- 7 Eylül 2023
- 1.946
- 3.359
- 53
Ah yarın banada öyle dese çok sevineceğim. Hastaneden ayrılıyor olması acayip gerdi beniBugün bana 39 un sonuna kadar bekleriz istersen dedi ben beklerim eğer bir sorun olmazsa
Evet evet çok şükürMaşallah çok güzel kilo almışSezaryan kötü bişey değil ya korkma ama inşallah döner
İnşallah çıkmıştır canımAh yarın banada öyle dese çok sevineceğim. Hastaneden ayrılıyor olması acayip gerdi benierkenden planlı programlı almak ister mi bilmiyorum çünkü. Plesantanın durumuna göre karar vereceğiz diyor hep. İnşallah çıkmıştır yukarı hep aşağıda çünkü
Kaç kg canım valla ben xl aldım böyle aklım normal xl gitti ama bence çok büyük L alsaymışım daha iyi olurmuşKızlar bu depend emici külodu kaç beden almak lazım acaba? Şimdiki halimize göre mi yoksa doğumdan sonra bu göbek vs hepsi gitmese bile inecek bir şekilde aşağı yukarı o zamana göre mi?
Ahahah iş yerı kabul etsın amın cunku esım dogum oldugu gun baslıyor dedı hanı hafta sonuna gelırse de oyle baslıyormus sanırım.Ayy ben kasımda tatil olduğunu bilmiyordumannem bi kaç gün kalıp gidecek ben bebek ve oğlum evde naparız ay eşime diyim de babalık iznini o hafta kullansın eğer iş yeri kabul ederse o zaman
Oyyy maşallahhhh artık ne kaldı kı yavas yavas dıger ay kucagımıza almalar baslayacak .. Allahım sıramızla zamanında dogum yaomayı nasıp etsın.Oyy inşallahgittiğimde uyuyordu bu performansı doğunca da bekliyoruz oturunca yüzleri baya net oluyor ama ya yine gördüm
Ne güzel geçmiş maşallahA Aycee09 eve yeni geldim sayılır, direkt yemeğe gömüldümdoktor yine ilgiliydi, her soruma cevap verdi, kendisi genel durumlarımla ilgili sordu. Hatta siğille ilgili de inşallah değildir, doğum sonrası bir de onun tedavisiyle ilgilenmek zorunda kalmazsın diye iyi temennide de bulundu eşim 10 haftadır kontrollere gelemiyordu, bebeğin de yüzünü kapatacağı tuttu ilk defa baya yüzünü açması içşn uğraştı, sürekli renkliye aldı eşim görebilsin diye ama benim kız inat etti Acaba sen gittiğinde yeni başladığı dönemler miydi? Ortama alışma gerginliği falan bebişe 1990gr dedi. Devletteki 1-2 hafta önde demişti ama burda haftasıyla uyumlu çıktı, sadece birkaç gün önde. Boyu da 42.5 cm olmuş. Bu boy az mı oluyor çok mu, hiç anlamıyorum
3 hafta sonra gel dedi ama ben 35 yerine 36da gideceğim, parça alınıp sezeryan olup olmayacağıma karar verilecek.
Bir de saç olayını sordumbu haftalarda çıkmaya başlıyor ama seninki başını rahim duvarına doğru dayamış o sebeple göremiyorum dedi
Evet yüksek ihtimalle doktora gitmelisinArkadaşlar idrarda protein 2+ diyor. Tansiyonum yüksek. Gebelik zehirlenmesi mi acaba
Inanma o hurafe benım mıde yanma şükürrr hiç olmadı kızımda da bundada kızımın saclarını nerdeyse 3. Ayda örmeye baslaıdmBeklenen günden on gün öncesi gibi yapıyorlar genelde 39. Hafta civarı.
Benim mide sorunum pek olmadı , hani bir inanış var ya işte bebeğin saçları çıkıyordur diye. Ben hep şakasına da olsa benim çocuk saçsız doğacak heralde diyordum. Babası da bonus. O yüzden bir merak vardı içimde.
