1113 ya da 2120Hadi oylayın teyzelerim
Anı küpü alcam, ama acayip kararsız kaldım.. Hepsının rengi cok guzel, hepsi çok tatlış
Evet ona çok şaşırdım ya yeterli suyu varsa dönermiş sanırım inşallah döner yoksa eliyle çevirmesini bile isteyebilirim onları araştırıyorumMaşallahcanım benim bebek 4 kere pozisyon değiştirmiş oldu. Hatta son pozisyonu iki günde değiştirmiş. Hiç belli olmuyor bence dönmesi için çok uzun zamanı var.
İnsan bilmediği şeyden korkuyor evet benim iki doğum şeklinden de korkmam gibiama inan sağlıklı olması öyle önemli ki şu son iki gündür hissettiğim dediğim tek şey bu.
İnşallah istediğin gibi olur ama olmazsa da hiç korkma
oyy çok teşekkür ederimYa onun o aşağı sarkan yanaklarını, toplanan dudaklarını yiyeyim beenn maşallah
Ben de sorayım çok merak ettimEvet anlıyorlar bana da gösterdi ama ben anlamadım tabii
Doktor suyuma az dedi ama yine de döndüEvet ona çok şaşırdım ya yeterli suyu varsa dönermiş sanırım inşallah döner yoksa eliyle çevirmesini bile isteyebilirim onları araştırıyorumgerçekten önemli olan sağlıklı olması hepimiz zamanında sağlıkla kucağımıza alalım inşallah Biz daha netlere başlamadık sanırım 2 hafta sonra başlayacakmışız
oyy çok teşekkür ederim
Sor bakalım belki doktor görebilirBen de sorayım çok merak ettim
Hahahha memnuniyetsiz seniiii ay çok tatlı hahahahO gün yüzünü elleriyle kapatmıştı doktor poz yakalayamadı minicik görebilmiştik bunu dün gördüm eşim videoda yakalamış tipe bakın neden rahatsız ediyorsunuz der gibibide saçları çıkmış dedi doktor Allahım ölücem
Hiç bir sorun yoksa için rahat olsun annesiTek tesellim her hafta görecek olmakhiç bir nedeni yok gelişiminin yavaşlaması için. Atak haftası vardı o yüzdendir diye düşünüyorum artık bende. Haftaya yine büyümüş olsun bebeğim
Duduşlara bak maşallahOyy inşallahgittiğimde uyuyordu bu performansı doğunca da bekliyoruz oturunca yüzleri baya net oluyor ama ya yine gördüm
Büyğk ihtimalle uzun süre açlıktan dediğin gibi benim sabah tokluk 160 170 arası bakalım dr ne diyecek yarın belki giderim yada perşembe bakalımAynen benimde öyle sabahları en yüksek çıkan öğün bence bu uzun süre açlıktan artık çünkü bazen çok çok dikkat etsem bile 120 civarı olabiliyor sabahlarıevet evet bakılıyor sağlık ocağında açlık tokluk ben alıştım artık haftada 3 kez ölçsen yeter dedi doktor bana çünkü diyet hiç durmadan devam ettiği için hep yaklaşık çıkıyor sonuçlarım yarın doktor kontrolüm var bakalım kızım nasıl onları etkilemesin de varsın diyete son 1 ay zaten
Ay kız ve erkek oldukları çok belli olmuş sanki duruşlarından kız pek kibar pek naif duruyorErkek olan çok kızgındı parmak kaldırmış ne söylücekti acabakızımda pek kibar ya maşallah ama kime benzediği hakkında pek fikrim yok kız biraz ablasına bu duruşuda kaynımın kızına bilemedim erkek için kp benzemesinden çok korkuyorum anlatamıcam kadar çok ona benzemesin kime benzerse benzesin tek duam bu düşüncesi bile ağlama krizlerine yol çıkıyo bnde
Yani 16 haftalık iznimiz var sonuçta birinci dönemi kapatmaya çalışıyorum :) O yüzden 1-2 haftalık çalışır raporu aldım ben mesela . 37 de doğsa bile doğum öncesi doğum sonrası izne aktarılıyor diye biliyorumÖğretmen arkadaşlar yazınıza denk geldim izin ile ilgili sömestira gelmesin filan ne zaman ki doğumlarımıza mı denk geliyor
Ama nasıl da güzellerErkek olan çok kızgındı parmak kaldırmış ne söylücekti acabakızımda pek kibar ya maşallah ama kime benzediği hakkında pek fikrim yok kız biraz ablasına bu duruşuda kaynımın kızına bilemedim erkek için kp benzemesinden çok korkuyorum anlatamıcam kadar çok ona benzemesin kime benzerse benzesin tek duam bu düşüncesi bile ağlama krizlerine yol çıkıyo bnde
Bir sorun görmedilerHiç bir sorun yoksa için rahat olsun annesişöyle düşün bebekler nasıl oluyorsa hep aynı kilolarda doguyorlar ( istisnalar hariç ) yani şöyle düşün senin kız böyle gitseydi 5-6 kilo doğardi ama bir şekilde kendi çıkabilecegi kiloyu ayarlıyor. Senin kız garantici çıktı, ben önden kilolarimi alayım da ileride rahat rahat yatar zamanımı beklerim diyor belli ki bence şu an içeride sadece tatil yapıyor biliyorum mümkün değil ama güzel düşün
