2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Evet canım her şeyi denedim

Benim 1 hafta sonra tem anlamıyla gelmeye başladı 10 cc kadar filan. Gelmiyor diye üzülme. Bebeğin yanında değil onun stresi bile etkilemiştir seni. Uyu dinlen bulgur pilavı bende süt yapıyordu mesela. Ama benim bebeğimde gaz sorunu yoktu çok şükür

Bende yaşamıştım önceki gebeliğim de. Bileklik vermişti doktor bana onu kullanmıştım. Doğumdan sonra geçti

Banada aynı şekilde herkes kız diyor ama benim zaten var popo demek onlar önceden farketmedi ama her gören eminmisin diye soruyor
Sene 2014 üniversitenin son senesi penti popo külot çıkarmış bende aldım herkes kilo mu aldın sen diyordu haha popo güzel bir şey bence keşke benimde olsa
Daha büyüyecek mi bunlar
Hemde nasıl ben mastit oldum öyle bir şiştiler ki gerçekten korkunçtu küçük memeliler şanslı bence sarkma daha az oluyor

Selam kızlar bilgi bilgiden üstündür tavsiyenize ihtiyacım var eylül ün 5 den itibaren balgamlı öksürük ile boguşuyorum nefesim daralıyor birde hamileliğin darlıgı iyice çıkamaz oldum içinden Dr gittim parol dışında birşey veremiyoruz dedi kadın doğum Dr uma söyledim dahiliye uygun görürse verir ilaç dedi kaldım ortada balı zencefil karabiber ıhlamur bol su balı şerbet pekmez tereyağ kaynattım bol soganlı sarımsaklı tarhana denedim meyvelerin her çeşidini elma kabuğu kaynattım limona abandım yok denemediğim yöntem kalmadı ne yapsam başka sinirden ağlıyorum geçmiyor hırıltım öksürüğüm

İzmir'de yaşayan anne adayları; hangi doktora gidiyorsunuz ve doğumu hangi hastanede yapacaksınız merak ettim?

Birde evde hava makinası ile deniz suyu takıyorum iyi gelir diye

Çok geçmiş olsun zaten yerimiz dar nefes almakta zorlanıyoruz bir de sizi düşünemiyorum Benimde geçen boğazlarım ağrıdı bisolviral diye bir çocuk ağız spreyi var kızımdan kalan onu sıktım, gebelikte kullanılıyor mu açıkcası çok emin değilim ben kullandım ama. Bir de hasta olunca ben şu deli bal dedikleri bir bal var bize Batum’dan gelmişti. Onu zencefil zerdecal karıştırıp bir kaşık içiyorum o da faydalı. Ama bir kaşıktan fazla tüketmemek lazım

Canım merhaba ben de aynı şeyleri yaşadım. Beyazlar sararmıştı eskilerde kusmuk lekeleri vardı geçmeyen. Biz ılık suya çamaşır deterjanı bolca çamaşır suyu ve çamaşır sodası döktük 1 günden dazla beklettik. Bu arada domestos kullanmıştık geçirmemişti. Bu seyreltilmemiş yoğun olmayan bimde a101 de satılan çamaşır suyundan döktük. Yalnız sadece beyazlarq yaptık bu işlemi. Sonra da normal çamaşır deterjanıyla yıkayıp çamaşır sodası ekledik gözüne 60 derecede. Kar beyazı çıktı. Sonra kısa devirde bebek deterjanıyla tekrar yıkayıp duruladım. Uzun işlem gibi duruyor ama hiç öyle değil bir de tertemiz çıkıyor.

Geçmiş olsun. Ben bugün devletteki doktora c vitamini kullanımı sordum, (özeldeki 500 mg kullanabilirsin demişti) devletteki de 500 mg ı yüksek buldu ama balgamlı öksürüğün falan olursa mucovit c (200 mg olanından) kullanabilirsin dedi. Doktorunuz bunu uygun görür belki.

