Beni çok etkiliyor bir gün aksaması bile olabilir yani. Bağırsaklar nereye dağıldı bilemiyoruz ki keseden dolayı.. Her yer ağrıyabilir ve baskı yaratabilir
Perşembe gidince sorayım canım kayısı meyve püresi sabah aç karnına türk kahvesi, zeytinyağı vs vs denediğim bir çok şey oldu ama bana mısın demiyor taş gibi bağırsaklarim maşallah benim erken doğum riski olduğu için doktor kesinlikle kabız olmaman gerekiyor dedi o yüzden içiyorum ben de
Peki ben ne aldım bir bakar mısınız hahahaha pipi külahı altını açtığımda bunu pipiye koyuyormuşuz kazaları önlüyormuş gerekli mi gereksiz mi çok emin değilim ama denemekte fayda var diye aldım çünkü yeğenimin altını açtığımızda işemediği yer kalmamıştı sürekli kaza oluyordu
Attım canım ve cevap şu bunlar bizim istediğimiz testler değil. Başka yerden istenmiş uyuz oldum Şuan açıkçası neyse bakalım o hastaneye gidene kadar beklicez mecbur
Selam kızlar bilgi bilgiden üstündür tavsiyenize ihtiyacım var eylül ün 5 den itibaren balgamlı öksürük ile boguşuyorum nefesim daralıyor birde hamileliğin darlıgı iyice çıkamaz oldum içinden Dr gittim parol dışında birşey veremiyoruz dedi kadın doğum Dr uma söyledim dahiliye uygun görürse verir ilaç dedi kaldım ortada balı zencefil karabiber ıhlamur bol su balı şerbet pekmez tereyağ kaynattım bol soganlı sarımsaklı tarhana denedim meyvelerin her çeşidini elma kabuğu kaynattım limona abandım yok denemediğim yöntem kalmadı ne yapsam başka sinirden ağlıyorum geçmiyor hırıltım öksürüğüm
Simdi benim bunyemde şöyle işliyor; eğer kuru türk kahvesinin üzerine limon sıkıp yutarsam ishalsem direkt kesiyor ve kabız yapıyor ama sade orta boy fincan türk kahvesini içersem de anın da tuvalete çıkıyorum
Üzülme ne olur hem sezeryan hem de erken hafta olduğu için öyle sen merak etme onların verdiği mamalarda çok özeldir muhakkak umarım en kısa zamanda bebisini eve getirirsin bu günlerde geride kalır
Hemogram da bi kaç değer düşük yüksek çıkmış crp 4,44 yazıyor bakalım ya artık gidince gösteririm biraz içim rahatladı ama teşekkür ederim benim dr dan iyi yine baktı sağolsun
Hemogram da bi kaç değer düşük yüksek çıkmış crp 4,44 yazıyor bakalım ya artık gidince gösteririm biraz içim rahatladı ama teşekkür ederim benim dr dan iyi yine baktı sağolsun
Ben de 2 kere girdim şansıma hiç ücret ödemedim ne alaka onu da anlamadım vezneye gittim ücret çıkmıyor dedi nst ücretli değil mi dedim evet dedi ee ben nst den çıktım dedim bakıyorum ama çıkmıyor dedi peki siz bilirsiniz bak ben söyledim dedim çıktım hahah
Kızlar bu arada doktor coraspırın kesmedi. Riskli gebelik uzmanları 35 dıyor bız 32 de kesıyoruz senın 35 de keselim dedi. Ben unutursam unutturma dedi .
Ay aklıma geldikce yazıyorum doğum ücretini sorunca hastane 28 gün bebeğin herşeyini biz karşılıyoruz dedi. Kızımdada doğum yaptıgım hastane 1 ay demıstı ama ben o zaman saglık sigortası karsılıyor sanmıstım meger ssk sı olanın hastane yenıdoğanı karşılıyormuş
Hastanede ilk akşamdam itibaren hep 3 saatte bir 15 er dk sağım yaptım evdede aynı düzende devam ediyorum.. anne çayı, beslak damla ve solgar B12 kullanıyorum ayrıca tahin helvası, hurma, incir dut kurusu aldım inşallah faydasını görürüm
Canım erken dogumda hemen gelmeyebılıyor hemde gelsede oyle şakır şakır akmıyor ki benım bıle ılk gunler damla damlaydı emdıkce cogaldı. Senın emmede yok ya sagdıkca gelecek ınsallah ..
Peki ben ne aldım bir bakar mısınız hahahaha pipi külahı altını açtığımda bunu pipiye koyuyormuşuz kazaları önlüyormuş gerekli mi gereksiz mi çok emin değilim ama denemekte fayda var diye aldım çünkü yeğenimin altını açtığımızda işemediği yer kalmamıştı sürekli kaza oluyordu
Ay evet, aynı Al_pi
nin dediği gibi, alt açma matından mı, ıslak mendilden mi ne çıkıyordu. Ben de ilk bir hevesle kullanayım demiştim, bir gece tam bunu pipisine koymuş çocuğun altını değiştirirken, ay çekirge gibi bişi uçtu alnımı sıyırarak, aklım çıktı. Meğer çişin tazyikiyle uçmuş bu şey. (Yeşil de bir şeydi bizimki) ondan sonra pek kullanmadım Ama fikir olarak güzel tabii
Kızlar bu arada doktor coraspırın kesmedi. Riskli gebelik uzmanları 35 dıyor bız 32 de kesıyoruz senın 35 de keselim dedi. Ben unutursam unutturma dedi .
Ay aklıma geldikce yazıyorum doğum ücretini sorunca hastane 28 gün bebeğin herşeyini biz karşılıyoruz dedi. Kızımdada doğum yaptıgım hastane 1 ay demıstı ama ben o zaman saglık sigortası karsılıyor sanmıstım meger ssk sı olanın hastane yenıdoğanı karşılıyormuş