2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Doktorunuz yinede sut urunlerini tuketin bidakmayin dedi mi ?
Normal devam et dedi ama kendi doktorun daha iyi bilir, sen yine de kendi doktoruna sor bence.
İnşallah canım Yarısı yarısıdır olsun bu da bişey ben hiç göstermiycekler yine diye korkmuştum kaç kilo olmuş bebişin ?
Cumartesi 2300 çıktı bugun 2100. Bugünkünü baz almıyorum kendi doktorumun ölçtüğü kilosuyu takip ediyorum. Yoksa daha çok moralim bozulacak

Kolestaz deme ya.. Alerjıdır bencede.. Tahlil verdın mı?

Hiç takılma kilosuna, sen de biliyorsun doktordan doktora cihazdan cihaza ve hatta bebeğin pozisyonundan pozisyonuna kadar etken var artık kocamanlar

Benim doktorum sorun yok da demiyor detaylı ultrasonu yapan doktorum sorun yok dedi akrep bebeği olduklarını şimdiden gösteriyorlar bence akrepler kızmasın ama dengesiz olmaları şimdiden başlamış olabilir

Senin doktorun herhalde haftasını biraz erken yakaladığını düşündüğü için bu kadar titizlendi. Yoksa haftasını yakalaması için gelişiminin bir ölçüde yavaşlamasından başka çözüm yok ki. Umarım haftaya için tamamen rahatlar

Bu arada akrepler dengesiz değildir ya, (kendi içlerinde güzel bi dengeleri vardır aslında) siz böyle şeyler deyince üzülüyorum valla yani kendim için değil de, sağ salim vaktinde doğurursam evde üç akrebe karşı tek kalacak yay kocacığım için üzülüyorum

Ben de eşin için üzüldüm tamam dengesiz demeyelim de akreplerin dengesini biz anlayamıyoruz diyelim
Evet ondan baya titizlendi. Haftaya gelişimi haftalık artmış çıksın başka bir dileğim yok gerçekten de
Hiç takılma kilosuna, sen de biliyorsun doktordan doktora cihazdan cihaza ve hatta bebeğin pozisyonundan pozisyonuna kadar etken var artık kocamanlar
Ah evet ama işte annelik. Benim kız zaten yine makat geliş olmuş. Demek ki böyle daha dönüp duracak bunlar

Ya senin kız nasıl dönüyor artık bu haftalarda çok zor ya canın çok acımıyordur inşallah hiperaktif bir bebe içerde dört dönüyor

Bizim çocuklar formunu korumaya çalışıyor galiba içerde. Pera kuşada tombiş diyorduk alındı galiba annesi hiç üzülme valla sağlıklı olsunlar kilosu düşük olsa nolcak sanki çok güzel büyüyor küçük bebekler ve çok aktif oluyorlar bir daha ne zaman çağırdı doktorun ?

Neyse bana benzemiş olsun daha iyi görümcem şişman heralde ona benzedi diyordum. 45-48 kilo arası annesine çekmesi varken zaten şişman olsaydı olmazdı sağlıklı olsunlar da
Haftaya pazartesi gideceğim canım, umarım en azından bir haftalık da olsun gelişim gösterir

Ya senin kız nasıl dönüyor artık bu haftalarda çok zor ya canın çok acımıyordur inşallah hiperaktif bir bebe içerde dört dönüyor
Ama benimki de dönüyor daha doğrusu dönüyormuş ama ben hissetmiyorum 24te baş aşağı,28de makat, 31de yine baş aşağı

Yarın sabah aç karnına gidip vericem İnşallah değildir ama değil diyor içimden bi ses çünkü göbeğimde bişey yok avuç içlerimde falanda bakalım hayırlısı
Ben bunu kaçırmışım neren kaşınıyor? Gebelik kolestazında daha çok her yer kaşınıyordu sanki. Umarım basit bir şeydir

Kesinlikle öyle zayıf olması çok daha iyi diyet derdi olmaz çocuğun bak bi arkadaşımın plasental damarların birinde darlık vardı kan sulandırıcı kullanıyordu 3 kg doğursam yeticek diyordu ölçümlerde de o civarlarda çıkıyordu hep çocuk bi doğdu 3800 biz hepimiz şok olduk o yüzden çok takılma diyorum bu hafta kilo alıcak merak etme annesi

Ben bunu kaçırmışım neren kaşınıyor? Gebelik kolestazında daha çok her yer kaşınıyordu sanki. Umarım basit bir şeydir
alt bacaklarım çok kaşınıyo yara oldu dünden beri kolumda kaşınmaya başladı. Ama dediğin gibi kolestazda daha yaygın bi kaşıntı oluyo ama doktor tahlil istedi bi yarın onu vericem bakalım nolcak

alt bacaklarım çok kaşınıyo yara oldu dünden beri kolumda kaşınmaya başladı. Ama dediğin gibi kolestazda daha yaygın bi kaşıntı oluyo ama doktor tahlil istedi bi yarın onu vericem bakalım nolcak
Umarım iyi sonuçlar alacaksın, sen de bilirsin bazen hormonlar da tetikliyor kaşınmayı.
Yarın bize de haber ver

Haftasıyla uyumlu olması sevındırıcı en azından bu hafta gıdenlerle uyumlu kılosu.
Gerıleme yok cok şükür o yüzden korkma. İnşallah pazartwsi gittiğindede kilo alımı normal suyun normal olarak görürsün.
Kiloda senın doktorunu baz alman lazım farklı yerlerde ölçümler değişiyor.
Çook şükür canım bak öyle böyle ılerlıyor haftalar saglıkla zamanında kavusacaksın ben çok ınanıyorım buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…