedense ben bu sefer çok bir şey götürmeyi düşünmüyorum, bir iki parça şeyden de bulur verir herhalde inşallah
Of evet bazen daral geliyor sinir basıyor hatta bir de bazen gece yanımda horul horul uyuyan kocacığımı görünce ağzının üzerine vurasim geliyor ben uyuyamiyorsam o da uyumasin istiyorumAy gece uyanıp uyanıp buraya yazanları görüyorum hep, ben de sizdenim. İlk gebeliğimde son ay girdiğim mod son trimesterla başladı resmen. Göbekten rahat pozisyonda uyuyamıyorum resmen, sağa dön sola dön yastıkları orana koy burana koy
Bu kadar bebek kıyafetine gerek varmı ya?Doğum ücreti Acıbadem senCard fiyatıymış en düşük buymuş zaten öyle dediler. Allianz olursa 41 dedi sanırım en düşük doğum ücreti
Günaydın kızlar. Kötü günler geçiriyorum psikolojik açıdan bebeği ne derece etkiledi bilmiyorum ama. Bugün doktora gittim 2 kilo 42 cm olmuş. Ekim 26'da sezaryen olacağım hala ters çünkü. Onun dışında hayatım kötü gidiyor. Eşimle ayrılmaya karar verdim ama daha haberi yok. Bu psikolojiyle bebeğe nasıl yeteceğim hiç bilmiyorum.
Kızlar bugün doktora gittim. 32. Haftadayım doktor bugüne kadar hiç olumsuz yorum yapmamıştı. Bu sefer senin bebeğin minyon olcak boyuda alt sınıra yakın olur dddi. Rahim kapalılığım vs normal olmasına rağmende erken doğurursun sen 38 i falan görmezsin dedi. Ama ne istiharat önerdi ne progesteron ne de nst ile baktı. O kadar moralim bozuldu ki ağlaya ağlaya eve geldim. 1800 gram dedi bebek için. Sonra başka bir doktora gittim biraz daha pahalı bir doktora. Hiç bir sorun olmadığını erken doğum riskiminde olmadığını bebeğin 2 kg boyununda 42 cm olduğunu her şeyin normal olduğunu söylediben kime inanayım napayım şaşırdım aşırı moralim bozuk. 1800 bile olsa 32 haftada internette normal kiloda görünüyo zaten. İlk gebeliğimde olunca iyice telaş yaptım ben. Sadece fazla yürürsem kasıklarıma ağrı giriyor. Onun dışında ne bi kanama ne bi bel ağrısı ne yüksek tansiyon hiç bir sorunumda yok.
Doğum ücreti Acıbadem senCard fiyatıymış en düşük buymuş zaten öyle dediler. Allianz olursa 41 dedi sanırım en düşük doğum ücreti
Ay gece uyanıp uyanıp buraya yazanları görüyorum hep, ben de sizdenim. İlk gebeliğimde son ay girdiğim mod son trimesterla başladı resmen. Göbekten rahat pozisyonda uyuyamıyorum resmen, sağa dön sola dön yastıkları orana koy burana koy
Aman, sakın elleme adamcağızı, uyusun güzel güzel, uykusunu alsın. O işlemi hayırlısıyla yavrumuzu sağlıkla kucağımıza aldıktan sonra iki saatte bir emzirmeye kalkarken yapıyoruzOf evet bazen daral geliyor sinir basıyor hatta bir de bazen gece yanımda horul horul uyuyan kocacığımı görünce ağzının üzerine vurasim geliyor ben uyuyamiyorsam o da uyumasin istiyorumbazen içimden çıkan gaddar ve bencil canavara kendim bile inanamıyorum
Ayy haklı ama o zaman bende yakın çevremde duysam çok telaş yapardımHahaha inşallahya o erkeklerin genelinde var sanırım sanki doğumda tek sorunumuz bileklikmiş gibi (tabiiki o da çok önemli de) hamileliğin başından beri çocuk doğduğu gibi şunu yapcam, hadi karışırsa yok karışmasın diye şunu takcam vs sürekli söylenip duruyor bende hevesi kırılmasın diye aa evet aşkım tabii bunlar önemli aşkım diye bozuntuya vermeyip gazliyorum napim bir de yaşadığımız şehir küçücük bir yer olmasına rağmen benim doğuracagim değil de başka bir hastanede göz göre göre bebekleri karıştırdılar bu olay birkaç ay önce oldu bir tanidigimizin başına geldi ve eşimde bildiğin travma oldu o yüzden söylenip duruyor
yok canım ya ben bir 10 lu bir ya da iki 5 li koyarım o kadar o da kusarsa filan diye. Aslında onlar iki kez üst değiştirmişti geçen sefer bir beşli bir 10 lu da yetebilir. Kaç takım pijama yazmışlar bir de o kadar pijama da koymam benBu kadar bebek kıyafetine gerek varmı ya?
Çok haklıAman, sakın elleme adamcağızı, uyusun güzel güzel, uykusunu alsın. O işlemi hayırlısıyla yavrumuzu sağlıkla kucağımıza aldıktan sonra iki saatte bir emzirmeye kalkarken yapıyoruzşimdiden tüketmiyoruz enerjilerini.
panik yapma yoktur insallah biseyi. fazlami ayakta kaldin bende yorulunca oluyor bel agrisi sertlesme asagida hareket hissi. hayırlı haberlerle cik insallahGünaydın gözümü hastanede açtım doktor bekliyorum. Dün gece belime beni salya sümük ağlatacak ağrılar girdi ovduk ettik derken sabah oldu şimdi de ağrım var ve bebeğin tekmelerini çok aşağıda hissediyorum işin kötü tarafı doktora randevu da yok araya sıkıştırmaya calısacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?