2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Evet ona çok şaşırdım ya yeterli suyu varsa dönermiş sanırım inşallah döner yoksa eliyle çevirmesini bile isteyebilirim onları araştırıyorum gerçekten önemli olan sağlıklı olması hepimiz zamanında sağlıkla kucağımıza alalım inşallah Biz daha netlere başlamadık sanırım 2 hafta sonra başlayacakmışız
Ya onun o aşağı sarkan yanaklarını, toplanan dudaklarını yiyeyim beenn maşallah
oyy çok teşekkür ederim

Doktor suyuma az dedi ama yine de döndü bebeğin canı isterse dönüyor bence. İnternette baya video var. Emeklemek falan da işe yarıyormuş ama elle döndürülmesi bana çok garip geliyor inşallah döner de uğraşmana gerek kalmaz

Hahahha memnuniyetsiz seniiii ay çok tatlı hahahah

Erkek olan çok kızgındı parmak kaldırmış ne söylücekti acaba kızımda pek kibar ya maşallah ama kime benzediği hakkında pek fikrim yok kız biraz ablasına bu duruşuda kaynımın kızına bilemedim erkek için kp benzemesinden çok korkuyorum anlatamıcam kadar çok ona benzemesin kime benzerse benzesin tek duam bu düşüncesi bile ağlama krizlerine yol çıkıyo bnde

Eklentiler

• IMG_5284.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_5283.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 73
Tek tesellim her hafta görecek olmak hiç bir nedeni yok gelişiminin yavaşlaması için. Atak haftası vardı o yüzdendir diye düşünüyorum artık bende. Haftaya yine büyümüş olsun bebeğim
Hiç bir sorun yoksa için rahat olsun annesi şöyle düşün bebekler nasıl oluyorsa hep aynı kilolarda doguyorlar ( istisnalar hariç ) yani şöyle düşün senin kız böyle gitseydi 5-6 kilo doğardi ama bir şekilde kendi çıkabilecegi kiloyu ayarlıyor. Senin kız garantici çıktı, ben önden kilolarimi alayım da ileride rahat rahat yatar zamanımı beklerim diyor belli ki bence şu an içeride sadece tatil yapıyor biliyorum mümkün değil ama güzel düşün

Oyy inşallah gittiğimde uyuyordu bu performansı doğunca da bekliyoruz oturunca yüzleri baya net oluyor ama ya yine gördüm
Duduşlara bak maşallah
Büyğk ihtimalle uzun süre açlıktan dediğin gibi benim sabah tokluk 160 170 arası bakalım dr ne diyecek yarın belki giderim yada perşembe bakalım
Ay kız ve erkek oldukları çok belli olmuş sanki duruşlarından kız pek kibar pek naif duruyor maşallah

Öğretmen arkadaşlar yazınıza denk geldim izin ile ilgili sömestira gelmesin filan ne zaman ki doğumlarımıza mı denk geliyor
Yani 16 haftalık iznimiz var sonuçta birinci dönemi kapatmaya çalışıyorum :) O yüzden 1-2 haftalık çalışır raporu aldım ben mesela . 37 de doğsa bile doğum öncesi doğum sonrası izne aktarılıyor diye biliyorum

Ama nasıl da güzeller karnında iki bebeğin olması çok değişik bir mucize. ay deme öyle böyle hissediyorsan umarım benzemez
Bir sorun görmediler umarım umarım canım, ben de iyi hissedip güzel düşünüyorum. Canları sağolsun ne isterlerse onu yapsınlar ama azcık annelerini de düşünüp panikletmesinler

Lisede ve üniversitede söylediğim şeyi şimdi de söyleyeceğim "hoca sana takmış" hahahah

Ay benimki de aynen öyle. Benim kiloma takti, bebeğin kilosuna taktı, çıkmadığı halde şekerime taktı. Usgyle bebeğe bakarken iç geçirip senin karnın da çok büyümüş deyip durdu en son yine. benim karnım gerçekten büyüdü gerçi, gören doğrucam sanıyor yakında ama elimden geleni yaptım ve toplamda 4 kilo aldım, insan sonuç doğru değilse bile gidiş yolundan puan verir, di mi? O da yok anacığım. Gizli nazi bunlar

