2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ağzıma resmen mideden su gelerek uyandım birden yanma vsde yoktu boğulacam sandım şuan bebiş uyanık büyük ihtimal iyi tekmeledi midemi. Ama kasıklarım hala ağrıyo

Doguma dogru pozisyon rahatlayınca sanrm kanala dogru ilerleyince mide rahatlar, rahat nefes alınıp verilirmiş, ama kasık agrıları cogalırmıs.. Öyle okumustum.. Bende hiç bilmiyorum
Acı su diyince niyeyse üşütmüş olabilecegın geldi aklıma

Yok su acı değildi işte birden ağzıma bi su geldi Allahtan uyandım yoksa boğulurdum ayy panik uyandığım için kalkim dedim kalkamayınca anladım kasıklarımın hala ağrıdığını. Minikkalpte suyum geldi sanırım diyince ben yine bi panik yaptım ayy

Aynen valla bende şaşırdım inşallah kolay bir dogum olur
Panik olma sero, senin ilk miydi? İlkse hele daha kolay, hiçbişey bilmemek daha iyi bence

Herkese merhaba 2 gündür hastanede yatıyordum. Cuma gecesi gelen sancılar sebebiyle soluğu hastanede aldık. Nst ye girdim ve gerçekten düzenli sancı çıktı açıklık yoktu çok şükür. Dr önlem amaçlı 2 doz akciğer geliştirici iğne vurdurdu.ve doğumu geciktici hap ve serum aldım yattğm süre boyunca. Şuan kasılmalarım yine var ama daha iyiyim ilaca devam ediyorum. Bu arada 33 artı 3 teyim. İlk çocuğum da 34 de doğdu. O yüzden riskli görülüyorum

Ayy canım benim inşallah bebiş bekler 36-37ye kadar. Ama ilkini de 34de doğurduysan kendine sıkıntı etme iğneni de vurmuş Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz dua et bol bol

Evet ilk hiç bişey bilmemek iyi de bi yandan da kötü başıma ne geleceğini bilmemek

Emin ol zaten bilsen de dogum nasıl olacaksa o sekılde oluveriyor.. Bızım 2.ama bizde bilmiyoruz ki noolcanı... Her an hersey olabılır.. Sen sadece rahat ol, velevkı dogum sancıların olsun, rahatlarsan hersey daha kolay olur.. Hep dedim, dogum esnasında anne hayal kurmalıymıs diye, anne mutlu hissedecegı seyi düşünmeliymiş.. Bu bir süreç, elbet çıkacaklar karnımızdan

Geçmiş olsun mu diyelim ne diyelim bilemedim.. Bende riskli gebeyim.. O sıkıntılı zamanlar baslayınca insan sureklı o haftalarda tedirgin oluyo, anlıorm cidden.. Sen hep iyiyi düşün, 35i geçcem diye odakla kendını ben 38e kanalıze oldum valla gerçekten ınanıyorum ben dusunduklerımızın hayata birebir yansıdıgına.. O yuzden sende guzel dusun

Ama sancım yok işte şu anda. Bebek tersti zaten. Akşamdan diş ağrım başladı. Gece onun ağrısı ile uyandım. Doğumu o başlattı büyük ihtimalle

Kokusu çamaşır suyu gibiydi ve pacalarima kadar aktı. Renksizdi. Tutmaya çalıştım tutamadım. Ve halen de ara ara geliyor. İdrar olsa böyle olmazdı diye düşündüm. Şimdi yola çıktık

Evet galıba su.. Haber ver mutlaka inşallah kolay bir dogum olur

Ayy canım benim inşallah bebiş bekler 36-37ye kadar. Ama ilkini de 34de doğurduysan kendine sıkıntı etme iğneni de vurmuş Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz dua et bol bol
Amin teşekkür ederim. Evet ciğer gelişticiyi vurdurmuş olmak içimi bir nebze olsun rahatlatıyor.İlk çocuğum bir anda gelmişti onda öyle bir fırsat olmamıştı 1 hafta küvezde kaldı

Ama sancım yok işte şu anda. Bebek tersti zaten. Akşamdan diş ağrım başladı. Gece onun ağrısı ile uyandım. Doğumu o başlattı büyük ihtimalle

Diş bilmiyorum da baş ağrısı filan doguma yakın oluyor galıba, gene sanki böyle bişey okumustm

Ben de bunda öyle düşünüyordum ama yine aynı haftalar vücut tepki vermeye başladı. Hakkımızda hayırlısı olur inş

Kokusu çamaşır suyu gibiydi ve pacalarima kadar aktı. Renksizdi. Tutmaya çalıştım tutamadım. Ve halen de ara ara geliyor. İdrar olsa böyle olmazdı diye düşündüm. Şimdi yola çıktık
Evet su gelmiş görünüyor. Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin. Kaç haftalık inş çok erken değildir

Ben de bunda öyle düşünüyordum ama yine aynı haftalar vücut tepki vermeye başladı. Hakkımızda hayırlısı olur inş

Benımde öyle oldu, kolestazdan dogum yaptı bende 33de.. Sımdı 31 haftadayım, gene degerler yukselişe gecmeye basladı hayırlısı olsun napalım, biz ne kadar geç olsun diye ugrassak da başa gelcek olan gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…