Normal devam et dedi ama kendi doktorun daha iyi bilir, sen yine de kendi doktoruna sor bence.Doktorunuz yinede sut urunlerini tuketin bidakmayin dedi mi ?
Cumartesi 2300 çıktı bugun 2100. Bugünkünü baz almıyorum kendi doktorumun ölçtüğü kilosuyu takip ediyorum. Yoksa daha çok moralim bozulacakİnşallah canımYarısı yarısıdır olsun bu da bişey ben hiç göstermiycekler yine diye korkmuştum kaç kilo olmuş bebişin ?
32+1 1780 gr 41 cm olmuşuzBugün yüzünü gördük küçük hanımın kocamı doğuruyorum kızlar tıpkısının aynısı doktor bile dedi aynı babası diye kaşıntılarım vardı bacaklarım ve kollarımda gebelik kolestazı olabilir onun için tahlil vericem yarın sabah aç Ya da bio oil çatlak yağı alerji yapmış olabilir bana çünkü onu kullanmaya başladığım zamandan beri kaşınıyorum inşallah alerjidir sadece..
Hiç takılma kilosuna, sen de biliyorsun doktordan doktora cihazdan cihaza ve hatta bebeğin pozisyonundan pozisyonuna kadar etken varNormal devam et dedi ama kendi doktorun daha iyi bilir, sen yine de kendi doktoruna sor bence.
Cumartesi 2300 çıktı bugun 2100. Bugünkünü baz almıyorum kendi doktorumun ölçtüğü kilosuyu takip ediyorum. Yoksa daha çok moralim bozulacak
Benim doktorum sorun yok da demiyordetaylı ultrasonu yapan doktorum sorun yok dedi akrep bebeği olduklarını şimdiden gösteriyorlar bence akrepler kızmasın ama dengesiz olmaları şimdiden başlamış olabilir
Ben de eşin için üzüldümSenin doktorun herhalde haftasını biraz erken yakaladığını düşündüğü için bu kadar titizlendi. Yoksa haftasını yakalaması için gelişiminin bir ölçüde yavaşlamasından başka çözüm yok ki. Umarım haftaya için tamamen rahatlar
Bu arada akrepler dengesiz değildir ya, (kendi içlerinde güzel bi dengeleri vardır aslında) siz böyle şeyler deyince üzülüyorum vallayani kendim için değil de, sağ salim vaktinde doğurursam evde üç akrebe karşı tek kalacak yay kocacığım için üzülüyorum
Ah evet ama işte annelik. Benim kız zaten yine makat geliş olmuş. Demek ki böyle daha dönüp duracak bunlarHiç takılma kilosuna, sen de biliyorsun doktordan doktora cihazdan cihaza ve hatta bebeğin pozisyonundan pozisyonuna kadar etken varartık kocamanlar
benim dr dedi.hem vitamin aliyordum icinde calsium vardi.hemde gunde 2 bardak süt iç mutlaka, bebek senden aldigi icin calsiumu hem dişlerde problem hem de ilerde kemik erimesi yasamazsin demistiDoktorunuz yinede sut urunlerini tuketin bidakmayin dedi mi ?
Ya senin kız nasıl dönüyorBen de eşin için üzüldümtamam dengesiz demeyelim de akreplerin dengesini biz anlayamıyoruz diyelim
Evet ondan baya titizlendi. Haftaya gelişimi haftalık artmış çıksın başka bir dileğim yok gerçekten de
Ah evet ama işte annelik. Benim kız zaten yine makat geliş olmuş. Demek ki böyle daha dönüp duracak bunlar
Ne fark ediyor ki ? Vitaminde içiyoruz meyve sebze yemeği bırakmıyoruzDoktorunuz yinede sut urunlerini tuketin bidakmayin dedi mi ?
Hiç hissetmedim bu sefer, cumartesiden bugüne dönmüş. Seviyor annesini şaşırtmayıYa senin kız nasıl dönüyorartık bu haftalarda çok zor ya canın çok acımıyordur inşallah hiperaktif bir bebe içerde dört dönüyor
Bizim çocuklar formunu korumaya çalışıyor galiba içerde. Pera kuşada tombiş diyorduk alındı galiba annesiNormal devam et dedi ama kendi doktorun daha iyi bilir, sen yine de kendi doktoruna sor bence.