Kızlar Sezeryan olursa kaçıncı haftada oluyor genelde. Normal doğum beni korkutuyor ya tabi neden, doğuranların anlatması kaynaklı. Yok şöyle oluyor yok böyle oluyor. Allahım bu insanlar cidden düşüncesiz patavatsız. İnsan bilmediği şeyden çok korkmuyor cesaret oluyor da böyle anlatıldı bana da korktum yani bende doğal olarak. Yarın 32 olacak doktor 33 de gel en erken dedi haftaya eşim beni benim memlekete bırakacak bakalım. Doğumu orda düşündüğümüz için. Doktorla konuşup karar vercez artık belki normal zaten olamayacak son zamanlar belli oluyor o durumda

Ay inanmıyorum ya 4 kilo almışsınız sizin fotoğrafınızı çerçeveletip kliniğin duvarına asması lazım insan biraz övülmek istiyor tabi öyle olunca ama onlarda ipin ucunu kaçırıp kilo almamızdan mı korkuyorlar nedir anlamadım gerçekten

Aaa saçlarını anlayabiliyorlar mıymış
Benimki de çıkmaya başlamış demişti bi önceki kontrolde (bir ay önce), erkek çocuk olunca çok önemsemedim tabii ben bu bilgiyi

Ya çok güzeller. Sağlıkla gelsinler

Hiç üzülme, sağlıklı olsunlar da kime benzerlerse benzesinler. Zaten doğdukları zaman benzedikleri şeye benzemiyorlar bir kaç sene içinde. Benim oğlan aynı kayınpederdi mesela (hem de çocukluğu değil, şimdiki haliydi resmen) ama bir süre sonra tam benim çocukluğum ile babasının çocukluğu arası bir şeye benzemeye başladı ve hala öyle.

Ama tabii genlere çare yok. Çocuklarımız benzemese bile eşimiz ileride benzeyebilir

Ay yaptık o hareketleri gelir gelmez valla ilkinde de zar sıyırdı bunda da bunu yaparsa şaşırmam artık bende öyle bir şans vardır

Benim doktor 39da yaparız sezeryanı dedi 28de. Bakalım bugün ne diyecek

Bence korkma sez ile ilgilide çok kötü şeyler anlatan var normal doğumla ilgilide dün biz yeni doğum yapmış birine ziyarete gittik sez olmuştu öyle bir anlattı ki dönüp dedim ki sağol ya doğum yapacak birine ne güzel bilgiler verdin dalgaya vurdum yani hiç korkmuyorum çok rahat bir sezeryan geçirdim oğlumda yine öyle olacak diye enerji yolluyorum evrene sende son ana kadar normal düşün sezeryandan da korkma akışına bırak yani herşeyi bu arada planlı sez genel anlamda 38+5 de oluyor senin ilk bebiş 39+lara kadar bekleyedebilir bence bekle öyle olacaksa bile bebek kendi sinyal versin sana

Benim ilk gebeliğim sezaryen, 39+1’de oldu. Planlıydı ama dört beş gün öncesinden planlandı. İkincisi ise rüptür ihtimalinden dolayı daha erken olacak muhtemelen. Herkesin doğum öyküsü kişisel aslında, korkmak isterseniz sezaryenle ilgili de korktucu bir sürü öykü duyabilirsiniz. Bence kendinizi şartlamayın ve riskli bir durumunuz olmazsa 38. Haftadan sonra karar verin doktorunuzla konuşup doğum şekline. Çünkü bazı doktorlar manasız bir şekilde ortada bir neden yokken sezaryeni erkene alma taraftarı olabiliyor. (Gereksiz yere sezaryene yönlendirenleri hiç katmıyorum tabii hesaba)

Tabii benim 160 boya 80 kg ile hamile kalmam gibi minicik bir detay var ama orası bence de çok önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…