- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Ben çok severim yorgan ya da battaniyeye sarılmayı ama sıcağa da hiç gelemiyorum. Kışın yatak odasının peteğini açmıyorum çok sıcak oluyor diye. Hemen açıyorum üstümüAy ben sandaletleri eylül başında kaldırmıştım da etekle elbiseyle külotlu çorap giymeye başlamadım hala. Bir iki güne ona da başlarım
Bu arada önceki güne kadar yalnızca bacağımı örten incecik çarşafla yatarken de gece ter içinde uyanıyordum, dün yorganla yatınca da göğsüm terlemiş uyandım yine. Terleme açısından bana bir şey fark etmedi yaniama canım yorganım, çok özlemişim, yumuşacık, bayılırım kıvrılıp içine yatmaya. Bir iki haftaya evde termal çorap giyme mevsimi gelir, o zaman iyice rahata ereriz bence terleme konusunda.
Ben ilkinde 29. Haftada değiştirdim hatta gideceğim doktor iki oda yandaydıMuayenelerde karşılaşırız diye çok geriliyordum yere bakarak yürüyordum filan sonra işte bir güm karşılaştık nasıl gidiyor dedi erken doğum riski varmış dedim, bir bakışı vardı işte gidersen böyle olur gibi ki kendi beni hiç uyarmadı bile hayatımın pişmanlığı yani o doktor. Şimdi diyorum ki boşuna stres yapmışsın parasıyla değil mi ister ona giderim ister yan odadakine. Hiç stres yapma kabul edeceklerdir istediğin doktora memnun bile oluyorlar sonuçta onlarında bir limiti şeyi var herhalde doğum başı. Çünkü ben gitmeyeyim diye profesör farkını almak istemedi uzman ücreti istedi ve bunun için 2 kere aradı en sonunda asistanına aslında memnun olmadığımı söylemek zorunda
Yaa dr görüp sormadı güzelmişBen ilkinde 29. Haftada değiştirdim hatta gideceğim doktor iki oda yandaydıMuayenelerde karşılaşırız diye çok geriliyordum yere bakarak yürüyordum filan sonra işte bir güm karşılaştık nasıl gidiyor dedi erken doğum riski varmış dedim, bir bakışı vardı işte gidersen böyle olur gibi ki kendi beni hiç uyarmadı bile hayatımın pişmanlığı yani o doktor. Şimdi diyorum ki boşuna stres yapmışsın parasıyla değil mi ister ona giderim ister yan odadakine. Hiç stres yapma kabul edeceklerdir istediğin doktora memnun bile oluyorlar sonuçta onlarında bir limiti şeyi var herhalde doğum başı. Çünkü ben gitmeyeyim diye profesör farkını almak istemedi uzman ücreti istedi ve bunun için 2 kere aradı en sonunda asistanına aslında memnun olmadığımı söylemek zorunda kaldım.
Hooops aslında sen rica edebilirsin canım, profesör farkını almayabiliyorlar insiyatife göre. Ben kendi doktoruma sordum ama zaten uzman, adamcağız elimden geleni yaparım bende bir konuşurum dedi ama yapamıyormuş galiba söylemekten zarar gelmez
3 aydan sonra giydirirsin ya benim oğlumun bir sürü var kilotluçorap acayip kullanışlı kurtarıcı ne beli açılıyor ne çorabı çıkıyor uzun sürede kullandımBu arada kız anneleri, bebeklere külotlu çorap aldınız mı? çok tatlı elbiseler aldım ama onlar çorapsız da giyilmez, yeni doğana da külotlu çorap giydirilir mi onu da bilemedim
Ben çok severim yorgan ya da battaniyeye sarılmayı ama sıcağa da hiç gelemiyorum. Kışın yatak odasının peteğini açmıyorum çok sıcak oluyor diye. Hemen açıyorum üstümübazen eşim üzerimi örtüyor, sırf o yüzden uyanıyorum boğuluyorum sıcakta, kışın doğduğum çok belli kocam da tam tersi aşırı sıcak sever
Benim oğlumun da vardı yaa. Ama erkekler için ayrı üretmediklerinden az desenli şeyler seçtiriyordu babası hep. En fazla ayıcıklı falan. Ben de bayılırım süslü, rengarenk, desenli çoraplara, kızım olsaydı en çok buna sevinecektim3 aydan sonra giydirirsin ya benim oğlumun bir sürü var kilotluçorap acayip kullanışlı kurtarıcı ne beli açılıyor ne çorabı çıkıyor uzun sürede kullandım
