2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Ay gece uyanıp uyanıp buraya yazanları görüyorum hep, ben de sizdenim. İlk gebeliğimde son ay girdiğim mod son trimesterla başladı resmen. Göbekten rahat pozisyonda uyuyamıyorum resmen, sağa dön sola dön yastıkları orana koy burana koy

A o benim de kocama verdiğim tek görevdi benimki ameliyat olduğu için içeri almadılar tabii adamı, kapıdaki nöbette artık çıkar çıkmaz fotoğrafını çektirip sonradan karşılaştırmıştım kucağımdaki bebekle ilk iş

Haha

Ay sorma ya keşke hamile yastığı alsaymışım dedim sırtımda ayağımda kafamda karnımda heryerim yastık yatağım büyük ölçüde olmasına rağmen sığmıyorum bu yastıklarla sürekli döndükçe yastıklarda oynuyor sinir bozucu oğlumda yaşamadım ama ondada havalar çok sıcaktı yatağımda yatamıyordum her türlü nasip olmadı bu yatakta rahat yatmak allahtan odanın karşısında tuvalet uzak değil çıkarken tekrar tuveletim geliyor enfeksiyon da yok yani çocuk içerde hareket ettikçe ben sıkışıyorum ayy bide bugün aklıma geldi son haftalarda biz altımıza kaçırabiliriz o zaman

Seninki yine beklemiş benimki gitmiş sigara içmeye o sıra ben çıkmışım orda başkasını beklemiş allahtan o bebeği alıp gelmedi Allahtan çocuk kocamın kopyası doğdu şüpheye düşmedim

Çok gereksiz bulduğum için almamıştım ben de hamile yastığı ama inşallah dayanıp dayanıp 36. Haftada sipariş vermem ben de uyku ortamım optimal düzeyde olsun diye eşimden bir saat önce falan cam açık (camı eşim kapatıyor tabii artık yatarken) kapı kapalı tüm yatağı kaplayacak şekilde yatıyorum, güzel de uyuyorum ama uyanıyorum 2 3 saatte bir, şaka gibi.

Seninki yine beklemiş benimki gitmiş sigara içmeye o sıra ben çıkmışım orda başkasını beklemiş allahtan o bebeği alıp gelmedi Allahtan çocuk kocamın kopyası doğdu şüpheye düşmedim

Ay bizim çocuk da bir doğdu, aynı kayınpeder

Yok ya kitap okuyorum o da sardı bırakamadım Bende mesane büyüklüğü olduğu için çok sıkışmıyorhm gece en en fazla 2 kere tuvalete uyanıyorum ama geri kalan uyanmalarim da oğlum sağolsun dediğin gibi o çok pis bir kısır döngü ben de tuvaletten çıktığım gibi yine suya abaniyorum

Ya kışlık dediğim öyle kalın polar tipi değil penye ama 3 takımın 3üde set halinde olduğu için yer kaplıyor. Normalde ben sıcağı ve kalın giyinmeyi çok severim ama hastanenin cehennem olacağını biliyorum o yüzden hiç riske atmayıp penye aldım

Hahaha inşallah ya o erkeklerin genelinde var sanırım sanki doğumda tek sorunumuz bileklikmiş gibi (tabiiki o da çok önemli de) hamileliğin başından beri çocuk doğduğu gibi şunu yapcam, hadi karışırsa yok karışmasın diye şunu takcam vs sürekli söylenip duruyor bende hevesi kırılmasın diye aa evet aşkım tabii bunlar önemli aşkım diye bozuntuya vermeyip gazliyorum napim bir de yaşadığımız şehir küçücük bir yer olmasına rağmen benim doğuracagim değil de başka bir hastanede göz göre göre bebekleri karıştırdılar bu olay birkaç ay önce oldu bir tanidigimizin başına geldi ve eşimde bildiğin travma oldu o yüzden söylenip duruyor

Of evet bazen daral geliyor sinir basıyor hatta bir de bazen gece yanımda horul horul uyuyan kocacığımı görünce ağzının üzerine vurasim geliyor ben uyuyamiyorsam o da uyumasin istiyorum bazen içimden çıkan gaddar ve bencil canavara kendim bile inanamıyorum

Hamıleyken boyle bir karar almamanı tavsiye ederim.. Önce şu duygu durumumuz bir stabil olsun.. İyice ölç biç, fevri hareket etme derim.. Boşanmak öyle çok basit bir şey değil ne yazık ki

Canım üzülme lütfen.. Bence hiç öyle bir risk yok.. Bazı doktorlar Boyle olabılıo.. Doktorunu değiştir derim naçizane..
Bnm özelde gittgm doktorda her gttmde zayıflayınca hamıle kalsan iyi olurdu diyip duruyor sanane yav, taşıyacak olan benım, rıskını bılen benım.. Bi arkadasıma da doktoru hamılelıgı zehır etmişti, o benden biraz daha kıloluydu, sureklı kıloyla ilgili muhabbetler, korku pompalamalar

Sen hissedersin kimin neyi doğru söyleyip söylemedgnı.. Ona göre davran, canını da sıkma, bebişin hissetmesin

Aman, sakın elleme adamcağızı, uyusun güzel güzel, uykusunu alsın. O işlemi hayırlısıyla yavrumuzu sağlıkla kucağımıza aldıktan sonra iki saatte bir emzirmeye kalkarken yapıyoruz şimdiden tüketmiyoruz enerjilerini.

Ayy haklı ama o zaman bende yakın çevremde duysam çok telaş yapardım bir de kan alıyorlar zaten doğar doğmaz bizim hepimizin b+ ordan da teyit ediyor insan
Bu kadar bebek kıyafetine gerek varmı ya?
yok canım ya ben bir 10 lu bir ya da iki 5 li koyarım o kadar o da kusarsa filan diye. Aslında onlar iki kez üst değiştirmişti geçen sefer bir beşli bir 10 lu da yetebilir. Kaç takım pijama yazmışlar bir de o kadar pijama da koymam ben

Çok haklı benim eşim bende meme mi var ben kalkıp ne yapabilirim ki diyordu bir de al sana bir kavga sebebi gece çok kavga ediliyor özellikle ilk bir yıl

Günaydın gözümü hastanede açtım doktor bekliyorum. Dün gece belime beni salya sümük ağlatacak ağrılar girdi ovduk ettik derken sabah oldu şimdi de ağrım var ve bebeğin tekmelerini çok aşağıda hissediyorum işin kötü tarafı doktora randevu da yok araya sıkıştırmaya calısacaklar

panik yapma yoktur insallah biseyi. fazlami ayakta kaldin bende yorulunca oluyor bel agrisi sertlesme asagida hareket hissi. hayırlı haberlerle cik insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…