ben bir numara diyorumHadi oylayın teyzelerim
Anı küpü alcam, ama acayip kararsız kaldım.. Hepsının rengi cok guzel, hepsi çok tatlış
Bugün aldım çalışamaz raporumu. 32+3 üm. öğretmenim zaten çalışsAmda sömestra gelecekti 2 haftası boşa gidecekti.Ben 29 haftadan itibaren 3 hafta oldu rapor almak zorunda kaldım. Okul müdürü senin yerine 3 hafta sonra kimseyi bulamam dedi mecbur kaldım. Bu çarşamba 32 oluyor benimde. 32 olunca nasıl oluyor acaba kadın doğuma mı gitmem gerekecek doğum izni almak için ?
1114 ten var bendeHadi oylayın teyzelerim
Anı küpü alcam, ama acayip kararsız kaldım.. Hepsının rengi cok guzel, hepsi çok tatlış
1 ve 11Hadi oylayın teyzelerim
Bundan sonrası önemli. Ama çok sıkıntılı değil tabiki doktor görsün her hafta inşallah düzene girer. Benim bebekte önde görünüyordu şimdi neredeyse iki haftaya yakın gerilik mevcut. İlerlemeden doğururuz sağlıcakla inşAh amin inşallah ama anne yüreği
Çok çok teşekkür ederim. Ben de tüm annelere hep en güzel dileklerimi yolluyorum. Umarım dönemsel bir şeydir.
Evet canım öndeydi 2-3 hafta arası hep önde çıktı. Son kontrolde haftasına geriledi ve suyu azaldı. Doktorum başka dr görse normal der ama bana göre normal değil diyip Perinatologa yönlendirdi. Bugün tekrar detaylıya girdim, yani yolunda görünüyor her şey ama bariz durma var büyüme hızında.
Olur öyle şeyler hamilelik kafası bunlar hepKızlar sizde saçma sapan rüyalar görüyor musunuz bu aralariki gün önce rüyamda bir arkadaşım bana iki tane sigara veriyor ve üstelik ikisini de aynı anda içiyorum sonra vicdan azabı çekiyorum tabi naptım ben hamileyken nasıl içerim bebeğe bişey olmuş mudur diye kahroldum resmen rüyamda dün de rüyamda; bugün rapor almam gerekiyordu rüyama da bu girmiş zaten. Bebeğim olmuş 2 günlük daha uyuyormuş, benimde rapor almaya gitmem gerekiyor bebekle nasıl gitcem diyorum bebeği evde bırakıp hemen gidip gelirim yakın zaten diyorum. Velhasıl gidip gelirken evin altında bir mutfak varmış ve eski okulumdan birkaç tanıdığım kişiler var. Beni görünce hemen ooo gel çay iç falan diyorlar oturup içiyorum pek güzel muhabbet ediyoruz falan. Sonra bebek aklıma geliyor benim çocuğum vardı diyorum koşa koşa eve gidiyorum. Nasıl ağlıyor dışardan duyuluyor sesi. Yine vicdan azabı çekiyorum Kaygı mı duyuyorum acaba ben etkileniyorum da birde böyle gördükçe
Hamileliğin başında da vardı bu bende saçma sapan rüyalar görüyordum hepKızlar sizde saçma sapan rüyalar görüyor musunuz bu aralariki gün önce rüyamda bir arkadaşım bana iki tane sigara veriyor ve üstelik ikisini de aynı anda içiyorum sonra vicdan azabı çekiyorum tabi naptım ben hamileyken nasıl içerim bebeğe bişey olmuş mudur diye kahroldum resmen rüyamda dün de rüyamda; bugün rapor almam gerekiyordu rüyama da bu girmiş zaten. Bebeğim olmuş 2 günlük daha uyuyormuş, benimde rapor almaya gitmem gerekiyor bebekle nasıl gitcem diyorum bebeği evde bırakıp hemen gidip gelirim yakın zaten diyorum. Velhasıl gidip gelirken evin altında bir mutfak varmış ve eski okulumdan birkaç tanıdığım kişiler var. Beni görünce hemen ooo gel çay iç falan diyorlar oturup içiyorum pek güzel muhabbet ediyoruz falan. Sonra bebek aklıma geliyor benim çocuğum vardı diyorum koşa koşa eve gidiyorum. Nasıl ağlıyor dışardan duyuluyor sesi. Yine vicdan azabı çekiyorum Kaygı mı duyuyorum acaba ben etkileniyorum da birde böyle gördükçe
Görmez miyiz sizinki benden iyiymiş gene. Dün gece rüyamda eşimi Suriyeliler bıcaklıyordu ahaahahKızlar sizde saçma sapan rüyalar görüyor musunuz bu aralariki gün önce rüyamda bir arkadaşım bana iki tane sigara veriyor ve üstelik ikisini de aynı anda içiyorum sonra vicdan azabı çekiyorum tabi naptım ben hamileyken nasıl içerim bebeğe bişey olmuş mudur diye kahroldum resmen rüyamda dün de rüyamda; bugün rapor almam gerekiyordu rüyama da bu girmiş zaten. Bebeğim olmuş 2 günlük daha uyuyormuş, benimde rapor almaya gitmem gerekiyor bebekle nasıl gitcem diyorum bebeği evde bırakıp hemen gidip gelirim yakın zaten diyorum. Velhasıl gidip gelirken evin altında bir mutfak varmış ve eski okulumdan birkaç tanıdığım kişiler var. Beni görünce hemen ooo gel çay iç falan diyorlar oturup içiyorum pek güzel muhabbet ediyoruz falan. Sonra bebek aklıma geliyor benim çocuğum vardı diyorum koşa koşa eve gidiyorum. Nasıl ağlıyor dışardan duyuluyor sesi. Yine vicdan azabı çekiyorum Kaygı mı duyuyorum acaba ben etkileniyorum da birde böyle gördükçe
