2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben bunu duydum ama çok pahalı olduğunu söylemişlerdi ücreti biliyor musun ?

Kızlar bende sağlık ocağına gittim kan idrar için. Kalp atışına baktı dönmüş mü sizce diye sordum doktoru çağırdı hemşire yani yukarıda bir sertlik var ama inş ayağıdır dedi. Kalp atışının alınması gerektiği yerden aldık ama dedi. Yarın gidicem bakalım

Benim 95i falan görmüştü ya ben de agır atlatmıstım gecince hastalık o da düştü insallah en kısa sürede atlatırsın canım

Fiyat ne kadardı?
İlden ile firmadan firmaya değişiyor canım sanırım. Ben bana atılan mesajı atayım. Ben yaptırdım. Devlet güvencesinde yapılıyormuş

SADECE KORDON KANI SAKLAMAK İÇİN
Hizmeti bedeli *10.265 TL dir.
Ekim ayı İNDİRİMLİ FİYATI 8.690 TL'dir.

İlk etapta 1950 TL peşinat ödemesi olup.

Geri kalan ücret doğumdan 1 Ay sonra saklanabilir onayını aldıktan sonra
Tüm kredi kartlarınıza vade farksız 2 taksit ile ödeme kolaylığı sağlanır. (2 taksit sonrası vade farkı alınır)

Bebeğiniz 1 yaşında geldikten sonra 1600 + TÜFE oranında artış gösterecek şekilde yıllık saklama bedelimiz olacaktır.

KORDON KANI VE DOKUSU ( Göbek bağı) için
Hizmeti bedeli 15065 ' dir.
Ekim ayı İNDİRİMLİ FİYATI 12.690 TL' dir.

İlk etapta 2850 TL peşinat ödemesi olup.

Geri kalan ücret doğumdan 1 Ay sonra saklanabilir onayını aldıktan sonra
Tüm kredi kartlarınıza vade farksız 2 taksit ile ödeme kolaylığı sağlanır. (2 taksit sonrası vade farkı alınır)

Bebeğiniz 1 yaşında geldikten sonra 2500+ TÜFE oranında artış gösterecek şekilde yıllık saklama bedelimiz olacaktır.

Sağlıklı Yarınlar

Kızım 2400 sezeryan doğdu. Allah'ıma şükür kuveze girmedi ve sağlıklı şu anda. Soran herkese teşekkür ederim . Allah'ım zamanında sizinkileri de kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ayyy cok şükür artık her an herkesten haberler alabılırız. Bahtı acık olsun canım benım sanada gecmıs olsun

Yaaa maşallah burdaki mesajlara da tak tak cevap verebiliyorsun. Gözümde sezaryen sonrası çok korkutucuydu ama senin bu kadar sürede burda aktif olman cesaretlendirdi beni Gökçe Lina hanım sağlıkla yaşasın, yolları hep iyiye çıksın
Bir gün var aramızda. Babası adını da okumuş Gökçe Lina diye kulağına.

Günaydın herkese,

M minikkalpp ne güzel bir sürpriz olmuş, ne güzel kavuşmuşsunuz sorunsuzca. Analı babalı büyüsün

Hala çanta hazırlamayan çok az kişi kalmışız burada gördüğüm kadarıyla. Cuma kontrolüm var, çocuğun ebatı biraz daha belli olsun, ona göre birkaç yenidoğan kıyafeti alacağım (veya almayacağım) ondan sonra başlayacağım ben de çanta vb hazırlığına.

Şimdilik manevi hazırlık yapıyorum kendimce. Eşimle baş başa sinemaya gittik mesela muhtemelen uzunca bir süre son kez böyle birkaç etkinlik daha yapsak hazır hissedeceğim kendimi.

Bu arada ara da olsa üç saat üstü filme vs. gitmeyin arkadaşlar Çiş tutma kapasitemiz o kadar uzun olmayabilir.

Hala bekleyen diyo.. Hiçbir şeye elini sürmeyen var burada ne çanta ne çamaşır

Son kaleler biz kaldık

Günaydın
Sezeryan için kaçıncı haftada gün veriyorlar.

Benim ilk planlı sezaryen 39+1 di ama ikinci (ve sonrakilerde) duruma göre daha erkene veriyorlar genelde. Ama herhalde riskli bir durum yoksa yine 38’in dolması beklenir diye düşünüyorum. Bu hafta ben de öğrenirim belki. Şu an 34+2 yim.

Ben sezeryandan çok memnunum şu anda çok şükür. Ekimi dikimi de güzel yaptilar bu muymuş diyorsun gerçekten. Korkulacak bir şey yok. Sadece biraz ağrısı oluyor ama normalde de ağrı oluyor. Sütüm de geldi Allah'a şükür. Tek odak noktam bebeğimdi.

Kızım 2400 sezeryan doğdu. Allah'ıma şükür kuveze girmedi ve sağlıklı şu anda. Soran herkese teşekkür ederim . Allah'ım zamanında sizinkileri de kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ya maşallah darısı hepimize sağlıkla kucağımıza almaya Allah analı babalı büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…