Kız estağfurullah markayla alakası yokO zmn bilemem
Marka bişey almadgm için çok anlamam
Asla yalnız yürümeyeceksinBenim yine valizi hazırlayamayışımmmbugun sabahtan aksama elektrik kesintisi vardı ütü yapıp valiz hazırlayacaktım şansıma bugunde kaldı en sona ben hazırlıcam sanırım valizi
Çok geçmiş olsun kızına da sana daben hiç iyi değilim kızımdan sonra bana geçti hastalık halsizlik bitkinlik gözlerde yorgunluk bebek hareketleri çok yukarıda birinin ayağını hissediyorum ve aşırı çatı ağrım var ishaldim bugün daha iyi ama hemoroid çok korkutuyo 1 den fazla şişlik var orda en yaşamaktan korktuğum şeydi benimkanımda enfeksiyon 25 lerdeydi halsizlik falan var yükselmişmidir hemo da enfeksiyon gibi bişey sonuçta tam acile gidicektim kızım yine ateşlenmişti gidemedim kaldı ama ben çok ağırlaştım ve 36. Haftaya kadar dayanabiliceğimi düşünmüyorum yatmak ta kalkmakta çok zorlaştı
Aynen öyle ama işte biz bir türlü okey veremiyoruz bir sürü harcama var onun üzerine arabamızın motoru arıza yaptı 70 bin liralık olduk ee daha hastane paradini odemedik o yüzden bir türlü okeyi veremedikSeninki bir tık daha düşükmüş fiyatı da 3 aşağı beş yukarı aynı demek ki ya. Ama yararlılık açısından da çok gerekli. Nerelere nereler gidiyor para. Yıllık ücretleri de ödenemeyecek miktar değil.
Evet ya işte o yüzden ben de çevremde yaptıran biri olsa çok isterdim en azından yol gösterirdi örnek olurdu ama çok kararsızımKızlar kordon kanı konusunda kafam karışıyor benim. Bir kaç olumsuz yazı da okumuştum bulursam paylaşırım. Türkiyede saklama koşullarına pek dikkat edilmediği de söyleniyor. Bir de şu 12 yıl saklama olayı da var. Yani 12 yıl az değil ama bilmiyorsanız diye özellikle bunu belirtmek istedim.
Aynen öyle, sadece çevremde de değil. Bir örnek var mı diye araştırıyorum yok. Mesela lösemi tedavisinde kullanılıyor deniyor( Allah hiç birimizin çocuğuna yaşatmasın inşallah) makale okuyorum bununla ilgili bir örnek bulamıyorum. Eğer bulan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim. Yoksa benim için başarılı bir reklam ama benim de riske atmayıp acaba yaptırsam diye düşündüğüm bir olay olarak kalacak.Evet ya işte o yüzden ben de çevremde yaptıran biri olsa çok isterdim en azından yol gösterirdi örnek olurdu ama çok kararsızım
Ya çok geçmiş olsunben hiç iyi değilim kızımdan sonra bana geçti hastalık halsizlik bitkinlik gözlerde yorgunluk bebek hareketleri çok yukarıda birinin ayağını hissediyorum ve aşırı çatı ağrım var ishaldim bugün daha iyi ama hemoroid çok korkutuyo 1 den fazla şişlik var orda en yaşamaktan korktuğum şeydi benimkanımda enfeksiyon 25 lerdeydi halsizlik falan var yükselmişmidir hemo da enfeksiyon gibi bişey sonuçta tam acile gidicektim kızım yine ateşlenmişti gidemedim kaldı ama ben çok ağırlaştım ve 36. Haftaya kadar dayanabiliceğimi düşünmüyorum yatmak ta kalkmakta çok zorlaştı
Allah'ım yardımcınız olsun. İmkan doğrultusunda şekilleniyor her şey. Ben devlete gidiyorum doğum için. Ama özele gitsem ve bu kadar harcamam olsa ben de yapamazdim belkiAynen öyle ama işte biz bir türlü okey veremiyoruz bir sürü harcama var onun üzerine arabamızın motoru arıza yaptı 70 bin liralık olduk ee daha hastane paradini odemedik o yüzden bir türlü okeyi veremedik
Hep 25 lerdeydi canım doktor normal karşılıyodu ama yükselirmi düşüncesi korkuttu beni hani 100 ler falaan riskli diyebiliyorum Allah korusun, nane limon miğdemi bulandırıyo limon özellikle ekşitiyor yarın daha kötü olursam denicem mecburCanım gecirdiğimiz soguk algınlıgı grip bile kanda enfeksiyonu yükseltiyor yasamıstım yani hastalıgım gecince düşmüştü cok gecmiş olsun nane limon zencefil bunları kullan artık kısıtlıyız da
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun kızına da sana dabende halsizlik şikayetiyle gittiğimde kanda hafif enfeksiyon vardı hemen antibiyotik başladılar ilk kullandığım gün hemen etkisini gördüm 1 hafta kullandım geçti çok şükür. Sen de kızın biraz iyi olunca git canım ihmal etme kızının sana ihtiyacı var senin de enerjiye
yarın akşam gidicem mutlaka umarım korona falan değildir geçirmedim diye biliyorum ben daha zor olurYa çok geçmiş olsunBence kesin bi doktora git madem çık kötüsün daha da kötüleşme
Ben hacı şerife yaptırdım. 70 çikolata, metal kutu ve kolonya 600 tl. Sitesinden daha uygun mağaza.Bana da öyle geldiya bence cok abartmaya gerek yok çikolatada, gelene vercen, iki agzı tatlansın yeter.. Doyumluk degılkı.. Çok bim kalıtesınde olmasın cıkolatası yeter yani..