Hahahahahaha bu çok iyiydi yaGörmez miyiz sizinki benden iyiymiş gene. Dün gece rüyamda eşimi Suriyeliler bıcaklıyordu ahaahahağla ağla içim çıktı uyandım hala ağlıyordum etkisinden çıkamadım tüm gün
Hahahahh bu hormonlar çok tuhaf gerçekten gördüklerimizden 7 sezonluk dizi çıkarHahahahahaha bu çok iyiydi yaAman Allah korusun bu arada bende geçenlerde de rüyamda eşimi gemi kaptanı olarak gördüm kocaman bir gemiyi kullanacakmış içinde bir sürü insan. İçimden diyorum ki ya bu bilmez böyle şeyler nasıl kullanacak rezil olcaz diyorum
1113Hadi oylayın teyzelerim
Off hem saçma, hem yorucu ve etkisi geçmeyen şeyler.. Hayatımda hiç bir rüya etkisiyle sesli sesli ağlayarak uyanmadım. Üstelik kendimde uyanmıyorum. Eşim uyandırdı 3 kere falan. Öyle saçma ki.. Bir tanesinde ben muzu sadece kışın yiyebiliyorum oda minik, yerli muz olacak falan. Ama eşim yemen lazım diye almıştı. İstemediklerimden. Neler hissettiysem artık. Rüyamda bir tanesi neredeyse 1mt olan ve 9-10 muzdan oluşan koca bir parçayı bana vermeye çalışıyor,ben istemeyince üzerime bırakıyorKızlar sizde saçma sapan rüyalar görüyor musunuz bu aralariki gün önce rüyamda bir arkadaşım bana iki tane sigara veriyor ve üstelik ikisini de aynı anda içiyorum sonra vicdan azabı çekiyorum tabi naptım ben hamileyken nasıl içerim bebeğe bişey olmuş mudur diye kahroldum resmen rüyamda dün de rüyamda; bugün rapor almam gerekiyordu rüyama da bu girmiş zaten. Bebeğim olmuş 2 günlük daha uyuyormuş, benimde rapor almaya gitmem gerekiyor bebekle nasıl gitcem diyorum bebeği evde bırakıp hemen gidip gelirim yakın zaten diyorum. Velhasıl gidip gelirken evin altında bir mutfak varmış ve eski okulumdan birkaç tanıdığım kişiler var. Beni görünce hemen ooo gel çay iç falan diyorlar oturup içiyorum pek güzel muhabbet ediyoruz falan. Sonra bebek aklıma geliyor benim çocuğum vardı diyorum koşa koşa eve gidiyorum. Nasıl ağlıyor dışardan duyuluyor sesi. Yine vicdan azabı çekiyorum Kaygı mı duyuyorum acaba ben etkileniyorum da birde böyle gördükçe
Günaydın hayırlı kandiller, ben devletin verdiği magnezyumu kullanıyorum ama ocean gibi markalarınkini kullanan arkadaşlar da var. Ben günde 1 tane alıyorum, geçenlerde aksattım kramp ağrılarıyla uyandım sabaha karşıgunaydin kizlar kandiliniz mubarek olsun..
dün gece bebem pozisyon degistirdi makat sekline döndü hissettim baya.ama kaburga agrim azalmisti tam sol yanim tekrar basladi ve kitlendim resmen.hic uyumadim.burada dr hic bir sey yapmiyor dogal cekeceksin normal modundalar.ama magnezyum kullanabilirsin demisti.aranizda kullananlar vardi düz magnezyum mu aliyoruz gunluk mu kullaniyorsunuz ?
femibion kullaniyorum iceriginde magnezyum var aslinda ama artik yetmiyor demek ki.. burda gratis tarzi magaza var oradan alacam cesit cok anlyamadim aradaki farkları o yuzden sormustum canim.cok saolGünaydın hayırlı kandiller, ben devletin verdiği magnezyumu kullanıyorum ama ocean gibi markalarınkini kullanan arkadaşlar da var. Ben günde 1 tane alıyorum, geçenlerde aksattım kramp ağrılarıyla uyandım sabaha karşıdüzenli kullanınca geçti. Sırt ve belim çok ağarıyordu, o zaman kullandırmaya başlamıştı doktor
Ben magnezyumu ağrı kesici niyetine kullanıyorum artık. Doktorum ağrın çok olursa iki saat arayla günde iki kere icebilirsin demişti. Bir ara ağrım çoktu. Baya etki etti şükürgunaydin kizlar kandiliniz mubarek olsun..
dün gece bebem pozisyon degistirdi makat sekline döndü hissettim baya.ama kaburga agrim azalmisti tam sol yanim tekrar basladi ve kitlendim resmen.hic uyumadim.burada dr hic bir sey yapmiyor dogal cekeceksin normal modundalar.ama magnezyum kullanabilirsin demisti.aranizda kullananlar vardi düz magnezyum mu aliyoruz gunluk mu kullaniyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?