- 31 Ekim 2022
- 1.222
- 2.403
- 63
- 27
Kız belki su değildir nasıl anladınKızlar galiba suyum geldi. Hazırlanıp hastaneye gidicem şimdi. Dua edin benim icin
Ağzıma resmen mideden su gelerek uyandım birden yanma vsde yoktu boğulacam sandım şuan bebiş uyanık büyük ihtimal iyi tekmeledi midemi. Ama kasıklarım hala ağrıyo
Yok su acı değildi işte birden ağzıma bi su geldi Allahtan uyandım yoksa boğulurdum ayyDoguma dogru pozisyon rahatlayınca sanrm kanala dogru ilerleyince mide rahatlar, rahat nefes alınıp verilirmiş, ama kasık agrıları cogalırmıs.. Öyle okumustum.. Bende hiç bilmiyorum
Acı su diyince niyeyse üşütmüş olabilecegın geldi aklıma
Yok su acı değildi işte birden ağzıma bi su geldi Allahtan uyandım yoksa boğulurdum ayypanik uyandığım için kalkim dedim kalkamayınca anladım kasıklarımın hala ağrıdığını. Minikkalpte suyum geldi sanırım diyince ben yine bi panik yaptım ayy
Evet ilkAynen valla bende şaşırdıminşallah kolay bir dogum olur
Panik olma sero, senin ilk miydi? İlkse hele daha kolay, hiçbişey bilmemek daha iyi bence
Ayy canım benim inşallah bebiş bekler 36-37ye kadar. Ama ilkini de 34de doğurduysan kendine sıkıntı etme iğneni de vurmuş Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz dua et bol bolHerkese merhaba 2 gündür hastanede yatıyordum. Cuma gecesi gelen sancılar sebebiyle soluğu hastanede aldık. Nst ye girdim ve gerçekten düzenli sancı çıktı açıklık yoktu çok şükür. Dr önlem amaçlı 2 doz akciğer geliştirici iğne vurdurdu.ve doğumu geciktici hap ve serum aldım yattğm süre boyunca. Şuan kasılmalarım yine var ama daha iyiyim ilaca devam ediyorum. Bu arada 33 artı 3 teyim. İlk çocuğum da 34 de doğdu. O yüzden riskli görülüyorum
Evet ilkhiç bişey bilmemek iyi de bi yandan da kötü başıma ne geleceğini bilmemek
Herkese merhaba 2 gündür hastanede yatıyordum. Cuma gecesi gelen sancılar sebebiyle soluğu hastanede aldık. Nst ye girdim ve gerçekten düzenli sancı çıktı açıklık yoktu çok şükür. Dr önlem amaçlı 2 doz akciğer geliştirici iğne vurdurdu.ve doğumu geciktici hap ve serum aldım yattğm süre boyunca. Şuan kasılmalarım yine var ama daha iyiyim ilaca devam ediyorum. Bu arada 33 artı 3 teyim. İlk çocuğum da 34 de doğdu. O yüzden riskli görülüyorum
Kokusu çamaşır suyu gibiydi ve pacalarima kadar aktı. Renksizdi. Tutmaya çalıştım tutamadım. Ve halen de ara ara geliyor. İdrar olsa böyle olmazdı diye düşündüm. Şimdi yola çıktıkKız belki su değildir nasıl anladın
Kokusu çamaşır suyu gibiydi ve pacalarima kadar aktı. Renksizdi. Tutmaya çalıştım tutamadım. Ve halen de ara ara geliyor. İdrar olsa böyle olmazdı diye düşündüm. Şimdi yola çıktık
Amin teşekkür ederim. Evet ciğer gelişticiyi vurdurmuş olmak içimi bir nebze olsun rahatlatıyor.İlk çocuğum bir anda gelmişti onda öyle bir fırsat olmamıştı 1 hafta küvezde kaldıAyy canım benim inşallah bebiş bekler 36-37ye kadar. Ama ilkini de 34de doğurduysan kendine sıkıntı etme iğneni de vurmuş Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz dua et bol bol
Ama sancım yok işte şu anda. Bebek tersti zaten. Akşamdan diş ağrım başladı. Gece onun ağrısı ile uyandım. Doğumu o başlattı büyük ihtimalle
Ben de bunda öyle düşünüyordum ama yine aynı haftalar vücut tepki vermeye başladı. Hakkımızda hayırlısı olur inşGeçmiş olsun mu diyelim ne diyelim bilemedim.. Bende riskli gebeyim.. O sıkıntılı zamanlar baslayınca insan sureklı o haftalarda tedirgin oluyo, anlıorm cidden.. Sen hep iyiyi düşün, 35i geçcem diye odakla kendınıben 38e kanalıze oldum valla gerçekten ınanıyorum ben dusunduklerımızın hayata birebir yansıdıgına.. O yuzden sende guzel dusun
Aha ikisi de bende var geceden beriDiş bilmiyorum da baş ağrısı filan doguma yakın oluyor galıba, gene sanki böyle bişey okumustm
Evet su gelmiş görünüyor. Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin. Kaç haftalık inş çok erken değildirKokusu çamaşır suyu gibiydi ve pacalarima kadar aktı. Renksizdi. Tutmaya çalıştım tutamadım. Ve halen de ara ara geliyor. İdrar olsa böyle olmazdı diye düşündüm. Şimdi yola çıktık
Senin için dua ediyorum panik yapma hiç sağlıkla gelecekAma sancım yok işte şu anda. Bebek tersti zaten. Akşamdan diş ağrım başladı. Gece onun ağrısı ile uyandım. Doğumu o başlattı büyük ihtimalle
Ben de bunda öyle düşünüyordum ama yine aynı haftalar vücut tepki vermeye başladı. Hakkımızda hayırlısı olur inş
37+0 olduk. En son 35te 2.500 kiloydu ama bakacaz bakalım. Hepimizin sağlıkla almayı nasip etsin inşallahEvet su gelmiş görünüyor. Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin. Kaç haftalık inş çok erken değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?