1113
Link atar mısın?
Miğdesi yanan arkadaşlar miğde koruyucu çok iyi geldi doktorunuza danışın çekmeyin hiç valla son ayımız kalmış zaten dün çok iyidim
Günaydın,femibion kullaniyorum iceriginde magnezyum var aslinda ama artik yetmiyor demek ki.. burda gratis tarzi magaza var oradan alacam cesit cok anlyamadim aradaki farkları o yuzden sormustum canim.cok saol
Şimdi sayfaya baktım da sanırım kardeşim yeğenine hediyeyi burdan almışBuyur canım
Bebebox (@bebebox.official) • Instagram photos and videos
69K Followers, 380 Following, 3,306 Posts - See Instagram photos and videos from Bebebox (@bebebox.official)instagram.com
32 de kadın doğumda çalışır yada çalışamaz raporu alınıyor ucu açık 5 hafta veriliyor ne zaman bitirirseniz artık size kalmış oluyorBen 29 haftadan itibaren 3 hafta oldu rapor almak zorunda kaldım. Okul müdürü senin yerine 3 hafta sonra kimseyi bulamam dedi mecbur kaldım. Bu çarşamba 32 oluyor benimde. 32 olunca nasıl oluyor acaba kadın doğuma mı gitmem gerekecek doğum izni almak için ?
MaşallahKızlar bende gittim doktora çok şükür kilo almış 2287 gram geldi yaklaşık 10 gün önce 1800 dü. Bu ara balık et muz ve kaşara yüklenmiştim bendemoralimi duruş şekli bozdu ya doktor namaza başla hemen dedi iki gün yaptım secdeye uzanmayı sonra bırakmıştım. Eve gider gitmez yapıcam iki çocukla sezaryen benim için çok zor olur ki yaşamadığım bir şeyden de korkuyorum. Hayırlısı tabii ama inş normal olur
25 Ekim e kadar sorun yok ama hala dönmezse sezaryen tarihini konuşuruz dedi
MaşallahKızlar bende gittim doktora çok şükür kilo almış 2287 gram geldi yaklaşık 10 gün önce 1800 dü. Bu ara balık et muz ve kaşara yüklenmiştim bendemoralimi duruş şekli bozdu ya doktor namaza başla hemen dedi iki gün yaptım secdeye uzanmayı sonra bırakmıştım. Eve gider gitmez yapıcam iki çocukla sezaryen benim için çok zor olur ki yaşamadığım bir şeyden de korkuyorum. Hayırlısı tabii ama inş normal olur
cok tesekkurlerGünaydın,
Aslında hamile olduğunuzu söylerseniz personel de yönlendirir sizi belki. Yine de devletin verdiği suda eriyen mangorm 365’in içeriğini yazıyorum aşağıya (ben geceleri bir tane içiyorum) kendiniz içeriklere bakarak eşdeğerini bulabilirsiniz:
MAGNORM 365 mg efervesan tablet: Her bir efervesan tablet 365 mg magnezyum iyonuna eşdeğer 613,20 mg magnezyum oksit içerir.
Yardımcı maddeler: Sitrik asit anhidrus, sodyum hidrojen karbonat, povidon K30, sodyum sakarin, sorbitol (E420), polietilen glikol, aerosil 200, gün batımı sarısı (E110), portakal aroması, kayısı aroması
Ay bende senin gibiyim benlik değil pek o tarz şeyler sabahları yüksek çıkıyor benim aslında sadece diğer öğünler iyi sabah ne yapıyorum acaba diye düşünüyorumtrueliving_ şeker ölçümü nasıl gidiyor sizi merak ettim yüksek mi çıkıyor hala bugün kendime rafine şekersiz kek yaptım doğum günüm diye Allah affetsin yani yemem daha iyi şekersiz unsuz şeyler bana göre değil bir kez daha anladım
Tesekkurler canim. Iyiyim 2 gundur biraz cati agrim basladi. Persembe doktora soracagim.
Kandilim mübarek olsun seninde canımgunaydin kizlar kandiliniz mubarek olsun..
dün gece bebem pozisyon degistirdi makat sekline döndü hissettim baya.ama kaburga agrim azalmisti tam sol yanim tekrar basladi ve kitlendim resmen.hic uyumadim.burada dr hic bir sey yapmiyor dogal cekeceksin normal modundalar.ama magnezyum kullanabilirsin demisti.aranizda kullananlar vardi düz magnezyum mu aliyoruz gunluk mu kullaniyorsunuz ?
Maşallah kuzuya canım dediği hareketleri de dene istersen bi kez normal yapıp ikinci sez olması tabiki zor olur senin için inşallah dönerKızlar bende gittim doktora çok şükür kilo almış 2287 gram geldi yaklaşık 10 gün önce 1800 dü. Bu ara balık et muz ve kaşara yüklenmiştim bendemoralimi duruş şekli bozdu ya doktor namaza başla hemen dedi iki gün yaptım secdeye uzanmayı sonra bırakmıştım. Eve gider gitmez yapıcam iki çocukla sezaryen benim için çok zor olur ki yaşamadığım bir şeyden de korkuyorum. Hayırlısı tabii ama inş normal olur
Çok sevindim maşallahTesekkurler canim. Iyiyim 2 gundur biraz cati agrim basladi. Persembe doktora soracagim.
Bebisler de iyi :)
Gecen haftaki kontrol cok iyi gecti. 29. Haftaya geldik artik. Doktor en riskli donemi gectik dedi. 37. Haftada Sezeryan yapariz diye bile konustuk. Sanirim kontrolleri haftada 1 den 2 ye cikaracagiz artik :)
Şimdi sayfaya baktım da sanırım kardeşim yeğenine hediyeyi burdan almışçok güzel ama
Bugün 33+6 ydıMaşallahSizin kaçıncı hafta acaba
inşallah döner ya büyük kızım kolay bir çocuk değil şu halimle bile sürekli kucağımdaMaşallahsezaryandan korkmamalısın ben iğneden korkan bi insan olarak sezaryan oldum kendi isteğimle hemen toparladım da yani ama kendini şartlama ki sezaryan durumunda daha çok strese girersin bence ikisinede alıştırmalısın kendini malesef bebekler karar veriyor buna, ben 3 çocukla sezaryanlı olmuş olucam ama inan korkmuyorum güzel geçtiği için umarım buda güzel geçer ayaklanırım hemen normal doğum beni daha çok korkutuyor mesela kişiye göre değişiyo bu ama sonunda bebekler karar veriyor buna şartlama kendini şimdiden hakkında hayırlısı olsun döner belki bebiş valla benim iki tane yerleri var demekki dönmüşler seninde tek yeri vardır döner mutlaka
Evet canım deneyeceğim yürüyüş yapma dedi bebek daha çok oturur yürüyüş yaparsan dedi. Merdiven çıkma pilates topu içinde erken sadece namaz kıl dediMaşallah kuzuya canım dediği hareketleri de dene istersen bi kez normal yapıp ikinci sez olması tabiki zor olur senin için inşallah döner
Senin attıklarından en baştakini ve en sondakini beğendim benAy ne guzelbende burayı begendım.. Karar verınce sıparısı hemen vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?