Benim eşim hasta oldu bile söyleniyor evde üşüyorum donuyorum diye pek canın kıymetli diyorum dün kalın üstlerini giydi de yattı bi ben naz yapamıyorum yok ben cam açık uyusam sabaha kalkamam o derece soğuk olumaya başladıBenim de yüksek belli bir tayt eşofmanım var, doğuma kdar onunla idare ederim, üstüme de hala olan 2-3 tuniğim var. Onlar idare eder sanırım. Dışarı çıktığımda millet sürekli göbeğime bakıyorvücuduma göre göbeğim çok önde
Benim ev güneş bile görmüyor ama yatak odasında hala pencere açık yatıyorum. Dün battaniyeyi çıkardım, kendimi geçtim bu sefer eşimi de hasta edicem; sonra kim bakacak bizebebeğe uyku tulumu aldım ama artık diğerlerini ya ebebeğin şubat indiriminde ya da Kasım indirimlerinde alırım diye bekletiyorum
Oooo kaçta uyuyorbenimki lüksmüs sana göre
8:30-9:30 arası uyuyor çünkü gece 2 dede uyusa sabah 6 şaşmıyorAksam da erken yatıyordur ama ya.. Aksam erken yatsa bende razıyım bu saatlere
Ah hiç sorma kızım olsa bende öyle süslü süslü alacaktım hatta her renk bandana toka ilk işim onlardıAy aynen. Sıcağa hiç gelemem. O yüzden en sevdiğim şey kışın soğuk odada kalın yorganla uyumaktır. Ama sana kötü bir haberim var, biliyorsundur gerçi, bebiş gelince evin min. 21 derece olması gerekecek gece gündüzkışın gece kombiyi kapatmadan asla uyuyamayanlar için kabus
Benim oğlumun da vardı yaa. Ama erkekler için ayrı üretmediklerinden az desenli şeyler seçtiriyordu babası hep. En fazla ayıcıklı falan. Ben de bayılırım süslü, rengarenk, desenli çoraplara, kızım olsaydı en çok buna sevinecektim.
Yenidoğana giydilir mi bilmiyorum ama eğer 0-3 ay satılıyorsa giydiriliyordur bence
Hafta içi böyleyse ne güzel. Bizimki de 9.30 da yatar maks. Ama 8 de zor kaldırıyoruz. Hafta içi tabii. Hafta sonu yedide asker8:30-9:30 arası uyuyor çünkü gece 2 dede uyusa sabah 6 şaşmıyoro yuzden erkenden yalla yataga
Ayy valla çok erken uyanıyormuş maşallah8:30-9:30 arası uyuyor çünkü gece 2 dede uyusa sabah 6 şaşmıyoro yuzden erkenden yalla yataga
Şükür dün akşam gelmeye başladı bugün kızıma ilk sütünü götürdümSağmayı ihmal etme, 1 de suyu. Onun dışında zamana birakmalisin bence. Erken doğduğu için ve sezeryan olduğu için çok normal hemen gelmemesi. Daha çok yeni. Mutlaka gelecek ve artacaktır. İlk dogumum planlı sezaryendi, 4 5 gün sürmüştü. 2. Ani oldu sezaryen, yani sancılarım çıktı falan, daha çabuk geldi sütüm.
Ah hiç sorma kızım olsa bende öyle süslü süslü alacaktım hatta her renk bandana toka ilk işim onlardıneyse nasip ilk doğduğunda değilde 3 aydan sonra rahat giydiririz diye düşünüyorum zaten yenidoğana penye ayaklı altlar yeter diye düşünüyorum dr diyorya siz evde ne giyiyorsanız bir fazlası diye bakma bizde üşüyor diye 3,4 kat giydiriyoruz ama iyi değil
Kısa kolluları kaldırmamak gerek bu sene o zaman ev içindeAy aynen. Sıcağa hiç gelemem. O yüzden en sevdiğim şey kışın soğuk odada kalın yorganla uyumaktır. Ama sana kötü bir haberim var, biliyorsundur gerçi, bebiş gelince evin min. 21 derece olması gerekecek gece gündüzkışın gece kombiyi kapatmadan asla uyuyamayanlar için kabus
Benim oğlumun da vardı yaa. Ama erkekler için ayrı üretmediklerinden az desenli şeyler seçtiriyordu babası hep. En fazla ayıcıklı falan. Ben de bayılırım süslü, rengarenk, desenli çoraplara, kızım olsaydı en çok buna sevinecektim.
Yenidoğana giydilir mi bilmiyorum ama eğer 0-3 ay satılıyorsa giydiriliyordur bence
Hıckırık tutmus muhtemelenGünaydın kızlar sabah bebeğin hareketleri tuhaf geldi bana, aşağıda hissettim ve çok ritmik şekildeydi sanki kalp atışı gibi hiç durmadı uzun süre. Daha önce böyle hissetmemiştim hıçkırık bu şekilde mi oluyor
Üf bunu bende yasıyorum artık 9da yatağa en azından kendim dinleniyorum8:30-9:30 arası uyuyor çünkü gece 2 dede uyusa sabah 6 şaşmıyoro yuzden erkenden yalla yataga
Hay masalllah yaaa ne güzelllllAyy valla çok erken uyanıyormuş maşallahben oğlumu erkende uyutsam geçte uyutsam 10 kadar uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?