Benim doktorum da kilo takıntılı hatta çalışabilir raporu ile devam etsem daha iyi olduğunu sorun olmadığı sürece aktif olmamı bile söylediBu arada beni doktorum da biraz strese soktu bundan önceki kontrolümde kilo alma diye diye. Son kontrolümde 3 haftada 100 gr bile almamışım ama bebekte az kilo almış. 33. Hafta bitmek üzere 9 kilo aldım fazla da değil bence. Kilo şu saatten sonra takacağım en son şey gerçekten. İster istemez etkileniyoruz kendimi aç bıraktığımı farkettim.
Benim doktorum sorun yok da demiyorSağlıklı olmasına çok sevindim bencede bu yaşadığımız dönemsel bişey. Benim bebeğimdetrueliving_ bebişi gibi. 2 haftada 450 500 gr almışken son 3 hafta 300 gr almış sadece. Hocam 3 haftada 300 gr az değil mi diye sordum son kontrolümde, bu fark açılmadığı sürece bi sıkıntı yok dedi ki ben en başından beri kan sulandırıcı kullanıyorum. Ne kadar sorun değil deseler de anne yüreği işte endişeleniyor ben ara öğün yapmıyordum ve sabah kahvaltısını geç yapıyordum biraz onlara dikkat etmeye başladım. Bir hafta geri olsun sıkıntı değil fark açılmasın yeter ki
Bazı doktorlar tuhaf gerçekten sizinkide aynıymışBenim doktorum da kilo takıntılı hatta çalışabilir raporu ile devam etsem daha iyi olduğunu sorun olmadığı sürece aktif olmamı bile söylediher ay kontrolümde 3-4 kilo almış olarak gidiyorum ve kendisi doğum zor olur diye bu kadar takıldığını söyledi.Bebeğim de birkaç hafta önce 2 hafta öndeydi ama şu an kilo da alsam haftasıyla uyumlu oluyor en fazla.
Ben hem ilaç kullanıyorum hem süt ürünleri tüketiyorumAcil cevap verir misiniz ? Kizlar calsiyum ilaci icince yogurt ve sut icmeye gerek yok mu ?
Bazı şeyler bizim değil doktorların fazla takıntısı bence. Ah birde inatları var ki sorma akreplerin, babası da akrep. Babası kılıklıBenim doktorum sorun yok da demiyordetaylı ultrasonu yapan doktorum sorun yok dedi akrep bebeği olduklarını şimdiden gösteriyorlar bence akrepler kızmasın ama dengesiz olmaları şimdiden başlamış olabilir
Normalde lierac kullanıyordum bileydim ondan alırdım yine herkesten çok memnunum yorumları alınca bide bunu deniyim dedim doktor lieraca devam et dediOy maşallah inşallah alerjidir sadecebio pil bence çok iyi değil canım bilmiyorum görümcem onu kullandı çatır çatır çatladı gerçi genetik bir şey. Lierac ın ben ampulünü de aldım ona başladım bir yandan, biraz daha ferahlatıcı yok gibi bir şey ben memnunum ya iki gebelikte de hiç bir şey olmadı ona bağlıyorum
Doktorumda sen doğunca büyütürsün sağlıkla olsun da diyorsun çok hak verdimMaşallah maşallah .. Yüz tane de dogursan yüz kilo kaşar muz da yesen senden doğacak olanlar hep 2500-3000 kılo dogar
Inşallah degıldır kolestaz filan son düzlükteyiz hayırlısıyla saglıkla dogsunlar kuzular.
soyasosu aşırı merak edıyorum oda güzel haberlerle gelsin
Kilo olarak bilmiyorum da benim bebek de başlarda hep önde gidiyordu, 28.haftada doktorum artık kendi haftasında; demek ki o haftalar gelişimde atak haftasıymış demişti. Geçen hafta devlette yine 1-2 hafta önde dedi ama bakalım yarın benim doktorum ne diyecek3 haftada 300 gr civarı almış görünüyor. Yani bilmiyorum hala dikkatli besleniyorum. Bol su içiyorum. Umarım dönemseldir
Bende seninle aynı kilolarda hamile kaldım hemen hemen de aynı kilolardayız sanırım kafaya çok takıyordum ama artık umrumda değil kiloda seninde dediğin gibi zaten doğumdan sonra çoğu gidiyor kiloların birazda biz dikkat edersek veririz sonuçta bu hamilelik süreci sürekliliği olan bir durum değil 1 ay kalmış 9 kilo da gayet normal yaniBu arada beni doktorum da biraz strese soktu bundan önceki kontrolümde kilo alma diye diye. Son kontrolümde 3 haftada 100 gr bile almamışım ama bebekte az kilo almış. 33. Hafta bitmek üzere 9 kilo aldım fazla da değil bence. Kilo şu saatten sonra takacağım en son şey gerçekten. İster istemez etkileniyoruz kendimi aç bıraktığımı farkettim.