Bu arada Hacı Şerife soran oldu mu? Spring hediye oldugu için tam bilmio sanrm ama ben merak edıorm.. Hızlı oldugu için oradan soylerım yıne heralde
Böbreklerimde küçüklüğümden beri sorun varO kadar kalsiyum alıyorum. 3. Aydan sonra başladım. Her gün kefir peynir tüketiyorum ama hala referans arasında. Kalsiyum çok zor yükselen bir değer bence. Ama tabi gereksiz ise kullanmaya gerek yok.
Kocan beni görsünBenim eşimde aynı şeyi söylüyormilletin kocaman göbeği oluyor üstelik tatil yapıyorlar, hiç offlayıp poflayan görmedim falan dedi geçen gün. Bir iki müşteriside hamile. Dedim sokakta, orda burda kime ne diyecekler sana niye desinler birde
Buyrun benim ☺Bende aranızda 2 sez olmuş anne varmı merak ediyorumbirşey sormam lazım
Canım aynısından eltimde var ilk çocuğundan kalma. Çok kaliteli bir ürün, sorun olacağını zannetmiyorum. O iki çocuk büyüttü, hala da taş gibiKızlar, en son bebek kıyafetlerini aldığımız mağazadan bunuda alıp çıkmıştık. Hava çok sıcaktı ve asıl puset, araç koltuğu satan mağazaya yürümek istemedim. Cuma günü üretim tarihini farkettim. Yazdım chicco ya. Daha cvp gelmedi. 10 sene olacak neredeyse az kalmış imal edileli. Sizce geri vermeli miyim? Kullanım süreleri hakkında bilgisi olan var mı?
Ay ben geriden okuyorum, çok şaşırdım bunu görünceVarmış işte.. Birkaç yerde okuyunca baktım zaten tarihine..
ben bunu perinatoloji doktoruna sormuştum. Solda yatmanı öneririm ama sağda yatmak da problem değil demişti. Ben sürekli sırtüstü yatıyorum istemsizce demiştim, algıda seçicilikten sana sürekli gibi geliyordur; öyle arada sırada yatmanın bir zararı olmaz dedi. Önemli olan sürekli yatmamakmışHayır hiç biri yok, 30.haftadan önce bana da hiç birşey söylememişti, o kontrolde söyledi. Ben doktoruma çok güvendiğim için neden diye sorgulamadan ne derse tamam diyoruminternetten izlediğim videolarda sırt üstü yatınca kan akışı azalıyormuş bebekle anne arasında. Şuan zaten karnım o karar büyüdü ki istesemde sırt üstü yatamıyorum
Çok çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versinHep 25 lerdeydi canım doktor normal karşılıyodu ama yükselirmi düşüncesi korkuttu beni hani 100 ler falaan riskli diyebiliyorum Allah korusun, nane limon miğdemi bulandırıyo limon özellikle ekşitiyor yarın daha kötü olursam denicem mecbur
Teşekkür ederim canımbende ilk başlarda kullandım canım çok korkuyodum ama crp 25 olmasına alıştım yarın akşam bi giderim yükselmesinde ne olursa olsun
yarın akşam gidicem mutlaka umarım korona falan değildir geçirmedim diye biliyorum ben daha zor olur
Çoğunlukla acıyan bakışlarına, elinden bişey gelmemesiyle çaresizliğine denk gelmesem neler yapıcam ama üzülüyor halime belliKocan beni görsünarkadaşlarım dalga geçiyor daha başına ne gelecek diye, hep diyorum kimse hamileliğin gerçek yüzünü anlatmamış göstermemiş. Böyle olduğunu bilseydim kocamla başta Farklı anlaşmalar bile yapabilirdim neyseki evlat sevgisi diye bir şey var da insan ben çekerim, yeterki evladım iyi olsun moduna giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?