Daha çok erken, 37den sonraKızlar 35+4 deyiz
Ananas hurma gibi ahududu çayını ne zanan tüketmeye başlamalıyım ( ilk gebeliğim)
Bu son haftalar sanki hiç geçmiyor gibi gittikçe zorlanıyorumDaha çok erken, 37den sonra
Bende de emzirme ile ilgili bir travma oldu nedenseBana doğum korkusu geldiiii bide normal istiyorum ya inşallah. Su gelecek mi sancıyı kaç saat çekicem kolay çıkacak mı kanala girecek mi çatım yeterince geniş mi ya çıkaramazsam ıkınıp ya bişey olursa diye diyeeeee kafayı yedim
Haha bizde bilmiyoruz ki tarihi 41 e kadar bekleyenler varÇoğunlukla acıyan bakışlarına, elinden bişey gelmemesiyle çaresizliğine denk gelmesem neler yapıcam ama üzülüyor halime bellionlar ne yapıyorda gezebiliyor, sende yap derdinde sadece..
Birde bugün hamile olan bir müşterinin eşiyle karşılaşmış 3 4 haftası kaldı doğuma demiş adam. Ne biçim baba bu, tarihi bile bilmiyor diyor akşam
Bence 36 dan sonra başlayabilirsin hemen yiyip içmeye başlayınca olmuyor zaten bende salı günü kontrolden onay alırsam başlayacağım. Ama yine de tabii doktoruna bilgi ver sende. Ben ahududu çayını sormuştum ilk doktoruma hurafe gibi bir şey demişti ama bence işe yarıyor. Hurmayı tekli yemeyi öneriyorlar bu da bir hurafe ama kolay doğum için günde 3 5 7 tane yemek gibiKızlar 35+4 deyiz
Ananas hurma gibi ahududu çayını ne zanan tüketmeye başlamalıyım ( ilk gebeliğim)
Teşekkür ederimBence 36 dan sonra başlayabilirsin hemen yiyip içmeye başlayınca olmuyor zaten bende salı günü kontrolden onay alırsam başlayacağım. Ama yine de tabii doktoruna bilgi ver sende. Ben ahududu çayını sormuştum ilk doktoruma hurafe gibi bir şey demişti ama bence işe yarıyor. Hurmayı tekli yemeyi öneriyorlar bu da bir hurafe ama kolay doğum için günde 3 5 7 tane yemek gibiAnanasta kasılmayı arttırıyormuş o da bence işe yarıyor. İlk doğumda 4 ya da 5 tane ananas yedim her birini iki günde bitirdim anca doğurdum
Son haftalarda sık sık yalancı kasılmalar oluyorKızlar iyi değilim ya sanki doğuracak gibi hissediyorum
Nasıl bir his hepsinden farklı mı?Kızlar iyi değilim ya sanki doğuracak gibi hissediyorum
Bende de kaburga ağrısı var ve midem yine tam formunda. Fokur fokurKızlar iyi değilim ya sanki doğuracak gibi hissediyorum
Son haftalarda sık sık yalancı kasılmalar oluyor
Nasıl bir his hepsinden farklı mı?
Ay bilmiyorum ki anlam veremiyorum bulantım var kasılmalar oluyor ama düzenli değil kendimi hiç rahat hissetmiyorumBende de kaburga ağrısı var ve midem yine tam formunda. Fokur fokur
Neler hissediyorsun? Farklı olan ne?
Bana hafta söylemedi sadece başı büyük sanki dedi ben de 1. de böyleydi dedim üzerinde fazla durmadı. Sonra ben ölçüm değerlerini internetten biraz kurcaladim haftasına göre üst sınırda görünüyor. Fark açılır mi bilmiyorum ama bir sonraki kontrolde sorun isterseniz ne durumda herhangi bir sıkıntı yaratır mı diye. Ben dediğim gibi genetik olduğunu düşündüğüm için doktor da fazla birsey söylemediği için kafama takmadım umarım sonrasında da sıkıntı olmaz.Sizim kaç hafta fark var şuan ? Doktorum şaka yollu takıldı ciddi bir durumdan bahsetmedi açıkcası ama geçmiş ultrasonlara baktım 2 hafta önce 1 hafta önceyken 2 hafta sonra 2 hafta önde çıkmış, bundan 2 hafta sonra fark açılır diye korkuyorum
canimm işe yaradı ciddennn çok teşekkür ederim.geçer insallah canımsadece sıcak su torbasında ön tarafina denk getirme bebege yani.bele gelmesinde sorun yok gunde 2 kere de onu uyguladim
Ağrılarını takip et bakalım düzenli hale gelicek mi. Mide bulantısına eşlik eden ağrı doğumda görülür o yüzden mutlaka takip etmelisinAy bilmiyorum ki anlam veremiyorum bulantım var kasılmalar oluyor ama düzenli değil kendimi hiç rahat hissetmiyorum
Kız estağfurullah markayla alakası yokben de bilmiyordum okuyunca öğrendim her oto koltuğu gibi güvenlik araçlarının mutlaka bakımı yapılması gerekiyormuş Allah esirgesin ani fren ya da kaza anında yüzde yüz koruma sağlaması için
Ben hacı şerife yaptırdım. 70 çikolata, metal kutu ve kolonya 600 tl. Sitesinden daha uygun mağaza.
Dualarım seninle hadi sağ salim kucağına al inşallahKızlar galiba suyum geldi. Hazırlanıp hastaneye gidicem şimdi. Dua edin benim icin
Kızlar galiba suyum geldi. Hazırlanıp hastaneye gidicem şimdi. Dua edin benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?