2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
eski pozisyonda sıkıntıydi canim yatay duruyordu ilk kaburga agrim ondan oldu zaten.sevindim dün aslında dönünce makatta olsa diyaframa çöker en fazla diye dusundum.gecmeyen bi öksürüğüm var o mahvetti.magnezyumu aldim insallah faydasini görürüm biran once

Öğretmen arkadaşlar yazınıza denk geldim izin ile ilgili sömestira gelmesin filan ne zaman ki doğumlarımıza mı denk geliyor
Ben bugün izne ayrılınca doğum sonrası 9.hafta okulların tatiline denk geliyor. Eğer sezeryan olursam da 14 kasım bu sefer de ara tatilin başlangıcına denk geliyor

Daha vakti var inşallah döner Miniğe de maşallah seninkinin 10 günde aldığı kiloyu benimki 20 günde anca almıştır Öğün sayında artış oldu mu canım, ben de elimden geldiğince yararlı şeylerden yiyorum ama anca bu kadar oluyor

Yok yok döner o annesi döner üzmez seni bak kılosunu fılan almıs akıllı o akıllı
Öğretmen arkadaşlar yazınıza denk geldim izin ile ilgili sömestira gelmesin filan ne zaman ki doğumlarımıza mı denk geliyor
13-17 kasım ara tatil hatta ben cok sevınıyorum hersey yolunda gıderde benı 6-7 si gıbi sezeryana alırsa o hafta cuma 10 kasım ara tatılın basladıgı gun kızımın aklı evde kalmaz 9 gun kardesıyle vakıt gecırır

Ayy ben kasımda tatil olduğunu bilmiyordum annem bi kaç gün kalıp gidecek ben bebek ve oğlum evde naparız ay eşime diyim de babalık iznini o hafta kullansın eğer iş yeri kabul ederse o zaman

Bence kesinlikle atak haftası diye bir şey var benimde baya eğrinin altına düşmüştü ama şimdi toparlamış bence sizinde öyle bir şey öğün sayısında pek artış yok eskiden öğlen atıştırmalıkla geçiştiriyordum, şimdi kızım ne yerse bende yiyorum genelde öğlen çorba içiyoruz

Canım sen içini rahat tut eminim bebişin iyidir artık her hafta göreceksin prensesi

Yok yok döner o annesi döner üzmez seni bak kılosunu fılan almıs akıllı o akıllı
Oyy inşallah gittiğimde uyuyordu bu performansı doğunca da bekliyoruz oturunca yüzleri baya net oluyor ama ya yine gördüm

Eklentiler

• IMG_9998.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 99
Ayy maşallah çok şükür çok sevindim canım sen boool bol dinlen ve armut, havuç suyuna devam et

Lisede ve üniversitede söylediğim şeyi şimdi de söyleyeceğim "hoca sana takmış" hahahah

Maşallah canım benim bebek 4 kere pozisyon değiştirmiş oldu. Hatta son pozisyonu iki günde değiştirmiş. Hiç belli olmuyor bence dönmesi için çok uzun zamanı var.
İnsan bilmediği şeyden korkuyor evet benim iki doğum şeklinden de korkmam gibi ama inan sağlıklı olması öyle önemli ki şu son iki gündür hissettiğim dediğim tek şey bu.
İnşallah istediğin gibi olur ama olmazsa da hiç korkma

O gün yüzünü elleriyle kapatmıştı doktor poz yakalayamadı minicik görebilmiştik bunu dün gördüm eşim videoda yakalamış tipe bakın neden rahatsız ediyorsunuz der gibi bide saçları çıkmış dedi doktor Allahım ölücem

Eklentiler

• IMG_5807.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 95
Aynen benimde öyle sabahları en yüksek çıkan öğün bence bu uzun süre açlıktan artık çünkü bazen çok çok dikkat etsem bile 120 civarı olabiliyor sabahları evet evet bakılıyor sağlık ocağında açlık tokluk ben alıştım artık haftada 3 kez ölçsen yeter dedi doktor bana çünkü diyet hiç durmadan devam ettiği için hep yaklaşık çıkıyor sonuçlarım yarın doktor kontrolüm var bakalım kızım nasıl onları etkilemesin de varsın diyete son 1 ay zaten

Canım sen içini rahat tut eminim bebişin iyidir artık her hafta göreceksin prensesi
Tek tesellim her hafta görecek olmak hiç bir nedeni yok gelişiminin yavaşlaması için. Atak haftası vardı o yüzdendir diye düşünüyorum artık bende. Haftaya yine büyümüş olsun bebeğim

Aaa saçlarını anlayabiliyorlar mıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…