2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bugün aldım çalışamaz raporumu. 32+3 üm. öğretmenim zaten çalışsAmda sömestra gelecekti 2 haftası boşa gidecekti.
Sisteme düşmüyor maalesef kadın doğuma gidip gerekirse muayen olmak gerekiyor. Ben geçen hafta gittiğim için direk muayene olmadan raporu yazdı ama bazı doktorlar tekrar muayene isteyebiliyor. Raporu öyle veriyor. Cuma günü 32+0 dım düşseydi sisteme o zaman düşerdi. İlk gebeliğimde de gidip almıştım.

Bundan sonrası önemli. Ama çok sıkıntılı değil tabiki doktor görsün her hafta inşallah düzene girer. Benim bebekte önde görünüyordu şimdi neredeyse iki haftaya yakın gerilik mevcut. İlerlemeden doğururuz sağlıcakla inş

Kızlar sizde saçma sapan rüyalar görüyor musunuz bu aralar iki gün önce rüyamda bir arkadaşım bana iki tane sigara veriyor ve üstelik ikisini de aynı anda içiyorum sonra vicdan azabı çekiyorum tabi naptım ben hamileyken nasıl içerim bebeğe bişey olmuş mudur diye kahroldum resmen rüyamda dün de rüyamda; bugün rapor almam gerekiyordu rüyama da bu girmiş zaten. Bebeğim olmuş 2 günlük daha uyuyormuş, benimde rapor almaya gitmem gerekiyor bebekle nasıl gitcem diyorum bebeği evde bırakıp hemen gidip gelirim yakın zaten diyorum. Velhasıl gidip gelirken evin altında bir mutfak varmış ve eski okulumdan birkaç tanıdığım kişiler var. Beni görünce hemen ooo gel çay iç falan diyorlar oturup içiyorum pek güzel muhabbet ediyoruz falan. Sonra bebek aklıma geliyor benim çocuğum vardı diyorum koşa koşa eve gidiyorum. Nasıl ağlıyor dışardan duyuluyor sesi. Yine vicdan azabı çekiyorum Kaygı mı duyuyorum acaba ben etkileniyorum da birde böyle gördükçe

Olur öyle şeyler hamilelik kafası bunlar hep doğumdan sonrada çok görülüyor

Hamileliğin başında da vardı bu bende saçma sapan rüyalar görüyordum hep şimdilerde tekrar başladı rüyamda saçımı boyatıyorum doktoruma sormadım neden boyattım diye kaygılanıyorum hamile olduğumu unutmuşum rüyamda ya mümkün mü düşündükçe gülüyorum yani normal kaygılar insanı deli ediyor

Görmez miyiz sizinki benden iyiymiş gene. Dün gece rüyamda eşimi Suriyeliler bıcaklıyordu ahaahah ağla ağla içim çıktı uyandım hala ağlıyordum etkisinden çıkamadım tüm gün

Görmez miyiz sizinki benden iyiymiş gene. Dün gece rüyamda eşimi Suriyeliler bıcaklıyordu ahaahah ağla ağla içim çıktı uyandım hala ağlıyordum etkisinden çıkamadım tüm gün
Hahahahahaha bu çok iyiydi ya Aman Allah korusun bu arada bende geçenlerde de rüyamda eşimi gemi kaptanı olarak gördüm kocaman bir gemiyi kullanacakmış içinde bir sürü insan. İçimden diyorum ki ya bu bilmez böyle şeyler nasıl kullanacak rezil olcaz diyorum

Hahahahh bu hormonlar çok tuhaf gerçekten gördüklerimizden 7 sezonluk dizi çıkar

Off hem saçma, hem yorucu ve etkisi geçmeyen şeyler.. Hayatımda hiç bir rüya etkisiyle sesli sesli ağlayarak uyanmadım. Üstelik kendimde uyanmıyorum. Eşim uyandırdı 3 kere falan. Öyle saçma ki.. Bir tanesinde ben muzu sadece kışın yiyebiliyorum oda minik, yerli muz olacak falan. Ama eşim yemen lazım diye almıştı. İstemediklerimden. Neler hissettiysem artık. Rüyamda bir tanesi neredeyse 1mt olan ve 9-10 muzdan oluşan koca bir parçayı bana vermeye çalışıyor,ben istemeyince üzerime bırakıyor Allah'ım ne ağlama ne ağlama

Kontrolüm bugündü ama eşimin işi çıktı. Yarına kaldı.. Vardır bir hayır dedim artık. Bakalım neler duyacağız yarın.

Bu arada dün denize girdim, uzunca bir sürede kaldım. Hoşuna mı gitti, tepki miydi bilmiyorum eve döndükten sonra çok hareketliydi. Artık merdiven kurup çıkıp çıkıp atladı mı yoksa parendeler mi attı bilmiyorum sabaha karşı uyudu sanırım. Yada ben sızmışım artık

gunaydin kizlar kandiliniz mubarek olsun..
dün gece bebem pozisyon degistirdi makat sekline döndü hissettim baya.ama kaburga agrim azalmisti tam sol yanim tekrar basladi ve kitlendim resmen.hic uyumadim.burada dr hic bir sey yapmiyor dogal cekeceksin normal modundalar.ama magnezyum kullanabilirsin demisti.aranizda kullananlar vardi düz magnezyum mu aliyoruz gunluk mu kullaniyorsunuz ?

Günaydın hayırlı kandiller, ben devletin verdiği magnezyumu kullanıyorum ama ocean gibi markalarınkini kullanan arkadaşlar da var. Ben günde 1 tane alıyorum, geçenlerde aksattım kramp ağrılarıyla uyandım sabaha karşı düzenli kullanınca geçti. Sırt ve belim çok ağarıyordu, o zaman kullandırmaya başlamıştı doktor

Miğdesi yanan arkadaşlar miğde koruyucu çok iyi geldi doktorunuza danışın çekmeyin hiç valla son ayımız kalmış zaten dün çok iyidim

femibion kullaniyorum iceriginde magnezyum var aslinda ama artik yetmiyor demek ki.. burda gratis tarzi magaza var oradan alacam cesit cok anlyamadim aradaki farkları o yuzden sormustum canim.cok saol

Ben magnezyumu ağrı kesici niyetine kullanıyorum artık. Doktorum ağrın çok olursa iki saat arayla günde iki kere icebilirsin demişti. Bir ara ağrım çoktu. Baya etki etti şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…