Pazartesi gittiğimde her şey yolunda olursa doktorumun da keyfini yerine getirebilirsem( en son baya bozuldu çünkü) bunu mutlaka soracağım
Birde komiksoyasosu saç mide yanması ilişkisinin hurafe olduğunu biliyoruz tabii ama ben yine de bilimsel netlik adına sordum doktoruma, yok tabii öyle bir şey dedi. Allahım, arkamdan hem şişman hem cahil dememiştir umarım
Korkma korkulacak durum olsa yarın gel demezdıYa sonuçlar çıktı ama doktor yarın sabah gelirsin dedi. Yarın sabah bakicam dedj
Tansiyon tam olarak kaç 14/9 dan yüksekse bekleme yarını sorabiliyosan sor kaç haftalıksın şuanYa sonuçlar çıktı ama doktor yarın sabah gelirsin dedi. Yarın sabah bakicam dedj
Ay maşallahInanma o hurafe benım mıde yanma şükürrr hiç olmadı kızımda da bundada kızımın saclarını nerdeyse 3. Ayda örmeye baslaıdm
Birde komik
78 gibi olmuşum 165 boya ama geçenlerde evde giymeye ebebekten pijama takımı aldım penye. Xxl beli sıktı 3gün sonra. Giyemiyorum şimdi. Ondan kafam karıştı. Bedenim çok almadı gibi ama göbeğim mi çok büyük bilmiyorumKaç kg canım valla ben xl aldım böyle aklım normal xl gitti ama bence çok büyük L alsaymışım daha iyi olurmuş
Benim kızınki tamamen inattıNe güzel geçmiş maşallahuzun boylu olucak demekki siğil değildir inşallah,
Bilmiyorum ki çok geçiştirdi çok ilgi görmüş ona kapılmış sıkılmış gibi geldi banada neyseki senin enerjin tutmuş
Saçlarını bende gittiğimde sorucam doktoraaa kızım bi saçlıydı bi saçlıydı kulaklarında bile tüğler vardı
Ayy göstermemesine üzüldüm neyseki daha var muanen görürsünüz inşallah kahve içip git bidahakine geçen ben öyle gittim hem hareketlilerdi hem gördük
Kilonun çok bir önemi yok aslında. Ben belimi ölçerek karar vermiştim. Çocuk doğduktan sonra aşağı yukarı böyle bir göbeğimiz olur sanırım.78 gibi olmuşum 165 boya ama geçenlerde evde giymeye ebebekten pijama takımı aldım penye. Xxl beli sıktı 3gün sonra. Giyemiyorum şimdi. Ondan kafam karıştı. Bedenim çok almadı gibi ama göbeğim mi çok büyük bilmiyorumxl alayım denerim olmadı küçüğünü alırım o zaman. Anneme veririm büyüğünü lazım olursa kullansın
Bol bol yoğurt süt kaşar nesguikte iyi geliyor haşlanmış yumurta ceviz inşallah güzel kilo alır yavrun birde elenetal varya gebelikte kullanılan vitamin oda aldırıyormuşKızlar şükür devlet hastanesinden çıktım bebeğin gelişimi 3 hafta geri ve idrarda protein çıktı şu an özel doktorumda takip yapılıyor. Kilosu 1500 gr doktor kilo aldırmamız lazım karbonhidrat tüketmen gerekiyor dedi.. yarın perinatoloji ile doğum zamanına karar verilecek..
Ayyy ben başta o vitamini kullanıyordum. Gebeliğin başında tatlıdan, hele hele çikolatadan çok iğrenmiştim. O ilacı bir kutu zar zor bitirdim, bidaa da almadımBol bol yoğurt süt kaşar nesguikte iyi geliyor haşlanmış yumurta ceviz inşallah güzel kilo alır yavrun birde elenetal varya gebelikte kullanılan vitamin oda aldırıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?