Aaa öyle miÖrneğin; tekil gebelik yapacak kadın memur, raporla belgelendirdikten sonra çalışıp bu süre zarfında 5 gün yıllık izin, 5 gün hastalık izni ve 4 gün de mazeret izni kullanırsa doğum sonrası kullanabileceği izin süresine aktarılacak olan izin beş hafta değil, izinlerinin düşülerek fiilen çalıştığı üç hafta olacaktır.
Böyle bir bilgi var nette
Oh çok sevindim başından beri inanıyordum bunaBugün benim de detaylı randevum vardı. Suyum 5 ten 8 e yükselmişama bebeğin karın çapındaki gerilik devam ediyor. Acil doğuma alır diye hastaneye pijamalarımı bile almıştım şükür sıkıntı olmadı. Ama her hafta kontrole devam. Haftaya pazartesi 32+0 olacağım mutlaka rapor almamı istedi çalışmamı istemedi benim doktorum çünkü hala risk devam ediyor.Kilo boy hiç sormadım normalde elime mektup gibi birşey veriyordu bu kez sevinçten ben de unuttum almayı.
Benim bir ara 4 haftada 750 gr almıştı . Ama son gittiğimde 3 haftada sadece 300 gr almıştı . Bide yani o 3 haftada eski kaşar muz ceviz o kadar çok. Tükettim ki ona rağmen az aldı gelmişti kilosu üzüldüm. Bence dönem olarak yavaşlıyor olabilirler. Ama büyüyorlarda kiloda almaları gerek neden böyle oluyor acaba.3 haftada 300 gr civarı almış görünüyor. Yani bilmiyorum hala dikkatli besleniyorum. Bol su içiyorum. Umarım dönemseldir
İnci ve duruKizlar ikiz kız gebelik
Isimler
Nil ve İnci
Nilsu ve İnciduru
Nilduru ve İncisu mu ? Hangisi daha hoş.
Benim de bacaklarım izin verseydi en azından bir hafta daha çalışmak istiyordum okulun son haftasını da kapatayım diye ama olmadıAaa öyle miteşekkür ederim bilgi için ben rapor alırım diye çalışır almıştım duruma göre bakacağım .
Haftaya iyi gelişmiş olursa çok rahatlayacağımBenim bir ara 4 haftada 750 gr almıştı . Ama son gittiğimde 3 haftada sadece 300 gr almıştı . Bide yani o 3 haftada eski kaşar muz ceviz o kadar çok. Tükettim ki ona rağmen az aldı gelmişti kilosu üzüldüm. Bence dönem olarak yavaşlıyor olabilirler. Ama büyüyorlarda kiloda almaları gerek neden böyle oluyor acaba.
İyi haberlerle gelirsin umarımBenim de yarin kontrolum var bakalim kac kilo olmus bebisim.(33+4)
Bu arada benimki cok hareket etmiyo 3 5 gundur. Hareket etmeye baslayinca 10'u rahat geciyo hareketleri de o kipirdamaya baslayana kadar ben tribe giriyorum.
