Çok sevindim canım bebişin sağlıklı olmasına32+1 1780 gr 41 cm olmuşuzBugün yüzünü gördük küçük hanımın kocamı doğuruyorum kızlar tıpkısının aynısı doktor bile dedi aynı babası diye kaşıntılarım vardı bacaklarım ve kollarımda gebelik kolestazı olabilir onun için tahlil vericem yarın sabah aç Ya da bio oil çatlak yağı alerji yapmış olabilir bana çünkü onu kullanmaya başladığım zamandan beri kaşınıyorum inşallah alerjidir sadece..
Örneğin; tekil gebelik yapacak kadın memur, raporla belgelendirdikten sonra çalışıp bu süre zarfında 5 gün yıllık izin, 5 gün hastalık izni ve 4 gün de mazeret izni kullanırsa doğum sonrası kullanabileceği izin süresine aktarılacak olan izin beş hafta değil, izinlerinin düşülerek fiilen çalıştığı üç hafta olacaktır.Bende öğretmenim yorulmuyorum . Sömestre göre ayarlamaya çalışıyorum. Ama acaba çalışır raporu almışken normal rapor alıp 2 gün gitmesek olur mu ? Ek ders kesilir biliyorum ama acaba iznimiz yanar mı ?
Maşallah maşallah .. Yüz tane de dogursan yüz kilo kaşar muz da yesen senden doğacak olanlar hep 2500-3000 kılo dogar
Inşallah degıldır kolestaz filan son düzlükteyiz hayırlısıyla saglıkla dogsunlar kuzular.
soyasosu aşırı merak edıyorum oda güzel haberlerle gelsin
MaşallahKızlar çok şükür 2 kilo olmuşuz 44 cm boyumuz 32. Haftadayız.Başı aşağı dönmüş alt kısımda hissettiğim ufak batmaların sebebi o görünüyor, genel durumu çok şükür iyiymiş, inşallah böyle devam eder ve hepimiz sağlıkla kucaklarız bebeklerimizi
Yaaa çok sevindim canım maşallah sağlığı yerinde olsun da önemli değil boyu posu biz onları bol bol besler tosun yaparızBugün benim de detaylı randevum vardı. Suyum 5 ten 8 e yükselmişama bebeğin karın çapındaki gerilik devam ediyor. Acil doğuma alır diye hastaneye pijamalarımı bile almıştım şükür sıkıntı olmadı. Ama her hafta kontrole devam. Haftaya pazartesi 32+0 olacağım mutlaka rapor almamı istedi çalışmamı istemedi benim doktorum çünkü hala risk devam ediyor.Kilo boy hiç sormadım normalde elime mektup gibi birşey veriyordu bu kez sevinçten ben de unuttum almayı.
Çok şükür sağlığı yerindeymiş ya çok sevindimkızlar çıktım detaylıdan normal görünüyor her şey ama hala son üç haftadır bir haftalık büyümüş gibi görünüyor. Ancak kan akışım iyi, tam olarak anlayamadık neden olduğunu. Haftalık kontrol olarak devam edeceğiz artık. Perinatalogum da görecek iki hafta sonra beni.
Yani içim çok rahatlamadı aslında ama en azından sağlıklı
Çooook sevindim, inşallah hep böyle devam etsin, maşallahBugün benim de detaylı randevum vardı. Suyum 5 ten 8 e yükselmişama bebeğin karın çapındaki gerilik devam ediyor. Acil doğuma alır diye hastaneye pijamalarımı bile almıştım şükür sıkıntı olmadı. Ama her hafta kontrole devam. Haftaya pazartesi 32+0 olacağım mutlaka rapor almamı istedi çalışmamı istemedi benim doktorum çünkü hala risk devam ediyor.Kilo boy hiç sormadım normalde elime mektup gibi birşey veriyordu bu kez sevinçten ben de unuttum almayı.
Ben senin bebeğin önde diye biliyordum canım. Sonradan birşey mi kaçırdım ben.benim bebeğim de aynı şekilde geri ama arayı açmaması önemli dedi benim perinatolog. Allahım bu dönemin bebekleri ne kadar nazlı yahukızlar çıktım detaylıdan normal görünüyor her şey ama hala son üç haftadır bir haftalık büyümüş gibi görünüyor. Ancak kan akışım iyi, tam olarak anlayamadık neden olduğunu. Haftalık kontrol olarak devam edeceğiz artık. Perinatalogum da görecek iki hafta sonra beni.
Canım kaç kiloydu bebiş kaç kilo aldı ben biliyosun 14 günde 560 gram almıştı bebek yazmıştım da buraya diğer kontrolde ise 17 gün geçmesine rağmen 300 gram bile alamamıştı bebek benim de kan akışında bir problem görünmedi ama haklısın insan üzülüyor neden böyle oldu diye benide 1 hafta sonra çağırdı işte bakalım ne diyecek haftayakızlar çıktım detaylıdan normal görünüyor her şey ama hala son üç haftadır bir haftalık büyümüş gibi görünüyor. Ancak kan akışım iyi, tam olarak anlayamadık neden olduğunu. Haftalık kontrol olarak devam edeceğiz artık. Perinatalogum da görecek iki hafta sonra beni.
