Bana doğum korkusu geldiiii bide normal istiyorum ya inşallah. Su gelecek mi sancıyı kaç saat çekicem kolay çıkacak mı kanala girecek mi çatım yeterince geniş mi ya çıkaramazsam ıkınıp ya bişey olursa diye diyeeeee kafayı yedim
Bende de emzirme ile ilgili bir travma oldu nedense her gün rüyalarımda emziremiyorum çocuğum aç kalıyor. Allahım nasıl mama hazırlarım şimdi bilmiyorum mama hazırlamasını diye ağlıyorum rüyalarımda her gün böyle rüya görüyorum ya. Doktora söyledim geçen dedim benim böyle kabuslarım oluyor gülüyor normal diyor
Çoğunlukla acıyan bakışlarına, elinden bişey gelmemesiyle çaresizliğine denk gelmesem neler yapıcam ama üzülüyor halime belli onlar ne yapıyorda gezebiliyor, sende yap derdinde sadece..
Birde bugün hamile olan bir müşterinin eşiyle karşılaşmış 3 4 haftası kaldı doğuma demiş adam. Ne biçim baba bu, tarihi bile bilmiyor diyor akşam
Haha bizde bilmiyoruz ki tarihi 41 e kadar bekleyenler var Benim kp de sorup duruyor çünkü başka bir ülkede yaşıyor ve dönmesi lazım bir aya bekliyoruz diyorum hep. Hala mı bir ay diyor gidemiyor da her an olabilir diye
Bence 36 dan sonra başlayabilirsin hemen yiyip içmeye başlayınca olmuyor zaten bende salı günü kontrolden onay alırsam başlayacağım. Ama yine de tabii doktoruna bilgi ver sende. Ben ahududu çayını sormuştum ilk doktoruma hurafe gibi bir şey demişti ama bence işe yarıyor. Hurmayı tekli yemeyi öneriyorlar bu da bir hurafe ama kolay doğum için günde 3 5 7 tane yemek gibi Ananasta kasılmayı arttırıyormuş o da bence işe yarıyor. İlk doğumda 4 ya da 5 tane ananas yedim her birini iki günde bitirdim anca doğurdum
Bence 36 dan sonra başlayabilirsin hemen yiyip içmeye başlayınca olmuyor zaten bende salı günü kontrolden onay alırsam başlayacağım. Ama yine de tabii doktoruna bilgi ver sende. Ben ahududu çayını sormuştum ilk doktoruma hurafe gibi bir şey demişti ama bence işe yarıyor. Hurmayı tekli yemeyi öneriyorlar bu da bir hurafe ama kolay doğum için günde 3 5 7 tane yemek gibi Ananasta kasılmayı arttırıyormuş o da bence işe yarıyor. İlk doğumda 4 ya da 5 tane ananas yedim her birini iki günde bitirdim anca doğurdum
Sizim kaç hafta fark var şuan ? Doktorum şaka yollu takıldı ciddi bir durumdan bahsetmedi açıkcası ama geçmiş ultrasonlara baktım 2 hafta önce 1 hafta önceyken 2 hafta sonra 2 hafta önde çıkmış, bundan 2 hafta sonra fark açılır diye korkuyorum
Bana hafta söylemedi sadece başı büyük sanki dedi ben de 1. de böyleydi dedim üzerinde fazla durmadı. Sonra ben ölçüm değerlerini internetten biraz kurcaladim haftasına göre üst sınırda görünüyor. Fark açılır mi bilmiyorum ama bir sonraki kontrolde sorun isterseniz ne durumda herhangi bir sıkıntı yaratır mı diye. Ben dediğim gibi genetik olduğunu düşündüğüm için doktor da fazla birsey söylemediği için kafama takmadım umarım sonrasında da sıkıntı olmaz.
Kız estağfurullah markayla alakası yok ben de bilmiyordum okuyunca öğrendim her oto koltuğu gibi güvenlik araçlarının mutlaka bakımı yapılması gerekiyormuş Allah esirgesin ani fren ya da kaza anında yüzde yüz koruma sağlaması için
Sanki çok ayıp bişey demişim gibi neden utandın marka alabilir insan yani
Valla ben yeni sildim aha bebek arabasını.. Heryeri çalışıo, niye bakıma vereyım Kı.. Zaten uyduruk bir marka, yani velevki üretim tarihi fazla olsun, çalıştıktan sonra niye bakıma vereyim ki bende bunu anlamadm oto koltugu zaten koyuyorsun arabaya orda duruyo.. Valla bilmiorm üretim tarihine takılmak bana degısık geldi
Ağzıma resmen mideden su gelerek uyandım birden yanma vsde yoktu boğulacam sandım şuan bebiş uyanık büyük ihtimal iyi tekmeledi midemi. Ama kasıklarım hala ağrıyo