2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bunu devlette verdim oraya ulaşmam zor olur gibi sonuç böyle yok bir iki şey okudum kapattım bakmamak daha hayırlı gibi yarın kendim giderim artık
Canım gebeliğimi ilk öğrendiğimde yapılan tahlillerde biraz yüksek çıkmıştı benim de yanlış hatırlamıyorsam, ben acilde öğrenmiştim başka şikayetlerle gitmiştim genel bir kan testi yapmıştı oradaki doktor o sırada yapılmıştı. Normal olarak değerlendirilmişti, gebelikte çoğu şeyin referans aralığı farklı oluyor aslında, ama değerin yine de gebelik için yüksek olup olmadığını doktorun değerlendirsin tabi, sen stres yapma

Kızlar acıbadem de doğum yapacak olup “bebek paketi” hediyesi içinde ne olduğunu bilen var mı ? Mustela ürünleri olduğunu duymuştum ama emin değilim
Evet evet veriyor ama çok minik şeyler ben o yüzden yeniden aldım. Aslında bir broşür verdiler ama fotoğrafını bulamadım çekmiştim. Lansinosh krem, mustela şampuan ve pişik kremi olduğuna eminim. Bir kaç eşantiyon bir şeyler daha vardı mor bir çantanın içinde. Hasta yatış birimine sorarsan broşür veriyorlar getirmeniz gereken ve gerekmeyen şeyler diye. Mesela bez de istemiyorlar ama ben koyucam hangi marka olduğu belirtilmemiş çünkü

Ah çok sevindim annesinin endişesini hissetmiş cevap vermiş aslında çok alakası olduğunu düşünmüyorum ama aç kaldiysan vücut güçsüzleştigi için bir bağlantı olabilir kendini rölantiye almış bebiş hehehe

İlk nst ye girmiş bulunmaktayım normal sıradan bir özel hastane fiyatı 97 tl cik
Spring05
Ben de 2 kere girdim şansıma hiç ücret ödemedim ne alaka onu da anlamadım vezneye gittim ücret çıkmıyor dedi nst ücretli değil mi dedim evet dedi ee ben nst den çıktım dedim bakıyorum ama çıkmıyor dedi peki siz bilirsiniz bak ben söyledim dedim çıktım hahah

Dün mama verdiklerini ama sindiremediğini söyledi hemşire o yüzden daha çok stres yapmaya başladım doktor 10-15 cc yeter demiş o bile yok şu an

Canım bende ilkinde kullandım ama dikkat et bağırsaklarını tembelleştirmesin. Sanki bir süresi vardı o ilacın kullanımında ben öyle hatırlıyorum
Evet ya ben de hep onu düşünerek tedirgin içiyorum ama 1 gün icmesem 4 gün kabızlık cekiyorum belki de tembelleşti bile bilemiyorum doğumdan sonra bakıcaz artık bir çaresine

Baktım şimdi netten yükselebilir diyo canım lökosit değeri gibi demekki normal bir durum yani endişelenme hiç
Evet bende baktım gebelikte 45 kadar normalmiş bilmiyorum kendi dr atsam acaba değişik olmaz dimi sonuçta başka hastanede yapılmış bir test bakar mı bilemedim

Bağlatcak canım
Beni bağlatmadı 34 de haha ekonomik doktorum
Evet ya ben de hep onu düşünerek tedirgin içiyorum ama 1 gün icmesem 4 gün kabızlık cekiyorum belki de tembelleşti bile bilemiyorum doğumdan sonra bakıcaz artık bir çaresine
Ya bende her gün tuvalete çıkmıyorum aslında ama erken doğum riskim kalmadı ya artık önemsemiyorum da. İlkinde bana da vermişlerdi 4 günde uzun bir süreymiş gerçekten. Geceden suya kayısı koyup sabah suyuyla yesen de fayda sağlar sen yine oku da canım uzun süre kullanılıp kullanılmadığına hatta gittiğinde sor ne olur ne olmaz. İlkinde forumda bir arkadaşta kullanıyordu biz hemen düzelince kesmiştik ordan hatırladım tembellik olmasın diye

O şans bize de gülse haha aman az kaldı zaten en fazla 3 kez filan bağlarlar herhalde

Dün mama verdiklerini ama sindiremediğini söyledi hemşire o yüzden daha çok stres yapmaya başladım doktor 10-15 cc yeter demiş o bile yok şu an
Stres yapmamak elinde değil biliyorum lütfen pozitif kalmaya çalış. Damla damla artarak çoğalacak Lenaya da yetecek. keşke elimden bir şey gelse

Deli süt dedikleri 3 4 gün sonra birden gelmeye başlıyor hiç moralini bozma inşallah yarın gelecek elle sağım ya da makineyle sağım çok faydalı. Ben makineyi götürmemiştim hemşire elle sağım yaptı zaten 3 4 damla çıkıyor. Günden güne sağdıkça çoğalacak inşallah

Baklava gibi şerbetli tatlılar, hurma, komposto, humana gibi çaylar sütü arttırıyor. Ama önemli olan beyine süt üretmeliyim sinyalini vermek sanırım sadece su içip düzenli sağım yapsan bile artacak inanıyorum ben

Perşembe gidince sorayım canım kayısı meyve püresi sabah aç karnına türk kahvesi, zeytinyağı vs vs denediğim bir çok şey oldu ama bana mısın demiyor taş gibi bağırsaklarim maşallah benim erken doğum riski olduğu için doktor kesinlikle kabız olmaman gerekiyor dedi o yüzden içiyorum ben de

Hastanede ilk akşamdam itibaren hep 3 saatte bir 15 er dk sağım yaptım evdede aynı düzende devam ediyorum.. anne çayı, beslak damla ve solgar B12 kullanıyorum ayrıca tahin helvası, hurma, incir dut kurusu aldım inşallah faydasını görürüm

Evet evet ıkınmaman şart senin. Filtre kahve dene bir de aç karna haha ben her sabah onu içiyorum

İnşallah inşallah dualarımız seninle

Peki ben ne aldım bir bakar mısınız hahahaha pipi külahı altını açtığımda bunu pipiye koyuyormuşuz kazaları önlüyormuş gerekli mi gereksiz mi çok emin değilim ama denemekte fayda var diye aldım çünkü yeğenimin altını açtığımızda işemediği yer kalmamıştı sürekli kaza oluyordu

Eklentiler

• 1000032902.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 57
Evet evet ıkınmaman şart senin. Filtre kahve dene bir de aç karna haha ben her sabah onu içiyorum
Benim bünye filtre kahveyi artık dışarıdan bir şey olarak algılamıyor canım kanım gibi dolaşıyor vücudumda türk kahvesini nadir içerim hemen ona tepki veriyordu o yüzden onu içtim

Evet bende baktım gebelikte 45 kadar normalmiş bilmiyorum kendi dr atsam acaba değişik olmaz dimi sonuçta başka hastanede yapılmış bir test bakar mı bilemedim
Atabilirsin sağlık ocağında yaptırdığım testleri atmıştım ben için rahatlar en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…