2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kasım bebeleri Ekim ayında teker teker dökülmeye başladılar hala çantasını hazırlamaya üşenen arkadaşlara umarım bir teşvik olur
Be benim hala yıkanmayı bekleyen çamaşırlarım neyse acil gerekli şeyleri koydum çantaya, eksikler sonra da tamamlanır diyorum

Hala bekleyen diyo.. Hiçbir şeye elini sürmeyen var burada ne çanta ne çamaşır
Sen hep yazıyorsun ya her şey kolilerde diye, taşınma ihtimalim var diye sadece çamaşır ve temel şeyleri yıkıyorum. Tam doğum sırasında taşınma olursa diye diğer her şey kolilerde bak hala bulamadığım göğüs ucu kremim geldi aklıma, bi ara kolileri karıştırabilirsem onu bulayım, gerçi gözümde almıyor yenisini de alabilirim

M minikkalpp canım ilk çocuğun mu ? Erkek mi bi de erkekse 40ını bekler diyorlardı o teori de yalanmış o zaman inşallah sağ salim doğurursun
Benim erkek iki yeğenlerimden büyük 35. Haftada, küçük 38. Haftada, yakın arkadaşımın oğlu 36. Haftada geldi. Banada iki gün önce doktır çantanı hazırla dedi 35. Haftadayım. Benca 9 ay 10 gün kızlar için geçerli

Bence folik asit çocukları için bunların hiçbiri geçerli değil Özgür düşünce yapıları anne karnında belli ediyor kendini, canları ne zaman isterse o zaman hoppp burdayım diyorlar

Kızlar gümüş kapak aldınız mı? Alıp almamak ve hastane çantasına koyup koymamakta kararsız kaldım
Ben almadım. Göğüs koruyucu aldım sadece, bir de merhem. Gümüşün iyileştirici özelliğinin yanı sıra alerji riski de var. Göğüs ucum olmadığı için kar/Zararda bana merhem ve koruyucu daha mantıklı geldi

Kızlar gümüş kapak aldınız mı? Alıp almamak ve hastane çantasına koyup koymamakta kararsız kaldım
Hastanenin gebe ve doğum eğitiminde gümüş kapağı önermediler, meme ucunu ıslak bırakacağı için mantar olabilirmiş, bebekte emdiği için onun ağzına da bulaşacak. En güzeli kurutupskrem sürüp, ağız mendilini koyun ya da alacaksanız delikli hava alan silikonlardan alın dediler.

Taşınma ihtimali olan ben değilim yalnızlıktan yapamayanım.. Herşey hallolur diyen eş mağduru kısaca

Kızlar biraz açılma olduysa mesela 1 cm falan illa su gelir mi ? Veya ben bu açılmayı dışardan bakınca görür müyüm

Kızlar biraz açılma olduysa mesela 1 cm falan illa su gelir mi ? Veya ben bu açılmayı dışardan bakınca görür müyüm
Hiç zannetmiyorum. Bence doğum sancısı olsa bunu farketmemen imkansız olur. Dinlenmeyle geçmezmiş ve alta ve bele doğru artarak devam eden düzenli ağrılar olurmuş. Doktorumun söylediği böyle. Sen özele gidiyorsan yarını beklemesen, yada acile gitsen, böyle stres yaparak daha çok yorucaksın kendini.

Yok kendimi korkutmuyorum ya vajina bölgesine sancı girip duruyo öyle merak ettim yarın sabah gidicem zaten sakin kalıyorum şimdilik

Hayır canım göremezsin ve suyunda gelmeyebilir ben 3 cm le baya bekledim yaklaşık 20 gün 1 ay kadar. O yüzden diyorum ya aslında çok kolay hemen olacak bir şey gibi de değil doğum özellikle ilk doğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…