2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende beyazları ayırdım leğene 2 ye bölücem daha temiz olsun öyle bekletiyim diye kusmuk lekesi yok sadece sararma var bugün e bebege bakıcam leke çıkarıcı için bulamazsam soda ve çamaşırsuyunu denerim domestoa beyazımı denediniz ? Yeşil olan daha etkili böyle durumlarda sanırım evet yenilerden zor olucak ama onları 30 derecede direk yıkıcam

Bakma bakma doktoruna ulaş bakalım. Yanlışlık yapılmış olabilir. Kaç saatte çıktı sonuç?
Bunu devlette verdim oraya ulaşmam zor olur gibi sonuç böyle yok bir iki şey okudum kapattım bakmamak daha hayırlı gibi yarın kendim giderim artık

Eklentiler

• 54AB65DB-E4F6-4A3D-A842-B025A4B77A0B.webp
    6 KB · Görüntüleme: 94
Bunu devlette verdim oraya ulaşmam zor olur gibi sonuç böyle yok bir iki şey okudum kapattım bakmamak daha hayırlı gibi yarın kendim giderim artık
Romatizmal hastalıklarda bile yüksek çıkabiliyor. Kötü bir şey yoktur. Ama doktor bir arkadaşım var. Ona soracağım şimdi. Stresli bir gün geçirme

Bol bol su iç

Ağlıyorum her şey yolunda mıymış? Alp kuzusu iyi mi
Ağlama ağlama ilk çocuk öyle
İyi iyi nst de iyi cıkınca 2 hafta sonra gel dedi . 2139 gram olmuşuz
Suyu herseyı yolunda böyle giderse zamanında gelır dedi
Zorunlu sezeryan da 9800 dedı güncelleme gelecek dedi ama bakalım ınsallah biz dogurduktam sonra gelır

Aynı haftadayiz benim de aynı kiloda endişelenmeyin doktor boyu kilosu normal dedi
Oh sağlıkla gelsinler
Ayy sezaryen için tarih vermiş miydi sana?

Kızlar acıbadem de doğum yapacak olup “bebek paketi” hediyesi içinde ne olduğunu bilen var mı ? Mustela ürünleri olduğunu duymuştum ama emin değilim
Evet öyleymiş bi arkadaşım orda doğum yaptı bende orda yapıcam sormuştum mustela ürünlerini veriyolarmış ama içeriğinde neler var sormadım sadece kıyafet veriyorlar bir takım bide onu biliyorum

Ya gebelikte lökosit değerleri (wbc) yüksek seyreder gebeliğe bağlıdır bu durum gebelik sonrası normale döner sedimantasyonda ona bağlı olarak yüksek gelmiş olabilir ama emin değilim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…