eski pozisyonda sıkıntıydi canim yatay duruyordu ilk kaburga agrim ondan oldu zaten.sevindim dün aslında dönünce makatta olsa diyaframa çöker en fazla diye dusundum.gecmeyen bi öksürüğüm var o mahvetti.magnezyumu aldim insallah faydasini görürüm biran onceKandilim mübarek olsun seninde canımay yerleri baya dar nasıl başarıp dönüyorlar şaşırıyorum ama döner inşallah tekrar eski pozisyonuna dr bana normal suya atılan bir magnezyum vermişti iyi geliyor kullan bence
11deydi ama biz baya geç kaldık, 13.30a kaldım
Ben bugün izne ayrılınca doğum sonrası 9.hafta okulların tatiline denk geliyor. Eğer sezeryan olursam da 14 kasım bu sefer de ara tatilin başlangıcına denk geliyorÖğretmen arkadaşlar yazınıza denk geldim izin ile ilgili sömestira gelmesin filan ne zaman ki doğumlarımıza mı denk geliyor
Daha vakti var inşallah dönerKızlar bende gittim doktora çok şükür kilo almış 2287 gram geldi yaklaşık 10 gün önce 1800 dü. Bu ara balık et muz ve kaşara yüklenmiştim bendemoralimi duruş şekli bozdu ya doktor namaza başla hemen dedi iki gün yaptım secdeye uzanmayı sonra bırakmıştım. Eve gider gitmez yapıcam iki çocukla sezaryen benim için çok zor olur ki yaşamadığım bir şeyden de korkuyorum. Hayırlısı tabii ama inş normal olur
25 Ekim e kadar sorun yok ama hala dönmezse sezaryen tarihini konuşuruz dedi
Yok yok döner o annesi döner üzmez seni bak kılosunu fılan almıs akıllı o akıllıKızlar bende gittim doktora çok şükür kilo almış 2287 gram geldi yaklaşık 10 gün önce 1800 dü. Bu ara balık et muz ve kaşara yüklenmiştim bendemoralimi duruş şekli bozdu ya doktor namaza başla hemen dedi iki gün yaptım secdeye uzanmayı sonra bırakmıştım. Eve gider gitmez yapıcam iki çocukla sezaryen benim için çok zor olur ki yaşamadığım bir şeyden de korkuyorum. Hayırlısı tabii ama inş normal olur
13-17 kasım ara tatil hatta ben cok sevınıyorum hersey yolunda gıderde benı 6-7 si gıbi sezeryana alırsa o hafta cuma 10 kasım ara tatılın basladıgı gun kızımın aklı evde kalmaz 9 gun kardesıyle vakıt gecırırÖğretmen arkadaşlar yazınıza denk geldim izin ile ilgili sömestira gelmesin filan ne zaman ki doğumlarımıza mı denk geliyor
Ayy ben kasımda tatil olduğunu bilmiyordumYok yok döner o annesi döner üzmez seni bak kılosunu fılan almıs akıllı o akıllı
13-17 kasım ara tatil hatta ben cok sevınıyorum hersey yolunda gıderde benı 6-7 si gıbi sezeryana alırsa o hafta cuma 10 kasım ara tatılın basladıgı gun kızımın aklı evde kalmaz 9 gun kardesıyle vakıt gecırır
Bence kesinlikle atak haftası diye bir şey var benimde baya eğrinin altına düşmüştü ama şimdi toparlamış bence sizinde öyle bir şeyDaha vakti var inşallah dönerMiniğe de maşallah seninkinin 10 günde aldığı kiloyu benimki 20 günde anca almıştır Öğün sayında artış oldu mu canım, ben de elimden geldiğince yararlı şeylerden yiyorum ama anca bu kadar oluyor
Canım sen içini rahat tut eminim bebişin iyidirkızlar çıktım detaylıdan normal görünüyor her şey ama hala son üç haftadır bir haftalık büyümüş gibi görünüyor. Ancak kan akışım iyi, tam olarak anlayamadık neden olduğunu. Haftalık kontrol olarak devam edeceğiz artık. Perinatalogum da görecek iki hafta sonra beni.
