2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bu depend emici külodu kaç beden almak lazım acaba? Şimdiki halimize göre mi yoksa doğumdan sonra bu göbek vs hepsi gitmese bile inecek bir şekilde aşağı yukarı o zamana göre mi?
Büyük al canım rahat edebilmek istiyorsan büyük almak daha mantıklı ben large beden aşdım

Kızlar bu arada yeni öğrendiğim bir bilgi

Normalde benim kalsiyum değerim biraz düşük çıktı. Doktora başlayalım mı diye sorduğumda, idrar tahlilinde az da olsa böbrekte kum var gibi ona taşa dönüştürür o yüzden başlamayalım dedi.

Bu tarz sorunu olan varsa aklında olsun, ben peynir yoğurttan devam

İnşallah dilediğin gibi olur Allah gönlüne göre versin canım

Aaa bilmiyorum ki haftasonuna gelince ordan gidiyor dimi oda kötüymüş ya o şekilde olması için pazartesi doğurmamız lazım bebişleri benim için çok zor erken olmaz ise pazartesi gelmesi 39+4 oluyor zor yani

Aaa bilmiyorum ki haftasonuna gelince ordan gidiyor dimi oda kötüymüş ya o şekilde olması için pazartesi doğurmamız lazım bebişleri benim için çok zor erken olmaz ise pazartesi gelmesi 39+4 oluyor zor yani
Aynısını bizde bugün konuştuk eşimle, sezeryan olursa ara tatile denk gelecek. Adam alacağı 3 kuruş ek dersi de alamayacak. Sonrasında da istifa edecek, resmen Doğumla beraber her konuda yeni bir hayata merhaba diyeceğiz

Ya işte benimde aklım öyle kıyafetlere gitti xl aldım ama bu baya büyük kalıp olarak denemedim senin için deniyim benim boy 1.70 81 civarı sanırım kilom ne kadar aldım bilmiyorum da 120 150 cm bel çevresine oluyormuş esnek baya bide

Ben de bugün gebelik kolestazı için kan verdim karaciğer enzimlerim iyi geldi ama safra asidi baktırmıştı o 2 güne çıkıcakmış. Muhtemelen sadece alerji oluştu bende alerji olmasa ast alt yükselirdi çok şükür bu güzel günde güzel haberler aldım Bu arada herkesin kandili mübarek olsun birbirimize dua edelim bu gece bebişlerimizi sorunsuz kucağımıza alalım diye

Göbek deliğimin üzerinden 117 ölçtüm şimdi. Anca o zaman

Kızlar ben de bugun gittim, oğluşum 33+4 idi ama doktorumuz 34+0'da şu an dedi. 2300-2400 arası çıktı kilomuz Boyumuz da asagi yukari 43-44 cm. 10 Şubat sat benim muhtemel tarih 17 Kasım ama sezaryen istediğim için 5-7 kasım gibi alırız dedi. Randevusu iyi geçenler adına sevindim. Diğer arkadaşlarım stres yapmayın her şey güzel gidecek buna yürekten inanıyorum.

cok sukur idrar testim temiz cikmisti en son..o sigille ilgili sana diyecektim canim unuttum.benim hafif vajina disi kasintim vardi dr krem vermisti onun icin.onu kullandikca o bi tane ufak olan artik sigil miydi et ben mi sivilce mi bilemiyorum kayboldu.34 hafta randevu da bakacakti eger duruyorsa alacakti hemen normalde dr

Benim sat 11 şubat, tahmini tarih 18 Kasım ama 32+4üm bugün. Bebek ileride mi demek oluyor şimdi maşallah yarın kontrolüm var bizimde. Bakalım ne olacak

Göbek deliğimin üzerinden 117 ölçtüm şimdi. Anca o zaman
Al o zaman canım xl zaten dikiş bantı filan olur rahat edersin bu arada ben 122 tl almıştım indirime girmişti şimdi baktım aldığım yerde 240 olmuş ama bi yerde 172 onu al istersen hemen bitiyor yada zam geliyor bu arada büyük şok marketlerdede var orayaysa bak istersen

Eklentiler

• A8C0A90B-A6C9-4C98-93AF-762C6AB4EF40.webp
    26 KB · Görüntüleme: 33

Benim sat 11 şubat, tahmini tarih 18 Kasım ama 32+4üm bugün. Bebek ileride mi demek oluyor şimdi maşallah yarın kontrolüm var bizimde. Bakalım ne olacak
Benımde 10 şubat kasımın ilk haftası alırız dedi. Sezeryan olunca 3. Müzde belki aynı güne denk gelir. Ben hersey yolunda gıderse 7. Kasımı istıyorum .

Benımde 10 şubat kasımın ilk haftası alırız dedi. Sezeryan olunca 3. Müzde belki aynı güne denk gelir. Ben hersey yolunda gıderse 7. Kasımı istıyorum .
Ben 39u beklemek istiyorum. Kendi gelmek istesin sonra nasıl gerekiyorsa öyle devam edilsin. Hepimizin gönlüne göre versin inşallah..

Benimki herhangi bir şey vermedi. 36.haftada parça alıp tedaviye doğum sonrası başlamayı düşünüyor. Aşı, siğillerin temizlenmesi vs ama bugün fark ettim, sivilcemsi görüntü siğile benzemeye başlamış

Kafam karıştı 33+4 üm 40 haftam 10 Kasım sizin 17 Kasım yanlışlık mı var acaba kafam karıştı benim son adet tarihim 3 Şubat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…