2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Maşallah çok güzel kilo almış Sezaryan kötü bişey değil ya korkma ama inşallah döner

Kızlar bu depend emici külodu kaç beden almak lazım acaba? Şimdiki halimize göre mi yoksa doğumdan sonra bu göbek vs hepsi gitmese bile inecek bir şekilde aşağı yukarı o zamana göre mi?

Sevindim senin adına devlet daha çok geriyodur insanı düşünüyorum da, hakkında hayırlısı olsun inşallah bebekte 2 lere yaklaşırsa çok daha iyi olucak kilo yapıcak şeyler ye bol bol

Sevindim senin adına devlet daha çok geriyodur insanı düşünüyorum da, hakkında hayırlısı olsun inşallah bebekte 2 lere yaklaşırsa çok daha iyi olucak kilo yapıcak şeyler ye bol bol
Evet 2 kg yapmaya çalışacağım bol bol kuruyemiş meyve ve karbonhidrat tüketeceğim ne alırsa fayda artık

Canım geçmiş olsun tekrardan el birliği ile kilo aldırcaz bu bebişlere inşallah hiç merak etme

Kızlar erken doğum korkumdan hastane çantamı hazırladım. 33+2
İyi yapmışsın ama korkma bu kadar canım sancıysa bile durduruyolar serumlarla falan hemen öyle doğmaz başka bi sorunlar yoksa tabi bende çok korkuyodum 30 geldim yarın 31 olucak ikiz gebelik ya daha yıkamadım bile bu rahatlığım ne olucak biliyorum

2500 kilo doğsa yeter canım birde onu çıkarması var evet senin kide minyonmuş inşallah güzel artış olur yediklerin fayda eder ben kaşar ceviz fındık muz yedim 2 hafta boyunca 895 gramdı 3 haftada 1591 olmuş şükür dedim şuan ortalama bir kiloda gayet iyi aslında

İnşallah kilo alır doğuma kadar kaçak dediği gebelik zehirlenmesi mi oluyordu tansiyonun falan nasıl canım

O maşallah sen baya aldırmışsın inşallah benimkide almıştır da sorun olmaz

Acele etme yıkayıp giydirirsin direkt

Kızlar bu depend emici külodu kaç beden almak lazım acaba? Şimdiki halimize göre mi yoksa doğumdan sonra bu göbek vs hepsi gitmese bile inecek bir şekilde aşağı yukarı o zamana göre mi?
60 kiloydum canım doğumda m beden almıştım

Bugün bana 39 un sonuna kadar bekleriz istersen dedi ben beklerim eğer bir sorun olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…