- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.750
- 248
Ben bunu duydum ama çok pahalı olduğunu söylemişlerdi ücreti biliyor musun ?
Belki duymuşsunuzdur. Bebeğin plasentasından kan alınıyor ve kök hücre olarak geçiyor bu. Böylece ilerleyen zamanda bebek hasta olduğunda bu kök hücre ile pek çok hastalığa tedavi uygulanabiliyor. Ben yaptırıcam. İsteyenler için de bilgi amaçlı paylaşayım dedim
Fiyat ne kadardı?Canım bunu ben de araştırdım fiyat aldım hatta ama işte cebremde hiç yaptıran olmayınca tereddütte kaldım. Sen nereyi seçmeyi dusunuyorsun ?
Sağlıkla kavuşun inşallah dualarımız seninleKızlar galiba suyum geldi. Hazırlanıp hastaneye gidicem şimdi. Dua edin benim icin
Benim 95i falan görmüştü ya ben de agır atlatmıstım gecince hastalık o da düştü insallah en kısa sürede atlatırsın canımHep 25 lerdeydi canım doktor normal karşılıyodu ama yükselirmi düşüncesi korkuttu beni hani 100 ler falaan riskli diyebiliyorum Allah korusun, nane limon miğdemi bulandırıyo limon özellikle ekşitiyor yarın daha kötü olursam denicem mecbur
Teşekkür ederim canımbende ilk başlarda kullandım canım çok korkuyodum ama crp 25 olmasına alıştım yarın akşam bi giderim yükselmesinde ne olursa olsun
yarın akşam gidicem mutlaka umarım korona falan değildir geçirmedim diye biliyorum ben daha zor olur
Bir gün var aramızda. Babası adını da okumuş Gökçe Lina diye kulağına.
İlden ile firmadan firmaya değişiyor canım sanırım. Ben bana atılan mesajı atayım. Ben yaptırdım. Devlet güvencesinde yapılıyormuşFiyat ne kadardı?
Ayyy cok şükür artık her an herkesten haberler alabılırız. Bahtı acık olsun canım benım sanada gecmıs olsunKızım 2400 sezeryan doğdu. Allah'ıma şükür kuveze girmedi ve sağlıklı şu anda. Soran herkese teşekkür ederim. Allah'ım zamanında sizinkileri de kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Adıyla yaşasınBir gün var aramızda. Babası adını da okumuş Gökçe Lina diye kulağına.
Bir gün var aramızda. Babası adını da okumuş Gökçe Lina diye kulağına.
Hadi bakalım, belkide hazırlanıyordur yavaş yavaş, haftan kaç?Yok kendimi korkutmuyorum ya vajina bölgesine sancı girip duruyo öyle merak ettim yarın sabah gidicem zaten sakin kalıyorum şimdilik
Canım çok sevindim sağlıkla kucağına almana, gözün aydın. Maşallah minik kızımızaKızım 2400 sezeryan doğdu. Allah'ıma şükür kuveze girmedi ve sağlıklı şu anda. Soran herkese teşekkür ederim. Allah'ım zamanında sizinkileri de kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
İnşallah çok teşekkür ederimBenim 95i falan görmüştü ya ben de agır atlatmıstım gecince hastalık o da düştü insallah en kısa sürede atlatırsın canım
Hala bekleyen diyo..Hiçbir şeye elini sürmeyen var burada ne çanta ne çamaşır
Günaydın
Sezeryan için kaçıncı haftada gün veriyorlar.
Ben sezeryandan çok memnunum şu anda çok şükür. Ekimi dikimi de güzel yaptilarYaaa maşallah burdaki mesajlara da tak tak cevap verebiliyorsun. Gözümde sezaryen sonrası çok korkutucuydu ama senin bu kadar sürede burda aktif olman cesaretlendirdi beniGökçe Lina hanım sağlıkla yaşasın, yolları hep iyiye çıksın
Kızım 2400 sezeryan doğdu. Allah'ıma şükür kuveze girmedi ve sağlıklı şu anda. Soran herkese teşekkür ederim. Allah'ım zamanında sizinkileri de kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ya maşallah darısı hepimize sağlıkla kucağımıza almaya Allah analı babalı büyütsün inşallahKızım 2400 sezeryan doğdu. Allah'ıma şükür kuveze girmedi ve sağlıklı şu anda. Soran herkese teşekkür ederim. Allah'ım zamanında sizinkileri de kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?