Lisede ve üniversitede söylediğim şeyi şimdi de söyleyeceğim "hoca sana takmış" hahahah
Bazı doktorlar tuhaf gerçekten sizinkide aynıymışKapıdan girer girmez sen biraz kilo mu aldın diyo ya taktı kiloya yani dışardan gören de asla 8 aylık hamile demiyor ödemim falan da yok sadece karnım büyüyor bu çok normal değil mi bana kilo almayayım diye omega bile vermedi ben kendim kullanıyorum gizli
Ay inanmıyorum ya 4 kilo almışsınız sizin fotoğrafınızı çerçeveletip kliniğin duvarına asması lazımAy benimki de aynen öyle. Benim kiloma takti, bebeğin kilosuna taktı, çıkmadığı halde şekerime taktı.Usgyle bebeğe bakarken iç geçirip senin karnın da çok büyümüş deyip durdu en son yine. benim karnım gerçekten büyüdü gerçi, gören doğrucam sanıyor yakında ama elimden geleni yaptım ve toplamda 4 kilo aldım, insan sonuç doğru değilse bile gidiş yolundan puan verir, di mi? O da yok anacığım. Gizli nazi bunlar
Benimki de çıkmaya başlamış demişti bi önceki kontrolde (bir ay önce), erkek çocuk olunca çok önemsemedim tabii ben bu bilgiyiAaa saçlarını anlayabiliyorlar mıymış
Ya çok güzeller. Sağlıkla gelsinlerErkek olan çok kızgındı parmak kaldırmış ne söylücekti acabakızımda pek kibar ya maşallah ama kime benzediği hakkında pek fikrim yok kız biraz ablasına bu duruşuda kaynımın kızına bilemedim erkek için kp benzemesinden çok korkuyorum anlatamıcam kadar çok ona benzemesin kime benzerse benzesin tek duam bu düşüncesi bile ağlama krizlerine yol çıkıyo bnde
Ay yaptık o hareketleri gelir gelmezDoktor suyuma az dedi ama yine de döndübebeğin canı isterse dönüyor bence. İnternette baya video var. Emeklemek falan da işe yarıyormuş ama elle döndürülmesi bana çok garip geliyor inşallah döner de uğraşmana gerek kalmaz
Benim doktor 39da yaparız sezeryanı dedi 28de. Bakalım bugün ne diyecekKızlar Sezeryan olursa kaçıncı haftada oluyor genelde. Normal doğum beni korkutuyor ya tabi neden, doğuranların anlatması kaynaklı. Yok şöyle oluyor yok böyle oluyor. Allahım bu insanlar cidden düşüncesiz patavatsız. İnsan bilmediği şeyden çok korkmuyor cesaret oluyor da böyle anlatıldı bana da korktum yani bende doğal olarak. Yarın 32 olacak doktor 33 de gel en erken dedi haftaya eşim beni benim memlekete bırakacak bakalım. Doğumu orda düşündüğümüz için. Doktorla konuşup karar vercez artık belki normal zaten olamayacak son zamanlar belli oluyor o durumda
Bence korkma sez ile ilgilide çok kötü şeyler anlatan var normal doğumla ilgilide dün biz yeni doğum yapmış birine ziyarete gittik sez olmuştu öyle bir anlattı ki dönüp dedim ki sağol ya doğum yapacak birine ne güzel bilgiler verdinKızlar Sezeryan olursa kaçıncı haftada oluyor genelde. Normal doğum beni korkutuyor ya tabi neden, doğuranların anlatması kaynaklı. Yok şöyle oluyor yok böyle oluyor. Allahım bu insanlar cidden düşüncesiz patavatsız. İnsan bilmediği şeyden çok korkmuyor cesaret oluyor da böyle anlatıldı bana da korktum yani bende doğal olarak. Yarın 32 olacak doktor 33 de gel en erken dedi haftaya eşim beni benim memlekete bırakacak bakalım. Doğumu orda düşündüğümüz için. Doktorla konuşup karar vercez artık belki normal zaten olamayacak son zamanlar belli oluyor o durumda
Kızlar Sezeryan olursa kaçıncı haftada oluyor genelde. Normal doğum beni korkutuyor ya tabi neden, doğuranların anlatması kaynaklı. Yok şöyle oluyor yok böyle oluyor. Allahım bu insanlar cidden düşüncesiz patavatsız. İnsan bilmediği şeyden çok korkmuyor cesaret oluyor da böyle anlatıldı bana da korktum yani bende doğal olarak. Yarın 32 olacak doktor 33 de gel en erken dedi haftaya eşim beni benim memlekete bırakacak bakalım. Doğumu orda düşündüğümüz için. Doktorla konuşup karar vercez artık belki normal zaten olamayacak son zamanlar belli oluyor o durumda
Ay inanmıyorum ya 4 kilo almışsınız sizin fotoğrafınızı çerçeveletip kliniğin duvarına asması lazıminsan biraz övülmek istiyor tabi öyle olunca ama onlarda ipin ucunu kaçırıp kilo almamızdan mı korkuyorlar nedir anlamadım gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?