2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende de emzirme ile ilgili bir travma oldu nedense her gün rüyalarımda emziremiyorum çocuğum aç kalıyor. Allahım nasıl mama hazırlarım şimdi bilmiyorum mama hazırlamasını diye ağlıyorum rüyalarımda her gün böyle rüya görüyorum ya. Doktora söyledim geçen dedim benim böyle kabuslarım oluyor gülüyor normal diyor

Haha bizde bilmiyoruz ki tarihi 41 e kadar bekleyenler var Benim kp de sorup duruyor çünkü başka bir ülkede yaşıyor ve dönmesi lazım bir aya bekliyoruz diyorum hep. Hala mı bir ay diyor gidemiyor da her an olabilir diye

Kızlar 35+4 deyiz
Ananas hurma gibi ahududu çayını ne zanan tüketmeye başlamalıyım ( ilk gebeliğim)
Bence 36 dan sonra başlayabilirsin hemen yiyip içmeye başlayınca olmuyor zaten bende salı günü kontrolden onay alırsam başlayacağım. Ama yine de tabii doktoruna bilgi ver sende. Ben ahududu çayını sormuştum ilk doktoruma hurafe gibi bir şey demişti ama bence işe yarıyor. Hurmayı tekli yemeyi öneriyorlar bu da bir hurafe ama kolay doğum için günde 3 5 7 tane yemek gibi Ananasta kasılmayı arttırıyormuş o da bence işe yarıyor. İlk doğumda 4 ya da 5 tane ananas yedim her birini iki günde bitirdim anca doğurdum

Teşekkür ederim

Bana hafta söylemedi sadece başı büyük sanki dedi ben de 1. de böyleydi dedim üzerinde fazla durmadı. Sonra ben ölçüm değerlerini internetten biraz kurcaladim haftasına göre üst sınırda görünüyor. Fark açılır mi bilmiyorum ama bir sonraki kontrolde sorun isterseniz ne durumda herhangi bir sıkıntı yaratır mı diye. Ben dediğim gibi genetik olduğunu düşündüğüm için doktor da fazla birsey söylemediği için kafama takmadım umarım sonrasında da sıkıntı olmaz.

Sanki çok ayıp bişey demişim gibi neden utandın marka alabilir insan yani

Valla ben yeni sildim aha bebek arabasını.. Heryeri çalışıo, niye bakıma vereyım Kı.. Zaten uyduruk bir marka, yani velevki üretim tarihi fazla olsun, çalıştıktan sonra niye bakıma vereyim ki bende bunu anlamadm oto koltugu zaten koyuyorsun arabaya orda duruyo.. Valla bilmiorm üretim tarihine takılmak bana degısık geldi

Ben hacı şerife yaptırdım. 70 çikolata, metal kutu ve kolonya 600 tl. Sitesinden daha uygun mağaza.

Aldım bugun bende İnternetten sipariş verdim.. Artık kac paraydı hatırlamıyorum bile, Bi sürü bişey aldım gece gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…