Yaa yine mi dönmüşBen de eşin için üzüldümtamam dengesiz demeyelim de akreplerin dengesini biz anlayamıyoruz diyelim
Evet ondan baya titizlendi. Haftaya gelişimi haftalık artmış çıksın başka bir dileğim yok gerçekten de
Ah evet ama işte annelik. Benim kız zaten yine makat geliş olmuş. Demek ki böyle daha dönüp duracak bunlar
Benn sut ve urunlerini pek sevmiyorum bana kalsiyum ilacini verdiginden beri tuketmiyorum rahat ettim amaa yanlis mi yapyim diye sorayim dedim. O yuzden . Vucut fazla kalsiyumu belki kaldiramaz diye de dusundumNe fark ediyor ki ? Vitaminde içiyoruz meyve sebze yemeği bırakmıyoruz
Valla hemde 2 günde dönmüş. Hiç ama hiç hissetmedim bu sefer. Geçen döndüğünde hissetmiştim karnım x şeklindeydi nerdeyseYaa yine mi dönmüşbenimde kilodan sonra en çok merak ettiğim nasıl durduğu
Bebek öyle güzel sömürüyor ki fazlasının şu dönemde oluşması zor. Yiyebildiğin ölçüde tüketmeye çalış benceBenn sut ve urunlerini pek sevmiyorum bana kalsiyum ilacini verdiginden beri tuketmiyorum rahat ettim amaa yanlis mi yapyim diye sorayim dedim. O yuzden . Vucut fazla kalsiyumu belki kaldiramaz diye de dusundum
Bence çok çok iyi gelişecek güzel peraHaftaya iyi gelişmiş olursa çok rahatlayacağıminşallah öyledir
İyi haberlerle gelirsin umarım
Çok teşekkür ederim, bütün bebeklerimizBence çok çok iyi gelişecek güzel perahaftasıyla uyumlu olması her şeyden daha iyi bence önde olsa ayrı geri olsa ayrı düşündürüyor inşallah haftasıyla uyumlu sağlıkla gelsin hepimizin minikleri
Ben 29 haftadan itibaren 3 hafta oldu rapor almak zorunda kaldım. Okul müdürü senin yerine 3 hafta sonra kimseyi bulamam dedi mecbur kaldım. Bu çarşamba 32 oluyor benimde. 32 olunca nasıl oluyor acaba kadın doğuma mı gitmem gerekecek doğum izni almak için ?Memur olan anneler çalışır raporu kaç hafta kullanmayı düşünüyor sunuz acaba ?
Sanırım rapor almasak da sisteme otomatik düşüyormuş. Yarın benim de 32 oluyor, doktor kontrolümde var. Doktora sorarımBen 29 haftadan itibaren 3 hafta oldu rapor almak zorunda kaldım. Okul müdürü senin yerine 3 hafta sonra kimseyi bulamam dedi mecbur kaldım. Bu çarşamba 32 oluyor benimde. 32 olunca nasıl oluyor acaba kadın doğuma mı gitmem gerekecek doğum izni almak için ?
Ben düşmüyor diye biliyorum mutlaka 32. Haftada bir kontrole gidip raporunuzu alın ne olur ne olmazSanırım rapor almasak da sisteme otomatik düşüyormuş. Yarın benim de 32 oluyor, doktor kontrolümde var. Doktora sorarım
Dogru diyorsun ya . 33. Haftamdayim . Gercekten vucudum kupkuru resmen dokuluyorum ordan bile anliyorum baya baya somurdukleriniBebek öyle güzel sömürüyor ki fazlasının şu dönemde oluşması zor. Yiyebildiğin ölçüde tüketmeye çalış bence
Yarın sabah aç karnına gidip vericem İnşallah değildir ama değil diyor içimden bi ses çünkü göbeğimde bişey yok avuç içlerimde falanda bakalım hayırlısı
Kızını tam 24 ay emzirmiş ve toplasan 5-6 kez mama kullanmış bir anne olarak nacizane tavsiye vereyim. Her bebek birbirinden elbette farklıdır ama hangi emzirme danışmanına ebeye sorarsanız sorun biberon ve emzik meme reddi yapar. Bu 1. Ay olmaz 4. Ay olur belki 3 ay olur atak haftaları olur o haftalarda meme reddi yapar. Ha atak haftalarında hiç bir şey kullanmasanız da meme reddi olabilir ama emzik ve biberonun meme reddi yaptığı gerçeği bambaşka bir şey.Kızlar gün yaklaştıkça kaygı düzeyim artıyor galibabebek maması ile ilgili ihtiyaç olmaz tabi umarım ama diyelim oldu hangi marka kullanmak gerekiyor yani önemli mi mama da marka. Birde bir yerde okudum. Bebek mama alacaksa kaşık biberonla verin diyordu sonra memeyi yadırgamaması için, biberonla versek memeyi kabul etmez mi yani sonra? Ve son olarak fizyolojik serumlarla ilgili yasak geldi biliyorsunuzdur. Bende marka vermek yasaktır belki ch…. İle başlayan burun aspiratörü serum termometre hediyeli olan setten almıştım o da zararlı mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?