Burun için de burun duşu kullanıyorum ben, kbb ve kadın doğumcum da onayladı. Burnu açık tutmaya faydası dokunuyor.

Onun dışında ballı limonlu ıhlamur, kuşburnu, paça veya tavuk çorbası vs. Dışında ne yapılabilir ben de bilemedim.

Bir düve ile bir ineğin memesini karşılaştırarak bu soruya yanıt bulabiliriz bence ama ister miyiz bunu yapmak, onu bilemedim
80den 90na çıktı zaten daha büyüyeceğini düşünmemiştim emzirme sütyeni vs bu haline göre aldım. Onlarda olmaz büyürse
Komşunun düvesine bakayım bi ben akşam üstü ineği biliyorum da

Allah razı olsun canım inşallah biran önce geçer deli bal hakiki bulmam mümkün değil zencefil kullanıyorum ama zerdeçal denemedim onuda deneyim teşekkürler

Hemen Dr yazacagım çok teşekkür ederim ne olursa denerim 1 ay oldu beni maf etti artık

Canım ben 31+3 üm benimki zaten hareketliydi ama şimdi büyüdüğü için kat kat fazla hissediyorum uyutmayacak bazen de benim hareketimi kısıtlayacak derecede. Ama yine de bebişlerin günü gününü tutmuyor yine da pıt pıt hareket ediyormus bence tedirgin olma

Duş falan hepsini yaptım beslak damla, rezene süt arttırıcı çaylar 3 lt su yinede yok
Canım azcık sabret bence gelir sütün. Daha çok yeni yavaş yavaş gelecek. Hele stresin bir azalsın ‘milkin’ isimli bir takviye görmüştüm. Bir doktor tavsiye ediyordu. Çok araştırmadım ama doktoruna sorabilirsin belki işe yarar. Başka da inan aklıma bir şey gelmiyor.

Teşekkür ederim ben de her gece 1 saat uyanığım normalde. Oturup tamam hadi istediğin kadar kudur diyorum ama dün gündüz ve gece çok sakindi gece uyanmadan uyudum filan tedirgin oldum bugün ekstra su içmeye çalıştım 1 saattir eski haline döndü hareketleri sertleşti çok şükür dün biraz aç kalmıştım düşündüm de su da çok içmedim. Bilmiyorum ilgisi var mıdır

Benim oldu gerçekten bir günleri bir günlerini tutmuyor. Hatta buraya da sormuştum endişelenip. Bir iki güne yine artar sonra yine pıt pıt yapar. Endişelenme eğer pıt pıtı varsa

Benim oldu gerçekten bir günleri bir günlerini tutmuyor. Hatta buraya da sormuştum endişelenip. Bir iki güne yine artar sonra yine pıt pıt yapar. Endişelenme eğer pıt pıtı varsa
1 saattir tekrar sertleşmeye başladı hareketleri ama 1 saat öncesine kadar aklım hep karnımdaydı. normal olduğunu duymak iyi geldi teşekkürler

Doğumdan sonra oluyor canım bana bir şurup vermişlerdi nasıl iyi geliyor anlatamam onu söylesen doktoruna 6 sene geçti ama sanırım ismi duphalactı inşallah vardır hala
Evet o şurup var ben şu an sapah akşam kullanıyorum doktor da öneriyor bunu biz bebeklere bile veriyoruz hiç zararı yok diyor. Ben duphalac olmasa tuvalete asla çıkamıyorum o benim kurtaricim oldu

Bende hem özele hemde devletteki bu dr gidiyorum arada 3 kez filan gittim sanırım bugünde iyi geçti sadece son adet tarihini doğru hatırlıyormusun dedi evet dedim eminim kafası büyük detaylı yaptırdın mı filan diye sordu ama korkmadım çünkü oğlumunda kafası büyüktü babamızında büyük anlaşılan ilk oğlum gibi ikinci kocamın kopyasını doğuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…