Canım gebeliğimi ilk öğrendiğimde yapılan tahlillerde biraz yüksek çıkmıştı benim de yanlış hatırlamıyorsam, ben acilde öğrenmiştim başka şikayetlerle gitmiştim genel bir kan testi yapmıştı oradaki doktor o sırada yapılmıştı. Normal olarak değerlendirilmişti, gebelikte çoğu şeyin referans aralığı farklı oluyor aslında, ama değerin yine de gebelik için yüksek olup olmadığını doktorun değerlendirsin tabi, sen stres yapmaBunu devlette verdim oraya ulaşmam zor olur gibi sonuç böyle yok bir iki şey okudum kapattım bakmamak daha hayırlı gibi yarın kendim giderim artık
Evet evet veriyor ama çok minik şeyler ben o yüzden yeniden aldım. Aslında bir broşür verdiler ama fotoğrafını bulamadım çekmiştim. Lansinosh krem, mustela şampuan ve pişik kremi olduğuna eminim. Bir kaç eşantiyon bir şeyler daha vardı mor bir çantanın içinde. Hasta yatış birimine sorarsan broşür veriyorlar getirmeniz gereken ve gerekmeyen şeyler diye. Mesela bez de istemiyorlar ama ben koyucam hangi marka olduğu belirtilmemiş çünküKızlar acıbadem de doğum yapacak olup “bebek paketi” hediyesi içinde ne olduğunu bilen var mı ? Mustela ürünleri olduğunu duymuştum ama emin değilim
Bağlatcak canımHayır canısı daha gitmedim haftaya salı kontrolüm bakalım nst ye bağlatcak mı 34. Hafta
Ya aynıyızz bende o tarihleri dicem insallahKasımın ılk haftası dedı bende 6-7 gıbı olur mu dedım olur dediBılerek zarf ettım çünkü 38 de alırım demişti en son. 38 de 3 kasım .
Ah çok sevindim annesinin endişesini hissetmiş cevap vermişTeşekkür ederimben de her gece 1 saat uyanığım normalde. Oturup tamam hadi istediğin kadar kudur diyorum ama dün gündüz ve gece çok sakindi gece uyanmadan uyudum filan tedirgin oldum bugün ekstra su içmeye çalıştım 1 saattir eski haline döndü hareketleri sertleşti çok şükür dün biraz aç kalmıştım düşündüm de su da çok içmedim. Bilmiyorum ilgisi var mıdır
Ben de 2 kere girdim şansıma hiç ücret ödemedim
Dün mama verdiklerini ama sindiremediğini söyledi hemşireCanım azcık sabret bence gelir sütün. Daha çok yeni yavaş yavaş gelecek. Hele stresin bir azalsın‘milkin’ isimli bir takviye görmüştüm. Bir doktor tavsiye ediyordu. Çok araştırmadım ama doktoruna sorabilirsin belki işe yarar. Başka da inan aklıma bir şey gelmiyor.