Her gün iki kilo havuç ve armut suyu içiyorum sanırım suyunun artmasında bunlarda rol oynadı. Bir de iğne dozum yükselmişti sanırım iyi geldi. Haftalık kontrollerde sıkıntı çıkmazsa perinatolog bir ay sonra bir daha görecek sonra doğum zamanına karar verecek.Yaaa çok sevindim canım maşallah sağlığı yerinde olsun da önemli değil boyu posu biz onları bol bol besler tosun yaparız
Ah amin inşallah ama anne yüreğiYaaa çok sevindim canım maşallah sağlığı yerinde olsun da önemli değil boyu posu biz onları bol bol besler tosun yaparız
Çok çok teşekkür ederim. Ben de tüm annelere hep en güzel dileklerimi yolluyorum. Umarım dönemsel bir şeydir.Çok şükür sağlığı yerindeymiş ya çok sevindimbelkide tamamen dönemsel bir şey, bundan sonra zaten haftalık takipte olacakmış inşallah sağlıkla büyüsün, az kaldı için rahat olsun güzel enerjilerimi yolluyorum
Evet canım öndeydi 2-3 hafta arası hep önde çıktı. Son kontrolde haftasına geriledi ve suyu azaldı. Doktorum başka dr görse normal der ama bana göre normal değil diyip Perinatologa yönlendirdi. Bugün tekrar detaylıya girdim, yani yolunda görünüyor her şey ama bariz durma var büyüme hızında.Ben senin bebeğin önde diye biliyordum canım. Sonradan birşey mi kaçırdım ben.benim bebeğim de aynı şekilde geri ama arayı açmaması önemli dedi benim perinatolog. Allahım bu dönemin bebekleri ne kadar nazlı yahu
3 haftada 300 gr civarı almış görünüyor. Yani bilmiyorum hala dikkatli besleniyorum. Bol su içiyorum. Umarım dönemseldirCanım kaç kiloydu bebiş kaç kilo aldı ben biliyosun 14 günde 560 gram almıştı bebek yazmıştım da buraya diğer kontrolde ise 17 gün geçmesine rağmen 300 gram bile alamamıştı bebek benim de kan akışında bir problem görünmedi ama haklısın insan üzülüyor neden böyle oldu diye benide 1 hafta sonra çağırdı işte bakalım ne diyecek haftaya
Benimde aynısı oldu işte canım suyuna bu dr hep normal derdi rahat davranırdı hatta diğer dr az derken bile iyi derdi şimdi hem suyumda azalma var hem 17 günde aldığı kilo çok az çok şükür ki haftalarımız çok küçük değil sürekli takipte edecek dr artık bekleyip göreceğiz3 haftada 300 gr civarı almış görünüyor. Yani bilmiyorum hala dikkatli besleniyorum. Bol su içiyorum. Umarım dönemseldir
Sağlıklı olmasına çok sevindim bencede bu yaşadığımız dönemsel bişey. Benim bebeğimde3 haftada 300 gr civarı almış görünüyor. Yani bilmiyorum hala dikkatli besleniyorum. Bol su içiyorum. Umarım dönemseldir
Bu arada beni doktorum da biraz strese soktu bundan önceki kontrolümde kilo alma diye diye. Son kontrolümde 3 haftada 100 gr bile almamışım ama bebekte az kilo almış. 33. Hafta bitmek üzere 9 kilo aldım fazla da değil bence. Kilo şu saatten sonra takacağım en son şey gerçekten. İster istemez etkileniyoruz kendimi aç bıraktığımı farkettim.Sağlıklı olmasına çok sevindim bencede bu yaşadığımız dönemsel bişey. Benim bebeğimdetrueliving_ bebişi gibi. 2 haftada 450 500 gr almışken son 3 hafta 300 gr almış sadece. Hocam 3 haftada 300 gr az değil mi diye sordum son kontrolümde, bu fark açılmadığı sürece bi sıkıntı yok dedi ki ben en başından beri kan sulandırıcı kullanıyorum. Ne kadar sorun değil deseler de anne yüreği işte endişeleniyor ben ara öğün yapmıyordum ve sabah kahvaltısını geç yapıyordum biraz onlara dikkat etmeye başladım. Bir hafta geri olsun sıkıntı değil fark açılmasın yeter ki
Gerçekten aynı şeyleri yaşıyoruz. Ah bu bebekler.Benimde aynısı oldu işte canım suyuna bu dr hep normal derdi rahat davranırdı hatta diğer dr az derken bile iyi derdi şimdi hem suyumda azalma var hem 17 günde aldığı kilo çok az çok şükür ki haftalarımız çok küçük değil sürekli takipte edecek dr artık bekleyip göreceğizüzülme sende inanıyorum ki sağlıcakla zamanında alacağız hepimiz kucağımıza şimdi her hafta mu gideceksin kontrole
Yani deftere 10 cm yazmış. İnternetten baktım az değil aslındasoyasosu bu arada suyunu kaç ölçtü ? Bazende bebekler tuvaletini yapmayınca o denk gelince az ölçebiliyoruz demişti bir dr bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?