2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben de bugün hediyelik yaptırdım trendyoldan.instagramda bir dolandırıcıya denk geldim 10 gün teslimat yazan kapı süsünü 2 ay sonra gönderdi ve sürekli bugün yarın diye erteliyordu ,sorularıma cevap bile vermiyordu.hediyeliği göndermedi zorla paramı yatırdı o da 2 ay sürdü şikayet edicem falan deyince .Daha da instagram gibi sitelerden en güvenilir satıcı bile olsa bişey yaptırmam. Ne zaman gelir sorusuna bile kızıp cevap vermiyorlar.Şikayet etsen ne telefonu ne ismi var dolandırılmaya müsait bir yer.Kimseye de tavsiye etmem zaten kargo parasını da genelde alıcı ödüyor.

Ay biz de ailecek koca kafalıyız oğlum da öyleydi, bu da öyle olacak herhalde.
Sağlıkla gelsinler

Evet o şurup var ben şu an sapah akşam kullanıyorum doktor da öneriyor bunu biz bebeklere bile veriyoruz hiç zararı yok diyor. Ben duphalac olmasa tuvalete asla çıkamıyorum o benim kurtaricim oldu
Canım bende ilkinde kullandım ama dikkat et bağırsaklarını tembelleştirmesin. Sanki bir süresi vardı o ilacın kullanımında ben öyle hatırlıyorum

İlk nst ye girmiş bulunmaktayım normal sıradan bir özel hastane fiyatı 97 tl cik
Spring05
Ayy iyiymiş soyasosu 800 dedi aklım çıktı ben daha hiç girmedim ama sanırım haftaya 36 da kontrolüm var o zaman başlayacak nst nin kontrolü de olsa keşke

Kızlar bilgisi olan varmı baya bir kan aldılar bugün benden 10 tüp vardı rahat sedim diye bir test ilk kez gördüm hayatımda bayada bir yüksek çıkmış eşim bugün için izin almıştı ama sonuçları haftaya götürmeyi düşünüyordum açıkçası ne testi bu acaba

Bende dün tuvalete çıkmadım.. Ondan mı boyleyım acaba ya aksam acile gitcem valla
Beni çok etkiliyor bir gün aksaması bile olabilir yani. Bağırsaklar nereye dağıldı bilemiyoruz ki keseden dolayı.. Her yer ağrıyabilir ve baskı yaratabilir

Ne kadar yüksek çıkmış? Sedim testini ben biliyorum ama genelde çok yüksek beklemeyiz. Enfeksiyonun var mı? Diş , idrar yolu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…