Aminn teşekkür ederim canımÇok sevindim canım bebişin sağlıklı olmasınabiz yüzünü yine göremedik alerji ya da cilt kuruluğu da olmuş olabilir yağ kullansan da, inşallah hiçbir sıkıntı çıkmaz
Yani bir gerileme yok sonuçta canım içini darlama hiç zaten doğurmanada az kaldı önden gitmekten vazgeçmiş olmalı senin kızkızlar çıktım detaylıdan normal görünüyor her şey ama hala son üç haftadır bir haftalık büyümüş gibi görünüyor. Ancak kan akışım iyi, tam olarak anlayamadık neden olduğunu. Haftalık kontrol olarak devam edeceğiz artık. Perinatalogum da görecek iki hafta sonra beni.
Yani içim çok rahatlamadı aslında ama en azından sağlıklı
Bana da ilk gebelikte gittiğim perinatolog onu önermişti. Bir o konuda işe yaradıNormalde lierac kullanıyordum bileydim ondan alırdım yine herkesten çok memnunum yorumları alınca bide bunu deniyim dedim doktor lieraca devam et dedi
Benim kızın babası da akrep aynı inatçılıkBazı şeyler bizim değil doktorların fazla takıntısı bence. Ah birde inatları var ki sorma akreplerin, babası da akrep. Babası kılıklı
Çıkmayacak umarımDoktorumda sen doğunca büyütürsün sağlıkla olsun da diyorsun çok hak verdimherşey genetik gerçekten ne yaparsan yap olcağı kadar oluyor o yüzden kilo meselesini hiç takmıyorum yeterki şu kolestaz çıkmasın
Ay evet gördüm ama tek eliyle kapatmıştı yine ama olsun yarısını gördük sonuçtaYani bir gerileme yok sonuçta canım içini darlama hiç zaten doğurmanada az kaldı önden gitmekten vazgeçmiş olmalı senin kızyüzünü görebildin mi ?
Ay kesinlikle katılıyorum ya bizi sürekli bi strese sokup çıkartıyorlarBenim doktorum sorun yok da demiyordetaylı ultrasonu yapan doktorum sorun yok dedi akrep bebeği olduklarını şimdiden gösteriyorlar bence akrepler kızmasın ama dengesiz olmaları şimdiden başlamış olabilir
İnşallah canımBenim kızın babası da akrep aynı inatçılık
Çıkmayacak umarım
Ay evet gördüm ama tek eliyle kapatmıştı yine ama olsun yarısını gördük sonuçta
Canım lieracBana da ilk gebelikte gittiğim perinatolog onu önermişti. Bir o konuda işe yaradı
Aynen öyle doğumdan sonra veririz herkes nasıl veriyorBende seninle aynı kilolarda hamile kaldım hemen hemen de aynı kilolardayız sanırım kafaya çok takıyordum ama artık umrumda değil kiloda seninde dediğin gibi zaten doğumdan sonra çoğu gidiyor kiloların birazda biz dikkat edersek veririz sonuçta bu hamilelik süreci sürekliliği olan bir durum değil 1 ay kalmış 9 kilo da gayet normal yaniben ne kadar aldığımı bilmiyorum o kadar etkileniyordum ki tartılmıyorum bile ama yarın tartılayım sağlık ocağında bu arada senide mi 2 haftada bire düşürdü dr
Doktorunuz yinede sut urunlerini tuketin bidakmayin dedi mi ?Ben hem ilaç kullanıyorum hem süt ürünleri tüketiyorum
Şuan gece içmediğim için çok pişmanım midem çok bulanıyor kusmak üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?