2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
O zmn bilemem
Marka bişey almadgm için çok anlamam
Kız estağfurullah markayla alakası yok ben de bilmiyordum okuyunca öğrendim her oto koltuğu gibi güvenlik araçlarının mutlaka bakımı yapılması gerekiyormuş Allah esirgesin ani fren ya da kaza anında yüzde yüz koruma sağlaması için

Çok geçmiş olsun kızına da sana da bende halsizlik şikayetiyle gittiğimde kanda hafif enfeksiyon vardı hemen antibiyotik başladılar ilk kullandığım gün hemen etkisini gördüm 1 hafta kullandım geçti çok şükür. Sen de kızın biraz iyi olunca git canım ihmal etme kızının sana ihtiyacı var senin de enerjiye

Kızlar kordon kanı konusunda kafam karışıyor benim. Bir kaç olumsuz yazı da okumuştum bulursam paylaşırım. Türkiyede saklama koşullarına pek dikkat edilmediği de söyleniyor. Bir de şu 12 yıl saklama olayı da var. Yani 12 yıl az değil ama bilmiyorsanız diye özellikle bunu belirtmek istedim.

Aynen öyle ama işte biz bir türlü okey veremiyoruz bir sürü harcama var onun üzerine arabamızın motoru arıza yaptı 70 bin liralık olduk ee daha hastane paradini odemedik o yüzden bir türlü okeyi veremedik

Evet ya işte o yüzden ben de çevremde yaptıran biri olsa çok isterdim en azından yol gösterirdi örnek olurdu ama çok kararsızım

Evet ya işte o yüzden ben de çevremde yaptıran biri olsa çok isterdim en azından yol gösterirdi örnek olurdu ama çok kararsızım
Aynen öyle, sadece çevremde de değil. Bir örnek var mı diye araştırıyorum yok. Mesela lösemi tedavisinde kullanılıyor deniyor( Allah hiç birimizin çocuğuna yaşatmasın inşallah) makale okuyorum bununla ilgili bir örnek bulamıyorum. Eğer bulan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim. Yoksa benim için başarılı bir reklam ama benim de riske atmayıp acaba yaptırsam diye düşündüğüm bir olay olarak kalacak.
Araştırdığım zamanlarda bulduğum en güvenilir saklama teknolojisine sahip olan firma ise şuydu

Kordon kanı ile ilgili hastane sayfası yazıları değilde makaleye denk gelen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim

Ya çok geçmiş olsun Bence kesin bi doktora git madem çık kötüsün daha da kötüleşme

Aynen öyle ama işte biz bir türlü okey veremiyoruz bir sürü harcama var onun üzerine arabamızın motoru arıza yaptı 70 bin liralık olduk ee daha hastane paradini odemedik o yüzden bir türlü okeyi veremedik
Allah'ım yardımcınız olsun. İmkan doğrultusunda şekilleniyor her şey. Ben devlete gidiyorum doğum için. Ama özele gitsem ve bu kadar harcamam olsa ben de yapamazdim belki

Hep 25 lerdeydi canım doktor normal karşılıyodu ama yükselirmi düşüncesi korkuttu beni hani 100 ler falaan riskli diyebiliyorum Allah korusun, nane limon miğdemi bulandırıyo limon özellikle ekşitiyor yarın daha kötü olursam denicem mecbur
Teşekkür ederim canım bende ilk başlarda kullandım canım çok korkuyodum ama crp 25 olmasına alıştım yarın akşam bi giderim yükselmesinde ne olursa olsun
Ya çok geçmiş olsun Bence kesin bi doktora git madem çık kötüsün daha da kötüleşme
yarın akşam gidicem mutlaka umarım korona falan değildir geçirmedim diye biliyorum ben daha zor olur

Ben hacı şerife yaptırdım. 70 çikolata, metal kutu ve kolonya 600 tl. Sitesinden daha uygun mağaza.

O kadar kalsiyum alıyorum. 3. Aydan sonra başladım. Her gün kefir peynir tüketiyorum ama hala referans arasında. Kalsiyum çok zor yükselen bir değer bence. Ama tabi gereksiz ise kullanmaya gerek yok.
Böbreklerimde küçüklüğümden beri sorun var Doğum sonrası bir de böbrek problemiyle uğraşmak istemem o yüzden benim gibi durumu olan varsa dikkatli olsun, tabi aşırı düşük olsa orda mutlaka kar/zarar hesaplaması yapılmalı

Kocan beni görsün arkadaşlarım dalga geçiyor daha başına ne gelecek diye, hep diyorum kimse hamileliğin gerçek yüzünü anlatmamış göstermemiş. Böyle olduğunu bilseydim kocamla başta Farklı anlaşmalar bile yapabilirdim neyseki evlat sevgisi diye bir şey var da insan ben çekerim, yeterki evladım iyi olsun moduna giriyor

Canım aynısından eltimde var ilk çocuğundan kalma. Çok kaliteli bir ürün, sorun olacağını zannetmiyorum. O iki çocuk büyüttü, hala da taş gibi

ben bunu perinatoloji doktoruna sormuştum. Solda yatmanı öneririm ama sağda yatmak da problem değil demişti. Ben sürekli sırtüstü yatıyorum istemsizce demiştim, algıda seçicilikten sana sürekli gibi geliyordur; öyle arada sırada yatmanın bir zararı olmaz dedi. Önemli olan sürekli yatmamakmış

Çok çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin Eczanelerde hızlı testler satılıyor bizim evde o kadar çok var ki eşim gelen misafire yapacak yakında. Kızıma da yapıyoruz ara ara kendimize de en ufak grip olduğumuzda. Sende istersen al için rahat eder inşallah değilsindir. Ben geçirdim çok şükür çok kolay atlattım ama kızımla eşim baya perişan olmuşlardı

Çoğunlukla acıyan bakışlarına, elinden bişey gelmemesiyle çaresizliğine denk gelmesem neler yapıcam ama üzülüyor halime belli onlar ne yapıyorda gezebiliyor, sende yap derdinde sadece..

Birde bugün hamile olan bir müşterinin eşiyle karşılaşmış 3 4 haftası kaldı doğuma demiş adam. Ne biçim baba bu, tarihi bile bilmiyor diyor akşam

Kızlar 35+4 deyiz
Ananas hurma gibi ahududu çayını ne zanan tüketmeye başlamalıyım ( ilk gebeliğim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…