Cumartesi 2300 çıktı bugun 2100. Bugünkünü baz almıyorum kendi doktorumun ölçtüğü kilosuyu takip ediyorum. Yoksa daha çok moralim bozulacak
Yarın sabah aç karnına gidip vericem İnşallah değildir ama değil diyor içimden bi ses çünkü göbeğimde bişey yok avuç içlerimde falanda bakalım hayırlısıKolestaz deme ya.. Alerjıdır bencede.. Tahlil verdın mı?
Neyse bana benzemiş olsun daha iyiBizim çocuklar formunu korumaya çalışıyor galiba içerde. Pera kuşada tombiş diyorduk alındı galiba annesihiç üzülme valla sağlıklı olsunlar kilosu düşük olsa nolcak sanki çok güzel büyüyor küçük bebekler ve çok aktif oluyorlar bir daha ne zaman çağırdı doktorun ?
Ama benimki de dönüyor daha doğrusu dönüyormuş ama ben hissetmiyorumYa senin kız nasıl dönüyorartık bu haftalarda çok zor ya canın çok acımıyordur inşallah hiperaktif bir bebe içerde dört dönüyor
Ben bunu kaçırmışım neren kaşınıyor? Gebelik kolestazında daha çok her yer kaşınıyordu sanki. Umarım basit bir şeydirYarın sabah aç karnına gidip vericem İnşallah değildir ama değil diyor içimden bi ses çünkü göbeğimde bişey yok avuç içlerimde falanda bakalım hayırlısı
Kesinlikle öyle zayıf olması çok daha iyi diyet derdi olmaz çocuğunNeyse bana benzemiş olsun daha iyigörümcem şişman heralde ona benzedi diyordum. 45-48 kilo arası annesine çekmesi varken zaten şişman olsaydı olmazdı sağlıklı olsunlar da
Haftaya pazartesi gideceğim canım, umarım en azından bir haftalık da olsun gelişim gösterir
alt bacaklarım çok kaşınıyo yara oldu dünden beri kolumda kaşınmaya başladı. Ama dediğin gibi kolestazda daha yaygın bi kaşıntı oluyo ama doktor tahlil istedi bi yarın onu vericem bakalım nolcakBen bunu kaçırmışım neren kaşınıyor? Gebelik kolestazında daha çok her yer kaşınıyordu sanki. Umarım basit bir şeydir
Umarım iyi sonuçlar alacaksın, sen de bilirsin bazen hormonlar da tetikliyor kaşınmayı.alt bacaklarım çok kaşınıyo yara oldu dünden beri kolumda kaşınmaya başladı. Ama dediğin gibi kolestazda daha yaygın bi kaşıntı oluyo ama doktor tahlil istedi bi yarın onu vericem bakalım nolcak
Ayy ben yerleri daralıyor ya döndükten sonra dönmezler diye biliyorum onlar orda nasıl başarıp dönüyorlar mucize gibi vallaAma benimki de dönüyor daha doğrusu dönüyormuş ama ben hissetmiyorum24te baş aşağı,28de makat, 31de yine baş aşağı
Haftasıyla uyumlu olması sevındırıcı en azından bu hafta gıdenlerle uyumlu kılosu.kızlar çıktım detaylıdan normal görünüyor her şey ama hala son üç haftadır bir haftalık büyümüş gibi görünüyor. Ancak kan akışım iyi, tam olarak anlayamadık neden olduğunu. Haftalık kontrol olarak devam edeceğiz artık. Perinatalogum da görecek iki hafta sonra beni.
Yani içim çok rahatlamadı aslında ama en azından sağlıklı
Çook şükür canım bak öyle böyle ılerlıyor haftalar saglıkla zamanında kavusacaksın ben çok ınanıyorım bunaBugün benim de detaylı randevum vardı. Suyum 5 ten 8 e yükselmişama bebeğin karın çapındaki gerilik devam ediyor. Acil doğuma alır diye hastaneye pijamalarımı bile almıştım şükür sıkıntı olmadı. Ama her hafta kontrole devam. Haftaya pazartesi 32+0 olacağım mutlaka rapor almamı istedi çalışmamı istemedi benim doktorum çünkü hala risk devam ediyor.Kilo boy hiç sormadım normalde elime mektup gibi birşey veriyordu bu kez sevinçten ben de unuttum almayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?