2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bu yorumun bana annemi hatırlattı ya geçen babamı yaşlandırma programı yaptım yüzüne efekt dedemin kopyası oldu ayy diyo git bu evden ben dayanamam gerçekten yaş aldıkça benziyorlar ama şu bir gerçek hamilelikte kime sinirlenirsek ya huyu ya tipi benziyor örn benim oğlum

Beklenen günden on gün öncesi gibi yapıyorlar genelde 39. Hafta civarı.
Benimki de çıkmaya başlamış demişti bi önceki kontrolde (bir ay önce), erkek çocuk olunca çok önemsemedim tabii ben bu bilgiyi
Benim mide sorunum pek olmadı , hani bir inanış var ya işte bebeğin saçları çıkıyordur diye. Ben hep şakasına da olsa benim çocuk saçsız doğacak heralde diyordum. Babası da bonus. O yüzden bir merak vardı içimde.
Pazartesi gittiğimde her şey yolunda olursa doktorumun da keyfini yerine getirebilirsem( en son baya bozuldu çünkü) bunu mutlaka soracağım

trueliving_ evet fark ediliyor artık
soyasosu gerçekten çok farklı bişey cinsiyetleri farklı olunca daha heyecanlı kızımı sadece 24. Haftada gördüm detaylıda öylede doğmuştu, ikizleri 2 haftada bir görüyorum ya benzetemiyorum emin olamıyorum ama çok korkuyorum ciddi anlamda takıntı haline getirdim hamileliğimden öncede hep derdim benzerse naparım nasıl severim diye o psikolojiyi kimseye anlatamıyorum yani
Phaedra Allah korusun o adam hariç herkeze benzeye bilir ben hiç haz etmiyorum hamileliğimde bile yüzüne bakmaya korktum karşılaşmak dahi istemiyorum yani
Kızım aynı ben doğdu esmer yüzü babasına döndü ama gözleri kaşı ben ikimizden de almış eşimlede biz benziyoruz o kumral ben esmer sadece bakalım nasıl olucaklar
Eşime diyorum ki babanı yakından tanımış olsaydım seninle evlenmezdim çocukluk aşkım bide

Ya ben hamilelikte fazla agresif oldum galiba, her şeye, herkese sinirleniyorum. O yüzden herhalde tek bir kişiye benzeme ihtimali yoktur benimkinin

Ben seni çok iyi anlıyorum. İnşallah benzemez

Ya ben hamilelikte fazla agresif oldum galiba, her şeye, herkese sinirleniyorum. O yüzden herhalde tek bir kişiye benzeme ihtimali yoktur benimkinin
Ben her hamilelikte eşime tahammül edemiyorum doğumdan sonra geçiyor çok şükür ama oğlum eşimin kopyası huy olarakta kız kardeşime çok sinirleniyordum ciddi anlamda böyle huy olarak erkek versiyonu yok böyle birşey tip önemli değilde huy çok sorun oluyor cidden kız kardeşimde nasıl seviniyor oh diyor bana söyledin oğlun aynı oldu diğerde inşallah benzer diyor

Evet tabiki biliyoruz ama hamilelik tüm hurafelere inanmaktır bence ya da inanmasan bile ya öyleyse deyip riske atmamaktır

Selam kızlar ayda bir ancak giriyorum bugün Dr randevum vardı 31+3 haftalıgız ama biraz küçük müşüz minyon bir bebek dedi Dr kilosu 1591 gram olmuş çok şükür altan muayene etti rahim agzı uzunluğu güzel erken doğum yok dedi 2 haftadır okadar çok kasılmam ve agrım vardıkı kesin acılma vardır dedim ama yokmuş 3 haftada bir çagrıyor bu seferde öyle gitmiştim nst 3 hafta sonra bağlayacakmış 35 olduğumda

Her gün mutlaka yarım litre süt iç canım bi de muhakkak muz ye cok güzel kilo aldırıyormuş hep okudum buralarda. Benimkide minik 29. haftada 1150 gramdı. Bir de benim bebeğin karın çevresi iki hafta geriden geliyor. Haftaya çarşamba gideceğim 32+0 oluyorum. Baya her gün süt, muz, ceviz ve günde iki yumurta yedim ama bakalım aldı mı bilmiyorum. İnşallah almıştır. Seninde zaten erken doğum sıkıntın yokmuş 2.500 kiloyu bulur o hatta üstüne baya düşersen üç kilo bile olur. Sağlıklı olsunlar da dünyaya cıktıklarında da kilo alırlar.

Ya Allah günah yazmasın da ben de halaya benzesin istemiyorum ya kız ya bir de hani kız halaya derler ya kızın hiçbir özelliği benle uyuşmuyor. Sorumsuz gamsız soğuk hiç gülmez hep negatif yani benim tam tersim Allahım ne olur annesi babasına benzesin sadece biz iyiyiz yine aklı başında insanlarız diye düşünüyorum

Ah işte o mümkün değil canım be biz onların kölesiyiz banane ben istediğim gibi gelirim sen de endişelenme anağ diyorlar

Kızlar şükür devlet hastanesinden çıktım bebeğin gelişimi 3 hafta geri ve idrarda protein çıktı şu an özel doktorumda takip yapılıyor. Kilosu 1500 gr doktor kilo aldırmamız lazım karbonhidrat tüketmen gerekiyor dedi.. yarın perinatoloji ile doğum zamanına karar verilecek..

Bizde 4 hala var.. Allaha şükür çok muhatap değildik artık hiç değiliz. Senelerdir beklediğimiz bebeğimize bir hayırlı olsunu bile çok gördüler çünkü.. Baba tarafı yok gibi davranıyoruz şu anda

Hadi iş başına o zaman.. Muzlar cevizler kaşarlı tostlar sütler yoğurtlar yumurtalar ne bulursan artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…