2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
@
Yaaaa inanmıyorum dün buraya giremedim çok işlerim vardı bide baktım suyun gelmiş doğmuş bile . Kuveze girmemiş sezeryan in kolay geçmiş sütün gelmiş madaallah demek düşer hepimize bin kere masaallah çok sevindim hayırlı olsun darısı bir avazda sağlıkla başımıza inşallah.

Bu arada Bana da dua eder misin emzirirken aklına gelirse oğlan dönsün ilki normal oldu sonuncu da sezeryan olmayayım hayırlısı sağlıkla bu da olsun inşallah

Maşallah ya biraz toparlan, anlat bize neler yapmalıyız yapmamalıyız sezaryen sonrası çok sevindim hemen sütünün de gelmesine, darısı doğum yapacak tüm annelerin başına

Kızlar benim bebiş iyi, gelişiminde problemi yok çok şükür ancak benim tansiyon problemim başladı. Dün yine 15/9lara çıktı. Üç günde bir kan idrar testi verip günde üç kere de tansiyon ölçeceğim.
Daha geçen haftaya kadar tansiyonu 10/6 olan biriydim bir anda neden böyle oldu bilmiyorum.
Yüksek tansiyon dışında herhangi bir gebelik zehirlenmesi belirtim yok. Ödem yok idrarda protein görünmedi ama korkuyorum tabi bir sorun olacak mı diye.
O yüzden M minikkalpp in haberi çok iyi geldi bana. Minikkalpcim bana da dua eder misin şu tansiyon problemim çözülsün hiç bir sıkıntı yaşamadan

Hiç kötü düşünme canım sen de bundan nerdeyse 33 yıl önce annem bana hamileyken özellikle son 10 günde şişmiş, tansiyondan hastanede yatmış ve beni doğurmuş. Ki o zamanlar bu kadar imkan yok, hele hele küçük bir ilçede doğduğum düşünülürse. O yüzden senin küçük de benim gibi anne karnında göstermeye başlamış yaramaz bir kız çocuğu olacağını sağlıkla vaktinde gelir o, merak etme

hayırlı olsun sağlıkla büyüsün miniğin.ne güzel ya bebekler sağlıklı bir şekilde gelmeye başladılar.çok mutlu oluyorum böyle sağlıklı şekilde kavuştukça anneler kuzularına. darısı bekleyen herkesin başına inşallah.

Ne enteresan ya.. Diğer belirtiler yokken tansıyon var.. Benımde diğer degerler artarken en önemlı şey artmamış.. Hamılelık çok enteresan cidden

Senin de az kaldı canım güzel düşünelim en azından tansiyon dısında kötü belirti yok ne zaman cıkıyor peki o kadar yükseğe dikkat ettin mi hic

Kızlar biraz açılma olduysa mesela 1 cm falan illa su gelir mi ? Veya ben bu açılmayı dışardan bakınca görür müyüm
güldüm. Kız dışardan gözüken bişey olabilir mi açılma, ne kadar geride o ağzı muayne olmadın mı sen hiç ? 1 cm açılmayla haftalarca dolaşan var. Ayrıca açılma oldu diye illa su gelişi olması gerekmiyor. Doğurcağın ana kadar bile suyun gelmeyebilir elle patlattılabilir ya da onun bi aleti var onunla

Senin de az kaldı canım güzel düşünelim en azından tansiyon dısında kötü belirti yok ne zaman cıkıyor peki o kadar yükseğe dikkat ettin mi hic
Geceleri çıkıyor çok saçma ama öyle. Uyumadan önceki son tansiyonum yüksek çıkıyor sonra uyuyamıyorum
Gebelikte tansiyon problemi yaşayanlara bir sorum var. Sabahtan beri ölçtüğüm iki ölçüm de normal geldi. Acaba sizin hep yüksek miydi?

Cok ilginç ya aksama kadar sık sık ölç bakalım arada yüksek olcak mı yoksa sadece gece mi olcak bi bak

Maşallah, gelişim problemi olmamasına çok çok sevindim. Takipte olduğu sürece tansiyonu da atlatıp çözüleceğine inanıyorum Her şeyden önemlisi haftan çok çok ilerledi artık, kendini üzme Minik kıza sağlıkla kavuşmanın heyecanını yaşa doya doya

Ölçtüğüm bütün ölçümler yüksek gelir evet ama bazen benimde geceleri daha yüksek çıkıyordu. Kan sulandırıcını gece al

Bende bugun bi çılgınlık yaptım gecelıgımı ve oğluşun bütün kıyafetlerını yıkadım / yıkanıyor / kuruyor büyük adım bence sonra ütü sonrası kolay hepsı hazır olunca tak tak at valıze ..
Maşallah ya biraz toparlan, anlat bize neler yapmalıyız yapmamalıyız sezaryen sonrası çok sevindim hemen sütünün de gelmesine, darısı doğum yapacak tüm annelerin başına
Bence anlatmasa mı herkesin kendine has seseryanı ufak bi ayrıntıda korkabılırız helede ilk sezeryanı olacak olanlar ıcın
Ahh kuzum neysekı senın haftan da ılerıde .. minikkalp dogurunca ılk aklıma sen geldin. Sık sık ölçüm yap kendını dınle zaten haftan cok guzel gelse de pera kuş hop alıp evıne gıdersın

Gebelik zehirlenmesi olamayacak bence, benimde kardeşimde tansiyon problemi vardı üstelik gebeliğinin başından itibaren. 18 ile kaç kere acile gittiğimizi bilirim düzenli kontrol ile hiç bi sıkıntı yaşamadı 38+4 de kucağına aldı bebeğini. Ama stres çok önemli, zaten tansiyonun direk etkisi var. Hiç bi sıkıntı yaşamadan çözülecek eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…