Canım merhaba ben de aynı şeyleri yaşadım. Beyazlar sararmıştı eskilerde kusmuk lekeleri vardı geçmeyen. Biz ılık suya çamaşır deterjanı bolca çamaşır suyu ve çamaşır sodası döktük 1 günden dazla beklettik. Bu arada domestos kullanmıştık geçirmemişti. Bu seyreltilmemiş yoğun olmayan bimde a101 de satılan çamaşır suyundan döktük. Yalnız sadece beyazlarq yaptık bu işlemi. Sonra da normal çamaşır deterjanıyla yıkayıp çamaşır sodası ekledik gözüne 60 derecede. Kar beyazı çıktı. Sonra kısa devirde bebek deterjanıyla tekrar yıkayıp duruladım. Uzun işlem gibi duruyor ama hiç öyle değil bir de tertemiz çıkıyor.
Bende beyazları ayırdım leğene 2 ye bölücem daha temiz olsun öyle bekletiyim diye kusmuk lekesi yok sadece sararma var bugün e bebege bakıcam leke çıkarıcı için bulamazsam soda ve çamaşırsuyunu denerim domestoa beyazımı denediniz ? Yeşil olan daha etkili böyle durumlarda sanırım evet yenilerden zor olucak ama onları 30 derecede direk yıkıcam
Ağlama ağlama ilk çocuk öyle
İyi iyi nst de iyi cıkınca 2 hafta sonra gel dedi . 2139 gram olmuşuz
Suyu herseyı yolunda böyle giderse zamanında gelır dedi
Zorunlu sezeryan da 9800 dedı güncelleme gelecek dedi ama bakalım ınsallah biz dogurduktam sonra gelır
Ağlama ağlama ilk çocuk öyle
İyi iyi nst de iyi cıkınca 2 hafta sonra gel dedi . 2139 gram olmuşuz
Suyu herseyı yolunda böyle giderse zamanında gelır dedi
Zorunlu sezeryan da 9800 dedı güncelleme gelecek dedi ama bakalım ınsallah biz dogurduktam sonra gelır
Evet öyleymiş bi arkadaşım orda doğum yaptı bende orda yapıcam sormuştum mustela ürünlerini veriyolarmış ama içeriğinde neler var sormadım sadece kıyafet veriyorlar bir takım bide onu biliyorum
Ya gebelikte lökosit değerleri (wbc) yüksek seyreder gebeliğe bağlıdır bu durum gebelik sonrası normale döner sedimantasyonda ona bağlı olarak yüksek gelmiş olabilir ama emin değilim canım