• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar daha iyiyim, acile gitmedim. Sallanan koltuk bakmaya gittim😂evde kaldıkça daha kötü olacaktım. Biraz haraket de iyi geldi. Bebek hala kendini öne yaslıyor hala belim de ağrı var ama hiç artmıyor. Sanırım yeni güncelleme bu🥲
Ben de aldım canım, önüne de puf aldım insan çok heves ediyor ama gerçekten de çok şeker durdu🌸😍

Merhaba ben de 35. Haftadayım ve bacaklarımda, karnımda, kolumda kaşıntılar başladı dahiliyede kan verdim karaciğer enzimleri yüksek çıktı. Hemen gastroenteroloji ye gitmemi söylediler. İki gün de orda kan tahlili yaptırdım. Ursactive ilaç başladı yine de yükselmeye devam ediyor. %99 gebelik kolestazı dendi. Sizin sonucunuz ne çıktı?

Değerlerin kaç çıktı? Merak ettim.. Bnm ilk gebeliğim kolestaz sebebiyle oldu.

B62403CF-2A6A-4EFA-AD2F-B0C3DB03BD62.webp
İlk çocuk zaradan 🤣🤣 soyasosu soyasosu sanırım almadığım bişey kalmamıştı kızımda şu an depoda duruyor yerım yok dıye ama cıkacak en yakın zamanda 😂

Böyle bir şımarıklık yapıp alacağım galiba sallanan koltuk😂 ama sanırım sallanan tv koltuğu denilen ayakları otomatik uzayan ve yatan koltuk olanlardan alacağım.🙃
İnşallah büyük büyük evlerimiz olur da klozeti söktürmeden jakuzi taktırabiliriz😂

Bnm banyo kucuk yami ideal ama şimdi kullandgm dusakabın yanı ben oyle sanıodm jakuziymiş😬🤭 ölçüleri almaya gelen adam söyledi.. Ya dedım allasen bnm neyime jakuzi 🤣 müzik filan bile çalıomuş, peeh😅

Ama bence cocugun odasına sallanan veya sallamayan nası olursa olsun Bı koltuk şart.. Cok gereklı..ilk basta. Emzirme için alınsa da sonraları Allah göstermesin de ateş hastalık vb durumlarda işe cok yarıycak.. Ben sıkıştıramadm koltuk ama olsa çok iyi olcaktı.. Kesinlikle al soyasosu soyasosu 👍

Ya bence bebek döndü, dün yine bir haraket yaptı karnımın şekli değişti sonra bi tık rahatlama oldu. Bugün de tekmeleri kasıklara değil de kaburgalarıma doğru. Eğer hissim doğruysa bir hafta içinde üçüncü kez dönmüş olcak. Spring05 Spring05 darısı başına. Hepimiz iyi olalım ve daha doğurmayalım🙏
Yaa bu güzel haber normal doğum için hazırlanıyor minnoş 🙃 Spring05 Spring05 seninki de dönecek inşallah 😀

Ayy🌸🌸 gerçekten ilk çocuk zaradan 😂 öngörülerin baya iyiymiş yalnız şimdi çok moda oldu. Moda ikonusun💕😀
Sırf emzırırken uyumamak için bile alınır. İkea sağolsun kızıma 4 aylık hamıle ıken izmire taşınmamla ikea ile tanışmam bir oldu 😁
Düşünüyorumda cidden her gördüğümü almışım.. Şimdi şu meşhur tırnak törpüsü var ya düşünüyorum alsam lazım olur mu dıye ☺️Yaşlandım mı ne 🫣

Sırf emzırırken uyumamak için bile alınır. İkea sağolsun kızıma 4 aylık hamıle ıken izmire taşınmamla ikea ile tanışmam bir oldu 😁
Düşünüyorumda cidden her gördüğümü almışım.. Şimdi şu meşhur tırnak törpüsü var ya düşünüyorum alsam lazım olur mu dıye ☺️Yaşlandım mı ne 🫣
Ya ben aldım🙈 en iyi yorumu olanlardan birini aldım. İçinde yetişkin başlığı var denedim bir parmağımda çok iyi değil. Bebek tırnağında biraz daha başarılıdır tabi ama gerçekten anlatıldığı kadar iyi midir bilmiyorum.

Yaa bizde de İKEA’nın o koltuğundan var ama tam sallanmıyor sen vücut hareketinle ağırlığınla sallaman gerekiyor😂 bizimde kılıfı gri değiştirmedik aldığımızda öyleydi😂

Ya ben aldım🙈 en iyi yorumu olanlardan birini aldım. İçinde yetişkin başlığı var denedim bir parmağımda çok iyi değil. Bebek tırnağında biraz daha başarılıdır tabi ama gerçekten anlatıldığı kadar iyi midir bilmiyorum.
Arkadasımda da var hanı yenıdogan tırnakları asırı sıvrı oluyor ya törpülemek ıyı olur kesınce yuzunu cok cızıyor ondan bence iş görür.
Yaa bizde de İKEA’nın o koltuğundan var ama tam sallanmıyor sen vücut hareketinle ağırlığınla sallaman gerekiyor😂 bizimde kılıfı gri değiştirmedik aldığımızda öyleydi😂
Ya ben kız dıye pembe aldım 😁 Şimdi üstüne bi peluş atarım grı 🫣
Evet sallanmıyor tam ama emzırırken cok guzel ayagın yerden kesılınce bıle sallanmayınca rahatsın 😅

Ben başkasının tırnağını kesemeden biriyim, sanki etini kesecekmişim gibi geliyor. O yüzden o görevi eşim üstlendi, o da törpü değil de makas dedi🤭🤭

Arkadaşlar 31+3 üm bu hafta veya civarı bebekleriniz kaç kiloydu bebim bebeğimi doktor 1700 ölçtü bana çok az geldi 🙁
Bir de hâlâ makat geliş devam, umarım döner ya 🤲🏻

Ben başkasının tırnağını kesemeden biriyim, sanki etini kesecekmişim gibi geliyor. O yüzden o görevi eşim üstlendi, o da törpü değil de makas dedi🤭🤭
Chicconun makas o çok iyi biz onun serini aldık, tırnak makası ben daha hiç kullanmadım. İlk doğduğunda bende korkuyordum babası tırnak makasıyla kanattı o günden beri ben kesiyorum. Ama tırnak makası zor bence makas daha iyi. Bir ara kanayınca törpüde denedik ama hem zahmetli hem bir yer minikte olsa kalınca jilet gibi kesiyo çocuğun yüzünü. En temizi makas🥰

Arkadaşlar 31+3 üm bu hafta veya civarı bebekleriniz kaç kiloydu bebim bebeğimi doktor 1700 ölçtü bana çok az geldi 🙁
Bir de hâlâ makat geliş devam, umarım döner ya 🤲🏻
32+1 de 1800 dü benim ama sonra bir atak yakaladı haftasını nerdeyse buldu

Ya ben anlamadım ikinci doğum yapacak olanlar neden makat oldu böyle☹️ umarım döner yine senin haftan daha küçük ben 35 e doğru gidiyorum☹️

Kızlar ateş ölçer olarak ne aldınız? Braun 6520-6525e bakıyorum ama yorumlarda yanlış ölçüyor yorumları da fazla. Belki de orijinal ürün değil yolladıkları bilemiyorum tabi de, sizlerin önerisi nedir?
Omron tavsiye ederim 2 senedir kullanıyorum suya bile düştü. İçini açtım Kuruttum kullanıyorum hala 😂

Back
X