Maşallah çok güzel kilo almışKızlar bende gittim doktora çok şükür kilo almış 2287 gram geldi yaklaşık 10 gün önce 1800 dü. Bu ara balık et muz ve kaşara yüklenmiştim bendemoralimi duruş şekli bozdu ya doktor namaza başla hemen dedi iki gün yaptım secdeye uzanmayı sonra bırakmıştım. Eve gider gitmez yapıcam iki çocukla sezaryen benim için çok zor olur ki yaşamadığım bir şeyden de korkuyorum. Hayırlısı tabii ama inş normal olur
25 Ekim e kadar sorun yok ama hala dönmezse sezaryen tarihini konuşuruz dedi
Sevindim senin adına devlet daha çok geriyodur insanı düşünüyorum da, hakkında hayırlısı olsun inşallah bebekte 2 lere yaklaşırsa çok daha iyi olucak kilo yapıcak şeyler ye bol bolKızlar şükür devlet hastanesinden çıktım bebeğin gelişimi 3 hafta geri ve idrarda protein çıktı şu an özel doktorumda takip yapılıyor. Kilosu 1500 gr doktor kilo aldırmamız lazım karbonhidrat tüketmen gerekiyor dedi.. yarın perinatoloji ile doğum zamanına karar verilecek..
Evi doldurdum valla inşallah işe yararHadi iş başına o zaman.. Muzlar cevizler kaşarlı tostlar sütler yoğurtlar yumurtalar ne bulursan artık
Evet 2 kg yapmaya çalışacağım bol bol kuruyemiş meyve ve karbonhidrat tüketeceğim ne alırsa fayda artıkSevindim senin adına devlet daha çok geriyodur insanı düşünüyorum da, hakkında hayırlısı olsun inşallah bebekte 2 lere yaklaşırsa çok daha iyi olucak kilo yapıcak şeyler ye bol bol
Canım geçmiş olsun tekrardanKızlar şükür devlet hastanesinden çıktım bebeğin gelişimi 3 hafta geri ve idrarda protein çıktı şu an özel doktorumda takip yapılıyor. Kilosu 1500 gr doktor kilo aldırmamız lazım karbonhidrat tüketmen gerekiyor dedi.. yarın perinatoloji ile doğum zamanına karar verilecek..
İyi yapmışsın ama korkma bu kadar canım sancıysa bile durduruyolar serumlarla falan hemen öyle doğmaz başka bi sorunlar yoksa tabi bende çok korkuyodum 30 geldim yarın 31 olucak ikiz gebelik ya daha yıkamadım bile bu rahatlığım ne olucak biliyorumKızlar erken doğum korkumdan hastane çantamı hazırladım. 33+2
2500 kilo doğsa yeter canım birde onu çıkarması varHer gün mutlaka yarım litre süt iç canım bi de muhakkak muz ye cok güzel kilo aldırıyormuş hep okudum buralarda. Benimkide minik 29. haftada 1150 gramdı. Bir de benim bebeğin karın çevresi iki hafta geriden geliyor. Haftaya çarşamba gideceğim 32+0 oluyorum. Baya her gün süt, muz, ceviz ve günde iki yumurta yedim ama bakalım aldı mı bilmiyorum. İnşallah almıştır. Seninde zaten erken doğum sıkıntın yokmuş 2.500 kiloyu bulur o hatta üstüne baya düşersen üç kilo bile olur. Sağlıklı olsunlar da dünyaya cıktıklarında da kilo alırlar.
İnşallah kilo alır doğuma kadar kaçak dediği gebelik zehirlenmesi mi oluyordu tansiyonun falan nasıl canımKızlar şükür devlet hastanesinden çıktım bebeğin gelişimi 3 hafta geri ve idrarda protein çıktı şu an özel doktorumda takip yapılıyor. Kilosu 1500 gr doktor kilo aldırmamız lazım karbonhidrat tüketmen gerekiyor dedi.. yarın perinatoloji ile doğum zamanına karar verilecek..
Ben de geçen gün yazdım ama görmedi. Umarım iyisindirpatatesliiborek yazmadın bir daha.. Ara ara haber ver..
Evet canım tansiyon ile ilgili sorun yok şükürİnşallah kilo alır doğuma kadar kaçak dediği gebelik zehirlenmesi mi oluyordu tansiyonun falan nasıl canım
Çok şükür geçmiş olsun canım Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin bebeklerimiz aynı kilodaEvet canım tansiyon ile ilgili sorun yok şükür
O maşallah sen baya aldırmışsın inşallah benimkide almıştır da sorun olmaz2500 kilo doğsa yeter canım birde onu çıkarması varevet senin kide minyonmuş inşallah güzel artış olur yediklerin fayda eder ben kaşar ceviz fındık muz yedim 2 hafta boyunca 895 gramdı 3 haftada 1591 olmuş şükür dedim şuan ortalama bir kiloda gayet iyi aslında
Acele etme yıkayıp giydirirsin direktİyi yapmışsın ama korkma bu kadar canım sancıysa bile durduruyolar serumlarla falan hemen öyle doğmaz başka bi sorunlar yoksa tabi bende çok korkuyodum 30 geldim yarın 31 olucak ikiz gebelik ya daha yıkamadım bile bu rahatlığım ne olucak biliyorum
60 kiloydum canım doğumda m beden almıştımKızlar bu depend emici külodu kaç beden almak lazım acaba? Şimdiki halimize göre mi yoksa doğumdan sonra bu göbek vs hepsi gitmese bile inecek bir şekilde aşağı yukarı o zamana göre mi?
Almıştır canım kesin sanırım son aylarda hızlı kilo alıyorlarO maşallah sen baya aldırmışsın inşallah benimkide almıştır da sorun olmaz
Ben m giyiyorum normalde ama L aldım rahat olsun diyeKızlar bu depend emici külodu kaç beden almak lazım acaba? Şimdiki halimize göre mi yoksa doğumdan sonra bu göbek vs hepsi gitmese bile inecek bir şekilde aşağı yukarı o zamana göre mi?
Bugün bana 39 un sonuna kadar bekleriz istersen dedi ben beklerim eğer bir sorun olmazsaKızlar Sezeryan olursa kaçıncı haftada oluyor genelde. Normal doğum beni korkutuyor ya tabi neden, doğuranların anlatması kaynaklı. Yok şöyle oluyor yok böyle oluyor. Allahım bu insanlar cidden düşüncesiz patavatsız. İnsan bilmediği şeyden çok korkmuyor cesaret oluyor da böyle anlatıldı bana da korktum yani bende doğal olarak. Yarın 32 olacak doktor 33 de gel en erken dedi haftaya eşim beni benim memlekete bırakacak bakalım. Doğumu orda düşündüğümüz için. Doktorla konuşup karar vercez artık belki normal zaten olamayacak son zamanlar belli oluyor o durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?