2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben çok severim yorgan ya da battaniyeye sarılmayı ama sıcağa da hiç gelemiyorum. Kışın yatak odasının peteğini açmıyorum çok sıcak oluyor diye. Hemen açıyorum üstümü bazen eşim üzerimi örtüyor, sırf o yüzden uyanıyorum boğuluyorum sıcakta, kışın doğduğum çok belli kocam da tam tersi aşırı sıcak sever

Hooops bugün bakıcam canım zaten bu hafta çağırmıştı dr giderim hemen bulursam oğlumu doğum yaptığım hastaneyi vs arıycam bakalım hayırlısı nasibimizde neresi var eşim izin vermeyecek kesin ama bu haftadan sonra zor diye hayırlısı artık

Berikko çok geçmiş olsun canım iyiki gitmişsin erkenden tedavi altına alınır gittiği yere gider inşallah

Bu arada kız anneleri, bebeklere külotlu çorap aldınız mı? çok tatlı elbiseler aldım ama onlar çorapsız da giyilmez, yeni doğana da külotlu çorap giydirilir mi onu da bilemedim

Yaa dr görüp sormadı güzelmiş bakalım bizim nasıl olacak

Bu arada kız anneleri, bebeklere külotlu çorap aldınız mı? çok tatlı elbiseler aldım ama onlar çorapsız da giyilmez, yeni doğana da külotlu çorap giydirilir mi onu da bilemedim
3 aydan sonra giydirirsin ya benim oğlumun bir sürü var kilotluçorap acayip kullanışlı kurtarıcı ne beli açılıyor ne çorabı çıkıyor uzun sürede kullandım

Günaydın kızlar sabah bebeğin hareketleri tuhaf geldi bana, aşağıda hissettim ve çok ritmik şekildeydi sanki kalp atışı gibi hiç durmadı uzun süre. Daha önce böyle hissetmemiştim hıçkırık bu şekilde mi oluyor

Ay aynen. Sıcağa hiç gelemem. O yüzden en sevdiğim şey kışın soğuk odada kalın yorganla uyumaktır. Ama sana kötü bir haberim var, biliyorsundur gerçi, bebiş gelince evin min. 21 derece olması gerekecek gece gündüz kışın gece kombiyi kapatmadan asla uyuyamayanlar için kabus

3 aydan sonra giydirirsin ya benim oğlumun bir sürü var kilotluçorap acayip kullanışlı kurtarıcı ne beli açılıyor ne çorabı çıkıyor uzun sürede kullandım
Benim oğlumun da vardı yaa. Ama erkekler için ayrı üretmediklerinden az desenli şeyler seçtiriyordu babası hep. En fazla ayıcıklı falan. Ben de bayılırım süslü, rengarenk, desenli çoraplara, kızım olsaydı en çok buna sevinecektim.

Yenidoğana giydilir mi bilmiyorum ama eğer 0-3 ay satılıyorsa giydiriliyordur bence

Benim eşim hasta oldu bile söyleniyor evde üşüyorum donuyorum diye pek canın kıymetli diyorum dün kalın üstlerini giydi de yattı bi ben naz yapamıyorum yok ben cam açık uyusam sabaha kalkamam o derece soğuk olumaya başladı
E bebegin malları güzel değil lcw öneririm

Ah hiç sorma kızım olsa bende öyle süslü süslü alacaktım hatta her renk bandana toka ilk işim onlardı neyse nasip ilk doğduğunda değilde 3 aydan sonra rahat giydiririz diye düşünüyorum zaten yenidoğana penye ayaklı altlar yeter diye düşünüyorum dr diyorya siz evde ne giyiyorsanız bir fazlası diye bakma bizde üşüyor diye 3,4 kat giydiriyoruz ama iyi değil

Şükür dün akşam gelmeye başladı bugün kızıma ilk sütünü götürdüm bol bol su içiyorum en az 2,5 lt birde sağım yaparken sıcak su torbası koyuyorum işe yaradığını düşünüyorum

Tabii tabii, en fazla bir kat giydirmek lazım. Ben kız bebek için elbise altına düşünmüştüm. Oğlanlar için bebekken astronot falan giydirdiğimiz için, pantolon altına külotlu çorap ayaklanmaya başladıkları 1 yaş civarı falan daha mantıklı oluyor.

Penye ayaklı altlar falan deyince, hala yenidoğan alışverişi yapmadığımı fark ettim neyse aniden gelirse 3 aylıklardan giymeye başlar.

Kısa kolluları kaldırmamak gerek bu sene o zaman ev içinde olmadı ben pikeyle yatarım

Çoraplarda da pek pamuk olmadığı için bi bilemedim. Sizlerden fikir almak istedim o yüzden

Kızlar az önce katıldığım eğitimden bazı ekran resimleri çektim. Aklımızda bulunsun. bgm21 gözün Aydın, daha da artsın inşallah

Eklentiler

• IMG_7108.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_7109.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_7110.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_7111.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_7112.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_7113.webp
    19 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…