2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim doktorum da kilo takıntılı hatta çalışabilir raporu ile devam etsem daha iyi olduğunu sorun olmadığı sürece aktif olmamı bile söylediher ay kontrolümde 3-4 kilo almış olarak gidiyorum ve kendisi doğum zor olur diye bu kadar takıldığını söyledi.Bebeğim de birkaç hafta önce 2 hafta öndeydi ama şu an kilo da alsam haftasıyla uyumlu oluyor en fazla.

Benim doktorum sorun yok da demiyor detaylı ultrasonu yapan doktorum sorun yok dedi akrep bebeği olduklarını şimdiden gösteriyorlar bence akrepler kızmasın ama dengesiz olmaları şimdiden başlamış olabilir

Bazı doktorlar tuhaf gerçekten sizinkide aynıymış Kapıdan girer girmez sen biraz kilo mu aldın diyo ya taktı kiloya yani dışardan gören de asla 8 aylık hamile demiyor ödemim falan da yok sadece karnım büyüyor bu çok normal değil mi bana kilo almayayım diye omega bile vermedi ben kendim kullanıyorum gizli

Benim doktorum sorun yok da demiyor detaylı ultrasonu yapan doktorum sorun yok dedi akrep bebeği olduklarını şimdiden gösteriyorlar bence akrepler kızmasın ama dengesiz olmaları şimdiden başlamış olabilir
Bazı şeyler bizim değil doktorların fazla takıntısı bence. Ah birde inatları var ki sorma akreplerin, babası da akrep. Babası kılıklı

Normalde lierac kullanıyordum bileydim ondan alırdım yine herkesten çok memnunum yorumları alınca bide bunu deniyim dedim doktor lieraca devam et dedi

Doktorumda sen doğunca büyütürsün sağlıkla olsun da diyorsun çok hak verdim herşey genetik gerçekten ne yaparsan yap olcağı kadar oluyor o yüzden kilo meselesini hiç takmıyorum yeterki şu kolestaz çıkmasın

3 haftada 300 gr civarı almış görünüyor. Yani bilmiyorum hala dikkatli besleniyorum. Bol su içiyorum. Umarım dönemseldir
Kilo olarak bilmiyorum da benim bebek de başlarda hep önde gidiyordu, 28.haftada doktorum artık kendi haftasında; demek ki o haftalar gelişimde atak haftasıymış demişti. Geçen hafta devlette yine 1-2 hafta önde dedi ama bakalım yarın benim doktorum ne diyecek seninki de haftasında olduğu sürece sorun olmaz diye düşünüyorum, az kaldı hayırlısıyla sonuna kadar dayanacaklar inşallah hepsi sağlıkla

Bende seninle aynı kilolarda hamile kaldım hemen hemen de aynı kilolardayız sanırım kafaya çok takıyordum ama artık umrumda değil kiloda seninde dediğin gibi zaten doğumdan sonra çoğu gidiyor kiloların birazda biz dikkat edersek veririz sonuçta bu hamilelik süreci sürekliliği olan bir durum değil 1 ay kalmış 9 kilo da gayet normal yani ben ne kadar aldığımı bilmiyorum o kadar etkileniyordum ki tartılmıyorum bile ama yarın tartılayım sağlık ocağında bu arada senide mi 2 haftada bire düşürdü dr

Yani bir gerileme yok sonuçta canım içini darlama hiç zaten doğurmanada az kaldı önden gitmekten vazgeçmiş olmalı senin kız yüzünü görebildin mi ?

Nerdeyse tüm bebeklerin kilo almasında yavaşlama oldu gerçekten bu haftalarda. Demek ki gerçekten bir atak haftası vardı yaşadık bitti 2.5 kiloları görelim de en azından başka bir şey istemiyorum Küçük doğan bebek gerçekten daha hızlı büyüyor o yüzden hiç önemli değil

Normalde lierac kullanıyordum bileydim ondan alırdım yine herkesten çok memnunum yorumları alınca bide bunu deniyim dedim doktor lieraca devam et dedi
Bana da ilk gebelikte gittiğim perinatolog onu önermişti. Bir o konuda işe yaradı

Bazı şeyler bizim değil doktorların fazla takıntısı bence. Ah birde inatları var ki sorma akreplerin, babası da akrep. Babası kılıklı
Benim kızın babası da akrep aynı inatçılık
Çıkmayacak umarım
Yani bir gerileme yok sonuçta canım içini darlama hiç zaten doğurmanada az kaldı önden gitmekten vazgeçmiş olmalı senin kız yüzünü görebildin mi ?
Ay evet gördüm ama tek eliyle kapatmıştı yine ama olsun yarısını gördük sonuçta

Ay kesinlikle katılıyorum ya bizi sürekli bi strese sokup çıkartıyorlar akrep burcu sorunsalı Allah yardımcımız olsun büyürken

Benim kızın babası da akrep aynı inatçılık

Çıkmayacak umarım

Ay evet gördüm ama tek eliyle kapatmıştı yine ama olsun yarısını gördük sonuçta
İnşallah canım Yarısı yarısıdır olsun bu da bişey ben hiç göstermiycekler yine diye korkmuştum kaç kilo olmuş bebişin ?

Aynen öyle doğumdan sonra veririz herkes nasıl veriyor evet canım 35. Haftada gidicem haftaya cuma sonra her hafta kontrol olacak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…