2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
femibion kullaniyorum iceriginde magnezyum var aslinda ama artik yetmiyor demek ki.. burda gratis tarzi magaza var oradan alacam cesit cok anlyamadim aradaki farkları o yuzden sormustum canim.cok saol
Günaydın,

Aslında hamile olduğunuzu söylerseniz personel de yönlendirir sizi belki. Yine de devletin verdiği suda eriyen mangorm 365’in içeriğini yazıyorum aşağıya (ben geceleri bir tane içiyorum) kendiniz içeriklere bakarak eşdeğerini bulabilirsiniz:

MAGNORM 365 mg efervesan tablet: Her bir efervesan tablet 365 mg magnezyum iyonuna eşdeğer 613,20 mg magnezyum oksit içerir.
Yardımcı maddeler: Sitrik asit anhidrus, sodyum hidrojen karbonat, povidon K30, sodyum sakarin, sorbitol (E420), polietilen glikol, aerosil 200, gün batımı sarısı (E110), portakal aroması, kayısı aroması

Eklentiler

• 1E20CBE5-A569-4081-83A7-0115FAC8B4B9.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 241

Eklentiler

• 1D413F40-35BB-4428-8493-94D34DD67EB7.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar bende gittim doktora çok şükür kilo almış 2287 gram geldi yaklaşık 10 gün önce 1800 dü. Bu ara balık et muz ve kaşara yüklenmiştim bende moralimi duruş şekli bozdu ya doktor namaza başla hemen dedi iki gün yaptım secdeye uzanmayı sonra bırakmıştım. Eve gider gitmez yapıcam iki çocukla sezaryen benim için çok zor olur ki yaşamadığım bir şeyden de korkuyorum. Hayırlısı tabii ama inş normal olur

25 Ekim e kadar sorun yok ama hala dönmezse sezaryen tarihini konuşuruz dedi

32 de kadın doğumda çalışır yada çalışamaz raporu alınıyor ucu açık 5 hafta veriliyor ne zaman bitirirseniz artık size kalmış oluyor

Maşallah Sizin kaçıncı hafta acaba

Maşallah sezaryandan korkmamalısın ben iğneden korkan bi insan olarak sezaryan oldum kendi isteğimle hemen toparladım da yani ama kendini şartlama ki sezaryan durumunda daha çok strese girersin bence ikisinede alıştırmalısın kendini malesef bebekler karar veriyor buna, ben 3 çocukla sezaryanlı olmuş olucam ama inan korkmuyorum güzel geçtiği için umarım buda güzel geçer ayaklanırım hemen normal doğum beni daha çok korkutuyor mesela kişiye göre değişiyo bu ama sonunda bebekler karar veriyor buna şartlama kendini şimdiden hakkında hayırlısı olsun döner belki bebiş valla benim iki tane yerleri var demekki dönmüşler seninde tek yeri vardır döner mutlaka

cok tesekkurler

Ay bende senin gibiyim benlik değil pek o tarz şeyler sabahları yüksek çıkıyor benim aslında sadece diğer öğünler iyi sabah ne yapıyorum acaba diye düşünüyorum açlık tokluk bakalım demişti dr sağlık ocağında bakılıyor mu ? Onuda yaptırıp doktora gidicem yarın yada öbür gün senin Şuan iyi mi peki ölçüyormusun

S saskito nasılsın senin bebişler nasıl
Tesekkurler canim. Iyiyim 2 gundur biraz cati agrim basladi. Persembe doktora soracagim.
Bebisler de iyi :)
Gecen haftaki kontrol cok iyi gecti. 29. Haftaya geldik artik. Doktor en riskli donemi gectik dedi. 37. Haftada Sezeryan yapariz diye bile konustuk. Sanirim kontrolleri haftada 1 den 2 ye cikaracagiz artik :)

Kandilim mübarek olsun seninde canım ay yerleri baya dar nasıl başarıp dönüyorlar şaşırıyorum ama döner inşallah tekrar eski pozisyonuna dr bana normal suya atılan bir magnezyum vermişti iyi geliyor kullan bence

Maşallah kuzuya canım dediği hareketleri de dene istersen bi kez normal yapıp ikinci sez olması tabiki zor olur senin için inşallah döner

Çok sevindim maşallah 37 çok iyi benim doktorda öyle söylüyor ama dayanamazsan 36 haftayı doldurmanda yeter diyo ben çok ağırlaştım 2 haftada farklı hissediyorum kendimi o aktifliğim yok 37 gözümde büyüyor valla 6 hafta var gerçi bi hazırlığım da yok hala haftaya yıkama işlemlerine başlarım eksik tamamlama falan zaman geçer bi şekilde heralde

Öğretmen arkadaşlar yazınıza denk geldim izin ile ilgili sömestira gelmesin filan ne zaman ki doğumlarımıza mı denk geliyor

Maşallah Sizin kaçıncı hafta acaba
Bugün 33+6 ydı
inşallah döner ya büyük kızım kolay bir çocuk değil şu halimle bile sürekli kucağımda etrafımda da öyle her işime koşturacak biri yok annem gelir ama öyle kendini strese sokmaz baya kötü günler geçiririz Bir de kozmetik açısından da düşünüyorum ister istemez iz kalır vs diye. Ben elimden geleni yapıyım da artık dediğin gibi bebekler karar veriyor
Maşallah kuzuya canım dediği hareketleri de dene istersen bi kez normal yapıp ikinci sez olması tabiki zor olur senin için inşallah döner
Evet canım deneyeceğim yürüyüş yapma dedi bebek daha çok oturur yürüyüş yaparsan dedi. Merdiven çıkma pilates topu içinde erken sadece namaz kıl dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…