2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Beni çok etkiliyor bir gün aksaması bile olabilir yani. Bağırsaklar nereye dağıldı bilemiyoruz ki keseden dolayı.. Her yer ağrıyabilir ve baskı yaratabilir

Aynen bu zmna kadar iyi geldım tuvalet konusunda diye içimden geçiriyordum.. Artık zor olcak gibi

Ya türk kahvesinden emin misin? Tam tersi olunca içmiyor muyduk onu? sütlü filtre kahveden yana kullanıyorum ben de oyumu

Ahahahaha kahkaha attım

Atabilirsin sağlık ocağında yaptırdığım testleri atmıştım ben için rahatlar en azından
Attım canım ve cevap şu bunlar bizim istediğimiz testler değil. Başka yerden istenmiş uyuz oldum Şuan açıkçası neyse bakalım o hastaneye gidene kadar beklicez mecbur

ben sütün icinde kuru incir kaynattim baya faydasını gördüm gecmis olsun ins

Hayır dr en azından yorum yapsa belki testi tekrarlamamı isterdi filan giderdim ne bileyim direk öyle kestirip atması çok ilginç A Aycee09

trueliving_ kuzu, arkadaşım yazmış şimdi. Hamilelikte görülebiliyormuş. Telaş yapacak bir şey yok dedi. Hemogram ve crp nasıl çıkmış mı sonuçlar?

Ya türk kahvesinden emin misin? Tam tersi olunca içmiyor muyduk onu? sütlü filtre kahveden yana kullanıyorum ben de oyumu
Simdi benim bunyemde şöyle işliyor; eğer kuru türk kahvesinin üzerine limon sıkıp yutarsam ishalsem direkt kesiyor ve kabız yapıyor ama sade orta boy fincan türk kahvesini içersem de anın da tuvalete çıkıyorum

Duş falan hepsini yaptım beslak damla, rezene süt arttırıcı çaylar 3 lt su yinede yok
Üzülme ne olur hem sezeryan hem de erken hafta olduğu için öyle sen merak etme onların verdiği mamalarda çok özeldir muhakkak umarım en kısa zamanda bebisini eve getirirsin bu günlerde geride kalır

trueliving_ kuzu, arkadaşım yazmış şimdi. Hamilelikte görülebiliyormuş. Telaş yapacak bir şey yok dedi. Hemogram ve crp nasıl çıkmış mı sonuçlar?
Hemogram da bi kaç değer düşük yüksek çıkmış crp 4,44 yazıyor bakalım ya artık gidince gösteririm biraz içim rahatladı ama teşekkür ederim benim dr dan iyi yine baktı sağolsun

Hemogram da bi kaç değer düşük yüksek çıkmış crp 4,44 yazıyor bakalım ya artık gidince gösteririm biraz içim rahatladı ama teşekkür ederim benim dr dan iyi yine baktı sağolsun
Bu değerler normalse korkmana gerek yokmuş hiç. Ben de öyle düşünmüştüm zaten ama boş yere stres yapmanı istemedim.

Ya aynıyızz bende o tarihleri dicem insallah
Normal şartlarda 10 gün önce senin 6 benım 7 kasım olması lazım bakalım ınsallah oyle olur
Ya bedava mı acaba sizin hastanede

Kızlar bu arada doktor coraspırın kesmedi. Riskli gebelik uzmanları 35 dıyor bız 32 de kesıyoruz senın 35 de keselim dedi. Ben unutursam unutturma dedi .
Ay aklıma geldikce yazıyorum doğum ücretini sorunca hastane 28 gün bebeğin herşeyini biz karşılıyoruz dedi. Kızımdada doğum yaptıgım hastane 1 ay demıstı ama ben o zaman saglık sigortası karsılıyor sanmıstım meger ssk sı olanın hastane yenıdoğanı karşılıyormuş

Son düzenleme:
Canım erken dogumda hemen gelmeyebılıyor hemde gelsede oyle şakır şakır akmıyor ki benım bıle ılk gunler damla damlaydı emdıkce cogaldı. Senın emmede yok ya sagdıkca gelecek ınsallah ..

Ay bi ara bunu e bebek bişeyle hediye yolluyordu. Islak mendıldemi bez alınca mı valla hatırlayamadım ablama gelmıstı o zaman görmüştüm bende

Ay bi ara bunu e bebek bişeyle hediye yolluyordu. Islak mendıldemi bez alınca mı valla hatırlayamadım ablama gelmıstı o zaman görmüştüm bende

Ay evet, aynı Al_pi nin dediği gibi, alt açma matından mı, ıslak mendilden mi ne çıkıyordu. Ben de ilk bir hevesle kullanayım demiştim, bir gece tam bunu pipisine koymuş çocuğun altını değiştirirken, ay çekirge gibi bişi uçtu alnımı sıyırarak, aklım çıktı. Meğer çişin tazyikiyle uçmuş bu şey. (Yeşil de bir şeydi bizimki) ondan sonra pek kullanmadım Ama fikir olarak güzel tabii

Hatta bana 37’ye kadar dedi. Yani sgk olunca bebeğin ilk 1 aylık ücreti yok muymuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…