Evet ya ben de hep onu düşünerek tedirgin içiyorum ama 1 gün icmesem 4 gün kabızlık cekiyorum belki de tembelleşti bile bilemiyorumCanım bende ilkinde kullandım ama dikkat et bağırsaklarını tembelleştirmesin. Sanki bir süresi vardı o ilacın kullanımında ben öyle hatırlıyorum
Evet bende baktım gebelikte 45 kadar normalmiş bilmiyorum kendi dr atsam acaba değişik olmaz dimi sonuçta başka hastanede yapılmış bir test bakar mı bilemedimBaktım şimdi netten yükselebilir diyo canım lökosit değeri gibi demekki normal bir durum yani endişelenme hiç
Beni bağlatmadı 34 de hahaBağlatcak canım
Ya bende her gün tuvalete çıkmıyorum aslında ama erken doğum riskim kalmadı ya artık önemsemiyorum da. İlkinde bana da vermişlerdiEvet ya ben de hep onu düşünerek tedirgin içiyorum ama 1 gün icmesem 4 gün kabızlık cekiyorum belki de tembelleşti bile bilemiyorumdoğumdan sonra bakıcaz artık bir çaresine
O şans bize de gülse haha aman az kaldı zaten en fazla 3 kez filan bağlarlar herhaldeBen de 2 kere girdim şansıma hiç ücret ödemedimne alaka onu da anlamadım vezneye gittim ücret çıkmıyor dedi nst ücretli değil mi dedim evet dedi ee ben nst den çıktım dedim bakıyorum ama çıkmıyor dedi peki siz bilirsiniz bak ben söyledim dedim çıktım hahah
Stres yapmamak elinde değil biliyorumDün mama verdiklerini ama sindiremediğini söyledi hemşireo yüzden daha çok stres yapmaya başladım doktor 10-15 cc yeter demiş o bile yok şu an
Deli süt dedikleri 3 4 gün sonra birden gelmeye başlıyor hiç moralini bozmaDün mama verdiklerini ama sindiremediğini söyledi hemşireo yüzden daha çok stres yapmaya başladım doktor 10-15 cc yeter demiş o bile yok şu an
Perşembe gidince sorayım canımBeni bağlatmadı 34 de hahaekonomik doktorum
Ya bende her gün tuvalete çıkmıyorum aslında ama erken doğum riskim kalmadı ya artık önemsemiyorum da. İlkinde bana da vermişlerdi4 günde uzun bir süreymiş gerçekten. Geceden suya kayısı koyup sabah suyuyla yesen de fayda sağlar sen yine oku da canım uzun süre kullanılıp kullanılmadığına hatta gittiğinde sor ne olur ne olmaz. İlkinde forumda bir arkadaşta kullanıyordu biz hemen düzelince kesmiştik ordan hatırladım tembellik olmasın diye
Hastanede ilk akşamdam itibaren hep 3 saatte bir 15 er dk sağım yaptım evdede aynı düzende devam ediyorum.. anne çayı, beslak damla ve solgar B12 kullanıyorum ayrıca tahin helvası, hurma, incir dut kurusu aldım inşallah faydasını görürümDeli süt dedikleri 3 4 gün sonra birden gelmeye başlıyor hiç moralini bozmainşallah yarın gelecek elle sağım ya da makineyle sağım çok faydalı. Ben makineyi götürmemiştim hemşire elle sağım yaptı zaten 3 4 damla çıkıyor. Günden güne sağdıkça çoğalacak inşallah
Baklava gibi şerbetli tatlılar, hurma, komposto, humana gibi çaylar sütü arttırıyor. Ama önemli olan beyine süt üretmeliyim sinyalini vermek sanırım sadece su içip düzenli sağım yapsan bile artacak inanıyorum ben
Evet evet ıkınmaman şart senin. Filtre kahve dene bir de aç karna haha ben her sabah onu içiyorumPerşembe gidince sorayım canımkayısı meyve püresi sabah aç karnına türk kahvesi, zeytinyağı vs vs denediğim bir çok şey oldu ama bana mısın demiyor taş gibi bağırsaklarim maşallah benim erken doğum riski olduğu için doktor kesinlikle kabız olmaman gerekiyor dedi o yüzden içiyorum ben de
İnşallah inşallah dualarımız seninleHastanede ilk akşamdam itibaren hep 3 saatte bir 15 er dk sağım yaptım evdede aynı düzende devam ediyorum.. anne çayı, beslak damla ve solgar B12 kullanıyorum ayrıca tahin helvası, hurma, incir dut kurusu aldım inşallah faydasını görürüm
Benim bünye filtre kahveyi artık dışarıdan bir şey olarak algılamıyor canım kanım gibi dolaşıyor vücudumdaEvet evet ıkınmaman şart senin. Filtre kahve dene bir de aç karna haha ben her sabah onu içiyorum
Atabilirsin sağlık ocağında yaptırdığım testleri atmıştım ben için rahatlar en azındanEvet bende baktım gebelikte 45 kadar normalmiş bilmiyorum kendi dr atsam acaba değişik olmaz dimi sonuçta başka hastanede yapılmış bir test bakar mı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?