Yani içim çok rahatlamadı aslında ama en azından sağlıklı
Oyy inşallahYok yok döner o annesi döner üzmez seni bak kılosunu fılan almıs akıllı o akıllı
Ayy maşallah çok şükür çok sevindim canımBugün benim de detaylı randevum vardı. Suyum 5 ten 8 e yükselmişama bebeğin karın çapındaki gerilik devam ediyor. Acil doğuma alır diye hastaneye pijamalarımı bile almıştım şükür sıkıntı olmadı. Ama her hafta kontrole devam. Haftaya pazartesi 32+0 olacağım mutlaka rapor almamı istedi çalışmamı istemedi benim doktorum çünkü hala risk devam ediyor.Kilo boy hiç sormadım normalde elime mektup gibi birşey veriyordu bu kez sevinçten ben de unuttum almayı.
Ya onun o aşağı sarkan yanaklarını, toplanan dudaklarını yiyeyim beenn maşallahOyy inşallahgittiğimde uyuyordu bu performansı doğunca da bekliyoruz oturunca yüzleri baya net oluyor ama ya yine gördüm
Lisede ve üniversitede söylediğim şeyi şimdi de söyleyeceğim "hoca sana takmış" hahahahBazı doktorlar tuhaf gerçekten sizinkide aynıymışKapıdan girer girmez sen biraz kilo mu aldın diyo ya taktı kiloya yani dışardan gören de asla 8 aylık hamile demiyor ödemim falan da yok sadece karnım büyüyor bu çok normal değil mi bana kilo almayayım diye omega bile vermedi ben kendim kullanıyorum gizli
Hahahah gerçekten taktı psikolojimi bozduLisede ve üniversitede söylediğim şeyi şimdi de söyleyeceğim "hoca sana takmış" hahahah
MaşallahKızlar bende gittim doktora çok şükür kilo almış 2287 gram geldi yaklaşık 10 gün önce 1800 dü. Bu ara balık et muz ve kaşara yüklenmiştim bendemoralimi duruş şekli bozdu ya doktor namaza başla hemen dedi iki gün yaptım secdeye uzanmayı sonra bırakmıştım. Eve gider gitmez yapıcam iki çocukla sezaryen benim için çok zor olur ki yaşamadığım bir şeyden de korkuyorum. Hayırlısı tabii ama inş normal olur
Kahkaha attırdınLisede ve üniversitede söylediğim şeyi şimdi de söyleyeceğim "hoca sana takmış" hahahah
Aynen benimde öyle sabahları en yüksek çıkan öğün bence bu uzun süre açlıktan artık çünkü bazen çok çok dikkat etsem bile 120 civarı olabiliyor sabahlarıAy bende senin gibiyim benlik değil pek o tarz şeyler sabahları yüksek çıkıyor benim aslında sadece diğer öğünler iyi sabah ne yapıyorum acaba diye düşünüyorumaçlık tokluk bakalım demişti dr sağlık ocağında bakılıyor mu ? Onuda yaptırıp doktora gidicem yarın yada öbür gün senin Şuan iyi mi peki ölçüyormusun
Tek tesellim her hafta görecek olmakCanım sen içini rahat tut eminim bebişin iyidirartık her hafta göreceksin prensesi
Aaa saçlarını anlayabiliyorlar mıymışO gün yüzünü elleriyle kapatmıştı doktor poz yakalayamadı minicik görebilmiştik bunu dün gördüm eşim videoda yakalamış tipe bakın neden rahatsız ediyorsunuz der gibibide saçları çıkmış dedi doktor Allahım ölücem
Evet anlıyorlar bana da gösterdi ama ben anlamadım tabiiAaa saçlarını anlayabiliyorlar mıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?