2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bugün bana 39 un sonuna kadar bekleriz istersen dedi ben beklerim eğer bir sorun olmazsa
Ah yarın banada öyle dese çok sevineceğim. Hastaneden ayrılıyor olması acayip gerdi beni erkenden planlı programlı almak ister mi bilmiyorum çünkü. Plesantanın durumuna göre karar vereceğiz diyor hep. İnşallah çıkmıştır yukarı hep aşağıda çünkü

Maşallah çok güzel kilo almış Sezaryan kötü bişey değil ya korkma ama inşallah döner
Evet evet çok şükür Galiba en çok içten içe kozmetik olarak olmak istemiyorum. Aşağıdan bir kesim vardı zaten şimdi yukarıdan da kesicekler. Ama napalım önemli olan sağlık, ben elimden geleni yapıyım da bir de bir şeyi inat ettiysem olacak yerlerde sürünüyorum geldiğimden beri

İnşallah çıkmıştır canım Gerçekten hepimizin ayrı ayrı derdi var ya inşallah gönlümüzden geçtiği gibi sağlıkla kavuşuruz

A Aycee09 eve yeni geldim sayılır, direkt yemeğe gömüldüm doktor yine ilgiliydi, her soruma cevap verdi, kendisi genel durumlarımla ilgili sordu. Hatta siğille ilgili de inşallah değildir, doğum sonrası bir de onun tedavisiyle ilgilenmek zorunda kalmazsın diye iyi temennide de bulundu eşim 10 haftadır kontrollere gelemiyordu, bebeğin de yüzünü kapatacağı tuttu ilk defa baya yüzünü açması içşn uğraştı, sürekli renkliye aldı eşim görebilsin diye ama benim kız inat etti Acaba sen gittiğinde yeni başladığı dönemler miydi? Ortama alışma gerginliği falan bebişe 1990gr dedi. Devletteki 1-2 hafta önde demişti ama burda haftasıyla uyumlu çıktı, sadece birkaç gün önde. Boyu da 42.5 cm olmuş. Bu boy az mı oluyor çok mu, hiç anlamıyorum
3 hafta sonra gel dedi ama ben 35 yerine 36da gideceğim, parça alınıp sezeryan olup olmayacağıma karar verilecek.

Bir de saç olayını sordum bu haftalarda çıkmaya başlıyor ama seninki başını rahim duvarına doğru dayamış o sebeple göremiyorum dedi

Kızlar bu depend emici külodu kaç beden almak lazım acaba? Şimdiki halimize göre mi yoksa doğumdan sonra bu göbek vs hepsi gitmese bile inecek bir şekilde aşağı yukarı o zamana göre mi?
Kaç kg canım valla ben xl aldım böyle aklım normal xl gitti ama bence çok büyük L alsaymışım daha iyi olurmuş

Ayy ben kasımda tatil olduğunu bilmiyordum annem bi kaç gün kalıp gidecek ben bebek ve oğlum evde naparız ay eşime diyim de babalık iznini o hafta kullansın eğer iş yeri kabul ederse o zaman
Ahahah iş yerı kabul etsın amın cunku esım dogum oldugu gun baslıyor dedı hanı hafta sonuna gelırse de oyle baslıyormus sanırım.
Benım annem babam yanımda olur kızım okula herkes evıne
Oyy inşallah gittiğimde uyuyordu bu performansı doğunca da bekliyoruz oturunca yüzleri baya net oluyor ama ya yine gördüm
Oyyy maşallahhhh artık ne kaldı kı yavas yavas dıger ay kucagımıza almalar baslayacak .. Allahım sıramızla zamanında dogum yaomayı nasıp etsın.

Ne güzel geçmiş maşallah uzun boylu olucak demekki siğil değildir inşallah,
Bilmiyorum ki çok geçiştirdi çok ilgi görmüş ona kapılmış sıkılmış gibi geldi banada neyseki senin enerjin tutmuş
Saçlarını bende gittiğimde sorucam doktoraaa kızım bi saçlıydı bi saçlıydı kulaklarında bile tüğler vardı
Ayy göstermemesine üzüldüm neyseki daha var muanen görürsünüz inşallah kahve içip git bidahakine geçen ben öyle gittim hem hareketlilerdi hem gördük

Inanma o hurafe benım mıde yanma şükürrr hiç olmadı kızımda da bundada kızımın saclarını nerdeyse 3. Ayda örmeye baslaıdm
Birde komik

Inanma o hurafe benım mıde yanma şükürrr hiç olmadı kızımda da bundada kızımın saclarını nerdeyse 3. Ayda örmeye baslaıdm

Birde komik
Ay maşallah yok inanmıyorum ben de tabiki kel bebede severim gerçi doğumdan sonra bu istatistiğe katlı sağlayacağım

Kaç kg canım valla ben xl aldım böyle aklım normal xl gitti ama bence çok büyük L alsaymışım daha iyi olurmuş
78 gibi olmuşum 165 boya ama geçenlerde evde giymeye ebebekten pijama takımı aldım penye. Xxl beli sıktı 3gün sonra. Giyemiyorum şimdi. Ondan kafam karıştı. Bedenim çok almadı gibi ama göbeğim mi çok büyük bilmiyorum xl alayım denerim olmadı küçüğünü alırım o zaman. Anneme veririm büyüğünü lazım olursa kullansın

Benim kızınki tamamen inattı yoksa maşallah çok güzel hareketliydi yine ama cıksss yüzümü göstermicem size dedi

Kilonun çok bir önemi yok aslında. Ben belimi ölçerek karar vermiştim. Çocuk doğduktan sonra aşağı yukarı böyle bir göbeğimiz olur sanırım.

Bol bol yoğurt süt kaşar nesguikte iyi geliyor haşlanmış yumurta ceviz inşallah güzel kilo alır yavrun birde elenetal varya gebelikte kullanılan vitamin oda aldırıyormuş

Bol bol yoğurt süt kaşar nesguikte iyi geliyor haşlanmış yumurta ceviz inşallah güzel kilo alır yavrun birde elenetal varya gebelikte kullanılan vitamin oda aldırıyormuş
Ayyy ben başta o vitamini kullanıyordum. Gebeliğin başında tatlıdan, hele hele çikolatadan çok iğrenmiştim. O ilacı bir kutu zar zor bitirdim, bidaa da almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…